Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 111 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jesufåglar - Jesufåglar - Taikuri 10.10.2010

Jesufåglar - Jesufåglar - Taikuri
Kaikinpuolin positiivinen kokonaisuus. Omaan korvaan kuulee kaikuja niin Musesta ja Jethro Tullista kuin Camelista ja Liekistä. Hyvin soitettua ja laulettua kauraa. Raikasta kamaa mikseriin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pigswill - Come To Me 12.02.2008

Pigswill - Come To Me
Muuten on kokonaisuus suhteellisen hyvin hallussa, mutta se mikä korvaani iskee on rumpujen paikoittainen takkuilu ja ongelmat taimissa pysymisessä. Siihen rumpalin kannattaisi kiittää erityisesti huomiota niin kokonaisuuskin vahvistuisi, kun muiden soittimien olisi helmompi soittaa tahdilleen. Muuten on kyllä hyvänkuulosta musaa ja tykkään laulajan äänestä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trionesse - Toisen Maailman Prinsessa 21.12.2007

Trionesse - Toisen Maailman Prinsessa
Alusta tuli mieleen miten mahtavan lisän pari viulua tekisi tuohon kun sello tulee mukaan. Haikeaa ja kaunista on tämäkin, kuten edeltävätkin kappaleet. Sähkökitara sopii hyvin kokoaisuuteen ja tuo akustiseen menoon kivan lisän. Oikein mukavia kuvailuja lyriikoissa mm. "Minun sieluni on aurinko", "minun mieleni on meri" sekä "minun sydämeni on avaruus". Tämä toimii sen verran hyvin että tämän voisi kuvitella kasvavan pikkuhiljaa loputtomasti, kohti ääretöntä. Kyllä tässä korva ja sielu lepää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trionesse - Murtuneet 21.12.2007

Trionesse - Murtuneet
Mukavan hento ja tunteisiin vetoava sävellys. Laulu on puhdasta ja sello on kyllä äärimmäisen kaunis soitin ja tuo näihin oikein oivan lisän normaalin kitara-laulu-kokoonpanon lisäksi. Tämän voisi hyvin kuvitella esitettävän 75-osaisen jousiorkesterin kera. Miesääni tuo tuodessaan kivan lisän kokonaisuuteen. Tässäkin henkilökohtaisesti olisin ottanut akustisen kitaran hieman paremmin kuuluville, mutta edelleen näinkään ei ole mitään vikaa. Henkilökohtaisia makujahan tuollaiset asiat ovat, ja olen vaan itse sen verran kitarapainotteisempi kuuntelija. Hienot lyriikat ja kokonaisuus toimii. Tämä toimii varmaan erittäin kutkuttavasti livenä ja mieluusti näkisin trion tositoimissa muutaman metrin päässä lavasta, voin jo "nähdä" itseni lavanreunassa silmät kiinni tästä nauttien.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trionesse - Eiliseni 21.12.2007

Trionesse - Eiliseni
Sävellyksenä jollain tavalla CMX:n tyylinen. Jänniä ja mielenkiintoisia sointu ja laulumelodiaratkaisuja paikka paikoin. Muuten oikein hyvänkuuloinen kappale, mutta kitaranrämpyttelijänä olisin kaivannut kitaran miksattanen hieman enemmän pintaan. Vaikka tällaisena enemmän äänimaailmaan ja tunnelmaan nojautuneenakin toimii ja tuo hieman aavemaisen lopputuloksen. Oikein hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FLOW - Pauliina 06.12.2007

FLOW - Pauliina
Oikein kaunis sävellys ja sello on piste viivan alla. Kun vain itsekin tuntisi jonkun joka soittaa selloa niin voisi yrittää kokeilla miten toimii omassa musiikissani. Tytöiltä taas hieno kappale ja lämpimät terveiset Ainolle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kisha - Aurinko laski 03.11.2007

Kisha - Aurinko laski
Erittäin mahtava kappale. Biisi on tähän mielentilaani napakymppi. Neitien laulut istuvat erittäin kauniisti rinnakkain. Tämä on suoraan sanoen parasta tyttörokkia mitä olen mikseristä koskaan kuullut. Tämä on jopa niin hyvää että menee ihan isojen bändienkin kanssa samoille linjoille. Jostain syystä suomalaiset rokkibändit joissa pääpaino on tyttöjen laulamisissa ja tekemisissä ei ole tähän kaveriin oikein uponnut, mutta tätä kyllä tulee kuunneltua vielä monta kertaa. Täysi kymppi kuten aikaisempikin kappaleenne. Millä rummut on muuten tehty? Bravo Kishat!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - Won't You Let Me 03.11.2007

Pedro - Won't You Let Me
Tätä kuunnellaan kun ajetaan avocadillacilla ympäri suomen pitkiä asfalttiteitä kesällä stetsoni päässä, aurinkolasit silmillä. Oikein pirteä, menevä ja energinen kappale. Kuten Pedrolta aina. En malta odottaa ensi kesää että pääsen tätä luukuttamaan vm.87 Mazdassani ikkunat auki tukka hulmuten. Hyvä Pedro!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Suuri avaruusprojekti - Gaia 29.09.2007

Suuri avaruusprojekti - Gaia
Tässä on kyllä hieno tunnelma. Tulee mieleen Mike Oldfieldin Tubular Bells ja Ommadawn. Samankaltaista eeppisyyttä on havaittavissa noihin mainitsemiini mestariteoksiin. Suuresta avaruusprojektista tulee muutenkin mieleen hieman tuo Miken "Songs from Distant Earth" niin nimeltään kuin teemaltaan. Täyden kympin viisu tämä Gaia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halla - Silta - Akustinen -LIVE- 10.09.2007

Halla - Silta - Akustinen -LIVE-
Tässä on vähän alussa tota Nirvanan Polly-osastoa, ainakin mun korvaani. Hienon yksinkertainen kappale ja hyvin tässä livevedossa soitettu. Etenkin Nooran laulu on todella hyvin vireessä. Äänen laatu on ainoa minkä takia annan ysin kympin sijaan, mutta livevetona erinomainen. Etenkin tuo kohta kun kamera liikkuu ja sen kuulee äänessä selvästi miten mikrofoni on eri kohdassa vahvistimiin kuin sekuntia aikaisemmin, on sellaista herkkua mitä harvoin kuulee :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halla - Haurasta Kuorta 02.09.2007

Halla - Haurasta Kuorta
Toi on niin makea toi puolen sekunnin nousu tossa kertosäkeessä Nooran laulumelodiassa. Paha sanoa sekunnilleen kohtaa kun tässä pirun mikserin radiossa ei aikaa näe :) Mutta tiiät varmaan mitä tarkotan. Tarkotan tota "liian moneen paik---kkaaaaan". Kympin juttu. Tää junnaa hyvin vaikka menee samalla fiiliksellä koko biisin läpi eikä suurempia yllätyksiä tule. Paitsi tietysti tuo C-osa joka on mukavan pelkistetty ja kosminen. Siitä mennään hienosti sitten taas kertosäkeeseen. Täytyy ihan hattua nostaa koko bändille miten paljon ootte kehittyny vuoden aikana soittajina ja miten nyt musasta huomaa että bändikemia on olemassa ja teillä on hauskaa kun tätä teette. Pori polvistuu hallan haaroihin ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kisha - Kalenteritytöt 02.09.2007

Kisha - Kalenteritytöt
Todella hyvätuulista ja kivaa melodista poppia. Itselle tuli mieleen Egotrippi ja kappale "Se on tosi jees". Tässä on samankaltaista iloa ja energiaa. Sanotaan näin että ensimmäinen "tyttöbändi" mikserissä jolle faniudun. Odotan innolla lisää biisejä. Tsemiä ja voimaa jatkossa ja tehkää yhtä hyvin soitettua ja laulettua musiikkia. Tätä menisi mielellään katsomaan livenä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rikkalapioon tarttuneet sävelmät - P.e.t.t.u.r.i 21.07.2007

Rikkalapioon tarttuneet sävelmät - P.e.t.t.u.r.i
Minun korvaani kappaleessa on hyvin 90-lukulainen meininki. Ensimmäisenä tuli mieleen popimpi versio Movetronista. Itse en henkilökohtaisesti pidä puhekielellä kirjoitetuista lyriikoista, mutta tässä oli kyllä muutamia hauskoja kohtia jotka saivat hymyilemään, kuten "Ei kantsi soittaa jos sun sänkys kylmenee. Ja pyykkivuoret sä saat kantaa äidilles." Noinhan se oikeassa elämässä menee, kun miehet ovat näin uusavuttomia kuin mitä minäkin :) Lauluun voisi kokeilla hieman erilaista kaikua ja nostaa sen tasoa taustaan nähden, mutta muuten ihan menevää rytkettä on tämä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Julia's Window - Idle Hands 06.07.2007

Julia's Window - Idle Hands
Tämä kappale kyllä osui sopivaan kohtaan kun olen juuri alkanut taas innostua emosta ja onkin tullut kuunneltua 30 Seconds to Marsia ja The Mars Voltaa jne. Hieno biisi ja sekaan on saatu jännänkuuloisia pieniä juttuja jotka maustavat kappaleen hieman vinksahtaneella ja hienolla tavalla. Hyvää työtä! PS. Pojat menossa Ilosaareen Porcupinea katsomaan?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Julia's Window - Idle Hands 06.07.2007

Julia's Window - Idle Hands
Tämä kappale kyllä osui sopivaan kohtaan kun olen juuri alkanut taas innostua emosta ja onkin tullut kuunneltua 30 Seconds to Marsia ja The Mars Voltaa jne. Hieno biisi ja sekaan on saatu jännänkuuloisia pieniä juttuja jotka maustavat kappaleen hieman vinksahtaneella ja hienolla tavalla. Hyvää työtä! PS. Pojat menossa Ilosaareen Porcupinea katsomaan?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele jnnie - Still love you 14.06.2007

jnnie - Still love you
Pontentiaalia tässä kyllä on. Kannattaa kiinnittää huomiota jo tässä vaiheessa noihin epävireyksiin mitä tulee hieman pitkin kappaletta (olen hyvä sanomaan koska itse laulan usein epävireisesti). Siihen panostat niin susta voi tulla vielä isompikin stara. Ensimmäinen kerta kun jätän kommentin ilman pisteytystä, historiallista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaista kamaa - Troubled Sucker 28.05.2007

Sekalaista kamaa - Troubled Sucker
Paranneltu ja kaikin puolin hiotumpaa Pedroa. Soundit, laulut, soitto ja sovitus kaikki ovat parempia kuin aikaisemmin. Viulut kruunaavat kaiken. Kympin biisi, ei tässä enempää kannata jaaritella.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free Soul - Game Over (Live @ Korjaamo, Helsinki) 14.05.2007

Free Soul - Game Over (Live @ Korjaamo, Helsinki)
Tämä on kyllä Free Soulin kappaleista ehdoton suosikkini ja tässä on mielettömän hieno ja rento fiilis. Livenäkin tämä näköjään toimii loistavasta ja olisi mukava joskus paikan päällä nähdä. Ei muuta kun tännepäin vaan keikkaamaan. Hienoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - Look At Him Go 09.05.2007

Pedro - Look At Him Go
Hyvänkuuloinen ja tarttuva kappale. Etäisesti tuosta koskettimien, kitaran ja rumpujen yhteistyöstä tulee mieleen Stevie Wonder. Hieno spaceproge-henkinen kosketin soolo. Leppoisa ja muljuva kokonaisuus. Laulu on taas niin Pedroa kuin olla ja voi, ei voi erehtyä kenestä on kyse.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele T I N K E R - Cynic´s heart 12.03.2007

T I N K E R - Cynic´s heart
Mainioita ovat molemmat uudet kappaleet ja vaikutteet selvästi muttei vielä häiritsevästi kuultavissa. Erityisesti tässä kappaleessa huomaa että on Mewiä kuunneltu varmasti enemmän kuin yhdeen kappaleen verran. Saundit ovat kohdallaan, soitosta kehkeytyy laulajan taakse hyvä valli ja laulaja vetää hienosti ja puhtaasti. Kannattaa muuten tsekata sellainen porilainen bändi kun Serpico, voisitte tykätä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halla - Tuhkaa 06.03.2007

Halla - Tuhkaa
Tää on mun suosikkejani heti "Mustavalkoista" jälkeen. Tää oli tää minkä C-osasta tuli mieleen jo Dramagods-junttaus ;) Hyvä biisi ja hyvin potkii. Itte olisin lisänny stemmoihin semmoset 8 lauluraitaa lisää, mutta hei, se oon vaan mä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pouta - Mother 20.02.2007

Pouta - Mother
Jassoo, Pouta on kokenut aikamoisen muodonmuutoksen. Ja täytyy sanoa että tämä uusi suunta on vielä vakuuttavampi kuin aikaisempi. Tämä on uskomattoman hieno kappale ja soundit, soitto ja laulu ovat kaikki kohdallaan. Täytyy sanoa että kylmäväreet kuleksivat pitkin selkäpiitäni kun 1:40 kohdassa laulu menee falsettiin ja ääntää sanan "feel". Olen aivan mielettömän mykistynyt. Yhteistyö joskus tulevaisuudessa olisi erittäin houkutteleva ajatus, joten kunhan itse saan itseäni niskasta kiinni niin jotain voisi joskus tapahtua. Jatka Pouta samaan malliin, tämä on mullistavan kuuloista. Yksi onnistuneimmista kappaleista mitä olen pitkään aikaan mikserissä kuunnellut. Bravis!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pouta - Upside Down 20.02.2007

Pouta - Upside Down
Oli iloinen yllätys kuulla Poudalta hieman rokimpaakin kamaa. Tämä on Motherin jälkeen toinen osoitus että uudet biisit toimivat upeasti. Saundit on kyllä saatu kohdalleen ja basso kuuluu juuri niin kuin pitääkin, mikä usein monissa kappaleissa on upoksissa (en tarkoita teidän kappaleitanne). Vaikka elementit ovat vanhoja, tämä kuulostaa silti yllättävän freesiltä. Hyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pouta - Allright 20.02.2007

Pouta - Allright
Ensimmäiset 2 sekuntia luulin että tämä on hitaampi versio Creamin "Crossroads":ista mutta olin onneksi väärässä. Tämän lauluista tuli selkeiten mieleen Poudan vanhemmat kappaleet. Tunnelma on tässäkin kohdallaan ja henki on hienon 60-lukulainen. Jostain syövereistä tulee mieleeni CCR, koska pientä country-vivahdetta tässä minun korvaani on. Hieno kappale tämäkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pouta - Underground 20.02.2007

Pouta - Underground
En ole kosketinsoitinasiantuntija mutta minun korvaani tuo toinen kuulostaa Wurlitzerilta ja Hammond kuulostaa upealta myös. Voin olla täysin väärässäkin että tuo ei ole Wurlitzer joka taustalta kuuluu kun laulu lähtee ensimmäisen kerran. Tässä on todella hieno tunnelma ja basso möyrii komeasti taustalla. Kuten en muistakaan kolmesta uudesta kappaleesta, tästäkään en löydä mitään valittamista. En kuule epävireisyyttä, huomattavaa sleebaamista enkä mitään muutakaan. Tuo vihreä kansi on muuten hieno ja sopii hyvin Underground-teemaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sidelines - From this to another 05.02.2007

Sidelines - From this to another
Likemmäs vuoden odotus vihdoin palkittiin. Tunnelmallinen kappale tämä on josta tulee mieleen itselle vahvimmin Iron & Wine ja Damien Rice. Olisi hieno osata luoda juuri tämänlaisia tunnelmia ja ääniä mutta olen säveltäjänä melko lailla erilainen eikä tällainen onnistu. Siksi arvostan niitä jotka tällaista saavat aikaan. Tähän olisi mielestäni täydellisesti sopinut sello Nick Drake-tyyliin. Se olisi mielestäni tuonut tähän kenties täydentävän mausteen jolla teos olisi liki täydellinen. Näinkin tämä toimii yllättävän hyvin näinkin pelkistetyillä elementeillä. Mutta siitä hyvän musiikin tunnistaa, että se koskettaa vaikka ei olisi Madonnan tai Justin Timberlaken tuottajat olleet mukana heittämässä kaikkea mahdollista joukkoon. Oikeastaan ainoa mikä iskee korvaan pikkasen, on tuo pieni epävireisyys toisessa harmoniaäänistä noissa pitkissä äänissä, mutta tuo ole niin suuri asia että se juurikaan pilaisi kokonaisuutta. Biisin lopetus on erittäin hieno ja ambient-henkinen Blade Runner-tunnelmointi sopii siihen mielestäni täydellisesti. Lisää uusia biisejä Sidelinesiltä, kiitos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SuviKoskelainen - Itseni unohdan 31.01.2007

SuviKoskelainen - Itseni unohdan
"10 - biisi kuin unelma". Ja taas sama meininki jatkuu, eli uskomattoman kauniilla laululla hemmotellaan meidän pulliaisten korvia. Nuo phhh-äänet siellä täällä hieman ottavat korvaan mutta pianosaundi kun on noinkin hyvä niin muuta moitittavaa tästä(kään) tällä(kään) kertaa löydy. Upean hento ja hauras mutta samalla voimakas ja äärimmäisen seksikäs ääni. Suvi-virsi sietäisi saada aivan uuden merkityksen. Hienoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zerzys Dreams - Fallen Leaves 22.11.2006

Zerzys Dreams - Fallen Leaves
Komean haikean kuulonen kappale. Tässä on vähän samaa tunnelmaa kun mun omassa "syksyn sävel"-biisissä eli Autumn Rainissa. En tiennykkää että jätkä soittelee akustista kanssa. Koskas tehtäis sitten yhteistä akustista proggista? Oonkin ajatellu että AAE:ssäkin ois hieno ku ois toinen akustinen kitara.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Serpentine Street 09.11.2006

The August - Serpentine Street
Nice tune. Tuo puolivälistä alkava sahaus on kyllä niin Mewiä kuin olla ja voi :) Jatkakaa samalla tasolla!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jaakko Isovuori - Windows to the Sun 20.09.2006

Jaakko Isovuori - Windows to the Sun
Tekisi mieli kommentoida enemmänkin, mutta koska olen väsynyt, sanon vain että täydellisyyttä hipova, täyden kympin biisi! Jotkut vaan osaavat..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Musica Para Niños - Missing My Mom 16.07.2007

Musica Para Niños - Missing My Mom
Kaunis, tunnelmainen kappale jossa Damien Rice ja Nick Drake-henki ovat tässä selvästi läsnä. Tästä saisi upean teoksen, kun tähän lisäisi parit sellot. Tuo huuliharppu tekee jo paljon ja tuo oman mausteensa kappaleen yleisfiilikseen. Hieno sävellys.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FLOW - Sanoja syksystä 24.03.2007

FLOW - Sanoja syksystä
Laulajalla on erikoinen saundi joka kuitenkin paikka paikoin on liian heikko kantaakseen lauseet voimalla loppuun. Hieman tulee mieleen SMG:n Terhi. Pianosaundit on hyvät ja kappale on yksinkertaisen kaunis. Pianistin kannattaisi kiinnittää enemmän huomiota sointujen pidättämisen kestoon, koska nuo menevät hieman randomilla ja siitä tulee jonkin verran tökkiväinen tunnelma. Mukava huomata jälleen yksi joka tekee tämäntyylistäkin musiikkia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dian - The Lost Species 14.09.2006

Dian - The Lost Species
Hyvänkuuloista FNM-meininkiä jälleen. Saundit on kohdallaan ja laulu kuulostaa hyvältä. Mainio riffi tuo mikä alkaa kohdasta 1:15 ja kohtaan 1:22 on saatu myös sekunti Von Hertzen Brothersia =) Tai en tiedä onko tietoinen, mutta minä ainakin tunnistin heti. Tiukkaa patterointia ja kaikki instrumentit toimivat biisin eduksi, turhia kikkailematta. Tuo kohta ennen kertosäettä tuo mieleen Incubuksen S.C.I.E.N.C.E aikaisen menon. Mietiskelen tässä ysin ja kympin välillä, mutta koska biisi kuulostaa ammattimaiselta ja ei ole oikeastaan mitään mikä ottaisi korvaan negatiivisessa merkityksessä, niin annetaan nyt se täysi kymppi. Leppoisa kitarasoolo muuten, terveisen soolon soittajalle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escape? - In Chains 26.09.2006

Escape? - In Chains
Ihan hyvä kuuloista musiikkia. Rumpalin kannattaisi kiinnittää enemmän huomiota temmossa pysymiseen, varsinkin kun hitaammissa tomikompeissa tuo hieman heijaa. Laulajalla on hyvä ääni ja laulaa puhtaasti. Kannattaisi yrittää saada enemmän joku oma juttu, jotta bändi olisi paremmin tunnistettavissa, näin tämä kuulostaa miljoonalta muulta bändiltä. En silti ole paras sanomaan, kunnen tämäntyylistä musiikkia kuuntele. Kitarasoolo on muuten aika maukas, kitaristille terveisiä!=)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - Kill The Lights 17.08.2006

Pedro - Kill The Lights
Alkaa heti hienosti puhtaalla näppäilyllä. Kun laulu iskee kehiin, huomaa heti että kyseessä on juuri Pedro. Hienot harmoniat, etenkin korkeat kuulostavat upeilta. Hyviä sointuvaihtoehtoja, ei mitään perusmoodeja kaikki. Hienosti polkevat basso ja rummut puolessa välissä mukaan. Kitarassa hieno saundi, eikä kohinaa ole havaittavissa. C-osa iski hyvänkuuloisella Beatles-henkisellä soinnulla. 3 minuutin paikkeilla tulee todella hyvänkuuloisia bassolinjoja, hyvää maalailua. Biisi kasvaa hyvällä tavalla alusta loppuun. Lopussa hammond ja sähkökitara kruunaavaat kaiken ja nivovat hienosti paketin. Jälleen kympin työtä, Pedro!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Regression 28.08.2006

Aeiouaih - Regression
Ei voi muuta sanoa kuin että ilo oli löytää pitkästä aikaa näinkin vaikuttava projekti. Pakko on faniutua. Sen verran upean kuuloista kamaa on. Tämä on sellaista musiikkia että olisi upeaa joskus päästä yhteiskeikalle. Jatka samaan malliin, olen todella vakuuttunut.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Systole - Deathbed Of Hope 02.08.2007

Systole - Deathbed Of Hope
Tämä kuuluu siihen rock-musiikin genreen jota en juurikaan kuuntele, mutta täytyy sanoa että tässä biisissä oli jotain mistä pidin. Vaikka sävellys on yksi syy, niin myös varmasti nuo kitaravallit kertosäkeissä joidenlaisista olen aina pitänyt. Myös laulut ovat puhtaat vaikkakin laulajan ääni ei olekaan erityisen erottuva, mutta mitä ihminen äänelleen mahtaa. Erittäin hienoa työtä yhdenmiehen projektiksi. Ei kyllä uskoisi että yksi mies saa tällaista aikaan. Jatka samaan malliin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devia - Out Of This World 22.08.2006

Devia - Out Of This World
Aika muhkeat saundit olette saaneet nauhoitettua. Basari ja kitara potkivat hyvässä suhteessa toisiinsa ja muutenkin saundit ovat kirkkaat ja botnemaiset kuten pitääkin. Bassokin möyrii paikka paikoin. Normaalisti en kuuntele tämänkaltaista musiikkia, mutta tätä on kyllä sitä vastoin ilo kuunnella. Hyvää työtä, onnea jatkossa! PS. Minunkin kappaleitani voi käydä kuuntelemassa, jotain elokuvamaista sielläkin tarjolla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - UNDER YOUR SPELL 16.07.2007

SILVERINE - UNDER YOUR SPELL
Hyvää stoner-henkistä rokkia. Laulaja kuulostaa kyllä samalta kuin lukuisat muut, mutta hyvää rynttäystä siitä huolimatta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zerzys Dreams - KK! 22.11.2006

Zerzys Dreams - KK!
Täähän on vielä komeampi ku toi toinen biisi. Tästä tulee hieman mieleen edesmennyt kitarataituri Michael Hedges. Jos ei oo tuttu, niin kannattaa tsekata vaikka youtubesta. Todella hieno toi bendaus tossa melodiassa. Tässä on jotain sellasta irlantilaishenkistä vuoristo/vihreät niityt-tunnelmaa. Kyllä tämmöstä kuuntelis mielellään levyllisen verran. Harmi että molemmat biisit loppuu vaan hieman kesken. Ei muutakun kunnon versiot teet joskus kunnon kamoilla niin avot! Gomiata!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apiskuko - I feel alive 30.08.2006

Apiskuko - I feel alive
Alusta tuli mieleen Don Huonojen Kissaihmiset.. Hyvä rock-kappale kaikinpuolin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susi - Oliot 21.07.2007

Susi - Oliot
Tämä on rennon oloista ja hyväsaundista meininkiä. Laulajan saundissa on jotain mikä erkaannuttaa, mutta ei häiritsevästi. Mukava kuulla ihanan Suvin laulavan taustalla. Rumpalillanne on muuten erinomainen etu-ja sukunimen kokonaisuus. Tsah!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free Soul - The Matter Of All Facts (Live @ After Eight, Pietarsaari) 23.05.2006

Free Soul - The Matter Of All Facts (Live @ After Eight, Pietarsaari)
Hyvää soul/groove meininkiä. Hammondit pauhaa kivasti pieniä juttuja ripotelleen. Vaikka kuumessa olit, niin ei sitä kyllä kuule kovinkaan hyvin sen verran kivasti vedät. Tuossa äänisoolokohdassa nyt mennään hieman selvemmin metsään ja biisin lopussa, mutta ei kuitenkaan eksytä korven perukoille vaan peltotie on näkyvissä koko ajan. Joillakin vain on tuo lauluääni joka oikeasti soi,sulla on se kovasti mukavan kuuloinen. Kumma juttu ettei Jamiroquai ole idoleissa/vaikutteissa.Jos et ole pahemmin kuunnellut, suosittelen tutustumaan ja jos olet, muttet pitänyt, yritä uudemman kerran.Aloita kappaleista Corner of the earth, Tallulah ja Black capricorn day.. Tällä linjalla kun jatkat niin minä ainakin lupaan tulla keikoille kuuntelemaan jos satakuntaan (eli poriin) satut eksymään. Jaksamista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wreck - I try not to mind 20.05.2006

Wreck - I try not to mind
Kappale alkaa mukavan kuuloisella introlla. Tosin minun korvaani rummut kuuluvat hieman laahaavaan tuossa, mutta ei niin pahasti että se pilaisi nautintoa mitenkään suuresti. Kertosäe on voimakas ja tuo falsetti tai pari tekevät kivan säväyksen. Voisin jopa laulaja-Heidille joskus tarjota kahvit jos tänne tulette keikalle :) C-osaan taas sopii hienosti nuo laulustemmat ja tämän lopun kuorruttaa hienosti nuo pitkät äänet kitaralla. Piano kuorruttaa biisin oikein makeaksi. Sello tuo loppuun upean säväyksen (vai onko edes sello, en minä tiedä noista!). Hieno ja tarttuva kappale, samaa rataa jatkakaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oliver Eye - Man Who Walks In Circles 27.04.2006

Oliver Eye - Man Who Walks In Circles
Hyvää tarkkaa soittoa ja erinomaiset saundit akustisessa. Hyvä yksinkertainen biisi, toiseen verseen olisin jo kaivannut jonkin lisäsoittimen, rummut tai vaikka vain basson tai jotain pitkää delaymelodiaa sähkiksellä, tuon tyylistä mikä tulee toisen kertosäkeistön jälkeen. Hyvällä pelkistetyllä groovaavalla rumpukompilla tästä olisi saanut vielä paremman. Onnistunut biisi all together.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Henkka UnPlugged - Puhtain lenkkarein 04.05.2006

Henkka UnPlugged - Puhtain lenkkarein
Ihan hyvää ajatusta, mutta kitaran saundi on melko kehno ja laulu menee koko biisin ajan melkoisesti päin metsää :) Enpä tiedä silti kauan olet laulanut ja soittanut. Ilmeisesti lauloit ja soitit samaan aikaan eikä ollut aikaa/intoa hioa lauluja kohdalleen? Mutta tällainen mies/kitara kyllä kiinnostaa aina minua ja koska tässä on ripaus jazzia (lähinnä muutamassa soinnussa) niin tiukka seiska arvosanaksi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vilma Pääkkö - Dives and Lazarus 19.04.2006

Vilma Pääkkö - Dives and Lazarus
Ensimmäinen kommentoija projektillesi ikinä, groovy :) En ole irlantilaiseen musiikkiin kovasti tutustunut, pidän kyllä skottimusiikista säkkipilleillä a la Braveheart. Tämä kyllä kuulostaa erittäin mukavalta kappaleelta. Laulu ja kitara, yksinkertaista mutta toimivaa. Neidillä on kaunis ja tähän musiikkiin täydellisesti sopiva ääni. Englanninääntämyksin on kohdallaan. Onkos Porin suunnalla jotain keikkoja tulossa, voisi kyllä livenä tulla kuuntelemaan. Parnell'sissa olen muutaman kerran yhtä paria kuunnellut (viulu, laulu, akustinen) ja hyvältä kuulosti. Jatka samaan malliin kun tässä ei kerran mitään vikaa ole.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SuviKoskelainen - Selfsatisfied 16.04.2006

SuviKoskelainen - Selfsatisfied
8 vuotta opiskelin jazz-puolella, mutten silti hallitse jazzia juuri lainkaan. Tämä sen sijaan kuulostaa todella hyvältä. Puhdasta laulua, hyvä svengi ja mukavia sävellyksiä. Ei voi muuta sanoa kuin että pakko faniutua kun joku vielä osaa tehdä jäässiä näin hienosti :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Seconds 30.08.2006

AAE - Seconds
Laitan tännekin jos jotakuta muuta kiinnostaa.. eli "Seconds" tarkoittaa tässä santsaamista, ei sekunteja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - He Flies 11.04.2006

Pedro - He Flies
Hyvä biisi ja hyvää soittoa, mikä tärkeintä, hyvä fiilis ja meininki on tarttuvaa. Pitääpä heittää omalle listalle. Kuunteles piruuttas noita mun biisejä, jos akustisesta pidät.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devon - 1000 13.05.2006

Devon - 1000
Melko hyvänkuuloista kauraa. Hyvä kitarariffi, laulajan ääni vain ei mielestäni istu parhaalla mahdollisella tavalla musiikkiin ja on hieman falskia. Mutta muuten on kyllä asiallista meininkiä. Hieman samantyylistä kuin mitä alan tehdä uudelleensyntyneen bändini kanssa tässä kesällä. Jos kiinnostaa niin voin ilmoitella sitten aikanaan kun jotain biisejä saadaan narulle.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ebbe C - Sacrificing 14.05.2006

Ebbe C - Sacrificing
Oikein saamarin hieno biisi ja hyvänkuuloista musiikkia! Noista taustakitaroista tulee heti mieleen itse Silvennoinen Kaartamon biiseissä. Kitaroiden ja laulujen soundit ovat kohdallaan. Koska tulee lisää biisejä? Pakko faniutua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Vanha filmi 14.04.2006

Make Vahtola - Vanha filmi
Kiva bassokulku ja mukava poppibiisi kaikinpuolin. Rummut kun olisi soitettu oikeilla rummuilla niin kuulostaisi vielä paremmalta. Minä, joka rakastan oikeita soittimia (poikkeuksia toki on), olen sellainen että tässä tapauksessa nuo saundit hieman madaltavat fiilistäni, mutta silti hyvää työtä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silhouettes of Autumn - Lullaby 31.08.2006

Silhouettes of Autumn - Lullaby
Upean kuuloinen tämäkin ja alusta tietää heti mitä on tuleman. Ilmeisesti on Al DiMeolaa ja John MacLaughlinia joskus kuunneltu? Tämäkin kaipaisi sen ylimääräisen elementin kuten laulun millä tästä saisi heti paremman kokonaisuuden. Liian lyhyt "oikeaksi" biisiksi, mutta esimerkiksi levyllä toimisi mielestäni hienosti välibiisinä. Tuolla taustalla taitaa olla sähkökitara, ellen aivan väärin kuule. Tuo tulee tällä hetkellä niin hiljaa, ettei minulle ainakaan tuo fiilikseen mitään uutta, vaan pikemminkin häiritsee kun ei kuulu tarpeeksi lujaa eikä saa selvää soittaako se melodiaa vai vain pitkiä ääniä vai mitä. Tosin tämä saattaa johtua 3 euron Lidl:n kuulokkeista joilla musiikkia tietokoneella kuuntelen! Jälleen paljon potentiaalia tässäkin biisissä. Tällainen artisti olisi mukava ottaa keikalle joskus mukaan tai tehdä yhteiskeikka.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chelony - Intro 14.04.2006

Chelony - Intro
Tästä tulee mieleen Nunon kitarasoolo Extremen debyyttilevyn viimeisen biisin Rock A Bye Bye:n lopusta :) Mukavat äänimaisemat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sidelines - The Day After Today 24.03.2006

Sidelines - The Day After Today
Tämäkin on kertakaikkisen kaunis kappale. Hienot laulumelodiat ja herkät kitaroinnit ;) Koskas tuo akustinen festari pidetään? =) Jatkakaa Mikot Salo ja Levonen samaan malliin ja ilmotelkaa taas kun uusia biisejä tulee! Multa ei varmaan nyt vähään aikaan oo uutta tuotantoa tulossa. Mutta ei sitä koskaan tiedä koska äänitysitikka puraisee..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sidelines - Hurt 24.03.2006

Sidelines - Hurt
Tässä on jotenkin hieman Dylanmaisesti laulettu laulut. Kaunis biisi tämäkin ja herkät kitaroinnit jatkuu. Laulavatko tässä siis molemmat Mikot? Siis kuka tekee mitäkin ja minkä ikäisiä hippejä olette? Täysi kymppi poijjaat! :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oliver Eye - Grey Town Under The Blue Sky 23.03.2006

Oliver Eye - Grey Town Under The Blue Sky
Tätä kuunnellessani mieleeni pulpahtavat mm.Peter Gabriel ja Spock's Beard. Hieno kappale. Kivan kuuloinen tuo kasarihtava osio kertosäkeen jälkeen. Taitaa Neal Morse olla miehelle tuttu artisti? Kitarasoolossa on häivähdys Genesistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Good Morning Wood - Under my disguise 15.04.2006

Good Morning Wood - Under my disguise
Tosiaan tuli heti ensimmäisenä Bad Religion mieleen. Itse olisin melkein jättänyt tuplabasarit pois, se mielestäni ei sovi kovin hyvin kokonaisuuteen tai tähän genreen. Tosin kyllähän Nirvanan Bleach-albumilla on samantyylistä musiikkia ja tuplat pauhaa melkolailla. Kaikinpuolin kiva ja yksinkertainen biisi, ja laulu on mukavankuuloista. Tällaista ei aivan joka päivä kuule. Erikoinen sekoitus heavya ja punkkia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SuviKoskelainen - You'll be ok (pianoversio) 16.04.2006

SuviKoskelainen - You'll be ok (pianoversio)
Tästä taas tulee mieleen miltä kuulostaisi jos Sting olisikin naispuolinen. Loistava biisi. Kaunis, herkkä, koskettava. Jotenkin tutun kuuloinen, voisiko olla mahdollista että olisin kuullut tämän joskus aikaisemminkin (mikserin ulkopuolella)? Koskas tehdään duetto :D En osaa kyllä laulaa, mutta pääasia että on hauskaa ;) En yhtään ihmettele että voitit koulusi kilpailun, aika kovia vastustajia pitäisi olla että tämän päihittäisi. Ja onnea tuonne McDonald's kilpailuun, pidän molemmat peukut ja lipun korkealla puolestasi ^^
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Broken But Fine 29.08.2006

AAE - Broken But Fine
laulu piano balladi melodinen

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oliver Eye - Walk Away 23.03.2006

Oliver Eye - Walk Away
Todella kiva biisi. King Crimsonin ja Zapan vaikutteet kuulee selvästi. Vaikka sävellyksessä on selvästi proge-elementtejä, sävellys on silti mukavan yksinkertaista ja pelkistettyä, hienoilla kikoilla maustettuna. Hieno lauluääni ja hyvin soitat. Onko rummut siis ohjelmoitu? Hyvin aidoilta kuulostavat. Pakko faniutua, kun joku tällaista musiikkia tekee. Jatka samaan malliin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stair - 564 13.05.2006

Stair - 564
Kerrassaan erinomaisia sävellyksiä. Saundit on hyvät, soitto ja laulu toimivat. Laulajalla on tosiaankin puhdas ja voimakas ääni. Tällaista rentoa suomirokkia on mukava kuunnella. Jos kiinnostaa, niin Kuusumu niminen projekti täällä mikserissä on hieman samantyylistä ja siitäkin pidän kovasti. Jatkakaa samaanmalliin. Faniutua aion ma.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sweet Moses - Love In Vain 19.04.2006

Sweet Moses - Love In Vain
Rummut on miksattu melko keppoisesti, vaikka tällä onkin ilmeisesti haettu hieman henkeä 70-luvun suunnalta. Välillä rumpali ei aivan pysy taimissa, vaikka muuten kivan varmasti soittaakin. Vaikka yksinkertainen on kaunista, jotenkin tuo samaa kiertoa hieman varioiden kulkeva kitarariffi alkaa hieman häiritä. Kertosäe onkin jo paremman kuuloinen. Tässä ollaan kyllä ihan kivan kuuloista 60-luvun henkistä rokkia tehtailemassa. Soolokin tuo mukavasti vanhat konkarit tuolta aikakaudelta mieleen. Lopulta biisistä ei kuitenkaan jäänyt kovin paljon käteen, johtuiko sitten tuosta junnaavasta riffistä. Kivasti silti eroaa suurimmasta osasta nykymusiikista mitä muualla kuulee.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sidelines - Gone Tomorrow 08.03.2006

Sidelines - Gone Tomorrow
Kaunis kappale. Mukava kuulla muitakin samantyylisen musiikin tekijöitä täällä mikserissä (en ole täällä kauaa vielä ollut). Laulaja vetää hienosti ja kitarat kuulostavat hienoilta. Olisin kenties joihinkin kohtiin kaivannut pari eri nuotin stemmaa mukaan, mutta kuten varmasti biiseistäni huomasti, olen stemmojen ystävä. Ja tiedän kyllä että biiseissäni niitä on aivan liikaa, mutta pääasiassa itsellehän sitä musiikkia tehdään ja sitten ne tykkäävät ketkä tykkäävät. Lisää vaan tällaisia biisejä kuunneltavaksi. Pitäisi varmaan pitkästä aikaa kuunnella Nick Drakea...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Youha - For You 02.04.2006

Youha - For You
Onpas mukava tuulahdus pitkästä aikaa mikserissä, pelkkiä teknokakkoja tullut lähiaikoina vastaan. Todellakin beatles-vaikutteet kuulee selvästi, mutta on tässä paljon muutakin. Soitto toimii ja laulut samaten, ainoa mikä hieman häiritsee, on aitojen rumpujen puute. Niillä tähän olisi saanut vielä paremman fiiliksen. Koskas yhteiskeikkaa? ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele QBA - Chroma 15.02.2006

QBA - Chroma
Hyvänkuuloista meininkiä. Tulee heti ensimmäisenä mieleen Machine Head ja Mnemic. Virvelin saundi mielestäni ei ehkä aivan istu tähän musiikkiin. Metallicahan tuon virheen jo St.Anger levyllään teki. Onnea jatkossa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - Caffeine And Sleeping Pills 11.04.2006

Pedro - Caffeine And Sleeping Pills
Tästä biisistä tulee mieleen Free:n All Right Now. Menevä tsipale tämäkin ja kitarat soi rouheesti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele T I N K E R - ...to forget 17.04.2006

T I N K E R - ...to forget
Mielettömän hyvän kuulonen biisi.Tässä parhaiten kuultavissa kenties nuo Mew-vaikutteet. Alku jo todistaa että rumpalin soitto groovaa hyvin ja soitto on melkoisen tarkkaa. Tätä kuuntelee erittäin mielellään, pakko ladata biisit koneelle jotta voi rauhassa kuluttaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jaakko Isovuori - When we believed 01.09.2006

Jaakko Isovuori - When we believed
Todella hieno löytö oli tämä projekti. Saundit ovat hienot, laulu upean kuuloista ja tuossa melodiassa tuo 1/4-bend on nerokas pikkukikka. Itse soitan myös hieman tämäntyylistä AAE projektillani, joten kannattaa tarkastaa. Hyvät vaikutteet sulla muuten on, kannattaa tsekata myös John Mayer, Cary Brothers, Raul Midon, Damien Rice ja Sufjan Stevens, jos eivät ole tuttuja. Pakko faniutua!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pieta Sintonen Quartet - Seireenilaulu_ 13.04.2007

Pieta Sintonen Quartet - Seireenilaulu_
Kai voisi kommenttiakin heittää eikä pelkkää pisteytystä. Biisi svengaa mukavasti ja fiilis on mukavan kesäinen ja raikas. Tällaista olen jazzeilla ja isän ansiosta kuunnellut jo parikymmentä vuotta ja jazz on itsellä kyllä verissä, vaikken itse osaakaan sitä juurikaan soittaa, vaikka 8 vuotta jazzkitaraa opiskelinkin :D Lauluäänesi on mukavan kuuloinen. Ainoa mistä voisi sanoa, on nuo pienet epävireisyydet lauluissa joissakin kohdissa näissä biiseissä, mutta eivät ole niin pahoja että kuuntelunautintoa pääsisivät sen suuremmin pilaamaan. Välillä tulee mielenkiintoisia ja ovelan kuuloisia nuotteja laulussa, vähennettyjä jne mitkä tuovat mukavaa lisää lauluu, vaikka jazzissahan noita juuri paljon käytetäänkin. Huomaa myös että olet pianoa jonkin aikaa kyllä soitellut ja huilu on sitten tuo kerma millä kakku on lopuksi koristeltu. Hienoa hienoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Years Ago 11.04.2006

The August - Years Ago
Letkeä ja tunnelmallinen meininki ja homma kulkee erittäin mukavasti. Laulut kuulostavat todella hyvältä ja soittopuoli on kaikinpuolin kunnossa. Rumpalin pieni groove tekee paljon kuin jos se puuttuisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kääntöpuoli - Ei tänään 13.03.2006

Kääntöpuoli - Ei tänään
Soitto ja laulu hapuilevat, mutta jotain hyviä ideoita löytyy ja asenne tuntuu olevan kohdallaan. Voisi tulla piste enemmän jos ylipäätään pitäisin suomirokista, mutta kun en oikein pidä :) Keskitytte enemmän soittamisen tarkkuuteen niin kuulostaa heti jo paremmalta. Rock!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lauri Piispanen - Ensimmäinen vuosi 02.04.2006

Lauri Piispanen - Ensimmäinen vuosi
Hienon kuuloista matskua. Alusta varsinkin huomaa että olet kuunnellut Joe Hisaishia. Kun kerran Joesta pidät, käyppä vaikka kuuntelemassa uusin viisuni Autumn Rain.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joona Laamanen - Boss Battle 16.04.2006

Joona Laamanen - Boss Battle
Ehkä hieman liian samantyylistä kuin Uematsulla, mutta hyvin tehtyä silti. Kannattaa kehittää tähän jokin sellainen asia josta tunnistaa että se on juuri sinun tekemääsi musiikkia, eikä vain suoraa kopiointia. Originaalisuus on tärkeintä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Muutetaan Maalle 11.04.2006

Antti Kaukomaa - Muutetaan Maalle
Hyvää groove-soul-osaston musiikkia.Sami Saari ja Kaartamo kuuluu selvästi että ovat vaikutteina. Onkos Nikka Costa niminen pimu tuttu? Jos ei, kannattaa tarkistaa, voisit digata. Hyvää groovea on aina mukava kuunnella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian valinta - Kaunein unesi 18.04.2006

Marian valinta - Kaunein unesi
Korjaan, ei siis tietenkään ole mikään delay,vaan on vain laulettu niin ettei mene ihan samaan aikaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian valinta - Kaunein unesi 18.04.2006

Marian valinta - Kaunein unesi
Tästä tulee selvästi mieleen Ed Harcourt. Kaunis kappale, tarpeeksi yksinkertainen eli simppeli :) Kivat sanat ja kulkee mukavasti. Tuo eriaikainen delay laulussa hieman hämää, mutta ei kovin paljoa. Pientä hapuilua rytmityksessä (rummuissa, kompissa).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Around the orbit(.and back to the Earth) 11.04.2006

Makes69 (SpaceGuitar69) - Around the orbit(.and back to the Earth)
Erikoisen kuulosta musiikkia, mutta toimii hienosti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wreck - Turbulence 16.04.2006

Wreck - Turbulence
Hyvän kuuloinen pop-biisi. Hyvin soitettua kamaa, ainoa mikä hieman ottaa korvaan on laulajan englannin ääntämys, mutta tuo on aina asia josta on aivan turha sakottaa, kun kerran tärkeintä on se fiilis ja se että tuntee laulua kuullessaan että laulaja antaa palan itsestään. Hieno meininki!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Might Be 11.04.2006

The August - Might Be
Jos olette kuunnelleet kappaleitani (toivottavasti olette) tiedätte ehkä että pidän akustisista biiseistä. Tämä on kauniin yksinkertainen ja tunnelmallinen. Kun bändi lähtee mukaan, tuo se mieleeni Coldplayn, mikä ei ole paha asia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Autumn Day 11.04.2006

The August - Autumn Day
Kiva kappale vaikka alusta tuleekin heti mieleen HIM:in When love and death embrace :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele HeartBurn - I Was Born 04.08.2006

HeartBurn - I Was Born
Asiallista meininkiä ja saundit on kohdallaan. Laulajalla on hyvä ja musaan sopiva ääni. Rock!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jaakko - Head, Sleep, Dream, Work 21.02.2006

Jaakko - Head, Sleep, Dream, Work
Hyvää settiä.Ihme ettei The Beatles ole vaikutteissa mainittu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kuitunen - Enemmän Kuin Liikaa 16.04.2006

Ville Kuitunen - Enemmän Kuin Liikaa
Kaunis kappale, hyvin soitettu ja hieno lauluääni. Sanatkin ovat mielestäni erittäin haikeat ja koskettavat.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incomplete - Dream of You 23.02.2006

Incomplete - Dream of You
Tämä on todella hyvänkuuloinen biisi. Kuten nuo muutkin silti. Laulut vain näihin niin hyvä tulee. Tässä ja ainakin tuossa yhdessä toisessa biisissä on selvästi havaittavissa Incubuksen S.C.I.E.N.C.E-levyn tyylistä äänimaailmaa. Tähän voi jo sielunsa silmin kuvitella Mr.Boydin soittamassa niitä bongojaan. Jatka samaan malliin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incomplete - FartJuice 23.02.2006

Incomplete - FartJuice
Tämä on se toinen biisi jossa Incubus-vaikutteet kuulee selvästi. "Pardon me while I burst into flames" ja sitä rataa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele happy-go-lucky - let's not run 04.08.2006

happy-go-lucky - let's not run
Ja luonnollisesti loistavan kuuloinen kappale tämäkin. Tällaista musiikkia on aina ilo kuunnella ja sitäkin hienompi tavata juuri mikseristä. Mahtavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - Sweet Little Thing 11.04.2006

Pedro - Sweet Little Thing
Hetken luulin että tästä lähti kehkeytymään Primuksen "Winona's Big Brown Beaver" :) Hyvin kulkeva komppi, hienot kitarat ja laulut on jälleen kohdallaan. Todella mukava kuunnella tällaista taidolla ja tiedolla tehtyä musiikkia, eikä mitään autotallissa 12-vuotiaiden tekemää roskapunkkia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - I Lost My Mind Today 11.04.2006

Pedro - I Lost My Mind Today
Ja tämän alusta luulin alkavan "Tears in Heaven" :D Joko en tiedä mistään mitään, tai sitten vaan teet valmiiksi toimivia melodioita ja komppeja.Kuuluuko Clapton suosikkehin?Tämäkin loistava biisi. Hyvät toimivat stemmat kertosäkeessä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silhouettes of Autumn - Melambie 31.08.2006

Silhouettes of Autumn - Melambie
Melodisuus ja äänten rikkaus ja hyvät saundit yllättivät ensimmäiseksi. Tähän kun saisi vielä jonkin hienon vahvan laulun mukaan, niin olisi jo lähellä täydellisyyttä. Tekniikka näyttää olevan hallussa ja omeperäisyyttä ja ripahdus huumoriakin näyttää olevan, mikä on aina plussaa. Tällaisenaan hieman tyhjä, mutta esim huilulla tai viululla tai muulla soittimella melodia olisi jo tehnyt paljon. Hyvä pohja joka tapauksessa ja tästä saisi tosiaan vaikka kuinka upean tehtyä. Yllätit ainakin minut. Enemmän saisi olla tällaista mikserissä. PS.Itsekin soitan akustisia biisejä, saa käydä kuuntelemassa ja kommentoida.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - In My House 11.04.2006

Pedro - In My House
Pirun hyvänkuuloinen ja toimiva drum'n bass-henkinen meininki. Laulu ei iske niin lujaa, mutta soittopuoli on kunnossa. Loistavat saundit. Siis itsekö soitat nämä rummutkin? Onko John Mayer Trio tuttu nimi? Kuunteles sen rumpalia Steve Jordania, ei turha jätkä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaista kamaa - I Blow My Mind 19.04.2006

Sekalaista kamaa - I Blow My Mind
Doyle Bramhall on kova jätkä!! o/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaista kamaa - I Blow My Mind 11.04.2006

Sekalaista kamaa - I Blow My Mind
Alusta tuli mieleen... öö.. mikäs piru Claptonin sen yhden biisin nimi on.. No, joka tapauksessa upea biisi. Hyvä saundit, laulut, soitot, kivan yksinkertainen mutta toimiva sävellys.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hepsakka - Pelasta Mut 02.04.2006

Hepsakka - Pelasta Mut
Hyvänkuuloinen biisi. Soitto ja laulu ovat kauniilla tavalla haikeita. Tällaista kuuntelee mielellään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monosurround - Before We Are Dead 16.04.2006

Monosurround - Before We Are Dead
Mukavan yksinertainen mutta toimiva sävellys. Soitto ja laulu on jälleen tarkkaa. Tämä tuo hieman mieleen Bryan Adamsin kappaleet, mikä ei ole lainkaan huono asia, päinvastoin. Pakko liittyä faniksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Prologue - These Silent Times 08.03.2006

Prologue - These Silent Times
Todella mukavan kuuloista musiikkia olette saaneet aikaan. Tarttuvia melodioita, kivat laulut ja soittimet on hyvin soitettu. Onpa mukaan jopa These Silent Times:in alkuun lainattu (kenties tiedostamatta) Yesin klassikon Roundaboutin fade-in-piano. Jatkakaa samaan malliin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Brandon Walsh Project - Grandpa Leaves The World 08.03.2006

The Brandon Walsh Project - Grandpa Leaves The World
Kaunis ja koskettava kappale. Joku sanoisi kenties että aivan liian lyhyt, mutta joskus tuo lyhyys päättää teoksen aivan omalla tavallaan. En sano että en olisi tuota kauempaa halunnut kuunnella, ainahan kappaleen voi kuunnella alusta =) Tsemiä jatkossa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele coffee shop - toxic 08.03.2006

coffee shop - toxic
Joillain tavalla (varmasti johtuu noista hienoista maisemamatoista tuolla taustalla) todella out of this world-tyylinen biisi joka tuo sellaisen fiiliksen että kenties lopulta kaikki kääntyykin vielä paremmaksi. Sellaiset ovat hienoja biisejä, jotka tuovat joitain mielikuvia niitä kuunnellessa, etteivät vain mene toisesta korvasta sisään ja toisesta sitten ulos. Tehkää ihmeessä lisää biisejä, tällaista on aina ilo kuunnella. Tsemiä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Ain't Nobody 17.04.2006

Blueborn - Ain't Nobody
Kertakaikkisen hieno "viereinen treenikämppä" tyylinen alku, vaikkakin itse alku "oikeilla soundeilla" lähteekin sekunnin murto-osan jäljessä ;) Todella hieno biisi ja soitto kulkee tässäkin hyvin. Hieno orkesteri!
10

Sivu: 1 2