Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 13 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sodomia - Kosto Rajan Takaa 31.07.2007

Sodomia - Kosto Rajan Takaa
Tämä on kyllä kovin kaikista. Miltä lie vuodelta olikaan ensimmäinen versio mikä mp3-muodossa oli ladattavissa jostain päin nettiä, se oli jo kovis ja niin on tämäkin. Rumputyöskentely ja jykevät soundit pönkittävät hyvin kokonaisuutta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bill Cosby Show - Maja 27.04.2006

Bill Cosby Show - Maja
Surullisen hieno kappale, niin lyriikoiltaan kuin musiikilliselta osaltaan. On muuten veikeä bassokuvio välillä. Rummut kiusaavat syttymällä hitaasti, ensimmäisillä kuuntelukerroilla ahdisti melkein, vaan niinhän tuo koko kappalekin ottaa lieskaa alleen loppua kohden.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele APADITUS - ODOTTAMINEN KOITUU...! 12.01.2006

APADITUS - ODOTTAMINEN KOITUU...!
Laitoinpa ensin taustalle kuulumaan, rullaili nätisti eteenpäin eikä loppunutkaan kolmen minuutin kohdalla. Kunnon hendrix-meininki välillä. Rummut ovat napakan kuuloiset, soitto toimii hienosti. Livemeininki välittyy kyllä kuulijalle asti. Ei tätä jaksa kyllä kuunnella useampaa kertaa mutta kyllä sen silloin kuuntelee loppuun asti kun soittolistasta kohdalle sattuu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deadly Maids - Run To The Light 26.12.2005

Deadly Maids - Run To The Light
Kirjoitin hirmu läjän jo kommenttiriviä ja sitten selain meni nurin. Vaan uus yritys. Alussa hihatit antavat kuvan räkä-äänityksestä, eipä se sitten sitä ollutkaan kun lähti jytkyttämään. The 69 eyes -meiningillähän tuo alkaa, hyvän kuulosta settiä. Laulu jää heti ensimmäisen kertosäkeen aikana hieman jalkoihin toisen kitaran soittaessa melodiaa(?). Tai sitten kaikki johtuu kuulokkeilla kuuntelusta. Pilipilisoolo erottuu mainiosti eikä jää jalkoihin kuten useimmissa vastaavissa kuuntelemissani tekeleissä. Kaikin puolin hyvän kuulosta, rummut kuulostavat napakoilta ja erottuvat hienosti. Kokonaisuutena biisi kulkee selkeästi alusta loppuun ilman turhia väliosia tai suurempia kikkailuja. Just minun mieleen. Ysi paukkuu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Overdoze - Fuck The System 29.12.2005

Overdoze - Fuck The System
Minäkin tarjoan kommenttia rumpuäänistä, basari jyrää pinnassa ja virveli jääp tuhnuks. Kuulostaa kieltämättä vahvasti konerummuilta, ei välttämättä juuri midirummuilta. Elo puuttuu, ei tilan tuntua. Ettei jopa tarkoituksella? Vaan basso kuulostaa hyvältä, kuin myös laulusoundi. Kokonaisuus tulee kovaa ulos, särkee parissa kohdassa tasaisella eq:lla. Tai sitten vika on luukuttimissa, eipä sillä niin väliä kuitenkaan. Laadukas reenikämppä-äänitykseksi ettenkö sanoisi. Uusia vaan kehiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatal Embrace - Eternity is now 29.12.2005

Fatal Embrace - Eternity is now
Hyvältähän tämä kuulostaa, ennustan että purkkidemolta on tämäkin kappale? Pohjoisten soturit käsittääkseni kävivät samalla studiolla kääntämässä oman demonsa ja onpas samaa soundia havaittavissa. Haikka- ja bassosoundi ovat varsin samanlaiset sotureihin verrattuna, kaikki muu on hillitympää. Basso vahvasti linjavoittoinen, kuulostaa kuivalta. Laulaja ei syty ja pala. Tai sitten kaikki johtuu minusta, mikä on todennäköistä, eheh. Mutta kokonaisuus nätisti koossa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pohjoisen Soturit - Kun Vereni Värjää Maan 29.12.2005

Pohjoisen Soturit - Kun Vereni Värjää Maan
Molemmat biisit on kyllä ryskettä. Liekö tarkoituksella pannattu tuo laulu vasemmalle ja kitara vastapainoksi oikealle? Rummut kuulostaa aika läskiltä, raaka soundi tulee kokonaisuudessaan. Livenä oli kovis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Madison - Portrait 11.01.2006

Madison - Portrait
Kunnon voimaballadi, tämmösestä minäkin tykkään. Jos ei laulaja kuulosta Hetfieldiltä tässä kappaleessa niin sitten tuossa toisessa. Meininki on loppupuolella saman kuuloista kuin Metallicalla, näköjään joku muukin jo maininnut asiasta. Ainut mistä en oikeastaan pidä tässä kappaleessa on lopun wah-soolo ja särösoundit kitarassa. Kuulostaa yksinään laihalta, eipä toisaalta yksinään jyräävää kitaraa tarvitakkaan. Vaan kukin tyylillään, tämä on kokonaisuudessaan mitä mainioin teos. Voisinpa faniutua kommentin lisäksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ! chILL ! epämääräiset äänitykset - while 20.05.2005

! chILL !  epämääräiset äänitykset - while
Noniin, perussetiltä kuulostaa heti näin aluksi. Hetki kuluu, säröt ovat munakkaan kuuloiset ainakin. Bassosoundi on mukavan erottuva, laulu puuroutuu ainakin minun korviini, nopeus aiheuttanee. Ja loppupuolen räppikohtauksesta en tykännyt yhtään, mutta tämä on tietenkin vain minun mielipiteeni asiasta. Napakka biisi näin yleensäottaen. Jeah.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Decadence Overdrive - Feeling Kind Of Evil 21.05.2005

Decadence Overdrive - Feeling Kind Of Evil
He, rokkia vähän poppityylillä. Ei nuo konesoundit haittaa jos ei jää just niitä kyyläämään. Kitarat on just sopivan räkäset tyyliin liittyen. Laulu on armottoman 69:n kuulosta välillä, tämä on tiukka paketti. Varmaan naapuritkin rokittais jos tuikkais volumea lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bill Cosby Show - Kylätiellä 14.04.2005

Bill Cosby Show - Kylätiellä
Pääasia että ollaan julkisuudessa. Tehokas kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KMT project - Kadonnut maailma 24.08.2005

KMT project - Kadonnut maailma
Parinkymmenen kuuntelukerran jälkeen tämä alkoi yllättäen kuulostaa hyvältä. Tässä oli selvästi joku taika joka pakotti kuuntelemaan kappaleen aina uudestaan ja uudestaan. Rankka hanurisoolo, kitara kuulostaa epävireiseltä jossain välissä mutta ei se midn.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtio - Auringon poika (acusto-remix) 11.05.2004

Valtio - Auringon poika (acusto-remix)
Kuulostaa vahvasti hyvältä suomalaiselta rokilta. Lopun laalaa -kohdan laulut olisin itse varmaan feidannut pois, mutta ihan hyvä näinkin. Hyvä laulaja ja hyvät kitarasoundit.
9