Emerald Garden

Wavescale | 03.09.2007 | Chill Out
3:31
9.14   969 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Serzh 27.05.2009
Very melodic track!! I like piano sound and beautifull bass line :)
+1   +1 +2
 
9
PinGu__ 31.01.2008
Tääki biisi sai mut pysähtymään ja kuuntelemaan ihan kunnolla loppuun asti. Uskomattomii melodioita oot kyl kyhänny ku painuu suoraa tonne jonnekki pään sisälle ja uppoo sinne pysyvästi .. uskomatonta
+1   +1 +2
 
Aurisgale 07.01.2008
Soundaisi kympillä johonkin itä-maiseen rpg-peliin tunnelman puolesta. Kaunista ja lentevää melodiaa. Ei häpeäisi vaikka Square-Enix, ottaisi tämän johonkin peliinsä tärkeimpien pää-teemojen tunnukseksi. Tätä pystyisi luuppaamaan taustalla pitkäänkin putkeen liikaa puuduttamatta.

Huilun soundi on erinomainen... ja tuo kello-arppi toimii!

Hiukan tasainen tyyliltään, mutta soundaa loistavalta. Ei mitään pahaa sanottavaa, vaikka tyyliltään vähän taustamusiikkia.
+2   +1 +2
 
10
Jamsteri 02.12.2007
Onpas hieno ja rauhallinen kappale. Tämä ei kyllä jätä kylmäksi, vaikka äänimaailmaltaan tämä onkin varsin talvinen. Vaikka aikaisemmissa kommenteissa on pidetty miinuspuolina rumpuja ja lyhyyttä niin minusta ne olivat lähinnä plussaa. Jos tämä olisi pitempi, niin tämä alkaisi ehkä toistamaan itseään, mikä ei ole hyvä asia (minun mielestäni siis). Myös se, että tässä tulee melodioita aina kun itsensätoistavuudelle löytyisi sijaa, nostaa yleisvaikutelmaa roimasti.

Melodisuudesta päästään siihen, että melodioissa -ja koko kappaleessa- on saundit hyvinkin kohdallaan. Varsinkin tuo huiluntapainen soitin on aivan mahtavan kuuloinen. Saundit ja melodiat ovat myös sen kuuloisia, että tämä sopisi varsin hyvin jonkin elokuvan soundtrackiksi.

Sitten kai pitäisi keksiä jotain negatiivistakin...hmmm...no okei, kai ne nuo rummut sittenkin ovat ne, joista pitää mainita. Rummuissa on saundit kyllä hyvin kohdallaan, mutta kun kuuntelee tarkemmin niin ne taitavat pyörittää samaa komppia melkein koko ajan...

10-
+2   +1 +2
 
9
_whisper 03.09.2007
Hmm..
Vaikea =D
Ehkäpä _jopa_ johonkin leffaan sopiva? Tää biisi on mun makuuni =) Sopii kylmiin ja pimeisiin iltoihin. Jostain kumman syystä tulee mieleen. Räiskyvä takka ja muumimamman kutomat sukat =)
Ainoa miinuspuoli on että biisi jää liian lyhyeksi. Mutta tälläkin pärjätään hyvin. Kiitos =)
+2   +1 +2
 
8
spiritusandasper 01.10.2007
No niin, pitkästä aikaa jotain kommenttiakin sitten. Ekalla kuuntelulla jäi kaunis mutta hieman ohikiitävä maku tästä setistä. Soundipuolesta jäi hyvä vaikutelma. Rummuista ei ehkä paras mahdollinen. Tuntui vähän erilliseltä muuhun nähden ja muutamat kikkailutkin erottuivat enimmäkseen yksilöinä, eikä hienoina vivahteina kokonaisuudessa. Kuitenkin, jätkällä on taas kivaa melodiaa kehissä ja tunnelmaa löytyy. Hyvä biisi, muttei ihan koukuttavimpia mitä jätkältä on kuultu.
+3   +1 +2
 
siiki 08.05.2008
Jeh ja sitten Chill Out osastoon, empä usko että tämäkään tulee minua pettämään. Kiva tähän alkuun tuollaisia "kiinalaistyylisiä" soittimia, ainakin muhun uppoavat kivasti. Nuo bellsoundit ovat kivan kuuloisia ja rumpukomppikin vaikuttaa oikein mukavalta, samaton bassolinja ja itse bassosoundi. Oho oho, tää Flute soitin on todella nassukan kuuloinen, eli loistavan =D
Ehkä jokin tässä nyt jäi, mulla oli vähän sellainen rakoileva olo, että soundeja puuttuisi välistä tai näin ja jäi vähän sellainen tyhjä olo, ehkä muutama vahvempi soundi olisi tämän loven peittänyt mutta näinkin vallan mainio pakkaus. Rumpukomppi ehkä vähän jurnaa tota samaa rataa ja käy vähän puuduttavaksi. Efectimaailma kuulosti mun korvaan ihan kivalta ja näin pois päin. Ei siinä mitään, mahtavaa Chillailua, soundit kohdillaan, miksaus kohdillaan, kaikki kohdillaan oikeastaan tuota mun "tyhjyyttä" josta äsken höpötin lukuunottamatta. Varsin onnistunut tekele!
+2   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta