Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mikseri-quotes

Kivaa oli. Ihan hyvä vastus olit. Ainoa tapa, jolla olisit voinut enää väitellä paremmin, olisi ollut, että olisit ollut oikeassa.

-Haava


Loppujen lopuksi kaikki maailman ongelmat sodista nälänhätään on sen vitun yksisoluisen äpärän syytä, koska se päätti aikoinaan siellä valtameressä kehittyä monisoluiseksi olennoksi.

-Kuolleet Kekkoset


Ja pakko vielä lisätä tähän, että se, että sinun isoisäsi taisteli sodassa 40 vuotta ennen, kuin sinä synnyit, ei tee sinusta yhtään sen kovempaa jätkää. Se tekee isoisästäsi kovemman jätkän. Sinä olet silti ihan yhtä vitun luuseri.

-Kuolleet Kekkoset



Strato on todella vammasen näköinen kitara.

-impronen


Se, että osaa soittaa täydellisesti, ei tarkoita sitä että on täydellinen soittaja.

-Zitru


Substantiivihan on tekijä, niinkuin varmaan äikäntunneilta yläasteelta muistat.

-Camelon


Sä taidat olla aika tosikko? Vai eikö huumori kuulu sun sanavarastoon? Vai onko paras osa susta vaan valunu äitis vitusta lakanalle ja kuivunu siihen?!?!?! Älä kritisoi, jos vähän joku heittää läppää.
Luuletko sä moppitukkarunkkari oikeesti et mä tosissani ton heitin? Ei saatana..


-Camelon


Entäs jos olenkin itse itsenäinen tarvittavat vapaudet saavuttanut (lue. unohdettu) ajatus jonkun muun päässä/päästä? Ehkä ihmiskunta onkin vain naapurin kissan alitajunnan synkimpiä aatoksia?

-Zitru


Kun olin pieni ja olin isän luona niin olipa mokoma jättänyt Ladan oven auki. Minäpä menin sisälle ja tööttäsin: "Tööt", sanoi torvi. Oli se hauskaa.. Emmä sitten muuten oo tööttäilly

-Twight


Arvoisa Rienas... Kunnioitan uskomuksianne ja taikauskojanne, mutta Haava esitti ison liudan kysymyksiä joihin et ole vaivautunut vastaamaan. Miksi et vastaa? Koska totuus on meidän kaikkien syvimmässä olemuksessamme, joka kosmisten voimien siivittämänä kulminoituu sielussamme jakautuen tuhanneksi uranuksen renkaaksi heijastuen lehtien viherhiukkasista ja Pyhän Marian hengestä yllemme sädekehämäiseksi energiapalloksi?Vai etkö vain yksinkertaisesti osaa vastata?

-Hombre Muerto


Jaag föörståår ingentin.

-Haava

Kirjoitettu Saturday 08.10.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: