Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 112 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAIHO2 - Vankkuudesta 08.01.2009

KAIHO2 - Vankkuudesta
Ja justiin kun edelliseen biisiin sanoin että pikkusen herkemmässä mielentilassa nousis kyyneleet... Niin nyt ne sitten tuli. On ihastuttavan pelkistettyä ja toimivaa tavaraa. Saakeli tätä tunnelmallisuutta minkä näihin saat. Hatunnosto.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAIHO2 - Hurjapää laulaa 08.01.2009

KAIHO2 - Hurjapää laulaa
Ihastuttavan ankeaa ja maalaista menoa. Tulee välittömästi taas lakeudet mieleen. Suomalainen mies, viinapullo ja heinäpelto. Äijä saa näihin aivan törkeän hienoa fiilistä kyllä. Jos itsellä olis vähänkään herkempi mielentila niin epäilemättä sielun syövereistä kumpuais kyynel jos toinenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lokosa - Karkkikone 21.01.2008

Lokosa - Karkkikone
Ehottomasti hienoin biisin näistä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surrealistic Space orchestral - Kenraalin Tyssendorffin vaaleanpunaisten elefanttien armeijja 18.12.2007

Surrealistic Space orchestral - Kenraalin Tyssendorffin vaaleanpunaisten elefanttien armeijja
Hyvä bändin nimi! Hyvä biisin nimi! Hauska tuo basso. Kuulee että se on siellä, mutta ei oikein kuule mitä vittua se siellä tekee. Vaikka yleensä tykkäilen experimental shitistä, niin tässä on se kokeellisuus hivenen päässyt karkaamaan hanskasta. Tosiaan vaatii kuulijalta aika paljon ja olen nyt todistanut itselleni, että minusta sitä ei löydy niin paljon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - Ihmisen Laulu 18.12.2007

ranca - Ihmisen Laulu
Uuh. Hivenen kokeellisempaa kuin mitä täällä yleensä. Epäilemättä mukava on tälläistä soitella ja varmasti keikoilla ihmiset innoissaan hyppeleskelee ja nyökyttelee myöntelevästi päätään. Piristävää vaihtelua kommenttiringin skeidaan. Hyvää irrottelua kolmen minuutin kohdilla. Bassolinja vähän liian suora. Olisi ollut tilaa vähän asua ja pelatakkin kyllä. Tykkäsin biisin lopusta. Hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Medication 19.12.2007

Mind Factory - Medication
Jo toinen molodick metal biisi peräkkäin. Mukavaa vaihtelua rockille. Alusta päätellen lääkitys on pääasiallisesti rauhoittavia. Teiän kannattaa yrittää bongata keikkaa Re-Pulsen kanssa, koska se kuulosti vähän samalta. Mieslaulajan mukaan ilmestyminen nosti biisin uskottavuuden kertaheitolla kattoon ja viulumikäliesektiot tuo hienoa lisää biisiin. Yllättävää kyllä, pidän tästä. Ehkä hivenen olisin toivonu örinätaustojen kitaroihin demppausta ja enemmän iskuja. Sähäkkyyttä kontrastiksi. Hyvä oli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Guard - Staplemouth 19.12.2007

Ghost Guard - Staplemouth
Voi ristus kun jytäji \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Court of Wolves - Fucking Fuck 18.12.2007

Court of Wolves - Fucking Fuck
Hyvä alku! Antaa odottaa paljon. Alternative metal on aina mielenkiintoista. Tykkään. Täytyy aivan selvästi tutustua muuhunkin CoWin tuotantoon. Jollain kauniilla tavalla tulee Patton mieleen ja sehän ei oo ikinä mitään muutakun hyvä juttu. Tälläistä lisää! Ja pidemmästi, koska tämä jäi kesken!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disco-Elvis - i watch 18.12.2007

Disco-Elvis - i watch
Näin joulun alla Elvis epäilemättä pyörii haudassaan, eikä tämä kyllä laske rotaation määrää lainkaan. Jos tämä ei olisi aivan kauheaa paskaa, tämä olisi aivan hirvittävää paskaa. Ei osu, ei uppoa, mutta vituttaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard) 18.12.2007

Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard)
Thrash metal O_O Askeleen olisin hiontaa kaipaillut itse biisiin. Ei tämä mielestäni ihan thrash metallia ole, mutta eipä kai tätä muuhunkaan lokeroon voi oikein istuttaa. 1:50 paikkeilla alkanutta irrottelua olisi saanut jatkaa pidempäänkin. Kaiken kaikkiaan tämä ei ihan liikaa säväytä. Enemmän huumoria.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka! 18.12.2007

Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka!
Biisi on sen verran lyhyt, että epäilyttää ehdinkö kirjoittaa edes kommenttia loppuun. Hyvää tortturockin rytkettä. Olisi kaivannu oikeen kunnon läskibassoa tämä. Mielenkiintonen valinta heittää englantia sekaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Solo - harjoitelmat - Nettideitti 18.12.2007

Toni Solo - harjoitelmat - Nettideitti
Aivot sulaa. Biisin vitsi on mielenkiintoinen ja nörttiä lämmittää ajatus että joku vittuilee nettideiteistä. Sen verran olen kuitenkin Hostile nörtti, että tämä enemmän itkettää. Toteutusbiisissä on ihan toimiva ja varmasti johonkin ihmisryhmittymään iskee. Ehkäpä sitten niihin, jotka harrastaa nettideittailua. Minä en.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Liar 18.12.2007

Marccus - Liar
On tosiaan hyvin helposti omaksuttavaa. Perusbassolinjaa, peruskitarointia. Kyllä tästä se kasari paistaa läpi ja etäisesti ei tule mieleen mitään bändiä, joka on luonnollisesti hyvä asia. Helppous vaan tekee tästä aika mitäänsanomatonta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - It All Went Wrong 18.12.2007

Ever Since The Day - It All Went Wrong
Het niinkun olisin kuullu nimen jossain. Soundit kertoo ainakin sen, että paremmassa paikassa ollaan nauhoiteltu, joten saa suoraan arvioida itse biisiä. Ihan toimivaa tavaraa ja Foo Fighters tulee ihan pikaisesti kuunneltuna mieleen. Aivan samankaltaista ei kuitenkaan ole, joka on luonnollisesti hyvä asia. Laulajalla äänessä ideaa ja muutenkin soitto tuntuu kulkevan ihan oikeasti. Tähän jos pistäisi mainosrahaa niin epäilemättä potentiaalia menestymiseenkin löytyis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Alta - 9 to 5 Murderer 19.12.2007

Art Alta - 9 to 5 Murderer
Onpas herkkislaulantaa. Vaikka soundipolitiikka omaan korvaan onkin turhan heppoista niin on se silti itse biisiin sopivaa. Biisinähän tällä ei ole oikeen mitään muuta ongelmaa, kun että onhan näitä jo kuultu. Omaan kuulijaporukkaan tämä varmasti uppoaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - Baikonur 19.12.2007

Metaplasm 646a - Baikonur
Näin joulun alla ei flatbeat eric oikeen iske. Soundissahan on aika paljon samaa. Hyvinhän tämä on joka tapauksessa tehty, ei sitä käy kieltäminen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polly Clinique - Guided by voices 04.10.2007

Polly Clinique - Guided by voices
Joskus tuli kuunneltua Jack of Jilliä ja hyvin se kuuluu myös tästä. Luin lehtihaastattelun ja päätin kuunnella millaista "friikkirockia". Ihan kivaahan tämä. Vähän nyrjähtäneempää tosin odotin tuon "haastiksen" perusteella, mutta ehkäpä se nyrjähdys löytyy sitten paremmalla lääkityksellä
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 19.12.2007

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
Molodick metal aina vähän herättää kylmiä väreitä. Ja naislaulanta. Näistäkin huolimatta homma tuntuu pelaavan kivasti ja löytyy tarvittavaa dynamiikkaelosteluakin, jottei tylsäksi käy. Kyllähän tästä ne pakolliset Within Temptation vivahteet löytyy. En ehkä itse aivan pidä tästä tyylistä, mutta suosittelen tyttöystävälleni jahka se tulee töistä kotiin. Soundit hyvät, laulaja ei kuulosta liikaa suomalaiselta joten peukku bändille ja tulevalle menestykselle. Jos ei levydiiliä vielä ole, niin kyllä sellasen pitäs tällä jo lohjeta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 18.12.2007

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Ensimmäisenä pyörähti sukat jalassa. Alku antaa lupauksen, että nyt on hommassa vähän ideaa mukana. Ja biisin nimi \o/ Oikeat määrät Pattonismia tässä. Tykkään. Saa hytkymään miettimään juttuja. Ajatuksen tasolla biisi toimii siis oivallisesti. Tässä biisissä on paljon hyvää. Todella paljon. Olisin odottanu sellasta Pattonin kaltasta hyväilevää laulua vielä. Olis ollu perfecto
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snakepath - I thought you were the one (but then I got bored) 19.12.2007

Snakepath - I thought you were the one (but then I got bored)
Kivasti pannaa tuo alku. Avant-garde on just jees ja tykkään että ollaan haettu sellasia rajoja joita harvemmin Suomenmaalla haetaan. Riittävän arvaamatonta ja mielenkiinnon herättävää shittiä siis. Vähän jos lauluihin sais vielä Pattonia lisää niin avot. On se ainakin erilaista :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Kalevan joulu 18.12.2007

DuO KäSäMä - Kalevan joulu
Kyllä on herkkää :'))) Juice iskeytyy ensimmäisenä mieleen, eikä se tietyissä olosuhteissa ole kuin positiivinen asia. Itse asun Tammelassa, joten biisi ei kosketa minua aivan niin paljoa kuin itse artistia. "Tämä reki pukin ojaan vie" :DD

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 18.12.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Staattista runttanttuu metallia. Idea biisissä hyvä. Tällänen konesmaisen kuuloinen kaahailu aina jotenkin saa nytkymään. Kertosäettä olis saanu vähän koristella jollain ja ehkä enemmän tempoa olisin toivonut. Sitä X-factoria olis tarvinnut staattisuuden kaveriksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 18.12.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Ihastuttavaa populäärikulttuuriin vetoavaa gayääni lauleskelua. Mukavaa diskomeininkiä ja riittoisaa ironiaahan tästä löytyy kuin porsaita porstuasta. Valitettavasti keskittymiskykyni ei oikein riitä sanojen kuunteluun, joten en sen kummemmin kommentoi biisin sanomaa. Kyllähän tällä pitäisi teineiltä ja yliopiston tyttösiltä pesää irrota.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rasta Psygedelia - Freedom(RemixVersio) 01.11.2006

Rasta Psygedelia - Freedom(RemixVersio)
Avaan ahtaan mieleni jälleen kerran ja yritän keksiä biisistä hyviä puolia. Here it goes... Hmm... Typerryttävää jumputusta. Jostain syystä mieleen tuli lobotomiapotilas. Paitsi että lobotomiapotilaalle tässä on ihan liikaa tavaraa. Ei tarjoa mitään mistä MINÄ kiinnostuisin, mutta epäilemättä sadat ja tuhannet puolilobotomistit on tästä ihan pähkinöinä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Green Peace Beats - Party 2006 01.11.2006

Green Peace Beats - Party 2006
Tämä teknopilputus ei ole allekirjoittaneen vahvinta alaa, mutta here it goes... Puolentoista minuutin kohdalla odotan edelleen milloin tapahtuu jotain, mutta pelko siitä että mitään ei oikeastaan tapahdu on aika suuri. Enemmän virikkeitä tämä kaipaa. Tuli jostain syystä mieleen teurastamo tästä biisistä. Syytä en tunne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Slaughterhouse Dreams 01.11.2006

Stab Happy - Slaughterhouse Dreams
Onpas ihastuttava biisin nimi. Antaa luvan odottaa biisiltä muutakin kuin normi hapatusta. En osannut odottaa naislaulajaa. Hyvää fiilistä tässä biisissä. Tulee sellanen olo että kohta joku tulee ja tappaa. Ja tulihan se. Hemmetti. Ensimmäinen hyvä biisi tänään. Pikkuisen olisi pitänyt vielä jotain extra tilpehööriä tähän saada. Nauhottaessa jotain yksinkertasta kiipparia esimerkiks. Ehken pikkusen liian pinnassa haikka tässä. Ja laulajalle joko tuplausta, tai ihan rehellisesti stemmaa. Kyllä orkesterista aina yksi löytyy joka falsetista vetelee komeasti. Hieno biisi joka tapauksessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 01.11.2006

Pyromaniac - LÄPI
Jahas. Että ihan äidille profeetalle ja isälle :D Alkumetreillä en osaa ihan vetää viivaa black metallin ja punkin välille. Sanoista ei saa yhtään mitään selvää, joka kääntää kelkkaa voimakkaasti black metallin puolelle. Toisaalta ite sävellys on kyllä ihan totaalipunkkia. Tiiä tästä ny sitte. Ei tää silti hyvää oo kumpanakaan. Ihastuttava "äiti kohtaa lapsen" - kirkuna tuossa kolmen minuutin tienoilla. Muutoin jättää kyllä kylmäksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Medusa 01.11.2006

Faro - Medusa
Hmm... Doors urku. Ei voi mennä pahasti pieleen. Laulajalla ehkä vähän liikaa yritystä. Kokemuksen mukana tuleva varmuus uupuu. Rohkenisin uskoa että suomeksi neidolla olisi suorastaan karismaattinen ääni. Vieras kieli ei oikein sovi. Toisaalta. Suomalaisen laulamana englanti on aina huonoa. Mukavaa kikkailua. Olis saanu hivenen kuulostaa enemmän doorsilta urut ja ehken laulu oli vähän turhan pinnassa, tai olisi ainakin kaivannut hivenen jämäkkyyttä. Tai jotain.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - The Chicagoans 01.11.2006

Metaplasm 646a - The Chicagoans
Jumputi jumputi. En tiiä mitä eroa on Electro-Housella ja Housella, joten oon jäävi sanomaan miks tämä on just hyvää electro-housea. Toisaalta en kyllä osaa sanoa mitään hyvää ihan pelkästä Housestakaan. Tilputtelua ja biittiä. Varmasti monet tykkää. Minä en.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Honey Mober - Uzbeck re-tool 01.11.2006

Honey Mober - Uzbeck re-tool
Hmm... Biitti lähtee ainakin voimakkaasti käyntiin. Jos yhtään hyppäisin teknobileissä, niin kyllä tämä siellä voisi soida. Tuskin pitäisin yhtään pahempana kuin muutakaan moisissa mestoissa soivaa tavaraa. Tästä biisistä tuli vähän lokki olo. Lerpatella satamassa ja kärkkyä evästystä ihmisiltä. Ja räjähtää. Kaikin puolin pitkästyttävää, aivan kuin lokin elämä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heresia - Tukehdun Sirpaleisiin 01.11.2006

Heresia - Tukehdun Sirpaleisiin
On kyllä perkeleen hyvin heresialla homma hanskassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele G & S - What's Cut 13.10.2006

G & S - What's Cut
Yleensä lopetan balladien kohdalla kommenttiringin pyörittämisen ihan suosiolla, mutta tällä kertaa teen poikkeuksen, koska biisin mitta on vain vähän reilu 2 minuuttia. Mukavaa akustista kitarointia. Akustinen kuulostaa aina hyvältä. Ihastuttava falsetti antaa syytä epäillä että enemmän tai vähemmän kieliposkessa on biisi tehty. Kaikessa lyhykäisyydessäänkään tämä ei vielä käännä balladikelkkaani alamäkeen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Sanctuary 01.11.2006

Ever Since The Day - Sanctuary
Kuuntelinkin Ever since the daytä jo tuossa aiemmin, joten annetaanpas nyt sitten se kommenttikin. Mun käytössä olevat kaiuttimet ilmeisesti sotkee soundin aika pahasti. Laulajalla kiva Poets of the fall ääni. Mikäs siinä. Ei tämä ihan sen ep:n ykkösbiisin tasolle yllä. Suhteellisen suoraa menoahan tämä vaikka piti sitä kääntyvää komppia olla jossain. Tai ehkä se tulee vasta myöhemmin. Tuottaahhan tätä vähän enemmän pitäisi. Näin lumisella täällä olis pirun mukavaa se sanctuary jostain löytää, mutta tästä biisistä en sitä saanut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Crash 13.10.2006

Ever Since The Day - Crash
Tämähän oli oikein valmiin kuuloista kauraa. Simppeleitä ratkaisuja simppeleille kuuntelijoille ja suoraa julistusta, jota aina silloin tällöin kaivataan. Kyllähän tälläinen lässyttely aina oman kuulijakuntansa kerää. Naiset tykkää, mutta olen valitettavasti mies.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backstabbing Bastard - Destined to Fail 26.03.2007

Backstabbing Bastard - Destined to Fail
Ristuksen kovaa runtua ja helevetin komiat lehemänkellot. Hyvää Pantera henkeähän tämä edusti. Runtu o aina vitun jees \,,/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele LeijonaHarja - Maailman Meno 18.09.2006

LeijonaHarja - Maailman Meno
Yleensä reggae on ihan järisyttävä kirosana, joten yritän olla mukava :) Tänä aamuna bassopompsuttelu on kuulostanut kivalta ja sitähän tämä biisi tarjoaa oikein urakalla. Meilläpäin tällaista musiikkia puhutellaan raskaana junglena, ja kieltämättä tällainen pieni viidakkomeininki piristää oikein mukavasti. Kyllähän tästä kone paistaa aika vahvasti läpi. Jotkut amatöörit kaipaisivat myös laulua, mutta me ammattipompsuttelijat tiedämme ettei sellaiselle ole tarvetta. Ehkä leveyttä saisi olla vähän enemmän. Useampi raita ja instrumenttien vuorottelua niin jo tulee ugulubugulut viidakoista rumpujen kuminaa kummastelemaan. Kuuntelin loppuun asti. Odotin sitä hyvin paljon muuttumista :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urban B2 - Tahdotko? 18.09.2006

Urban B2 - Tahdotko?
Hiiulihei. En saa mitään mielikuvalle joka palauttaa aivoihini 80-luvun hiusmallit. Laululle olis pitäny tehdä vielä jotain. Tällästä on epäilemättä saakelin hankala vedellä, mutta uskon silti vakaasti että parempaankin olisi pystytty. Ihmeitä tekee jo kakkoslaulut. Synamusiikkia on hauska kuulla pienissä annoksissa ja omalla tavallaan tämä biisi myös muistuttaa miksi asia näin on. Jäin vähän sanattomaksi. Hyvä tai huono asia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dokumentia - DQ 18.09.2006

Dokumentia - DQ
Meinas heti alkusoinnuilla päästä itku. Syystä tai toisesta. Meillä itseääntäynnäolevilla ajkdiabloilla on vähän antipatioita balladeja vastaan. Joka tapauksessa. Yksinkertaiset soinnut, selkeä sanoma, kaikin puolin niin kuin balladin pitää olla. Pitkä, itseääntoistava ja ennalta-arvattava. Ehkä mielentilani on nyt väärä, ehkä se ei tälle biisille ole koskaan oikea, mutta kaikin puolin jäi vähän ohueksi. Juurevuutta kaipaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Lihapulla 18.09.2006

Turingin poppikone - Lihapulla
Olet siis jo kättelyssä valmis maksamaan ylihintaa. Hienoa. Joka tapauksessa sangen hauskaa ja viihdyttävää intiaanimenoa. Looginen jatko tälle biisille on Perunamuusi

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Intiaanikesä 13.10.2006

Routaraja - Intiaanikesä
Ai kuuman kesän jälkeen nauhoitetaan rock biisi? Laulun tasot vähän kusee. Välistä alla, välistä päällä, muttei oikein millään paikallaan. Miksauksissa säästetty aika vie tästä vähän potkua poies. Biisi on ihan siedettävä, mutta miksaus on kohtuullisen alkukantainen. Hivenen enemmän duunia sitten ensi kerralla :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Microtheft - I Wanna Be Like a Glacier 18.09.2006

Microtheft - I Wanna Be Like a Glacier
Vastataanpa nyt sitten englanniksi kun se on niin muodikastakin: I don't even know what chill out is, so I'm totally unaware of what I should expect from this one. What am I supposed to comment here? I already commented a song that was gentle and mindnumbing and that song made me concerned about my mental health, so I'm not quite sure if it is healthy for me to listen this kind of music. BUT as the song in running on fourth minute I'm starting to feel lonely. It feels like somekind of spacemonster has absorbed me into its stomach full of dark materia and all I can see is bouncy glittering spacelights that surround me as I'm helpless to do anything to make the world the one I used to live in. Scary music. Too much space, too much time, too much freedom and especially too much room for thinking. I guess I know why it is called chill out, but I'm getting nervous. Feels like someone is watching me...

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dark DADAism - Twisted Tale 18.09.2006

The Dark DADAism - Twisted Tale
Ei-niin-totisuus on hyvä juttu. Älyvapaus vielä parempi. I was having a picnic with a woman! hahahahhahaha!!!! Melkoista loisteliaisuutta ja vasta 2 minuuttia takana. Vaivannäköähän tämä biisi ihan selvästi vielä tarvitsis ja sitä järisyttävän puuduttavaa studiotyöskentelyä. Kyllä tämä vähän suuremmalla työpanoksella voisi olla ihan oikeakin biisi. Ja örinällä. Tämä oli kuulkaatten oikein mukavaa kuunneltavaa kaiken tämän kommenttirinki, no jos nyt ei ihan paskan, niin kuran keskellä sangen lupaavaa tavaraa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 18.09.2006

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Ihastuttava nimihirviö tiivistyi kirjaimiksi Y, U ja P, mutta siitähän ei ole kyse. Tässähän ollaan poliittisesti korrekteja ja kerrotaan kuinka perseestä on valta yhdysten. Mukavaa että on sanomaa. En tiedä sitten miten nuo valtavat ihmismassat ottaa vastaan protestilauluja. Joka tapauksessa pitkästä aikaa hyvin tehty biisi ja toteutus ei kuse millään tavalla. Kaiken kaikkiaan tälläistä musiikkia on yleensä levykaupoissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - Burgerfusion - Burning Stranger 18.09.2006

Love Factory - Burgerfusion - Burning Stranger
Hassusti alkaa ja joudun heti epäilemään kappaletta joka on tehty Kirkan innoittamana. Kyllähän tämä rockkia on. Ehkä jopa hard rockia. Ihan varmaksi en osaa sanoa. Sangen hienosti toimii joka tapauksessa. Tulee taas 80-luku mieleen, mutta eikös tämän kasaria pitänykki olla :) Hyvää fiilistä ootte kyllä biisiin saanu. Jostain kumman syystä tuli mieleen myös Dream theatre. Enimmäkseen ehken kiippareista, jotka pääs tehokkaan omituisiin mittoihin. Hienoa!!! Jos nyt olis 80-luku kasvattaisin heti niskatukan ja kuuntelisin tätä biisiä. Ei ole.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zippy Wackos - Flowers 18.09.2006

The Zippy Wackos - Flowers
Hmm... Ensivaikutelma on varmasti poikkeava. Ensinnä tuli mieleen, että nyt on normalisoitu vähän liikaa. Jouduin näet pistämään kuulokkeita pienemmälle ja se tuntui vähän oudolta. Biisi etenee ihan luontevasti eikä varsinaisesti jäänyt mieleen mitään muuta kuin lopussa ollut ööö... miksikäs tuota sanotaan? Sellanen. Ja liian tiivis miksaus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Shot - When lights turn off 18.09.2006

Cold Shot - When lights turn off
Koen aina pientä ahdistusta kun saan kuulla (tai näen genremääreen) että on kyse balladista. Laulajalla oikeen mukava ääni kyllä ja haikeaa tunnelmointia, vaikka koenkin kauhunväristyksiä tuosta balladi sanasta. Kyllähän tämä kaikki balladin vaatimat määreet täyttää. Kitarasoolokin tuli ihan oikeassa kohdassa ja mitaltaan juuri oikean mittainen. Biisi oli mukava, kommentoija ihan väärä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Ukonvasama 18.12.2007

Kylmän Raudan Sepät - Ukonvasama
Rocketti on sen mallista, että vois odottaa kuulevansa jääkiekkomatsissa. Hyvää eteerisyyttähän tässä ja tarvittavat perusrockin kliseet löytyy. Hammond-wnb jutut toimii tässä niinkun pieni myyrälauma porkkanapellossa. Ihastuttavan tarttuva kertosäe, joka toistuu juuri niin monta kertaa että jää päähän soimaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mousse - Nylon Meat 17.08.2006

Mousse - Nylon Meat
Hähää. Maukasta kuulla musiikkia jossa on fiilistä ylipuhtaiden soundien sijaan. Näin ekalla kuuntelukerralla ei vielä luonnollisesti aukea kauheasti, mutta näin pikaseltaan tää on kasin biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mousse - Tuttifrutti 17.08.2006

Mousse - Tuttifrutti
Tästäkin biisistä paistaa ihastuttavasti läpi se sama mitä kehuin jo tuossa Nylon Meatissa. Fiilistä ja soundia jossa on asennetta. Alun kitarasta tykkään. Simppeli ja mieleenpainuva. Muutenkin. Tämä fiilis. Perhana. Musiikkia joka kuuluu pimeään. Rohkea 7.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Itämainen kullinmyyjä 18.09.2006

FEL - Itämainen kullinmyyjä
Hahaa!!! Ei voi mennä pahasti vituilleen jos biisi alkaa niin kuin tämä alkaa. Ensimmäisenä mieleen tulee kilohinta. Niin hullulta kuin tämä kuulostaakin, niin biisi tuntuu kertovan että tekijät osaa tehdä myös oikeasti musiikkia. Riittävän psykedeelistä. Rauhoittaa mieltä tuon kaiken aiemmin kuullun avaruushumpan jälkeen. Kuvailisin tätä biisiä sanalla "avaruuskusiainen", mutta itämaisen hengen vuoksi hyväksyn myös vaihtoehdon "Arabiemiraattien lepaanimatka suon toiselle puolelle ja takaisin". Ihastuttavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Zapadapa 05.07.2006

Metalshit - Zapadapa
Oijoi!!! Grindiä nii että pärisee. Ilahduttaa aina kun biisi on niin lyhyt ettei kerkiä kirjottamaan riittävän pitkää kommenttia. Heviä saatana!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Guard - Malice Intent 22.06.2006

Ghost Guard - Malice Intent
Tykkäsin jo noissa aiemmissa biiseissä siitä, että erotutte mukavasti muusta metallimassasta teitin omilla jutuilla ja on kyllä perkeleen hyvin moperi hanskassa. Justiin nyt ei tuu mieleen mitään pahaa sanottavaa ja tuskin tuleekaan. Lauluista paistaa justiin sopivalla tavalla se kunno runtumetaillin peruspiirre, eli täyspäivävitutus. Ootan kovasti että kuinka paljon jossain vaiheessa ilmestyvän nauhan biisit poikkeaa tästä biisistä ja tekee lisää dynamiikkaa. Tiivistettynä kait vois tuumata jotta: Helvetin tiukkaa runtua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLOOD-STAINED - Label Humanity 20.09.2006

BLOOD-STAINED - Label Humanity
Kyllä harmittas jos ittellä olis paska näin tiukassa. Ei sillä että pollapunasena on kyllä helvetin hienoa vääntää. Perkeleen kovaa menoa kyllä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urban B2 - My Fantasy Girl 13.10.2006

Urban B2 - My Fantasy Girl
Jostain syystä tulee aina noista blob blob äänistä mieleen ripuli, mutta koitan nyt päästä visiosta yli. My Fantasy Girl on biisin nimenä niin ihastuttavan kliseinen että melkein tekee mieli kiisseliä. Jotkut satunnaiset naisethan tästä saattavat tykätä, mutta minulle tämä kappale ei tarjoa mitään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grosal - Kipinä 18.09.2006

Grosal - Kipinä
Rytke päälle ensi sekunneista :) Tehokkain tunnetila joka tästä iskee on sopeutumattomuus, koska tämä ei nyt millään mahdu aivolohkosiini. Erikoiset naikkoslaulut. Allekirjoittaneella vaan on jotain korkeita ääniä vastaan ja siksi tuntui että vähän liian isolla oli tuo kyseinen laulu. Jäi ihan uteloittamaan millaisia ne kolme aiempaa raitaa on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele LeijonaHarja - Leijonaharja - Kesän Menijän Reggae 13.10.2006

LeijonaHarja - Leijonaharja - Kesän Menijän Reggae
Tilputtelua \o/ Perusrentoa reggaetahan tämä. Leppoisaa kuunneltavaa ja ekana tuli mieleen porno. Sopisi hienosti taustalle :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Käärmeenkieli 05.07.2006

Aresti - Käärmeenkieli
Biisin nimi toi heti mieleen että naiset on taas saanu katkerat miehet kiroamaan kuinka pauloihinsa saavat. Valitettavasti olen liian avaranpaikan kammoinen ja siksi kuljen kapeaa käytävää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele superdurak - Omdurman 01.11.2006

superdurak - Omdurman
Laivamusiikkia. Tälläsella ilmalla ei vaan oikeen viitsiä lähteä merta edemmäksi kalaan. Tiesittekö että Bossa nova aiheuttaa joissain ihmisissä pakottavaa seinille hyppimisen halua? Minä tiesin. Tästä vois saada valjastettua hivenen monipuolisemmalla laululla jotain kaunista, kuten Pattonin tuotanto on. Ja säröä pikkusen ja runtua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele valve - Kipinällä mua tähtää 18.09.2006

valve - Kipinällä mua tähtää
Saakeli. Lähtipäs hienosti discovalot Vilkkumaan. Tykkään laulajan äänestä ja yleisestä energisyydestä ja virrasta jota biisiin on saatu. Ei ole discobiitin voittanutta ja tämä biisi sen jälleen osoittaa. Antaudun itselleni ja teen sen mitä olen koko aamun onnistunut välttämään. Tämä on meinaan ensimmäinen kympin biisi PITKÄÄN aikaan. Tämä on näet oikeasti hyvä biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lämpimästä lämpimään 18.09.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lämpimästä lämpimään
Jahas. Rock. Ihan ekana tuli jostain mielen syövereistä se tummaihoinen kaveri. Mikäs se nyt oli? I wanna get away heppu. Joka tapauksessa itse biisiin. Ihastuttavaa homolaulua. Ehken pikkuisen kompressointia voisi kaivata lauluraita. Ja musiikkia isommalle myös. Nyt on vähän liian pinnalle jäänyt laulu. Pelkäsin jo useamman hetken että tää oli vakava biisi, mutta luojan lykky että esiin astui myös vitsi. Tuo korkea homolaulu on kyllä sangen ihastuttava. Jos olisitte Antti Tuisku se menisi ihan täydestä. Tämä biisi voisi vaatia hivenen enemmän kuuntelua avautuakseen, mutta koska me kaikki olemme kommenttiringin orjia, emme luonnollisestikaan sitä tee. Jälkimaku hivenen sama kuin salmarilla. Tietää juoneensa mutta ei ole varma mitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Tekemmään, tekemmään 13.10.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Tekemmään, tekemmään
Heti ekana soundeista. Garage!!! <3 Aluksi alkoi vähän hävettämään, koska omat lauluosuuteni kuulostavat vähän samoilta. Ilmeisesti nauhoitusvärkit tätä tehtäessä oli kohtalaisen alkukantaiset, mutta uskon että mahdollisuus tasojen korjailuun olisi ollut, ja se olisi ollut poikaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele King Kaxl (and the No Good Duo) - Doktor Vostok vs Mister West 18.09.2006

King Kaxl (and the No Good Duo) - Doktor Vostok vs Mister West
Oijoi!!! Aivan mahtava alku. Tuollainen puolihiprakkainen soundi palauttaa aina mieleen ne kännihetket joita ei vaan kerta kaikkiaan muista. Psykedelia on muutenkin niin kaunis asia <3 Saakeli!!! Toivottavasti tätä piisaa vielä paljon lisää. Tuo rock sana tuossa vähän hämää, mutta ei anneta muiden häiritä. Mahtava biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PSG - Shimanski 18.09.2006

PSG - Shimanski
Olipas tuo aiempi kommentti ihan vitun paska. Mennäänkö yhessä sanomaan sitä tyhmäksi? Biisissä reippaasti mukavia elementtejä. Lämmittää sydäntä kun tietää ettei ole ihan yksin maailmassa jossa musiikkityylejä voi yhdistellä ilman seuraamuksia. Tai ainakin ne seuraamukset on huomattavasti miellyttävämpiä kuin voisi olettaa. Tyksin biisistä ihajjees.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2) 18.09.2006

Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2)
Persreiän ympärille kihosi kahdesta syystä hikirinkula. 1. Kitara 2. 09:57 Heti ekana kun tätä aloin kuuntelemaan meinasin pistää musiikkia soimaan, kunnes ymmärsin ettei siinä ehkä ole mitään mieltä. Nyt kun olen miettinyt jo hyvän tovin mitä söisin lounaaksi pääsin tulokseen joka vaikuttaa vahvasti hernekeitolta. Paremmilla laitteilla tämä varmasti kutittaisi mukavasti elimistöä, joten olen hivenen harmistunut ettei minulla ole kuin nämä rikkisärkipuhkuneet pikkukaiuttimet. Kissa joka tapauksessa häiriintyi. Biisinmukaine olotila voisi olla kun herää aamulla täysin olomuotoansa tiedostamatta hotellin sängyltä ja alkaa vähitellen kelailemaan olennaisia asioita kuten pernarutto ja vihreät möykkymäiset läikät lattialla. Toivottavasti tämä kommentti luotasi tarpeeksi syvästi tuntemuksia joita kappale minussa aiheutti. Tykkäsin rumpufilleistä ja laulajan äänessä oli jotain tosi tuttua. Riemastuin myös riehakkaasta yleisönhuudatus kohtauksesta viiden minuutin kohdalla. Käyppäs vastapainoksi sitten kuuntelemassa Bonedoll nimisen projektin For fucks sake. Siinä on käytetty pelkästään bassoa ja v-amp laitetta, joka olisi syytä kirota alimpaan helvettiin koko Bonedoll projektin myötä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Money 18.09.2006

Kalkutan Konepaja - Money
Reipasta punkkiahan se. Tässä vaiheessa olettekin varmaan jo kuulleet kaikki mahdolliset kehut siitä, kuinka mukavaa on todeta että joillain vielä piisaa virtaa. Rakkaudesta rahaan \o/

Kommentti kappaleesta Kuuntele King Kaxl (and the No Good Duo) - Disco Goluboy 13.10.2006

King Kaxl (and the No Good Duo) - Disco Goluboy
Nimi ainakin lupaa ettei ihan mitä tahansa purkkapoppia ole luvassa, vaan lähdetään suoraan hivenen toisenlaiseen maailmaan. Kunnon discomusiikki näin aamutuimaan kasvattaa kasvoille hymyn. Tämän tahdissa oli hyvä jorata kahvipannulle ja takaisin. Hyvälle tuulelle tämä ainakin sai.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Reflections 23.01.2006

Sonicmind - Reflections
Jahas. Nyt on tullu sitten kuunneltua hivenen enemmän biisiä ja kyllä tämä kulutusta ainakin tuntuu kestävän. Kyllä tämä ehdottomasti randomilistaan pääsee ja se ei ole pitkä. Tuossa ekassa kommentissa hivenen mainostin teknisyyden ylikorostumista, mutta nyt kun biisiin on vähän päässy sisälle se ei tunnu enää miltään. Hyvä biisi. Me likes.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Reflections 10.01.2006

Sonicmind - Reflections
Jahas. Johan tässä on pitkään odoteltukin että millon pykältää uutta materiaa korville kuuroille. Eteenpäin on ainakin menty ja koukkuja on kiitettävästi edelleen. Ulottuvuuksia piisaa ja siitä allekirjottanu tykkää oikeen kovasti. Ei aukea ekalla kuuntelulla, which is nice. Hyvä syy kuunnella vielä muutamaan kertaan. Ehkä ihan pientä väkinäisyyttä ja teknisyys korostuu soitossa. Nauhaton kuuluu kivasti taustalta B) Laulut tuntu olevan melko pinnassa, mutta saatto toki johtua allekirjottaneen säädöistäkin. Eipä siinä. Kyllähän Herra Ällän lauluja kuunnella jaksaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mood Science - Silence Makes Us Wanna Use Words 01.11.2006

Mood Science - Silence Makes Us Wanna Use Words
Hmm... Mukavat alkusoinnut. Kirosin jo ääneen että jazz, mutta tämähän kuulostaa itseasiassa ihan hemmetin hyvältä. Tulee vähän batman olo. Olis ehken kaivannut teemalaulua. Aaa-attelua. Ja matalaa puhetta. Ja Mike Pattonia laulamaan. Mutta helkkarin hyvää fiilistä tässä kyllä. Tykkään että ei ole kitaraa. Se on hyvä. Aaa-attelu olisi tehnyt poikaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bonefleshdolls - Enemy is weekend 01.09.2006

Bonefleshdolls - Enemy is weekend
Pitää ens kerralla laittaa ne jazzit alkuun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bonefleshdolls - Enemy is weekend 21.02.2006

Bonefleshdolls - Enemy is weekend
Ei se mitään zemex. Ei iske muhunkaan

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Guard - Vergilius 07.01.2006

Ghost Guard - Vergilius
Hahaa!!! Rokkaa kuin sonni puutarhassa. Moshmosh etc... Nasta kääntö toisen kertosäkeen jälkeen. Ihanat kitarasoinnut taustalla ja kunnon runttausta lopussa. Helvetti. Tälläsen popin tahtiin on pirun nasta heiluttaa tukkaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Guard - Vergilius 05.09.2007

Ghost Guard - Vergilius
Oon saattanut kommentoida biisiä aikaisemmin joskus aikaa sitten. GG on edelleen niitä harvoja bändejä jotka soi ihan omassa soittolistassa, eikä pelkästään mikserin puolesta. Vitun tiukka biisi tämä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mousse - Absinthe Caca Blues 25.11.2006

Mousse - Absinthe Caca Blues
Toimistolla ollaan tätä tosiaan soiteltu, ja kolme neljästä osaa jo ensimmäisen säkeistön ulkoa ja laulaa kuorossa "Don't hate - Masturbate".
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mousse - Droppings 02.10.2006

Mousse - Droppings
Nyt kun tätä biisiä on kuullut luultavammin sen 100+ kertaa niin on pakko todeta että... Rokkaa yhä ihan vitusti \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mousse - Droppings 17.08.2006

Mousse - Droppings
Päätinpä sitten korkata tämän biisin kun on raasu jäänyt ilman kommenttia. Jo alkusekunnit sanoo että nyt mennään jossain missä ajk viihtyy. Mahtavat nuo Wake up, snap out of it! huudot! Perhana. Disco Volantet on selkeästi kuunneltu, eikä se tässä tapauksessa haittaa sitten yhtään. Myös tämä biisi pakotti kuuntelemaan ittensä uudestaan joka tietty on aina vaan hyvä asia. Hitto. Tekee mieli jorata. "Wake up, snap out if it!!!" Perhana. Tämä biisi pääs justiin allekirjottaneen playlistille
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mousse - We Can Have Some Food If You Like Food 17.08.2006

Mousse - We Can Have Some Food If You Like Food
Helkkari sentään. Hieno biisi tämäkin. Se mikä näissä biiseissä on tähän mennessä paistanu läpi on nimenomaan fiilis. Meiän popissa on meno vähän sellasta tekemällä tehtyä välillä mutta näissä on tällästä mukavaa simppeliä suoraa menoa ja sellasta kaunista ahistusta pienen virneen siivittämänä. Koen pakottavaa tarvetta ladata nää kaikki koneelle, joka on sangen poikkeuksellista.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chloroform Creations - Violence Seeds Violence 22.06.2005

Chloroform Creations - Violence Seeds Violence
Jumaklavit. Kerta kaikkiaan ihastuttavaa laulua. Muutenkin jotenkin niin ihastuttavan tunkkasta että oikeen hymyilyttää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protect The Hostile - Wet Realm 20.06.2005

Protect The Hostile - Wet Realm
Tai sitten pienikaiuttimisten ei tartte kuunnella tätä biisiä. Hyvä juttu että joku muistaa corolla poikia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Good Morning Wood - Just another memory 17.06.2005

Good Morning Wood - Just another memory
Jahhas. Tälläseen kuosiinko tämä sitten finalisoitui. Hyvältähän tämä kuulostas vaikka on jos sen sata kertaa kuullutkin. Seuraavaks sitte löyssön.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Geneticbolus - The humor before the rage 21.06.2005

Geneticbolus - The humor before the rage
Kiva alert-sound kitara alussa. Mukavan hämärää ja idolilista pitkälti kertokin mistä on kyse. Ihan kivaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Kiinalainen juttu 20.06.2005

Riku Rotten Project - Kiinalainen juttu
Eipä ole allekirjottaneen musiikkikorva oikeen koskaan tällästä musiikkia ymmärtäny. Ihan mukavaa piruilu menoahan tämä. Pnuk.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Jenny 11.06.2005

PahaTuuli - Jenny
Jahas. Helppoa musiikkia helpoille ihmisille. Itse en valitettavasti sellainen ole ja siksi ei tahdo tällänen oikeen lämmittää. Oikeassa fiiliksessä varmasti oikeen kiva, mutta itseä tämä ei oikein räjäytä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele mIRK - Summer Dream 20.06.2005

mIRK - Summer Dream
Ukkosesta alussa plussaa. Kunnon rytinä on aina ihan jees. Muuten biisi onkin sitten kaikin puolin itelle täysin sopimaton. En siis viitsi myöskään haukkua kun en pidä koko musiikkisuuntauksesta. Paitti laulajalle lisää munaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arcane - Pernicious Christianity 21.06.2005

Arcane - Pernicious Christianity
Koskenkorva \,,/ Oikeen mukavaa mättöä ja soundit pirun hyvät. Taitaa löytyä bändikämpältä hyvän softan lisäks myös osaamista. Timmiä mättöä ja biisikin justiin sopivan mittanen. Aatu-setä antaa täyden kympin ja faniutuu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MANZANA - Falling to pieces 15.06.2005

MANZANA - Falling to pieces
Olihan se. Ihan kiva biisi. Vähän jäi sellane lipslöps olo. Runtua lisää nii avot.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Gotham City 11.06.2005

Kalkutan Konepaja - Gotham City
Eipä oikeen osaa sanoa mitään mieltäylentävää. On se rokkia ainakin jos ei muuta. Se taas että lauleskelee Bätmänistä ja Robinista ei jotenkin taho säväyttää. Saattaa olla että krapula on vieny huumorintajun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Isät&Pojat - Saanen kiittää 20.06.2005

Isät&Pojat - Saanen kiittää
Mitä jos pistäisin tähän vain 40 a-kirjainta? Sangen kehityskelposta tavaraa kyllä ja varmasti ihmiset tykkää, mutta kerta kaikkiaan ei Aatulle maistu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Isät&Pojat - Sua kaipaamaan jään 11.06.2005

Isät&Pojat - Sua kaipaamaan jään
Alkutekijöikseen nimi ei luvannu mitään muuta kuin piinaa. Kivaa nuotiofiilistä ja varmasti moni tykkää tälläsestä herkästä fiilistelystä. Stemma laulut ja taustat sangen ammattitaitosesti toteutettuja. Kyllähän tällä pitäs radioon päästä. Ongelma vaan että radio on jo täynnä vanhaa. Sangen hyvin siis tehty, mutta allekirjottaneelle ei tietenkään iske.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Ticket - Discoteque Of Fools 21.06.2005

The Ticket - Discoteque Of Fools
En oikein tykkää kuunnella kevyttä poppista. Tehkää tämä biisi suomeksi niin saatte rahaa \o/

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frost Core - Nothing Of Anything (vanha) 21.06.2005

Frost Core - Nothing Of Anything (vanha)
Kuten tossa jo aiemmin onkin tyypit niin sanonu niin näistä kahesta tämä on parempi. Ideaa on ja biisissä vähän eloa. Jos meinaatte joskus jomman kumman biisin uudelleen nauhottaa ja pistää laitteet sitä ennen kuntoon niin tämä siinä tapauksessa. Kyllä tätä varmasti joku diggailee.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frost Core - Innocence 21.06.2005

Frost Core - Innocence
Näin pikasesti parannettavaa löytyy ainakin puhtaasta laulusta johon varmuutta tulee lisää ajan kanssa. En oikein ymmärrä miten olette saaneet väännettyä nämä soundit tälläisiksi. Lähinnä tulee mieleen trackeri kama. Sanoisin että touhuun tulee tarvittava muna vuosien saatossa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele T_n_T - Kaunista niin 11.06.2005

T_n_T - Kaunista niin
Voi voi. Sitä aina kovasti toivoo että tämä kommenttirinki arpoo jotain jota oikeasti jaksaa kuunnella. Arpa ei suosinu voittajaa. Koska olen kiva jätkä jätän antamatta arvosanan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 11.06.2005

.erAze. - Line Of Sight
Arse! Suomimetalli paistaa läpi säkeistöstä läpi. Allekirjottanut ei kuitenkaan ihan tälläseen "heviin" ole koskaan innostunut. Hyvää fiilistä kertsissä, mutta sitte joku hemmetin arabia soolo. Soundit ny on hyvät, mutta se on aika toissijanen juttu tällä asteella. UG Shitmaster päräyttää vitosen.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Karjala 11.06.2005

Division 19 - Karjala
Ainakin biisi murjoo jos ei muuten. Lauleskelu tyyppiuskollista ja sovitus ihan mukava. Kertosäe fiilistely oikeen asiallista ja sopivaa. Warmasti ihmiset tykkää keikoilla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ToxicStudio - In ReD 21.06.2005

ToxicStudio - In ReD
Ohos. Luulin etten tykkää Michael Jacksonista. Hyvältähän tämä kuulostaa. Oikeen hauskaa poppia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - PropAgenda 20.06.2005

Saddam's Family - PropAgenda
Jahas. Vanha koulukunta paistaa läpi genre määrittely on täysin osuva. Saundikin mukavan suttunen. Tälläsenään tämä on hyvä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ingrey - Solo 21.06.2005

Ingrey - Solo
Tämän kolmikon selkeästi heikoin lenkki. Toivottavasti ette lähde tälle linjalle vaikka se kolikko kirkkaimpana tällä puolen kiiltääkin. Sanoisin silti että ansaitsette kyllä jonkin sortin tunnustusta. Harvoin on poppia johon näin innostun.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ingrey - Free (Morning Light) 21.06.2005

Ingrey - Free (Morning Light)
Perkeles. Hyvä biisi vaikka hilpeä olikin. Pojissa on kyllä vitusti potentiaalia vaikka koko pot:in räjäyttämiseen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juupajoki Sessions Vol. 5 - Vääriä sanoja 02.06.2005

Juupajoki Sessions Vol. 5 - Vääriä sanoja
Voi helvetti. Huomasin justiin että kommentoin väärää biisiä. tap tap AJK. Se ol tuo Hangin'over kun tarkotin. Tää eka oli aika tylsä.
4

Sivu: 1 2