Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 30 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Invisible - Frozen Fields (Fleeticer Remix) 24.09.2006

Fleeticer - Invisible - Frozen Fields (Fleeticer Remix)
Wow. Onpas laadukasta. Tällainen oli eka miete kun lähdin tätä kuuntelemaan. Protasoinen miksaus, täytyy myöntää. Ja kun tän suhteuttaa mikseritasoon niin täähän on super! Äänet on hiton hyvässä balanssissa. Hirmu pehmeä, mutta silti selkeä ja kirkas sointi. Ei mitään moittimistä sen suhteen. Rakenne on sit ihan perustrancekamaa, että eipä nyt siitäkään kauheammin voi mennä kritiikkiä antamaan. Kaikki toimii. Suvanto on kaunis ja nosto kans. Melodiat ovat hienoja ja saavat jalan väkisin tamppaamaan tätä kuunnellessa. Tästä ei voi muuta sanoa kuin että, TOIMII!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Memoria 24.09.2006

Aurisgale - Memoria
Pitääpä minunkin antaa oma mielipiteeni tästä biisistä. Alun äänistä ja äänimaailmasta kyllä tunnistaa sun tuotokset. Alku on rauhallisin näistä sun uusimmista biiseistäsi, mutta sittenpä päästään vauhtiin ja vastaavasti meno on vilkkainta mitä oot tehnyt ;) Teknisesti biisi on hyvällä tasolla. Äänet on puhtaita, selkeitä, eikä mikään hypi silmille. Rakenne on sopivan vaihteleva ja se auttaa pitämään mielenkiintoa yllä. 1:45 kohdalla oleva pysähdys on upea. Melodiat ovat peruskamaa, eikä niistä saa koukkua sillä tavalla kuin muista elementeistä. Tavaraahan tässäkin biisissä riittää ja efektien ja rakenteen monipuolinen käyttö on sulla erittäin hyvin hallussa. (saisit mulle antaa vinkkejä noihin hommiin ;)) Kaikenkaikkiaan hyvä biisi. Sun biisejä on vaikea lähteä laittamaan paremmuusjärjestykseen kun nämä kaikki ovat vähän kuin toistensa jatko-osia. Tunnelmat ovat hyvin samanlaiset ja äänipuoleltä löytyy paljon samaa. Biisi on laadukas, mutta tästä ei paljoa jää käteen koska sellainen omaperäisyys alkaa näistä jo hiipua kun tuntuu että tämä on tätä saman vanhan kertaamista. Uusia juttuja ja radikaalimpia muutoksia kaipaisin musiikkiisi jatkossa. Tää sijoittuu mun asteikolla tonne kasin ja ysin välimaastoon. Toteutuksen puolesta olisi selvä ysi mutta tämä samankaltaisuus edellisiin biiseihisi pudottaa arvosanani kasiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Disturb - Production Demo 2006 04.07.2006

Dj Disturb - Production Demo 2006
Eka biisi on hieno. Tykkäsin leppoisasta biitistä, padeista ja tuosta bassosta. Erittäin lämpimää ja kesäistä tunnelmaa. Kitarasoundit vaan ovat jotenkin liian metalliset ja irralliset muuhun biisiin nähden. Pianokin toimii. Lupaava tuotos, jossa kitarasoundeihin voisi panostaa vielä. Toinen biisi on jo aika hyvää menoa. Rummut vie näppärästi eteenpäin. Basso on ehkä liian yhteinäinen ja sen vuoksi vähän mössöinen. Sitä jos saisi erottuvammaksi niin avot. Synat ovat peruskauraa trancen saralla ja pianokin siellä vähän kilkkaa, sen soundi on ehkä liian kirkas. Hienoa, että sineäkin on saatu tähän biisiin. Sitä harvoin kuulee ja tässäkin sitä olisi voinut olla enemmän. Tässäkin on työstämistä vielä, mutta perusasiat alkavat olemaan jo ihan hyvällä mallilla. Kolmannen biisin rummut ovat vähän keskeneräisen kuuloiset ja jotenkin vajaat ja irralliset. Joku yhdistävä tekijä niihin vielä. Sello on hyvä ideana, mutta tässä biisissä se ei oikein toimi näin. Sitä voisi käyttää enemmän suvannossa ja sillä pohjustaa nostatusta... Neljäs biisi on peruseuroa. Sahaa, kovasti potkiva kick ja muuten vähän keskinkertainen muuten. Rummuissa on samaa vikaa kuin kolmannessa biisissä ja bassokin mössöttää hieman. Tai sit mun korvat on sekaisin ;) Lauluosaan en sano mitään. Viides biisi eli tämä pianojuttu on nätti. Siinä on syksyistä sadetta ja utuisuutta havaittavissa. Enemmän synkkiä jousia ja padeja kaipaisi tonne taakse. Toi tilitushuilu ei oikein sovi tähän. Tuo sellaisen kääpiömetsätunnelman tähän. Mutta tosta laulusta...ei tähän välttämättä kannata hankkia mitään kaunisäänistä, mutta keskinkertaisesti lausuvaa laulajaa. Biisi on muuten niin minimaalinen ,että herkästi sitä tarttuu siihen lauluun ja jos siinä on vikaa niin se saattaa pilata hyvän bisiin. Mutta tätäkin voisit työstää ja etsiä sitä syksyistä tunnelmaa. Sit viimeinen biisi onkin demon kruunaus. Hienoa aggressiivista dnb:tä. Biitti potkii upeasti ja noi lupailevat fillit toimivat. Toi "pää"soundi on sopivan repivä, mutta se on ehkä liian kovalla. Myös bassoon kaipaisin lisää säröä. Se on jokseenkin kliini tähän muuhun raakuuteen verrattuna. Ja tuo piano pois! Vaikka sinulla ehkä joku fetissi siihen on, mutta liiallisuuksiin ei sitäkään pidä vetää. Niin suuri kontrasti sen ja muiden riipivien soundien välillä, että se paistaa vähän ikävästi läpi. Tässä on muuten hyvin munaa ja tästä odottaisin valmista. Hienoa, että pystyt näin monipuolisesti tekemään musiikkia. Itse haluaisin tehdä mahdollisimman monenlaista musaa, mutta taidot eivät vain riitä ja muutenkin on ollut vähän inspiraatiossa katkosta. Mutta isot rispektit siitä, että näinkin monipuolista ja laadukasta musaa teet. Odotellaan tulevia julkaisuja kovasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azure Mind - Broken Chords 04.07.2006

Azure Mind - Broken Chords
Jeppistä. Mun makuun biisi saisi olla progressiivisempi jos mielii tota tunnelmaa painottaa enemmän. Tässä on paljon elementtejä ja vivahteita, joiden esiintuominen ehkä vaatii tällaista kiksumpaa ja töksähtelevämpää rakennetta, mutta rakanteen yhtenäistämisellä olisi saanut parempaa jälkeä aikaan. Mutta hieno aloitusbiisi uudelle projektillesi. Toivotaan parannusta rakenteen puolestesta seuraaviin biiseihin. En siis sano, ettei tämä toimisi, mutta tässä ollaan vähän ristiriidassa haetun jutun kanssa. Itse biisiin sitten. Paljon on ainakin tavaraa ja elementtejä kasattua biisiin. Soundipuolikin on kunnossa. Mikään ei hypi silmille ja kickdrumissa on potkua. Se ehkä koittaa tulla esiin liikaa, mutta toiset tykkää siitä että kick potkii ja toiset ei. Makukysymys. Melodiat ja muut ovat vähän irrallisia ja sellainen yhtenäinen teema on ehkä hieman hakusessa, mutta laadukasta tavaraa on biisi teknisesti. Bassopuolesta vielä, että vähän on puuroa tai jotain tunkkaisuutta siinä. Ehkä bassosoundian lyhentämisellä ja tarkemmalla equttamisella voisi saada senkin korjattua. Hieno tuotos kaikenkaikkiaan. Ei ihan ysiin riitä, mutta reipas kasi kuitenkin. Hyvää kesänjatkoa ja toivotaan että inspiraatiota riittää. ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Alikersantti Kiili TJ0 osa 1 04.06.2006

Juha Kiili - Alikersantti Kiili TJ0 osa 1
LEGENDAARISTA!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Phantom train (short edit) 17.04.2006

Aurisgale - Phantom train (short edit)
Tuttu tunnelma jatkuu tässäkin biisissä. Tummaa, harmaata, konemaista ja synkkää. Tosin tällä kertaa muussa kuin puhtaan trancen merkeissä. Tosin huomattavasti vaikutteita havaittavissa tranceen, kuten aiemmin on mainittu. Mihinkäs se koira karvoistansa pääsee. Mutta biisiin sen verran, että soittimia ja kaikenlaisia ääniä on käytetty taas runsaasti, eli biisi ei käy tylsäksi missään vaiheessa. Tosin pituuskin on typistetty, eli enemmän vaihtelua on pituuteen verrattuna kuin pitkässä versiossa. Miksaus on kunnossa. Mikään ei tule erityisesti esille ja kaikki soundit kuuluvat omalla paikallaan. Breakbeatti oli mukava piristys ja temmon laskeminenkin ihan hieno juttu. Uusia ääniä olisi kyllä saanut käyttää vähän enemmän ja jotkut melodiat eivät niin kovasti kolahtaneet, mutta kaikenkaikkiaan hyvä biisi tämäkin. Mukava kuulla tällaista hienoa musiikkia mikserissä. Sun soundi kyllä on jo aika hyvin asettunut tälle tunnelmapuolelle. Ehkä jotain uutta tunnelmaa ens biisiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labtracks - Flashing 01.03.2006

Labtracks - Flashing
Kyllä täytyy myöntää että "deeäsäs" tässä maistuu ja ihan hyvältähän biisi kuulostaakin. Menoa on koko biisin verran ja sounditkin on muhkeita ja hienosti tehtyjä. Vähän muita kommentteja nojaillen, niin todellisen klubihitin tästä saisi tekemällä pudottamalla pituutta pari minsaa ja vähän lisäeloa melodioihin tekemällä. Bassolinjakin saisi vaihdella enemmän. Äänipuolesta sen verran, että rummuista olisi kiva kuulla muitakin soundeja huippukohdissa kuin kickdrumin, open hihatin ja clapin. Hiljaisemmissa kohdissa kun kuulee, että siellä olisi kivoja soundeja joita voisi vähän boostata. Bassolinja on todella makea. Ehkä pikkausen terävämpi se saisi olla. Huippukohdassa se on aika tasapaksua murinaa, mutta mun makuun pikkaisen terävyyttä se kaipaisi. Kivoja särösynia biisi silältää, mutta niitä piippailusynia odottelin tähän biisiin. Toi vokaalisample on hieno. Vaikka se aika pitkään jauhaakin biisissä, niin silti se ei käy häiritseväksi. Kaiken kaikkiaan pitkästä aikaa loistobiisi mikserissä! Tällaisia positiivisia yllätyksiä saisi olla lisää! Lisää tätä! 9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - Sentinel (Neptunium remix) 06.01.2006

Incolumis - Sentinel (Neptunium remix)
Täytyy sanoa, että tässä biisissä on rytmit kohdallaan. Tosin ekat kaksi ja puoli minuuttia on biitin keräilyä ja muun sälän poissaolessa alkaa puuduttamaan. Jotain breikkejä tai muita vaihtelevuuksia olisi voinut olla. Siitä eteenpäin kyllä alkaa biisi maistumaan jo todella hyvältä. Bassolinjan ja ton narinasynan tuoma fiilis yhdessä näiden loistavien rumpujen kanssa on mahtava. Rytmipuoli ja kaikki muukin on tuotannollisesti loistokamaa. Ainut miinus tulee tosta biisin alkupuolen monotonisuudesta. Loppuosa kyllä on aivan ehdotonta eliittiä! Tällaista musaa saisi suoda mikseriin enemmältikin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maritech - Heavenistic (club master) 19.12.2005

Maritech - Heavenistic (club master)
Voi juma mitä settiä sulta taas kerran! Vaikka en technon suuri ystävä olekaan niin tää iskee kyllä kovasti. Kickdrum-bassline-yhdistelmässä on taas kerran enemmän munaa kuin john holmesissa. Muutenkin rumpuosasto läiskii maukkaasti. Kiva toi syna tossa introssa kun se tuolla taustalla pimputtaa. Ja noi rhodesit tai vastaavat tulee kanssa kivasti mukaan. Muutenkin meno on puoleen biisiin varsin mukavaa junttaamista. Sitten tuolla neljän minsan jälkeen alkava looppi mikä tulee tohon päälle niin ei oikeen mun mielestä sovi tähän. Sekoittaa liikaa tota muuten harmoonista rumpukuviota. Sit tossa 4:45 kohdilla alkava kohta ois voinu jättää kokonaan pois. Kieltämättä aivan mahtavaa meno tonne 4.45 asti. Toi bassline on niin munakas että housut melkein kastuu tässä kuunnellessa. Rummutkin on aivan loistavasti kondiksessa sulle tyypilliseen tapaan. Loppu karsii pisteitä tästä hyvästä biisistä. Siihen ois voinut jotain muuta kehittää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enternity - Solumine (Original Promo) 14.11.2005

Enternity - Solumine (Original Promo)
Täytyy sanoa, että hyvän biisin olet tehnyt. Tässä olen muutaman kerran biisin kuunnellut läpi kerätäkseni intoa tähän kommenttiin, jota pyysitkin. Alku on ensimmäisen minuutin osalta todella perinteistä rumpujen ja muiden elementtien kasailua. Elementtejä ja soittimia tässä biisissä onkin runsaasti. Osa ehkä menee liikaa päällekäin ja rakenne kärsii osittain liiasta tavarasta. Melodiaosasto on kohdallaan. Monenlaista melodiaa kerkeää kuulemaan ennen päämelodiaa. Tosin onko kaikki melodiat yhteyksissä toisiinsa, tai päämelodiaan? En osaa sanoa, mutta kieltämättä todella hyvin soittimet tukevat tosiaan ja melodiat käyvät yhteen. Parasta osa-aluetta biisissä on päämelodia. Todella upea ja jännä tunnelma huokuu kun melodia täräytetään ilmoille. Se yhdistettynä hyvin rullaavaan basslineen ja eteenpäin vieviin rumpuihin niin kyllä on nannaa kuunneltavaa. Tosin harmi kun tuo päämelodia ei kauhean pitkään soi ;( Tämä on kyllä paras biisisi tähän mennessä. Biisi sisältää todella paljon hyvää tavaraa, mutta pientä hiomistakin olisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Vanishing soul 08.11.2005

Aurisgale - Vanishing soul
Noniin. Jospa sitä nyt onnistuisin tässä tekstin säilyttämisessä.... Elikkäs biisi alkaa kivasti tunnelmoinnin padien ja muden soittimien kanssa efektisateen saattelemana. Varsinaisen perustemppu sinulle, mutta minun korvaan se kuulostaa erittäin hyvältä. Tätä tyyliä, jota edustat niin voisi kutsua atmosfääri-tranceksi ;) Mutta sitten korviini suoltaakin minuutin jälkeen bassline, jossa on paljon samaa kuin testimoniumin beississä. Sittenpä se tämän biisin ehkä hienoin elementti tuleekin, eli tuo happo. Kivasti tuo lisäväriä biisiin ja noiden kohinaefektien kanssa se sountuu hyvin. Rummut kaipaisivat tosin lisää elementtejä. Tosin bassline ja kaikki muu sälä tässä biisissä jättävät rumpujen vajauden toissijaiseksi asiaksi. Ainakin minun kohdalla menee keskittymiseni suurelta osin kaikkien äänien tunnistamiseksi ja niiden käsittelemiseksi. Suvannosta sanoisin sen verran että siihen laskeutuminen on todella luonnollinen ja todella upea. En koskaan saa tehtyä noin hienoa laskeutumista varsinkaan jos minulla olisi noin paljon tavaraa biisissä. Sitten tuo sydänkäydähomma on kyllä ideana täysi kymppi! Sittenkin lähtee piano/sahafetissit jylläämään ja kyllä se hienolta kuulostaa. Hieno melodia ja padit ovat kaunista kuultavaa. Ehkä liikaa tavaraa on tossa pääkohdassa mun mielestä, sillä se vähän menee sutuksi. Pakko palata takaisin rumpuihin ja tohon kickdrumiin. Se saisi olla napakampi. Nyt se on tollainen ferrymäisen löydä plop-soundi. Korvaan se käy vähän, mutta biisin kokonaisuuteen se kyllä käy kohtalaisen hyvin. Mutta pahiten korviini käypä soundi on tuolla 7min kohdilla tuleva jotain afrikkalaista puhallinputkea muistuttava ääni. Se humiisee valtavasti ja peittää kaiken muun tehokkaasti alleen. Mutta kaikenkaikkiaan tämä biisi on kyllä hyvä, mutta ei paras biisisi, viakkakin tässä on paljon hyviä uusia elementtejä vanhoihin biiseihisi verrattuna, mutta tämä biisin tunnelma heittelee nyt vähän enemmän kuin edellisissä biiseisssäsi. Miksauksestakin sanoin aiemmin, että vähän tunkkainen se on. Kai se johtuu siitä että tässä biisissä on tavaraa niin paljon että ne kaikki tahtoo vähän puurouttaa tätä biisiä...Tiedä häntä. Hitsi, että tää sun musa on mieltäkirvoittavaa. Sun biisit on niin tunnelmallisia, että tahtoo aina nää kommentitkin karata aina kauheeksi tunnevyöryn purkamiseksi. Mutta kaikenkaikkiaan mitä tästä jäi käteen on se, että kickdrum on vähän löysä, tuo lopun yks ääni ja miksaus vähän tunkkainen. Sitten hienoja oivalluksia kuten noi tuulikellot alussa ja sydänkäydäsysteemi suvannossa! Myös efektien käyttö ja padit ja muut melodiat on kyllä ehdottomasti plussan puolella. Mutta ei ihan paras biisisi, mutta kyllä aivan loistavaa tavaraa taas kerran sinulta. Tätä vaan lisää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Vanishing soul 07.11.2005

Aurisgale - Vanishing soul
Perkele. Olin kirjoittamassa arvostelua ja olin jo saanut kivasti aikaiseksi, mutta jostain kumman syystä sain hävitettyä tekstin. Eli annan nyt vaan pintapuolisen arvostelun. (kirjoitan vaikka huomenna paremman). Kivasti oot saanu uutta aikaan. Acidia pukkaa kehiin ja tuo sydänkäyrä-homma suvannossa on hieno idea. Muulta osin kivaa menoa. Ihan sun tyyliä uskovaisesti seuraillen. Hienoja melodioita yhdistettynä efektien käyttöön. Ainut miinus, että voisi olla ehkä enemmän uusia ääniä käytetty, koska aika paljon on soittimia mm.testimoniumista ja miksauksesta sen verran että vähän tunkkaista on meno. Liian keskiäänipainotteinen? En osaa sanoa muuta. Hermot meni ton tekstikämmäilyn takia, joten en enempää jaksa tuhertaa tähän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maritech - Let me fi-fi 16.10.2005

Maritech - Let me fi-fi
Vaikka en teknon ylin ystävä olekaan, niin tämä kyllä iskee ja kovaa. Rummut groovaa todella hienosti ja toi basso kruunaa koko paketin. Melodiat ovat aika perusteknoa. Vähän häitisevän kummallisilla soundeilla ja linjoilla varustettuna. Biisin parasta antia mun mielestä on fillit. Eteenkin tuolla 2:48 kohdilla oleva filli. Mahtava meno sen fillin jälkeen. Lopussa kyllä hämää toi biisin vaihton tuntu, mutta ei se mitään. Tämä on kyllä ehdottomasti yks parhaimmista biiseistä mikserissä vähään aikaan. Taattua laatua!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marison - Sunset boulevard 28.07.2005

Marison - Sunset boulevard
Tää on siis niin upea teos taas kerran. Loistavaa meininkiä alusta loppuun. Harmi vaan, että tämä on tällainen 2min rykäys. Mutta tunnelmaltaan tämä biisi on taas taattua Marison-laatua. Jokin ranskalainen hämmyinen kuppila tulee mieleen tästä biisistä. Tuotannon laatu on täys 10. Basso on puhdas ja mouruaa kivasti hienolla linjalla. Rummuissa ei mitään valittamista. Ne on täydelliset. Padit ja muut urkusoundit nostavat vain tunnelmaa ja biisin arvoa entisestään. Tämä biisi on siis niin hyvä että ei tästä voi muuta antaa kuin kehuja. Taatusti yksi mikserin parhaista biiseistä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Testimonium 07.07.2005

Aurisgale - Testimonium
NUTTY PROFESSOR! Alku on todellakin semmoinen tehdaslaboratoriomainen, jossa mielestäni värisävy on harmaa. Valot vilkuttaa ja sotku on sen mukainen, että olisi tullut labran väellä äkkilähtö. Erittäin kaunis alku kaikkine pianoineen, jousineen ja efekteineen. Sittenpä ollaan jo ferrymeiningillä menossa basslinen ja kickdrumin puolesta. Kick tosin saisi olla napakampi. Pientä sidechainia havaittavissa. Tossa neljän minuutin kohdissa alkavassa suvannossa on todella kauniit soundit ja melodiat. Sitten kuuden ja puolen minsan jälkeen alkavassa breakbeatosiossa on Way out West meininkiä. Todellakin yksi mikserin upeimmista biiseistä mitä on nyt vähään aikaan tullut. Pianomelodiat rokkaa housut märäksi. Todellakin on nähty vaivaa tämän biisin tekoon. Niin paljon efektejä ja muita ääniä biisissä kuulee. Seuraavaa biisiä odotellessa ei voi olla antamatta kymppiä vähempää :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (Reinforcer Remix) 15.06.2005

C-4 - San Diego (Reinforcer Remix)
Tässähän on aika kiva näkemys biisistä. Vähän hardhousea ja tommosta saksamättöä sekoitettuna. Soundit on ihan kohdillaan. Ei kuitenkaan yllä alkupräisen tasolle, vaikka laadukas biisi onkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1986 - Rantapallo 23.05.2005

1986 - Rantapallo
Noniin aloitetaanpa. Reflectionssin jälkeen odotukset ovat korkealla. Ensimmäisenä korviin kantautuu kauniita soittimia. Perus rhodes- tai joku vastaava padisysteemi iloisella linjallaan laittaa kappaleen liikkeelle. Sitten varsin nopealla tahdilla rummut kasautuvat ja erinäisiä soittimia ilmoittaa olemassaolostaan. 40sek kohdalla kappale jotenkin pysähtyy kun yli-energinen bassline lähtee vetämään. Perusnostattelut ja meno jatkuu koko biisin ajan. Eli mielestäni tämä on kaikenkaikkiaan varsin ristiriitainen kappale. Plussaa ehdottomasti upeista soundeista! Masterointi 10x parempi kuin reflections:ssa. Mikään soitin ei ota ylivaltaa. Rummut takovat mukavan leppoisasti ja kickdrumissa on potkua vähintäänkin tarpeeksi. Ehkä liikaakin. Sitten bassline on jotenkin ylivilkas ja liian liikkuva. Soundillisesti loistava, mutta edelleen liian liikkuva. Padit ja muutkin kilkkeet ja soittimet ovat hienoja. Biisin rakenne on samalla tavalla liian hyppivä kuten oli reflectionssissa. Mittaakin olisi voinut olla minuutti pari lisää. Näin rakennettakin olisi voinut säätää sulavammaksi ja kuuntelunautinto olisi noussut seuraavalle tasolle. Mutta kaiken kaikkiaan positiivinen maku jäi suuhun. Tästä kun teet extended versionin ja viilaat rakennetta ja basslinea, niin hyvä tulee. Samalla voisit koettaa masteroida reflectionssia uudelleen ja siitäkin rakennetta korjailla. En nyt anna numeroa kun on vähän vaikea päättää minkä antaisin. Kun plussia ja miinuksia on molempia jonkin verran. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1986 - Reflections 29.04.2005

1986 - Reflections
Voi hitsi, että on hyvä biisi. Rennolla sykkeellä kulkeva kappale, jossa kaikki osa-alueet toimii. Rummut jauhaa tasaisen rauhallisesti ja vamasti. Basslinessä on mukavan rauhallinen sointu ja melodiat hivelevät korvia upeudellaan. Tätä kyllä kelpaa kuunnella autossa/ihan missä tahansa näin kesäisin. Ainoat miinukset tulevat masteroinnista. Bassoa on niin turkasen vähän. Se tekisi viimeisen silauksen tämän kappaleen olemukselle. Lisäksi minua vähän imetyttää 2:30 kohdalla oleva laskeutuminen, jossa ujeltava syna lopettaa soimisen . Sama 2:45 kohdalla kun kappaleen melodia loppuu kuin seinään. 3:15 kohdalla taas pistetään kaikki menemään yhtäkkiä. Ja viimeisenä silauksena kappaleen loppu. Aivan kuin kappale lopetettaisiin täydestä vauhdista. Kaikenkaikkiaan tässä kappaleessa on paljon potentiaalia. Vähän biisiä venyttämällä ja kyseiset kappaleen rakenteelliset ongelmat kun ratkaistaisiin sulavimmiksi ja kaikkein lopuksi uudelleenmasterointi, niin varma kesähitti olisi valmis! Tästä on hyvä jatkaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maritech - Angelis 22.04.2005

Maritech - Angelis
Alussa on kiva johdattuluvaihe, jonka jälkeen lähtee hyvä meno kun kickdrum ja bassline jauhaa ja erinäisiä kolinoita siiellä täällä. Tuossa puolentoista minsan kohdalla lähtee upeat padit kantamaan sen pienen hetken kun ne kantavat. Ja taas mennään. Kaikenkaikkiaan tästä jäi todella hyvä maku suuhun. Kickdrumissa on potkua ja bassline on hyvä. Menoa riittää. Rumpuosasto on muutenkin todella hyvässä mallissa ja padit on äärimmäisen kauniit. En ole kyllä parhaimmilani tämän kaltaisten biisien arvioinnista, mutta tästä tykkäsin kovasti. Varsin häröä meininkiä sen hyvässä mielessä. 9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Interstate to nowhere 12.04.2005

Aurisgale - Interstate to nowhere
Kylläpäs on hienot pianotilutukset alussa. Varsin harmaissa väreissä mennään. Sitten perusnostot. Korvaan käy basslinesyna joka on hieman kallellaan oikealle. No ei se mitn. Kivoja synia tässä introssa. Kaikenlaista pimputtelua ja mukavaa menoa. Rummuissa vaan saisi olla hieman enemmän tavaraa ja sitten joissain kickfillikohdissa äänenvoimakkuus putoaa...kompressointi perseellään? Jotain siihen viittaavaa kerroitkin tossa ylempänä. Kolmen minsan kohdalla oleva laskeutuminen ja suvantovaihe on tehty hienosti. Yleiskuva kappaleesta: hieno. Pari juttua pisti korvaan, mutta ei isompia murheita. Kaunis kappale todellakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Vectors 11.04.2005

North Vibes - Vectors
Leppoisaa meininkiä todella hienoilla soundeilla. Tätä kun kuuntelee niin ajankulu häviää. Vaikken ole kovinkaan kova housefani, niin tämä kyllä vie mennessään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (original promo) 11.04.2005

C-4 - San Diego (original promo)
Mikserin parhaimmistoa. Todella kaunis kappale jossa energiaa riittää vaikka muille jakaa. Suomisoundi todellakin uhkuu tässä biisissä. Vaikka onkin paljon yhteistä fluten kanssa, mutta ei se menoa haittaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marison - Deep in you feat. Maria Ylipää 30.05.2005

Marison - Deep in you feat. Maria Ylipää
Tää on niin kuningasbiisi! On ollut koneellani jo jonkin aikaa, mutta nyt ajattelin antaa palautetta tästä. Vokaalit ovat älyttömän hienot. Tykkään tosta voimakkaasta delaysta/muusta efektoinnista niissä. Lisäksi rummut groovaa mahtavasti ja bassline kruunaa koko komeuden mukavalla kumeudellaan. Sitten vielä wurlitzeri siihen päälle sekoittamaan pakka lopullisesti. Tästä jää jokseenkin syksyinen fiilis harmaudessaan. En keksi mitään moitittavaa tästä. Tämä biisi vei minut mennessää jo ensimmäisellä kuuntelukerralla ja jaksaa aina olla "tuore", vaikka kovassa soitossa onkin ollut. Tämä biisi on todellakin minun mikserin top5:ssa. LISÄÄ TÄTÄ!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shader Unit - Intersection 06.07.2004

Shader Unit - Intersection
Joo eli kivasti lähtee menemään, mutta toi fillisysteemi on munkin mielestä vaihdon tarpeessa. No bassline ja beissisoundi on sit kohdallaan. Ehkä liikaa delayta tai jotain. Rummut ovat ihan peruskamaa ja piano _upea_! Ei ollenkaan liikaa delayta. Taustat kunnossa kanssa. Melodia on ihan perussettiä, joka ei oikeen säväyttäny. Kaikenkaikkiaan hyvä biisi. Taattua Buhista! Siitä 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Ocean Drive 31.03.2004

Uplink - Ocean Drive
Pakko on antaa kymppi tälle suoraan. Kerrankin on sen verran vaihtelua ettei sahamelodiaa tässä käytetty (liian monet trancebiisit sortuu tohon). Hyvät soundit kerrassaan ja plussaa siitä, että rummut kuuluu paremmin klimaksissa verrattuna siihen previkkaversioon. Lisäksi noi acid-synat oli hienoja. *thumbs up* Kaikenkaikkiaan hyvää perusjytkettä ladukkaasti tuotettuna.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sectoid Blue - Dawn 15.12.2003

Sectoid Blue - Dawn
Joo... tää on just tätä "vanhaa" kunnon trancea. Tulee ihan Shane54 mieleen tästä. Intron elementit on hienoja ja breikkikin toimiva. Yks efekti oli jotenkin tunkkaisen kuuloinen, mutta muuten laadukasta tuotantoa. Olet ysin ansainnut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sectoid Blue - Clarity 24.12.2002

Sectoid Blue - Clarity
erinomaista....puhdas ja eteenpäinvievä kappale. Jatka vaan samaan malliin
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele M.O.D - Stella Polaris 02.10.2002

M.O.D - Stella Polaris
no se on vasta opettelemassa reasonin saloja....ennen väsäili trackerilla ja sitten siirtyy niin on siinä huomattava ero.... ihan hyvä kappale oli ensimmäiseksi kappaleeksi reasonilla...jatka vaan samaan malliin. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele M.O.D - Stella Polaris 02.10.2002

M.O.D - Stella Polaris
ups :/ ...siirtyy reasonin käyttöön...

Kommentti kappaleesta Kuuntele GeneX - Daydreamer 01.10.2002

GeneX - Daydreamer
Yhdyn edellisiin.....hianoo matsq. Jatka vaan samaan malliin. Täst mä tykkään
9