Attack

Sativator | 20.07.2005 | Psytrance
6:45

Vähän tuhdimpaa psytrancea teknovivahteilla ja parilla kunnon acid vedätyksellä.

9.00   540 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Metratronic 13.02.2006
on täs hienot äänet mut rumpuihin enemmä munaa ni kaikki on hyvin!

Äänimaailma hipoo oman ymmärrykseni rajoilla niinkuin pitääkin mutta rumpuihin ois jtn lisättävää kuten hieman ärhäkämpi bassorumpu kikkailevat haitsut jnejne.

bassolinjaan sen verran että siihen olisi voinut lisätä jotain jatkomelodioita,
nimittäin tuo kahde tahdin pituinen bassolinja pistää vähän jalat jäiseksi, eli bassolinjaan pidempää melodiaa, hyvältä se nytkin kuulostaa mutta vähän monipuolisemmin:)

ihan hyvä biisi mun mielest mut ehk vielä ärhäkämpänä ois kenkiny kovaa värveleille;)
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 04.08.2005
Hm. Varsin... kiinnostava... kick tuossa alussa. Kun biisi varsinaisesti alkaa niin kuulostaa jo järkevämmältä. Minä tosin pistäisin tuohon kickiin vielä lisää potkua. Narinasamplet eivät oikein tunnu tietävän mihin ovat menossa. Sinänsä kyllä ihan hauskaa rytmiikkaa luovat. 1:30 jälkeen biisi synnyttää aika jänniä tilavaikutelmia hyvin valittujen kaikusoundien ansiosta.

2 minuutin jälkeen alkaa mukaan kasaantua lisää kiinnostavaa rytmiikkaa. Stereokuvaa on käytetty taidokkaasti. Kolmen minuutin kohdalla minulle syntyi sellainen fiilis, ettei biisi oikein tahdo tietää mihin suuntaan on menossa. Kaipaisi koko ajan sitä että biisi kasvaisi jonkinlaiseen kunnon kliimaksiin, vaan heikoltapa näyttää. Puhesamplet toimivat, hauska soundi ja klaustrofobinen fiilis.

Biisin parasta antia on oivasti rakennetut tilafiilikset. Hyviä kaikuja ja asialliset stereoinnit. Kuuden minuutin tienoilla oli sellainen fiilis että mieluusti tanssisikin. Mutta jotenkin tämä kuitenkin jää vähän vajaaksi. Odottaa lentoonlähtemistä jota ei kuitenkaan tapahdu. Hyviä pullia uunissa mutta lopputulos voisi olla paljon parempikin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat