Filaulu (filename/laulu)

1:47

Tässä biisissä on ehkä pisin tarina ever. Alunperin tehtiin Pessin kanssa ihan instrumentaali-MOD, vahingossa perustuen trackerin cache-tiedostoon. Ihmeteltiin mikä ihme paska sample tää nyt on, että eihän tällä voi mitään musiikkia tehdä. Pakko tehdä! Sitten tietysti tallennettaessa trackeri tivasi filenamea, joten nimeksi tuli Filename.

Pari päivää myöhemmin Pessi teki jotain koneella ja mie ootin sen säätöjen valmistumista ja kirjottelin kohan jotain houreita paperille. Pessi katto niitä ja totesi että näähän on selvät laulunsanat.

Kaivettiin sitten jostain mikki (ei oltu vielä ikinä äänitetty mitään laulua tms.) ja aloin ihan kylmiltään hoilaamaan niitä sanoja tuon Filename-biisin päälle. Siis kattomatta yhtään että miten ne sanat jaettaisiin säkeistöiksi, tai tietämättä yhtään miten laulumelodia tulisi menemään jne. Kuhan vaan aloin koilottamaan.

Jotenkin ne sanat sit istu sinne.. jossain määrin. Ja biisikin osoittautui just oikeenmittaiseksi :D .. ei loppunu kesken eikä jatkunu kauaa enää sanojen loppumisen jälkeen.

Tämä kaikki tapahtui joskus talvena 94/95.

Samalla huolella ja ammattitaidolla teen myös nykyään biisini.

0.00   187 kuuntelua

Kappaleen sanat

Maha kasvaa
paidat kutistuu
kasvisrasvaa
jossa pessi istuu
leipä sinne
leipää ota
kasvisrasva
ei lihota
öö.. tota
pulkalla ajan
lähellä rajan
jalas luisti
reitiltä suisti
aivan puihin
neukkuihin
mutta tie
takas suomeen vie
sinne menin mie
ja huusin "jieee!"
mutta vartija ampui pessin
luoti tuli, lävisti kessin
hapankaalia
alsucralia
vaivaan otti
taas lihotti

JEE!!!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään