Mean Streak

Skaven | 06.08.2006 | Synthpop
2:53

Hatunnosto Katuhaukalle, sekä myös biisin kanssa samannimiselle Commodore 64 -pelille jossa oli myös aseistettu prätkä. Tällä kappaleella osallistuin Assembly 2006 -tapahtuman instrumentaalimusiikkikilpailuun. FL Studio.

9.33   5071 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Vauhtia ja vipinää syntikkaa... Vouuh... Tällästä pitäs kuunnella jossain sellasessa paikassa jossa valoja menee sillei viuh vau viuhahtaen... Ei toisaalta mikään trance mesta... Ja hirvee sellanen avaruusmeno on muutenkin ok... Mutta todellakin mahtavaa...

Nopea tunne vie tässä kappaleessa lähes euforiaan...
0   +1 +2
 
9
rewind 10.08.2006
Kyllähän tässä on Katumoukka-fiilistä, ja sekös vasta nannaa onkin! QSO:n mainitsemat tomifillit olisivat kruunanneet tämän teoksen, mutta ihan mukavasti toimii ilmankin.
0   +1 +2
 
qso 07.08.2006
Muistan kyllä kyseisen pelin - oli varsin hyvä jopa. TD:n Streethawk -teema on tottakai myös tuttu. Olet ihastunut tätä nykyä säröskittoihin ja mikäs siinä, kun tunnut osaavan ujuttaa ne toimivasti syntsapop-meininkiin. Rumpupuoleen olisin ehkä kaivannut hieman enemmän ryminää lisää.. tai sitten hillittömiä kasaritomfillejä =) Demoscene-fiilistä kyllä paljon, erityisesti nuo Skavenille tunnunomaiset ujeltavat synaliidit - mainiota! Sekvenssit myös aikas jees.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta