Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 108 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indyus - At the Shore 18.01.2006

Indyus - At the Shore
Kauniisti sanottuna: paskaa. Perustelu: ei koukkuja, tylsä biitti, idioottimaiset melodiat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Joka päivä on tänään 15.01.2006

Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Joka päivä on tänään
Introssa häiritsee lautasen paiskominen. Sama vika rikkoo kertosäettä jopa selvästi. Vaimea laulu jättää tekstit täysin kuulemattomiin, ja levottomantuntuinen tempo sekoittaa. Paremmalla ja mietitymmällä sovituksella tämä olisi parempi biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Rainforest 15.01.2006

Archaic - Rainforest
Kyseinen genre ei ihan meikäläisen lempimusiikkityyleihin kuulu, joten se tietysti heikentää kyseisen biisin arvostusta melkoisesti. Alussa oli ihan mukavaa juttua, mutta se ei tuntunut loppuvan ikinä ja biisi alkoi kyllästyttää. Taustamusiikkina toimisi varmastikkin discoissa yms., mihin kappale on varmasti tarkoitettukin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Undence - The Unknown Fear 18.01.2006

Undence - The Unknown Fear
Puhelaulu saisi olla vähän kovemmalla, että sanat kantautuisivat kuulijan korviin. Muuten laulu vaikuttaa lähinnä perusröyhtäilyltä, minun on vaikea ottaa kantaa. Etenkin rummuissa tahdissapysymisongelmia + heikohkoja fillejä. Biisi on suhteellisen monipuolinen, mistä tulee plussaa. Kappaleesta sinänsä olisi hyvin vaikea kuvitella, että kukaan tähän yhtyeeseen rakastuisi tämän perusteella; tehkää parempia biisejä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Undence - Jester's Fall 13.01.2006

Undence - Jester's Fall
En itse mitenkään tykkää tämmöisestä röyhtäilylaulusta, joten puutun biisiin kokonaisuutena. Biisi ei erotu tarpeeksi. Siitä ei jää päähän mikään kohta soimaan sen vertaa, että tekisi mieli kuunnella se uudestaan. Mutta muutamia hyviä juttuja löytyy, joten uskon että bändistä on johonkin. Teillä on varmasti rahkeita parempiinkin biiseihin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absorb your zines - Falling Leaves 18.01.2006

Absorb your zines - Falling Leaves
Kiva biisi. Tämän tahdissa voi vaikka heiluttaa käsiä. Akustisen näppäilyssä on tahdissapysyminen ilmeisesti kovankin työn takana, kun tahti ei pysy kunnolla aluksi :( No mutta kiva biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janoinen Kala - tää hiljaisuus 18.01.2006

Janoinen Kala - tää hiljaisuus
Kielipoliisista päivää. Pistäs kappaleen kuvaus kuntoon tai suutun ja mustaksi muutun. Laulaja tunneille, että pääsee eroon nenä-äänestään. Vai onko se tässä tarkoituksenomaista? Vaikea arvostella, kun biisistä ei ota selvää, onko kyseessä huumorilla tehty vai muuten vaan veikeä kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janoinen Kala - minä lennän 13.01.2006

Janoinen Kala - minä lennän
Kiva kappale. Lead-kitaran tunnelmat ovat hyvät, ja sanat mukavat. Biisi saa suupielet nousemaan, ja se on kiva juttu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indyus - Hold Out! 13.01.2006

Indyus - Hold Out!
Enpä ole artistin muuhun tuotantoon saatikka taustaan tutustunut enempää, mutta hassulta kuulostaa. Kivaa trancea siis! Tietokonemaiset pimputtelut tekevät hyvää lisää tuonne. Tässähän rupeaa ihan pääkin nytkymään biisin päästessä vauhtiin 1:30 kohdalla. Kivaa kamaa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lezzie Twist - Dead End (live version) 13.01.2006

Lezzie Twist - Dead End (live version)
Biisi on oikein hyvä, mutta menkää Herran tähden studioon, niin voitte saada minulta arvosanankin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lezzie Twist - Dance With The Devil (live version) 15.01.2006

Lezzie Twist - Dance With The Devil (live version)
Soundit ovat tosiaan... noh kyllähän sen kuulee itse kukin. Aloitteleva ja nuori bändi vaikuttaisi olevan kyseessä. Yhteensoitto ei oikein pelannut (vielä) ja tietysti nuo soundit lohkaisevat valtavan osan biisin kuunneltavuudesta. Kaiken kohinan keskeltä kuitenkin kuuluu, että biisissä on kyllä ideaa. Laulajasta ei saanut kovinkaan paljoa selvää, mutta asenne välittyi näinkin rupuisten soundien läpi. Reeniä, reeniä ja lisää reeniä niin hyvähän tuosta tulee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - Tarina 14.01.2006

Vanhat ja väsyneet - Tarina
Laulaja rinkiin mukaan, niin saadaan aikaan oikein menevää rockia. Ei tämä nyt millään tavalla sykähdytä, muttei ärsytäkään, joten 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - About 18.01.2006

Faro - About
Hämmystyttää kyllä se, että teillä on niin hyvä laulaja. Koska hän on ilmeisesti oikeastikin todella hyvä. Tämmöinen musiikki soi usein laivan tanssibaarissa. Eli tanssittaahan tämä. Ja rahoiksi pistää, ellette ihan listabändiä ole itsestänne tekemässä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nocturna - Hard in the club 13.01.2006

Nocturna - Hard in the club
Biisi on nimensä mukainen. Kovaa mennään, perse keikkuu ja kädet nousevat ilmaan. Ruotsinlaivalla olut virtaa ja keski-ikäiset ukkomiehet iskevät teinityttöjä. Kaunista, kaunista. Niin juu, hyvä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - So Sweet 13.01.2006

Her Wickedness - So Sweet
Outous on tosiaan saavutettu jos sitä on lähdetty hakemaan. Alussa biisissä tuntuu olevan hyviäkin ideoita, mutta jonkun ajan kuluttua samana pysyvät basso- ja rumpukuviot alkaavat rassaamaan. Oikeassa mielentilassa (pilvessä?) varmasti kuuntelun arvoinen biisi, mutta näin aamusta tuntuu liian rasittavalta. -Kommenttirinki-

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Dreamside 15.01.2006

Diffusion - Dreamside
Soundit ja yhteensoitto ovat parhaasta päästä, mitä olen mikserissä sattunut kuulemaan. Huomaa, että tätä on treenattu ahkerasti. Sävellyksessä on hyviä ideoita, mutta jotkin kohdat eivät vain tunnu natsaavan. Alku ja ensimmäiset vokaaliosuudet ovat biisin parasta antia. Sitä seuraavat hidastelut ovat hyviä (tosin kitarasooloissa oli liikaa jonkinasteista epävarmuutta), mutta ne tuntuvat kestävän ikuisuuden. Sen jälkeinen tykitys ei oikein maistu enää samalle ja koko biisi tuntuu melko puuduttavalta. Hyviä ideoita biisissä riittää, mutta kokonaisuus ei ole ihan niin hyvä kuin se mielestäni voisi olla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stupor Mundi - Ahven 14.01.2006

Stupor Mundi - Ahven
Laulu on hieman epätarkkaa, ja nostettu ehkä liiaksikin pintaan miksauksessa. Vie biisin rauhallisuudelta vähän terää. Pikkuisen rauhallisempi ote muutenkin tukisi pianoja. Biisi vähän sekoaa käynnistyessään.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Helsinki Exile 18.01.2006

Faro - Helsinki Exile
Jazzahtava tämä kappale onkin. Kertosäe kuulostaa jossain määrin hevahtavalta. Elikkäs aika mielenkiintoinen kappale on kyseessä. Kyllä tätä kelpaakin kuunnella, kun on puhtaasti laulettu vieläpä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Out of Reach 13.01.2006

Faro - Out of Reach
Svengaava biisi. Hyvä kertosäe. Urut toimivat hyvin, ja tukevat laulua. Laulajalla taas tuntuu ääntä olevan, muttei anna kaikkea itsestään ulos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Help Me 14.01.2006

Faro - Help Me
Tämä biisi toimii genressään hyvin. Ikävää on se, että tällaiselle musiikille ei ole liiemmin tilausta Suomessa, muuten tällä olisi erittäin hyvät mahdollisuudet läpimurtoon.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trio Karvanaamat - Dementiahumppa 14.01.2006

Trio Karvanaamat - Dementiahumppa
Eiköhän tämmöiset kappaleet ole jo kuultu. Jotakuta muuta ehkä piristää, mutta minun piimällä hapatettuja huuliani tämä ei liikuta.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaology - To Haunt 15.01.2006

Chaology - To Haunt
Ihan vaikuttavaa. Tunnen olevani täysin väärä ihminen arvioimaan tämmöistä kappaletta. Arvosanan jätän siis antamatta, mutta hyvää leffamusiikkia olisi tuo.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Trio - Dare Go On 13.01.2006

Ghost Trio - Dare Go On
Aluksi luulin, että räppiä oli luvassa. Laulajalla on sopivan huuruinen ääni, toki aikalailla imitoitu, mutta kiva. kappale vähän kärsii lyhyestä mitastaan siinä, ettei se kuitenkaan tarjoa paljoa, vaikka kokonaisuus on paketissa. Mutta luulen, että yhtyeen rahkeet riittävät parempiinkin biiseihin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indyus - Asian Highway 13.01.2006

Indyus - Asian Highway
Todellakin monotoninen biisi. Jopa ehkä hieman liikaakin häiritsee korvaa, vaikka se on tietysti tarkoituksenomaista. Hienot soundit täytyy myöntää. Pianolirkuttelukin toimii. En tietysti tällaista musiikkia itse kuuntelisi, paitsi ruotsinlaivan diskossa ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Backseatlover 14.01.2006

Vicious Minds - Backseatlover
Hyvä meininki! Rokkia ja haardia tosiaankin. Kertosäe tutun mukavan iskevä. Riffi on kova, ei tietenkään omaperäisyyden huippu, mutta kuka välittää? Voisi toimia livenäkin tämmöinen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Neon Cowboys - I'm by Your Side 14.01.2006

The Neon Cowboys - I'm by Your Side
Vähänkö Coldplaymaisia soundeja haitte? Toimivat toki tässä sävellyksessä, mutta laulu ikävä kyllä peittyy kertosäkeessä liikaakin, ja kertosäkeestä paistaa läpi omaperäisyyden puute.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrorate - Nuproduction 14.01.2006

Electrorate - Nuproduction
Kyllähän tästä löytyy kaikki, mitä piitäkin. Sitten pitäisi vielä löytyä jotain lisää. Plussaa kuitenkin bassoista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Santa Transjestria 13.01.2006

Nobelskaja Priz - Santa Transjestria
Noh. Kiitos teille nyt tästäkin. Vähän sama kuin nauhoittaisi pieruja kasiraiturille ja naputtelisi vähän nintendolla kasarisoundeja ja sitten vittu jee. Toivottavasti oli hauskaa tehdessä.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Milisi vTbilisi 15.01.2006

Nobelskaja Priz - Milisi vTbilisi
Voi vittu. En ole nauranut aikoihin näin paljon! Vitun idiootit.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electronic Reality - Timeless-space 14.01.2006

Electronic Reality - Timeless-space
Alun leijuntakohta kestää ehkä hieman liiankin kauan, että tätä voisi kunnolla jossain klubilla tanssia. Mutta pienen remixauksen jälkeen tästä saisi oikein oivan menobiisin. Hyvää työtä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pieta Sintonen Quartet - Seireenilaulu_ 15.01.2006

Pieta Sintonen Quartet - Seireenilaulu_
Mukavankuuloinen tanssausbiisi. Laulajaa neuvoisin kiinnittämään huomiota vähän korkeammalle nouseviin melodioihin, ettei äänen taso nouse tai laske liikaa. Äänen pitäisi siis pysyä tasaisena. Hyvin laulettu kyllä muuten.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROUTA/ AIKA - helvetin sepät. 13.01.2006

ROUTA/ AIKA - helvetin sepät.
Laulajan ääni on turhankin persoonaton, vaikka varmasti rohkeasti röyhimällä irtoaisi enemmän. Tähän mielestäni sopisikin vähän rouheampi ilmaisu. Rummuissa vähän epätahtisuutta, mutta muuten soitto toimiikin mukavasti. NO NIIN tulihan sieltä sitä munaa siihen lauluun! Mutta mihin se sitten katosi? Laulumelodiat ja melodiat yleensäkin ovat hyvät ja kertosäe tempaa mukaansa. Ihan kova veto.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus 14.01.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus
Sori, ei nyt oikein sytytä. Soitto ja laulu eivät täysin pelaa, ja biisi ei ole niin kiva kuin ehkä paperilla oli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - The Reasons 13.01.2006

Bitch So Sweet - The Reasons
Alkuriffi lähtee ehkä hieman liian äksysti, ei meinaa saada kiinni. Jonkinlainen intro voisi olla paikallaan. Säkeistöt toimivat soundien ja soiton puolesta erittäinkin hyvin, mutta laulusta en pidä kyllä ollenkaan. Tulkinta on tähän musatyylin melko vaisua ja nasaalin dominoiva äänenväri on suorastaan ärsyttävä. Kertosäkeessä laulukin alkaa toimia paremmin. Jonkinlaiset stemmalaulut voisivat tuoda kuitenkin lisää syvyyttä kertsiin (jos niitä on, ne on tässä miksattu liian alas). Metallisempi b-osa ja sitä seuraava nostava c-osa ovat suorastaan mainioita. Antavat hyvää ja kaivattua kontrastia kappaleeseen. Saundien, sävellyksen ja soiton puolesta selkeästi 9, melkein jopa 10 arvoinen biisi, mutta laulun puutteet pudottavat arvosanan kahdeksaan. -Kommenttirinki-
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Day Above Me 13.01.2006

Randomtalks - The Day Above Me
Tuo bändiversio voisikin olla hyvä idea, sillä kappale itsessään on oikein mainio. Sopii rauhoittavaan perjantai-iltaan, kun haluaa vähän nostaa jalkoja ylös ja rentoutua. Jos bändiversion artisti joskus tarjoaa, niin annan arvosanan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dandruff bändi - Left to say 15.01.2006

Dandruff bändi - Left to say
Laulu ei oikein kuulu, mikä estää sanojen kuulemisen myös. Kertsi on kyllä kiva, muttei pelasta tätä biisiä syvältä keskinkertaisuuden rotkolta minun korvissani.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van der Phunck - Entropy 13.01.2006

Van der Phunck - Entropy
Hyvä ja tunnelmallinen meininki. Karmovia ääniä, jippii. Same in English: Fine song yeah.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ravintolavaunu - Näen sinut taas 15.01.2006

Ravintolavaunu - Näen sinut taas
Hyvä biisi. Soundit tukevat tunnelmaa hyvin, sillä tämä ei kovin tiukkaanahdettuja ja tarkkoja soundeja kaipaisi. Yksi asia, joka vähän ärsyttää korvaani on laulajan tapa ikäänkuin koukata "taas"-sanan loppu ärähtämällä. Biisi olisi myös pärjännyt ilman älyttömän kuuloista soolontynkää. Kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - sarvi 14.01.2006

ranca - sarvi
Hyvä biisi. 1:40 kohdalla tuleva rankempi osa on hyvä. Ja ulinat sen jälkeen ovat hauskoja. No joo. Kokonaisarvosana jää kuitenkin kasiin, koska mitään hirveän uutta tämä ei tarjoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Henen lähettipalvelu - Murskattu mies 18.01.2006

Henen lähettipalvelu - Murskattu mies
Jee. Vitun hyvä kitarasoundi. Vittu. Sääh.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Jester's Tear 13.01.2006

Celestial Aeon Project - Jester's Tear
Kaunis kappale. Rauhoitti rauhatonta päätäni hyvin. Etenkin kappaleen loppupuolella tuleva rauhallisempi pianokohta tekee kappaleen rakenteesta hyvän. Loppu oli hyvä ja kaunis, ja on hyvä, että kappale ei ollut yhtään tätä pitempi (mitään ylimääräisiä mahtipontisuuksia yritetty loppupuolelle yms.). Kiva.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Jester's Tear 13.01.2006

Celestial Aeon Project - Jester's Tear
Kaunis kappale. Rauhoitti rauhatonta päätäni hyvin. Etenkin kappaleen loppupuolella tuleva rauhallisempi pianokohta tekee kappaleen rakenteesta hyvän. Loppu oli hyvä ja kaunis, ja on hyvä, että kappale ei ollut yhtään tätä pitempi (mitään ylimääräisiä mahtipontisuuksia yritetty loppupuolelle yms.). Kiva.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Henen lähettipalvelu - Rakkauden tulivuori 13.01.2006

Henen lähettipalvelu - Rakkauden tulivuori
Rakkauden tulivuori :D kekseliästä. Se ei tosin vie huomiota epävireisestä ja ryhdittömästä kuiskailusta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roomful of Emptiness - Anxious 18.01.2006

Roomful of Emptiness - Anxious
Some nice melodies you've got there. And great talent of course. This is surely worth listening; doesn't really get boring.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Divinity - Forever and Ever 14.01.2006

Project Divinity - Forever and Ever
Oiken kaunis kappale. Nyt yksittäisenä biisinä kuunneltuna ei pahemmin sykähdyttänyt, mutta jos tämä esim. jossakin elokuvassa/luontodokumentissa pyörisi taustalla, niin ei yhtään häiritsisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - Jihad 14.01.2006

Soundslay - Jihad
Nice guitar riffs. Drums sound a little too simple to me. I like the Middle East theme. It makes this song raise its hands from the crowd and make itself interesting and worth a nine!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Coach & Toverit - Hammondi 13.01.2006

Coach & Toverit - Hammondi
Ahaa, huumorimusaa. Ei onneksi täysin perseilyä, kiva homma. En tiedä pitääkö tässä mihinkään instrumenttiin erikseen puuttua, mutta ihan kiva biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van der Phunck - Packing the Gear 14.01.2006

Van der Phunck - Packing the Gear
So you were packing your gear while listening to this? You must have got really bored.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Sunshine in China 18.01.2006

Archaic - Sunshine in China
Minä en ikävä kyllä ymmärrä elektronisen musiikin päälle. Etenkään huonosti toteutetun semmoisen. Tämä uppoaa minulla juuri siihen kategoriaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Content Provider 15.01.2006

Dr.Groove - Content Provider
Heti alussa täytyy miksauksesta sanoa sen verran, että laulu on mielestäni miksattu aivan liian ylös. Muille soittimille ei jää paljoakaan tilaa. Rummut on ilmeisesti toteutettu jollain halvalla midi-systeemillä, joten toisaalta hyväkin etteivät ne saa paljoa huomiota. Kitaratyöskentely oli mieleeni. Taustakitaraa olisin toivonut hieman ylöspäin miksattavaksi, mukavalta tuo nimittäin kuulosti. Bassoa en edes kuullut. Laulu sopii kappaleeseen oikein hyvin ja sanat ovat suorastaan mahtavat. Miksaus kuntoon ja kunnon rummut taustalle niin hyvähän tuosta tulisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Six Minuz - Taste Of Succes 13.01.2006

D Six Minuz - Taste Of Succes
Sointukulku ei juhli omaperäisyydellään, mutta laulu sitten taas korjaa sen kohdan. Laulut hoidettu vähän juosten kusten, ja tämä voi olla kaveripiirin kaljailloissa kovakin yhteislaulu, muttei minulle ulkopuoliselle tänne kotikoneelle oikein iske. Tylsää ja yksitoikkoista.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele NITROKISS - IT BURNS 13.01.2006

NITROKISS - IT BURNS
Omaperäisyydestä tätä kappaletta ei voi kehua, mutta tosin hyvästä toteutuksesta voi. Hyvin yhdisteltyjä elementtejä mukavassa paketissa. A-osan kitarat etenkin mielyttävät korvaani. Kiva biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - No Mortal 05.04.2005

Argon - No Mortal
Taitavat soittajat. Varsinkin kitaristien yhteissoitto toimii erinomaisesti. Laulajan karjumisesta en kyllä totta puhuen pitänyt. Mutta sävellys ja soitto on taitavaa. Keikoilla taattu meininki varmasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Tiedätkö minne meet -- unplugged 03.04.2005

Dr.Groove - Tiedätkö minne meet -- unplugged
Mielenkiintoinen biisi. Mielenkiinto tosin lopahtaa melko nopeasti. Hoilauskohdat olivat nerokkaita.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - LKP 05.04.2005

Riku Rotten Project - LKP
Laulajalla aika aneeminen ääni. Hyvä sävellys ja hyvät soundit. Vähän lisää meininkiä laulajalle niin hyvä tulee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Olen Johtaja 28.03.2005

Riku Rotten Project - Olen Johtaja
Laulajalla saisi mielestäni olla enemmän tunnetta mukana. Ihan hauska biisi yleisesti kuitenkin. Soittimissa hyvä soundi ja miksaus kuulosti hyvältä. Sanoitukset olivat toisaalta hieman oudot.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elechair - Lyssofobia 29.03.2005

Elechair - Lyssofobia
No enpä paljon osaa tästä sanoa kun en kuuntele itse tällaista. No jääköön nyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Anyday 25.03.2005

Kalkutan Konepaja - Anyday
Aika maailmanloppumeiningeissä mentiin koko biisi. Vähän alkoi puuduttaa jossakin välissä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Polulta valtatielle 25.03.2005

-CSPR- - Polulta valtatielle
Laulaja saisi ehkä kuulostaa vähän rankemmalta. Kitarasoundit olivat melko tukkoiset.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuho - Last Words 03.04.2005

Tuho - Last Words
Ei ehkä ole ominta musiikkiani. Laulaja kuulosti basistin haukotukselta. Biisi kyllästytti ennenkuin se ehtisi käynnistyä. Ammattimainen meno.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Vapoured 15.01.2006

Sigil - Vapoured
Hyvä kappale! Tietenkin syvä kumarrus Seattleen, mutta kivaa kuunneltavaa silti. Säkeistöissä laulut toimivat hyvin, eikä kertosäkeessäkään moitittavaa niiltä osin. Meikäläinen tykkää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Times of sorrow 25.03.2005

Argon - Times of sorrow
Tykkäsin tästä kyllä. Laulajalla oli hiukan tylsähkö ääni, mutta musiikki pelasti asian.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kapula rattaissa - Valtion viholliset 25.03.2005

Kapula rattaissa - Valtion viholliset
Intro oli hyvä, mutta rap ei todellakaan mahdu ymmärrykseeni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele förderband - adrenalin (downtempo) 28.03.2005

förderband - adrenalin (downtempo)
Tämän tyylistä musaa en normaalisti kuuntele joten jääköön nyt arostelematta kuitennii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rami Airola - Agentti Tulevaisuus 25.03.2005

Rami Airola - Agentti Tulevaisuus
En tällaisesta musiikista perusta joten se siitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Tietenkin 25.03.2005

Salaliitto - Tietenkin
Tykkäsin intron hiukan raskaammasta meiningistä. Kertosäe toimi hyvin. Ihan toimiva biisi kokonaisuudessaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Future Unfold 28.03.2005

Diffusion - Future Unfold
Bassossa oli omituinen soundi. No makukysymyshän tuo. Laulajan ääni sopi tähän musiikkiin hyvin, mutta jäi vähän semmoinen fiilis varsinkin biisin alussa, että laulaja pidättelisi vähän. No aika hyvä biisi kuitenkin sen päästyä kunnolla käyntiin. Stemmat toimivat hyvin. Kitaroissa hyvä soundi. Tykkäsin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Reflections Never Fade 25.03.2005

Diffusion - Reflections Never Fade
Loistavaa meininkiä oli suurimmassa osassa biisisä. Laulajan äänestä en kyllä pitänyt ollenkaan. Tuli liikaa James Hetfield mieleen. Siksi vain 8. Muuten biisi piti kyllä pintansa oikein hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Jalkaisin 25.03.2005

Minoria - Jalkaisin
Laulajasta en oikein pitänyt. Vähän tylsä biisi muutenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Suomi kokonaiseksi 25.03.2005

Riku Rotten Project - Suomi kokonaiseksi
Laulajasta en pitänyt, enkä oikein mistään muustakaan tässä biisissä. Sori, ei iskenyt meikäläiseen.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflected - Postmortem 03.04.2005

Reflected - Postmortem
Kunnianhimoinen sävellys, ei ollenkaan paha. Laulaja sekoittaa biisiä. Ääni ei ehkä sovi tähän biisiin. Taitavat soittajat, mutta ikävä kyllä biisi on tylsä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Uni 25.03.2005

Salaliitto - Uni
Harvinaisen tylsä biisi... Teki mieli loikata ikkunasta alas ja kuolla siihen. Ihan listakelpoinen varmasti radiossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gazablanca - Kahleissa 24.03.2005

Gazablanca - Kahleissa
Aika mukavat soundit. Sopivat hyvin biisin tunnelmaan. Itse pidän vähän eri tyyppisestä musiikista mutta ihan hyvältä kuulosti silti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Virasto - Ei tartte isän hävetä 15.01.2006

Virasto - Ei tartte isän hävetä
Sävellyksenä mielestäni suhteellisen mitäänsanomaton, mutta jotkin kohdat toimivat oikein hyvinkin. Laulajan ääni kuulosti liian aneemiselta omaan mieleeni ja taimikin vaikutti paikoin olevan hiukan hukassa. Kitarasoundit kuitenkin toimivat varsinkin noissa "jyystö" kohdissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Virasto - Syypää 13.01.2006

Virasto - Syypää
Kokonaisuutena varsin toimiva biisi kyllä. Hiljaisemmat kohdat tukevat hyvin ja pitävät biisin, vaikka lyhyt onkin, kasassa. Hyvin soitettu, ei omaan korvaan ainakaan pahempia virheitä kuulunut. Synkät kitarasoundit tukevat hyvin hieman alakuloisen oloista laulua, mutta basso saisi olla ehkä mielestäni hitusen jyhkeämpi, ainakin tiukimmissa riffeissä ja kertosäkeissä. Ihan toimiva biisi näin äänitettynäkin, vaikka uskoisin livenä potkivan vielä tehokkaammin. -Kommenttirinki-

Kommentti kappaleesta Kuuntele Circum Elements - Reward Of Assistance 05.04.2005

Circum Elements - Reward Of Assistance
Rumpu-bassointro käynnisti biisin mukavasti. Kitaratkin jatkoivat biisiä mukavasti ja laulu tuli mukaan. Laulua voisi vähän miksata ylemmäs koska ääntä ja asennetta selvästi löytyy. Vähän vaihtelua kyllä toivoisin biisiin. Muuten ihan hyvä tasainen veto.

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 29.03.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Soittajilla taidota kohdallaa, samoin laulajalla. Vähän kiire tuntui tosin olevan tuossa kertosäkeessä. Soundit (varsinkaan rummuissa) ei ollut parhaasta päästä, mutta hyvä meininki oli biisissä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 29.03.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Soittajilla taidota kohdallaa, samoin laulajalla. Vähän kiire tuntui tosin olevan tuossa kertosäkeessä. Soundit (varsinkaan rummuissa) ei ollut parhaasta päästä, mutta hyvä meininki oli biisissä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arsonist - Trigger Happy 26.03.2005

Arsonist - Trigger Happy
Tällaista musatyyliä en itse kuuntele, joten paha lähteä arvostelemaan. Olkoon, ei tästä mitään osaa sanoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kärsä - Siili matkustaa 03.04.2005

Kärsä - Siili matkustaa
Loistavaa! Lisää siilin tarinoita odotetaan innolla. Ensimmäinen huumoribiisi mikserissä, joka nauratti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Unta pettämään 13.01.2006

FOTO - Unta pettämään
Tämähän on hyvä kappale. Kivoja kitaramelodioita ja sopiva ilmaisu laulussa. Oikein mielelläni tämmöistä kuuntelen. Hyvä hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - 5:1 25.03.2005

G.O.R.E. - 5:1
Kitarasoundista en ollenkaan pitänyt. Naurahdin sanoituksille. Mutta asennetta löytyy monenkin bändin tarpeisiin niinkuin asiaan kuuluu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Struzie - Drinking On Next Weekend 25.03.2005

The Struzie - Drinking On Next Weekend
Soundit olivat huonot, mutta meininki oli ihan hyvä. Laulaja karkaili välillä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Silta Eteenpäin 25.03.2005

Dr.Groove - Silta Eteenpäin
Rauhallista menoa. Teki mieli lähteä kalaan. Laulajalla tosin hiukan tylsä ääni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Shine In Her Eyes 26.03.2005

Dr.Groove - Shine In Her Eyes
Ihan letkeää menoa tosiaan. Särökitara sävyttää mukavasti, mutta laulajalla oli mielestäni tylsähkö ääni. Akustinen kitara kuulosti komppaavan hieman epätahdissa paikoittain. Yleisesti mukavan leppoisa biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele IcJay - Call Of The Deep Ocean 25.03.2005

IcJay - Call Of The Deep Ocean
Kaunis intro. Vähän alkoi puuduttaa totta puhuen, mutta oikeissa fiiliksissä varmasti mukavaa kuunneltavaa. Taitava sävellys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mojo Swing - Heat 03.04.2005

Mojo Swing - Heat
Introsta olisi selvinnyt ehkä vähän pienemmällä särölläkin. Biisi käynnistyi hyvällä riffillä mukavasti. Laulu saisi olla vähän kovemmalla, koska laulajalta löytyy ääntä. Asennebiisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mishkin - Scarecrow (edit) 24.03.2005

Mishkin - Scarecrow (edit)
Aika mukavat soundit oli. Pidin laulajan äänestä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 25.03.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Loistavaa! Parasta pitkään aikaan mikserissä! Laulaja oli loistava, soundit sopivan munakkaat. Sooloista en pitänyt mutta kympin saatte silti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - I Hear Voices - Demo 2004 31.03.2005

Force Majeure - I Hear Voices - Demo 2004
Loistava biisi on kyllä. Laulaja muistutti jotakin Kotipellon ja Kisken tyylistä kiekujaa, joka sopiikin tähän biisiin oikein mainiosti. Kitaroissa myös hyvä soundi niinkuin muissakin soittimissa. Sävellys iskee kyllä meikäläiseen. Loistavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - My Bleeding Scars 25.03.2005

Beautiful Betrayal - My Bleeding Scars
Kertosäkeestä puuttui vähän potkua. Ehkä taustalaulut auttaisivat? Muuten ihan mukiinmenevä biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mishkin - Shit Town 25.03.2005

Mishkin - Shit Town
Laulajan ääni oli melko tylsä. Kertosäkeessä ihan hyvä meininki, muuten biisi oli aika tylsä minun makuuni.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mishkin - Shit Town 25.03.2005

Mishkin - Shit Town
Laulajan ääni oli melko tylsä. Kertosäkeessä ihan hyvä meininki, muuten biisi oli aika tylsä minun makuuni.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Wild In The Night 03.04.2005

Vicious Minds - Wild In The Night
Nimensä veroinen meininki. Sai pään hytkymään. Käynnistyi hyvällä riffillä ja jatkui asenteellisella laululla. Hyvä meininki.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 26.03.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Laulajan ääni oli varsin mielenkiintoinen, eikä mitenkään huonolla tavalla. Ei ehkä ihan balladiin sopiva, mutta aika rock. Kitaroita olisi mielestäni saanut kuulua vähän enemmän ja rumpuja, varsinkin lautasia, hiukan pienemmälle. Kokonaisuudessaan aika toimiva biisi, vaikka en nyt ihan balladiksikaan tätä sanoisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele UnleasHer - Mindcollapse 05.04.2005

UnleasHer - Mindcollapse
Kitaroissa hyvät soundit, mutta nuo "tykkytyntykytyn" kohtat tuntuivat menevän perseelleen. En sitten tiedä onko biisi näin sävelletty vai ovatko soittajien taidot puutteelliset, mutta omaan korvaani ei iskenyt. Laulajan äänestäkään en oikeastaan pitänyt. Mutta hyvääkin tässä kyllä oli. Asennetta löytyy ja meininkiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loimu - Valon varjot 25.03.2005

Loimu - Valon varjot
Alkoi puuduttaa jossain vaiheessa, mutta ehkä oikeassa mielentilassa toimisi paremmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harja talonen & jenkkakahvat - Muikku valssi 26.03.2005

Harja talonen & jenkkakahvat - Muikku valssi
Tuotaniin... Melkein naurahdin pikkuisen. Ihan hauskaa. Ehkä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele F-43 - summer blood 25.03.2005

F-43 - summer blood
Soundit olivat hiukan tukossa, mutta hyvä meininki heti kun biisi käynnistyi kunnolla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ThunderForce - Waves of Brightness 25.03.2005

ThunderForce - Waves of Brightness
Tiukkaa menoa bassointrosta aina loppuun saakka. Laulajan äänestä en tosin pitänyt niinkään paljon. Hauskoja riffejä ja hyviä melodioita. Hyvähyvä.
9

Sivu: 1 2