Call of Chrono

Signal Museum | 09.08.2004 | Electronic
3:55

My contribution to the Assembly '04 instrumental music competition.

(2004)

9.00   4005 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Ghamarro 27.08.2005
Biisi alkaa tosi rennolla ja letkeällä ja ehkä hieman surullisen mystisellä ja pelottavalla tunnelmalla, osittain ehkä juuri johtuen voimakkaista synajousista biisin alussa (mikä ei siis ole välttämättä huono asia, täysin mielipidekysymys), mutta muuttuu sitten todella taidokkaasti mahtipontisemmaksi loppua kohti. Melodiat jälleen kerran aivan loistavia ja vauhdikkaita. Tuo hieman humpahtava loppu oli aivan loistava keksintö. Moniosaisuuteen ja sekavuuteen en halua kommentoida, sillä sekin on niin paljon kuulijasta kiinni; saanut ehkä hieman vaikutteita Frank Klepackin tyylistä...? Moniosaisuutensa ja rakenteensa puolesta siis. Alkuosan Alexander Brandon/Jazz Jackrabbit -tyyliset rummut ovat aivan loistavat. Jäävät tosin ajoittain kyllä hieman synajousien alle piiloon.
0   +1 +2
 
mystran 19.08.2005
Njoo.. alun jouset hiukka lujalla, ja mä oisin ehkä mielummin käyttäny oikeita jousia (tai parempaa sampleri-imitaatiota).
Ja kyllä tästä tulee demo-soundtrackit vähän mieleen, sikäli kun on vähän moni-osainen, tosin eipä se varsinaisemmin haittaa.
0   +1 +2
 
9
Hunzkiz 24.12.2004
Tätä oli mukava kuunnella.Hyvät rummut ja letkee melodia.Vitun hyvä biisi!
0   +1 +2
 
8
protec 28.11.2004
Alkaa jännästi. Hyvät rummut olet saanut aikaiseksi.
Melodiapuolella ei taaskaan mitään moittimisen aihetta, rakenne kulkee hyvin, biisi pysyy kasassa. Ei voi kuin ihailla mitä saat aina aikaseksi. Mutta Pikselimies oli parempi.
0   +1 +2
 
qso 17.10.2004
Kivat rummut. Nuo alun synajouset ovat liian kovalla ja syövät pohjaa perkussioilta. Omaperäinen melodia minuutin jälkeen. Puolentoista minuutin breikki myös aika yllättävä. Sen jälkeen menee kunnon demosceneilyksi - which is nice. Lopussa kulkee tosi kivasti ja jalka alkaa lyömään tahtia. Erityisesti bassolinja miellytti. Kokonaisuus on vain sekava.. tuntuu että tässä on kolme kappaletta. Toisaalta joku Skaven myös poukkoilee aika lailla, että ei se välttämättä ole huono asia. Ehkä pitää kuunnella vielä lisää muutama kerta.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat