Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 16 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamico - (Illuminati) 16.01.2012

Jamico - (Illuminati)
Ensinnäkin komppaan Rapee, että huukki ois voinu olla kovempi ja omasta mielestäni mukaansa tempaavampi. Mun mielestä sulla säily "punainen lanka" koko biisin ajan, jonka kanssa täytyy ehdottomasti ollakin tarkkana. Kertosäe vaan jotenkin "pilasi" tämän biisin :/ Mä haluaisin kuulla "Rokkistaran"-tapasta musaa, SE oli KOVA!! :) Arvosanaa en edelleenkään kavereideni biiseihin laita, voit kysyä sitä multa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamico - Rokkistara 11.09.2010

Jamico - Rokkistara
Oon muuten odotellu sulta tällästä meininkii, nyt sitä saatiin, jes! Heittämällä piikkipaikalle sun sooloista. Biitti oli kova ja kertsi bängi! :) Hyvii läppii oli seas, muuten aika normaali bängeri, mutta todellakin toimiva. Ois mahtavaa kuulla tää keikalla ja olla vaik tuplaamas. Lisää tätä Jami!! 9½
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamico - Nooan Arkki 12.05.2010

Jamico - Nooan Arkki
Alotetaanko hyvist vai huonoist puolist..? Huonot: MUA häiritsi se, että koko biisi rullas samalla nopeahkolla räpillä. Olis kaivannu edes jonkun rauhallisemman b-osan mun mielestä. Artikuloinnissa oli myös jotain häiritsevää :o Hyvät: Aihe oli hyvä ja sanoma toimiva. Biitti ihan perushyvä tämmöseen vetoon. Kirjottajana sä oot kyllä ehdottomasti yks mun suosikeista! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - Sarkastinen & Mc Mane - Unta Vaan 04.04.2009

Sarkastinen - Sarkastinen & Mc Mane - Unta Vaan
Piti ruveta kuuntelee kavereitten musaa näin lauantaipäivän ratoks :) Mietin eka, ett onkohan tää liian pitkä biisi, melkein 6 minuuttii. Ehkä tää oli, mut ei se jääny päällimmäisenä mieleen. Teknisesti tää oli mun mielest hienosti toteutettu. Noi vocoderit kai kuuluu tän päivän musaan, niitä kuulee nykyää vähintään joka toises biisis. Kyllähän ne tähän sopi, mut oon vähä fifty-fifty niiden suhteen. Oliko oma biitti? Oli meinaan hyvä. Nyt on pää tyhjä, eikä keksi enempää kommentoitavaa. Toimi. Ps. En osaa päättää arvosanaa kympin ja ysin välillä, mutta eikös 9,5 pyöristetä kymppiin :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele - Askeleet feat. MG 29.12.2008

Ele - Askeleet feat. MG
Lyhyt kommentti: toimii. Onhan tää ny paras biisi, mitä oon sulta kuullu :) Ja mitä sitte jos on käytetty aihe, eikös vähä kaikki oo. Hyvät uudet vuodet!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamico - Tultii, voitettii ja nähtii 28.09.2008

Jamico - Tultii, voitettii ja nähtii
Biitti on erilainen kuin yleensä, eikä ihan äkkiä olis tullu mieleen, että käyttäisit sitä. Mutta oot onnistunu räpeilläs tekemään biisistä hyvän kokonaisuuden. Kolminkertanen huukki toimii tässä kun on muutenkin kyseessä hieman eri tavalla tehty biisi. Pisteet siitä, ettei aina mennä saman kaavan mukaan. Tuli aikas nopeasti äänitettyä tää biisi, joten suosittelen, että kuuntelet vielä ku korvas on levänny ja mietit, onko tarvetta uudelleennauhotukseen, ei välttämättä. Miksauspuoli vielä kuntoon, ni täst tulee vieläkin parempi. Jätän arvosanan antamatta toistaseks, ilmottele jos haluut, että annan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tode - Idoliainesta 08.07.2008

Tode - Idoliainesta
Tää oli vähä erilaisempi biisi, mitä sulta yleensä kuulee. Plussat siitä! Mut kertsii oli tos lopus mun makuun aivan liikaa. Olis voinu tehdä vaikka niin, että "Sä oot idoliainesta" -laulu pyörii, mutta "Susta on siihen, sä pystyt siihen" -lainit olis jätetty lopusta. Tai jotain vastaavaa. Liika on kuitenki liikaa, jos ymmärrät mitä meinaan..tarttuva huukki kuitenki :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - Kerro Totuus 25.02.2008

Sarkastinen - Kerro Totuus
Tää on aivan mahtavan hyvin tehty. Digailen tost kertsist ja b-osa (jos se siks oli tarkotettu?) oli hyvin tehty. Biitti sopii aiheeseen ja oot mahduttanu säkeisiin paljon asiaa. Kymppien antamisen oon lähes kokonaan lopettanu, mut tää kyl ansaitsee sen :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tode - Sapattivapaa 25.02.2008

Tode - Sapattivapaa
Sapattivapaas on varmaan vaan yks hyvä puoli. Se, että sit ku tekee "comebackin", on motivaatioo ja ideoit taas enemmän. ps. viitaten aiempiin kommentteihin, kyl mä sanoist saan kans selvää. pps. lauteet laulamaan! :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele - Täs mä oon - Sampleri 16.01.2008

Ele - Täs mä oon - Sampleri
Levy kuulostaa siltä, että sitä on tehty tasan sen aikaa kun on ollu tarvis, eli ei mitää "päivässä kynästä korville"-kamaa. Biitit oli hyviä ja kuulosti ihan laadukkailtakin (mitä näistä mun kajareista ny kuulee). Ois voinu olla vähä pidempiäkin pätkiä joistain biiseistä, mutta biisit oli hyvin miksattu yhteen. Jos kaipaat tarkempaa arvosteluu, ilmottele. Tosin lyhkäsistä pätkistä on vaikeempi mennä sanoo. Mut yhteenvetona - levy kuulostaa siltä, että kyllä sen mielellään ostaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - H-A-I-S-T-A (Remade) 24.04.2007

Mc Mane (Vanhat) - H-A-I-S-T-A (Remade)
Muutan arvosanan yhtä ylemmäs sittenkin, kun omistit tän mulle Toden pippalois :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - H-A-I-S-T-A (Remade) 24.04.2007

Mc Mane (Vanhat) - H-A-I-S-T-A (Remade)
H-a-i-s-t-a paska! Tää on sulle liian hapokasta! :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tode - Tode: Mustaa Valkosel -levysampleri (julkaistu 01.06.2006) 16.05.2006

Tode - Tode: Mustaa Valkosel -levysampleri (julkaistu 01.06.2006)
Ihan jees sampleri. Paremmankin täst ois saanu ehkä. Meigäki pääs kuitenki pari lainii räpättää toho sampleriin:D ..Levyä odotellessa..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katastrofi - Älä luovu haaveistas feat. Abstraakki 28.04.2005

Katastrofi - Älä luovu haaveistas  feat. Abstraakki
Wou! Mä tykkäsin tästä biitist tosi paljon :) Abstraakki vetää kertosäkeen ihan mukavasti, yllätyin että se on laulettu. Katastrofil hyvä vauhti päällä koko biusan ajan ja sanat on hyvät, niinku suurimmas osas biiseistä, mitä oon kuullu. Harvemmin oon joutunu sanoista jotain huomauttaa.. Tää biisi siis tulee 23recin levylle? Hieno homma! :) Mä ny annan ysin tästä, kympin eteen ois voinu tehdä vähä enemmä.. tarkotan ett kymmpihän on kymmpi. Jep, ysi on hyvä ja sillä mennää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittipää - biittisampleri 01.02.2006

Biittipää - biittisampleri
Tää oli hyvä sämpleri. Ekasta tykkäsin ehk eniten, mut se onki jo jollain käytössä. Viimeseen biittiin olis jo aihe mul valmiina, jos sen suostut mulle luovuttaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele peksa - Putkipäivä 28.12.2004

peksa - Putkipäivä
Mitä, mitä? Wha! :D Taas sai päivän naurut kamun kanssa. Kiitos :) Flow kieltämättä vähän ollu hakusessa, uutta matskua vois tulla, tota en suosittelis pitään tuol tarjolla. Ei muuta kun uutta settiä mikseriin, kyl se siitä. Ei pysty parempaa tälläkertaa tarjoamaan. Taustasta sen verran et tais olla jokin ejay "valmis tai puolivalmiista koottu" :D hehe! Hirveetä kohinaa ja särinää, ei saa mitään irti biisistä jos särisee. Aihe, aivan p*rseest, kaikki jaksaa jauhaa sitä samaa aina vaan, phou keksi uutta aihetta, kerro vaikka oma elämänkertas -> kato kun sitä ei viel ole tehty :P Yep, mutta kerroppas niistä New Yorkin bronxeista kun niin kerta olet niistä tietävinäs :D *HAHA!* Tollaset selittäjät ja pätijät jätetään omaan arvoon. Piis aut!
4