followers

andion | 12.07.2005 | Electronic
2:54

Kevytmielinen näkemykseni uskonnollisesta 'seuraamisesta'. Niinkuin, vaikkapa uskominen johkin korkeampaan tai jonkun (jumittava) palvominen. Keskeneräinen, mutta lojunut niin kauan koskemattomana senkin takia kun ei enää toimi tuo tiedosto kunnolla (pitäis asentaa jotain plugareita), niin päätin julkaista.

8.67   478 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Tommy Loose 01.12.2005
Biisissä erikoisia soundeja ja ryytmiikka hämärän hyvä. Tuo mieleen monenlaisia ajatuksia!!
0   +1 +2
 
8
Urbanrain 13.07.2005
mielenkiintoista musiikkia kerrassaan. Vähän tulee itseasiassa pelimusiikkimieleen. Ei saa nyt lynkata, jos se on mielestäsi maailman pahin loukkaus. Tuli vain sellaisia assosisaatioita. Toden totta, omaperäistä. Hienoa.
0   +1 +2
 
8
Ceekayed 13.07.2005
Hyvin tasapainoinen ja lievästi hyvässä mielessä häiritsevä tuotos on tämä.

Soundit ovat hyvin kohdillaan, kivasti on muistettu käyttää myös amiga/chip -maisia sampleja, niistä on pakko aina pitää, ja hyvä että joku muukin niitä muistaa tunkea joka paikkaan.

Vaihtelua tämä kaipaisi vähän, varsinkin bassopuoli - pelkät pienet muutokset toisivat jo paljon eloa ja pirteyttä biisiin.
Hyvin on homma hallussa joka osalta muuten, nyt vain kun saisi ihan viimeistellyn, täysin valmiiksi tehdyn biisin herralta kuulla, niin voisi antaa syvempää analyysiä aiheesta.

Nyt on vain pakko sanoa, että tee lisää sitä musiikkia, on nimittäin niin originaalia tavaraa, että pakkohan tästä tyylistä on pitää. Erottuu hyvin massasta edukseen, tämä.

(Sain Markus Kajo -kohtauksen, suonette anteeksi epäselvät lauserakenteeni. Kiitos.)
0   +1 +2