Kyynelvirta karjatilalla

Takalo & Turunen | 07.01.2007 | Lo-Fi
5:00

Feat. rummut Mikko Leskinen

6.93   2484 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

sadomatti 04.07.2008
Nyt on kyllä pakko todeta, että vaikka kuinka yrittäisin en pääse sisään tämän kappaleen ajatukseen. Tässä vedetään todellakin lofissa ja huminajumppa kuorrutetaan yliefektoidulla huonosti tuotetuilla vokaaleilla. Ainoa positiivinen asia minkä tästä löydän, on sen tietty shamanistinen ulottuvuus joka saisi ehkä tunnin kuuntelulla pahaa aavistamattoman kuuntelijan omituiseen sieluntilaan. Mutta se, mikä saisi minut laittamaan tämän kappaleen tunniksi soimaan on arvoitus. Ehkä se skriii-ääni joka saa tekemään muitakin typeryyksiä.

Hmm.. Itse asiassa, unohtakaa mitä sanoin aiemmin, kun pistin kappaleen toistamiseen soimaan löysin osan siitä jyväsestä mikä homman nimi on. Arvostelijaparka oli vaan niin hätäinen käänteissään, että oli valmis dumaamaan homman sen perusteella, ettei kappale vastannut sitä ennakko-odotusta miltä kappale saattaisi kuulostaa.

Edelleenkin allekirjoitan ylemmän kommentin yliefektoidusta ja huonosti tuotetusta laulusta, mutta toisaalta se ehkä tosiaan tuo sitä särmää ja sielua tähän tuotokseen.

Jos tosiaan pistäisin kappaleen repeatille 20 kertaa, pitäisin siitä todennäköisesti. Mutta nyt ei ehdi. Tämän kiireisen ja likaisen maailman kiroja, kun ei edes voi itselleen suoda tunnin maailmasta eristäytymistä transsin polulta, kun on pakko ajatella tuotantokeskeisesti ja suunnata energiansa seuraavin koitoksiin.

Vittu. Pitäisiköhän vaan soittaa töihin ja sanoa "haistakaa vittu, minä olen nyt kotona kuuntelemassa shamaani-humppaa ja vedän kännitm hyvää vitun huomenta"?

Hmm.. Tässähän pää sulaa ihan vatipäiseksi vaahdoksi kun yrittää verrata tekstini ja ajatusteni kontrasteja alkumetreillä ja loppumetreillä. Pirun hipit kun menitte näin sekoittamaan poloisen arvostelijan pääkopan.
0   +1 +2
 
Paulus 24.05.2008
Nyt liikutaan sen verran vaihtoehtoisissa lo-fi menoissa, että meni minulta vähän ohi. Tosin minulta menee useasti paljon muutakin ohi. On ainakin erilaista ja siitä hatunnosto.
0   +1 +2
 
5
Blondiapina 21.05.2008
Juu.. no olipa tuo aika omalaatuista tavaraa.. En aivan tajunnut biisin ideaa tai sanomaa tai edes melodiaa.
Enpä tiedä mitä muuta tuohon voisi lisätä. Ei nyt aivan kolahtanut.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 17.05.2008
Yksinkertainen kaveri jää sanattomaksi... Mut perhana pakko se on kuunnella loppuun ettei missaan mitään..
0   +1 +2
 
AnarchyBurger 15.05.2008
Tom Waitsin härömmät harmoonihetket hetket kohtaavat kansanmusiikin, Ahkerat Simpanssit-assosiaatio kävi myös mielessä. Delayn käyttö on luovaa ja mielenkiintoista tässä. Lo-fia tai ei, tässä voisi äänikuva olla vähän terävämpää ja rosoisempaa. Ei hassumpi.
0   +1 +2
 
rumpoint 08.04.2008
mielenkiintoista mutta kuitenkin ehkä hiukan liikaa... loppu illasta voisi jaksaa kuunnella jos ei vielä tarpeeksi väsyttäisi.
0   +1 +2
 
Martti Pop 27.03.2008
En oikein tiedä miten lähestyä tällaista musiikkia ja siksi sitä vaikea arvioida. Luovutetaan tehtävä jollekin toiselle.
0   +1 +2
 
7
Kallemania 27.03.2008
Aika psykedeelistä musaa. Varmaan tosi hyvää kun on jotain nauttinu.
0   +1 +2
 
Veiled 24.03.2008
Hei täähän pulputtaa kuin huonosti vetävä viemäri! Tunnelmakin on hyvin lähellä sitä - kaikin puolin :D
0   +1 +2
 
Freyelise 17.03.2008
Mitähän tästäkin nyt osais sanoa... Mieleen tulee vaan joku posetiivia soittava pelle sirkuksessa. En tarkoita loukata, sellainen mielikuva vaan päähän pälkähtää :) Eihän tästä oikein mitään selvää saa, sanan sieltä toisen täältä. Minä en sitä kappaleen sielua nyt meinaa löytää yrittämälläkään. Ei vaan ummarra.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 8 9 10

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta