California All the Way

perfect skin | 29.09.2005 | Pop
3:12

Uutta Skiniä kehiin! Höpsö pop-kappale, yksinkertainen renkutus eli poppia parhaimmillaan? Kunnianosoitus Kalifornialle, tuolle ihmemaalle, jossa kaikki toiveet toteutuvat...Muuten, jokaisen itseäänkunnioittavan pop-säveltäjän pitäisi tehdä ainakin yksi kappale, jonka nimessä esiintyy 'California'. Right? Hitto, Brian Wilson-jutut melkein meinas unohtua, mutta onhan siellä ne urut!

8.83   933 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
musicman85 21.03.2006
letkeää amerikan poppia. ei paha ollenkaan. no joo sanat aika perus klisettä.. ei oikein muhun iske tälläinen iloinen poppirallattelu. pitää olla jotain oikeaa sanottavaa. mutta kyllä uskon että monet pitää:)
0   +1 +2
 
8
tommimoilanen 31.12.2005
No huh. Onpas...imelä. Tästähän saattaa vaikka alkaa innostumaan, kun kuuntelee muutaman kerran. Poppis on aina jees. Lauluun tarkkuutta kertsissä ja lausumiseen kannattaa kiinnittää huomiota, heh. Aika poks.
0   +1 +2
 
8
digius 07.12.2005
No kyllähän tästä westcoast vaikutteet aikalailla paistaa ja tokihan tätä on tullut kuunneltua massoittain joskus takavuosina. Mutta näin hyvin tehtynä menee mainiosti alas, sodapopin kanssa :)
Pojilla on hyvät soundit ja laulut ja kitarat helisee niin kuin pitääkin. Itse olisin valinnut vähän dramaattisemman skebasoolon ns. herättäjäksi.
0   +1 +2
 
AkiVee 15.10.2005
Loistavaa lallatusta surffauksen taustalle. Täysin kansainvälistä tasoa. Hienoa yhteissoittoa, tarpeeksi simppeliä eikä mitään egotrippailua. Vähän tylsä biisinä, mutta ei senttiäkään huonompi kuin genren kansainväliset edustajat.

En kuitenkaan jätä tähän arvosanaa, koska se heijastaisi vain ja ainoastaan minun omaa rajoittuneisuuttani tämän jenkkiläisen musatyylin suhteen. Surffata en osaa, enkä halua, eikä minulla ole koskaan ollut ns. amerikkalaista/kalifornialaista unelmaa...
0   +1 +2
 
KaZu 11.10.2005
Kiwwaa ja letkeää, kesäistä.. aika vaikea laulaa, mutta ihan hyvin vedetty :)
0   +1 +2
 
10
makes69 29.09.2005
Mukavaa musaa , hyvää käyttömussaa:) joo tulee jotenkin Eagles/Woody Gutherien jutut mieleen. Todella ilmavaa ja LAADUKASTA. Miellyttävää kaikinpuolin. Huomaa että soittamisesta nautitaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta