06 - Viimeinen Juhla (Verilöyly Jouluaattona v.3) (instrumentaali)

5:06

Verilöyly Jouluaattona -trilogialle piti saada päätösosa. Ykkösosahan oli Neurotic Defensen "Tervettä Joulua" -EP:llä ja kakkososa Vetosolmun "Joulutarina" -levyllä. Näistä biiseistä halusin kappaleen alkuun koosteen eli tässä tapauksessa kollaasin jonka ystävällisesti teki Olli Tahvanainen.

Alkuperäinen idea oli kertoa kuinka pukki havahtuu psykoosista jossa hän on nähnyt kaikki ykkös- ja kakkososassa kerrotut kauheudet. Oikeastihan näin ei olisi tapahtunut vaan pukki olisi burnoutin seurauksena kuvitellut kaiken ja joutuisi kaiken tämän seurauksena mielisairaalaan, jossa kukaan ei tietenkään ottaisi pukkia todesta. (Mielisairaalathan ovat täynnä Jeesuksia, Napoleoneja ja Hitlereitä) :P

Sanoituksesta kuitenkin luovuttiin sen hankaluuden takia ja yhdessä tuumin olimme sitä mieltä, että levyn päätösraita saa / pitää olla instrumentaali.

Kun kaikki soitinosuudet oli taltioitu, Laurila lausahti: "Tässähän rummut ja basso kuulostaa Burzumilta, säröbasso Barathrumilta, särökitara Gorgorothilta ja soolokitara Viikatteelta!" Näin pitikin.

Mikko Laurila: Basso, säröbasso
Jukka Ruuskanen: Rummut, soolokitara, särökitara
Olli Tahvanainen: Kollaasi

Säv. Jukka Ruuskanen

0.00   214 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään