Sheikki & The Accused - Samu kotiin vie

Sheikki Lyyrinen | 22.01.2014 | Dance
2:56

Taustasta ja biisin koko miksauksesta vastasi käsittämättömän upea DJ Vallu!
Sanoitus: Sheikki Lyyrinen
Kertosäe: The Accused
Säkeistöpuheet: Sheikki "Jään mieleesi huonolla tavalla ikuisesti" Lyyrinen.

7.00   448 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Felix N 03.04.2014
Klassikko. Pitää nostaa numeroa yhdellä ylöspäin. :) Iskee tuo Gunther-vokaalityyli minun huumorintajuun ja biisissä on oikeasti hyvät melodiat ja tunnelma. Biisin muistaa helposti ulkoa, vaikka edellisestä kuuntelusta olisi aikaa kulunut eli mieleenpainuvuutta löytyy.
0   +1 +2
 
Asamael 06.02.2014
Nyt jättää vähän sanattomaksi. Kertsin puolesta ärsyttävähkö renkutus, mutta säkeistössä ihan kuunneltavat räpit.
0   +1 +2
 
5
IOXIO78 03.02.2014
Jäi vähän hämmentäväksi kokemukseksi. Ei oikein saanut mistään kiinni ja laulujen miksaus oli lähteny vähän lapasesta vaikeuttaen kuuntelua entisestään. Kertsissä on jotain ideaa, mutta itse säkeistöissä ei ole oikein flowta ja omaa leimaa.
0   +1 +2
 
Tuomo 01.02.2014
Tämä ei sitä ominta tyyliäni ole joten olen huono kommentoimaan, mutta yritän kuitenkin. Hiomalla tästä varmaankin mieleenpainuvamman sais, mutta nyt ei valitettavasti kyllä oikein iskenyt. Vokaalit olivat jotenkin epäselvät ja pointti meni kyllä aivan ohi. Tausta oli kumminkin erittäin hyvänkuuloinen.
0   +1 +2
 
7
Saunatonttu7 27.01.2014
Laulut on kyllä ainakin kertsissä aivan liian kovalla, ja kertsin tuplaus, tai no kaikki lauluraidat mitä siinä on, on toistensa suhteessa epäviressä, isoja efektejä on tavoiteltu mutta jäävät aika halvan kuuloiseksi. Räppi on jotenki outoa, hitaudestaan huolimatta ei mene klikkiin. Hajosin kuitenkin muutamalle, okei yhdelle hyvälle lainille. Tausta on kanssa masteroitu todella oudosti. Kompuraa pirusti. ainakin luulen niin. Tausta ei myöskään ollut mitenkään erityisen hieno, mutta se on oma mielipiteeni. Kasi ois tullu jos muija ois laulanu vähän enemmän asenteella.
0   +1 +2
 
Kostiainen 26.01.2014
Oudosti miksattu kertsin laulu. Sheikin matalat vokaalit toimii. Taustat ovat kyllä liian taustalla. Perustuuko tämä tarina johonkin sisäpiirivitsiin kenties? Idea on hyvä mutta toteutus ei ole täydellinen..
0   +1 +2
 
7
Seamlezz 26.01.2014
Ei helvetti. :D Kyllä vähän repesin tätä kuunnellessa. Noh, onneks kaikki ei oo niin vakavaa :D Noni, nyt ajatkset kasaan, miksaus todellakin hyvä. Masterointi myös aika jees. Lyriikoihin en viitsi edes kommentoida. Lauluharjoituksiin täytyy kyllä panostaa. Ihan svengaava, mutta ei tää kyllä parhaasta päästä ollut. Seiskan arvoinen.
0   +1 +2
 
9
Felix N 25.01.2014
Hyvin toimii tämäkin, vaikka ”Aika ottaa kruunusi” onkin minusta parempi biisi. Taustalla hienon kuuloista kosketinmaalailua ja tunnelma siten kohdallaan. Sanoitukset paikoitellen huvittavaa kuultavaa ja toimivat hyvin. Kertsin melodia on hyvä, mutta kertsilaulut ovat hieman omaperäisen kuuloiset ainakin noin päällekkäin lätkäistynä ja niissä voisi huomattavasti enemmän kaikua olla. En ole kummoinen tuottaja (niin sinänsä ironista, että yritän jotain vinkkiä antaa), mutta luultavasti itse kokeilisin pistää kertsiin vain yhden lauluraidan reilummin kaiutettuna. Annan kasin, kun nämä biisin pikkuviat ovat lähinnä tuotannossa, eivätkä sinun piikkiin mene.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta