Cimmerian Mountains

Space Cathedral | 10.04.2011 | Trance
5:42
10.00   195 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ravana 14.04.2011
Tämä on aika hauska. Nimi sopii biisiin. Eeppinen nimi, ja biisissä on miun korvaan sellaista lievää eeppistä melodiaa. Tulee mielikuva Conanista taistelemassa tämän biisin tahtiin tai jotain. Useammalla kuuntelukerralla hieman yksitoikkoinen. Tuntuu että useammalla kuuntelulla biisistä ei ilmene mitään uutta juuri, vaan on vähän niinkuin usko jo että tässä on se -fiilis. Mikä ei sinänsä tarkoita mitään huonoa kylläkään.

Basarissa on minusta liikaa alavoimakkuutta. Suhteellisen hiljaisella kuunnellessa se vielä menee, mutta hieman kovemmalla jotenkin häiritsee. Kuulostaa paljon paremmalta kun vääntää Winampin EQ:ta -6dB 60hz kohdilta. Mielestäni.

Muuten tämä on saundien puolesta miellyttävää. Clappi tuo mukavaa pehmeyttä ja tuo basso stereoefektinsä kanssa kuulostaa hyvältä. Vähän rapsakkuutta. Liidit ovat sen sijaan hieman tuollaiset perinteiset, joista en tiedä perustanko niin. Ei mitään vikaa, en vaan niin pidä saundista tällaisissa yhteyksissä. Jotenkin liian perus? No en mie muuta sanottavaa keksi.
0   +1 +2