Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Aamutuitero

Kroh, olen noussut tähänkin päivään monta tuntia liian aikaisin.

Pääspäinen on nyt ohitte lomineen ja ensiyön ah niin ihan yöbussi kuljettaa minut takaisin (t)Raumalle. Aivan hassun nopeasti on kevät kulunut, kun tuntuu että siitä oli hetki kun saatoin Ainon Norjan maalle ja nyt ensi viikolla tyttö tulee takaisin. Jiuh!

Lomakin on kulunut vallan nopsasti, vaikkakin monennäköstä on tullut hommattua. Raportointi siitä seuraavassa:

Torstai: Maailman epäurheilusimmat miehet (minä ja Jukka), päättävät lähteä pelaamaan koripalloa. Idean toteutus kesti tietysti hetken, kun piti saada jostain koripallokin. Sellainen löytyi herra Jukan kaverilta. Seuraavaaksi piti löytää jotain mihin tuo kyseisen pallon voi viskata. Pienen kylämme ympäriajelun tuloksena löydettiin yksi koulu, jossa asvaltti oli sula. Siinä sitä sitten heiteltiin ja omat heittoni menivät riemastuttavan hienosti. Jopa joka 134. heitto päätyi korista sisään. NBA hier ai kam!

Perjantai: oli pitkäperjantai enkä tehnyt todennäköisesti mikserin selailun lisäksi paljoakaan muuta. (saatan muistaa tosin väärin)

Lauantai: Hmm. Pinnistän muistia. Noin. Aamulla heräsin ovikellon soittoon ja juoksin ovelle tukka räjähtäneenä ja housun julpit takuulla auki. Luulin, että siskon perhe tuli kylään kuten edellisenä iltana oli puhetta. Vaan ei. Olin unohtanut, että pääsiäisenä juuri lauantai-aamusin trullit kiertävät taloissa. Öh, siinä sitten trulleille namuja etsimään. Luulen kyllä että näiden trullien pelotteluyritys vaihtui pelkoon kun minä heiluin siinä oven pielessä unen pöpperössä. Joh.

Sunnuntai sujahti sutjakasti ja illalla 23 aikoihin sain viestin Jim Maettaselta, että lähetäänpä rullaan (elikkäs skeittaileen). Ulkona oli -3c mutta päätin lähteä mukaan ja muksvaa oli pitkästä aikaa laualla keikkua.

Maanantai-aamun herätys kello 7 oli jotain muuta kuin muksvaa. Piti lähtemän mummun 90-v. synttäreille Siikajoelle. Alkuankeudesta huolimatta pian päästiin tien päälle ja sieltä juhlahumuun. Söin yliannostuksen kakkua ja juttelin äijäjuttuja tuntemattomien sukulaisukkojen kanssa.

Tiistaihin kuului kroketti/grillikauden avajaiset siskon perheen kanssa ja illalla katottiin aasialais elokuva (k18), älkääkä nyt heti tuomitko siellä. Se oli ihan action-elokuva eikä mikään aikuisviihdejuttu. Fulltimekiller-niminen, kannattaa muuten katsoa. Aikasen raaka, mutta kaikki tulitus/taistelukohtaukset on hollywoodräjäyttelyyn verrattuna hienon hienoa balettia. Tsekitaut!

Jehna. Nyt juon kahvit.

Kirjoitettu Wednesday 14.04.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: