The Furiousity

4:41

Nonniin eli tässä taas uutta kamaa. Kitara ei kuulosta kovin aidolta kun on kerran parin pluginin layeroinnilla tehty sample :) Mutta hyvältä kuitenkin.

Menoa tässä on kivasti ja on jopa yks parhaimmista omista piiseistä ikinä.

---------------------------------------

KUUNNELKAA JA KERTOKAA MIELIPITEET! KIITOS ETUKÄTEEN! :P

8.83   979 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 185303 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
dreviZ 26.07.2006
Aika ROK!! En itse kyllä ole tällaisen tyyli-linjan kuuntelija mutta kaikki samplet toimii. Kokonaisuudessaan jotenkin undergroundisempaa kuin Prodigy mutta parempaa! Ekasta 45sekunnista tuli mieleen joku C.S.I:NY -kohta jossa ne tutkijat tutkii rikoksen jäänteitä, johtolankoja, niin tää sopis taustamusiikiksi aivan kuin nenä pyllyyn! PROpsit kotiin!
0   +1 +2
 
9
Asiallista meininkiä.. Agressiivista ja soundit kehittyy mukavasti. Crystal Method kohtaa Nine Inch Nailsin ja Prodigyn!
0   +1 +2
 
9
DJ-NIZU 05.02.2006
Kuuntelin tätä yöllä kuulokkeilla ja sillo en viittiny heittää kommettia kun olin vähä väsyny, mutta tosiaan mitä muistelen pidin tästä biisistä yöllä ja pidän nytkin. Kaikki toimii must hyvin tässä; rummut, kitaratkin must ihan hyvin ja kokonaisuus on muutenkin niin hyvä, että ei tähän voi kyllästyä missään vaiheessa. Jälleen onnistunut biisi sinulta jatka samaan malliin ;).
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 04.02.2006
Kovaa ja tykittävää menoa, niin kuin tuolla CTGmusicissa jo kommentoin. Hyvä sumuinen tunnelma ja energiaa riittää jokaiselle. Kitara ja rummut vetävät todella hyviä linjoja. Erittäin kovuus biisi, joka kuulostaa ihan ammattimaiselta tykitykseltä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat