Sentinel

Sievert Fodder | 17.12.2008 | Experimental
6:03

Hyvää joulua ja ahdistavaa uutta vuotta toivottaa Sievert Fodder ja biomekaaninen psykoosi.

Aloitettu v. 2008 kesällä ja viimeiset rypyt siloiteltu julkaisupäivänä.

7.00   367 kuuntelua

Kappaleen sanat

(Attention all personnel on modern mankind: incoming PSA)

Take a good look at your mind
it's a high point of no return
all dynamics of guilt and blame
saturated beyond repair

It's what you are and what you will be

Take a good look under your nails
once you could see the parasites
voluntary slavery
as long as the reuptake's constrained

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 17.12.2008
kyllä, kyllä. todella hieno tunnelma, mahtavia saundeja, rytmit ja melodiat oivallisia. vokaalit on menossa hyvään suuntaan, ehkä kireyttä ja antautumattomuutta vielä havaittavissa, mutta kokonaisuus toimii.

hyvä.
0   +1 +2
 
7
Chrimera 25.03.2009
Luonnollisesti ja jouhevasti etenevä, miellyttävästi varioiva biisi. Vokaalit olivat aivan helvetin hyvän kuuloiset, joskin niitä olisi voinut olla enemmän.

Kappaleesta on viimeistellyn ja huolitellun kuuloinen. Kokonaisvaikutelma.. melkoista piripolkkaa, which is, in my opinion, a good thing ;)

Jäin kuitenkin kaipaamaan biisistä energiaa. Sen "räjähtävät" kohdat jäivät harmittavan ponnettomiksi, ikäänkuin puolitehoilla vedetyiksi, jonka vuoksi kappale ei päässyt parhaiten oikeuksiinsa. Mielestäni biisi kuin biisi tarvitsee jonkinlaisen huippukohdan, joka tästä puuttui. Myös biisin lopetus olisi voinut olla ytimekkäämpi, ylipitkäksi venytetyn psykedeliapimputtelun sijaan. Ja mihin katosi biisin varioivuus sen lopussa?

Yllätyksellinen, erikoinen, muttei tarpeeksi kumpaakaan. Biisi on "experimental" (joka mielestäni tarkoittaa muutakin kuin progehtavaa trancea), mikset siis uskaltautuisi aivan oikeasti kokeilemaan? Tällaista on valitettavasti tehty, nähty ja kuultu ennenkin. EXPERIMENTAL!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta