Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Rafraiders - eli pojat matkustaa

Parahin päiväkirja, takana on varsin hupanen ja ytimekäs reissu tRaumalle ja sieltä takaisin Ko(L)kkolaan. Matkaseurueena toimi allekirjoittanut, kapteeni Timppa "Tipe" Kuukkelinaho sekä perämies Asko "Rankaisija" Grölleby. Matkamme alkoi leppoisin merkein keskiviikkoaamuna, jolloin minä, Tipe, hurautin Pietarsaareen noutamaan aluksemme (Volkswagen Passat huom! ajettu jo 540 000 kilometriä) perämiehen Rankaisijan.

Pietarsaaresta lähteminen sitten kestikin hieman sillä miehistö oli aikamoisen kofeiinitankkauksen edessä. Olihan miehistöllä riitettävä virtaa matkustamiseen sekä suuriin aikaerorasituksiin. Siinä sitten tankkailtiin kahvia ja katseltiin rullalauttailuvilmejä. Pian päästiin kuitenkin matkaan, kaupan kautta vielä tosin.

Matka sujui mukavasti kuunnellessa nuorison suosimaa räpmusiikkia. Aluksemme vanha cd-soitin, kun ei suostunut soittamaan muuta kuin erästä Mos Defin levyä. Laittoipa sisään minkä tahansa muun levyn, soitin lykkäsi levyn ulos pesästään kuin äkänen akka ja cd-soittimen "näyttö" vilkkui ERROR-tekstiä minkä kerkesi. Kun olimme ajaneet Vaasan ohi ja ihailleet tilataidetta moottoritien sivuseinämillä, päätimme pitää tauon ihan virallisella taukopaikalla. Koska paikka oli maailman huonoin levähdyspaikka, ei paikalta löytynyt yhtään virikkeitä eväiden syömisen ohella. Noh emme jääneet avuttomina syömään vähäisiä eväitämme, vaan aluksemme takaosasta löytyneet kaksi sulkapallomailaa ja pallo olivat varsinainen löytö. Siinä sitten mussutettiin leipää ja pelattiin sulkapalloa. Pelimme herätti ilmeisesti suurta huvitusta muilla tiellä liikkuvilla sillä päät kääntyivät aina levähdyalueen kohdalla siihen malliin.

No ennen Poria, tuota Satakunnan helmeä, alkoi taivaalta sataa jotain mihin miehistö ei ollut ihan varautunut. Tuulilasiin alkoi kopsahdella valkoisia palloja ja päätimme ajaa Köffi-nimisen ravintelikahvilan pihaan asiaa ihmettelemään. Rakeitahan sieltä taivaalta alkoi heti reilummin paukuttaa tulemaan. Ei auttanut kuin odotella tielle pääsyä Köffin kaffien merkeissä.

Porissa olimme suunnitelleet rullalauttailua, mutta se sai jäädä arktisen raekuuron jälkeen paluumatkalle. Saavuimme Raumalle, mikä oli kapteenin mielestä ankein kokemus sitten raekuuron jälkeen. Ilta sujui kapteeni tehdessä paperitöitä ja perämiehen leikkiessä tietokoneeella. Kerettiinpä siinä vielä illanpäälle skeikkailemaankin.

Torstaiaamuna herätys oli 7:00, mutta todellinen herääminen tapahtui 37 minuuttia sen jälkeen. Auton pakkaamisen jälkeen päästiin paluumatkalle. Tällä kertaa pysähdyimme Poriin rullalauttailemaan - jopa 10 minuutiksi. Matka jatkui takaisin Kokkolaan päin matkan varrella oleville paikkakuntien nimille naureskellen. Tässä parhaat: Tiukka, Myrkky, Närpes, Oravais. Jos ette usko käykää katsomassa. Varsinkin ensimmäinen noista, poiki aikamoisen määrän huonotasoisia juttuja, kuten arvata saattaa.

Matka oli mukava ja jos joku ihmettelee miksi ajaa Raumalle ja takaisin niin kapteenina voinen kertoa sen johtuvan lähinnä tietokoneesta ja muista musisointi laitteista, jotka siirrettiin kesäksi Ahdintien peräkammarin kotistuudioon. Perämiehelle kiitokset matkaseurasta.

JIAJIA!

Kirjoitettu Friday 14.05.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: