Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 8 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Don Diego - Pyhäinpäivä 17.06.2007

Don Diego - Pyhäinpäivä
Rutiini huokuu tästä runttauksesta. Vittu melkein paras.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Don Diego - Vihan viini 17.06.2007

Don Diego - Vihan viini
Hirvittävän hyvä biisi. tsemppiä jätkille!!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Adastra - The Eyes of the Night 28.06.2007

Adastra - The Eyes of the Night
Maallikosta en tiedä, mutta tässä täydellisen amatöörinen mielipide. Oli aika tuhanteen kertaan kuultu. mustainen tuotannosta kimmoke dickinsonin soolo uran rokki-balladien kautta perus iron maiden jytinään ja siinä sivussa judas priestiä. Eli idolit kuulu aika selkeesti läpi, vaikka se ei tän biisin arvoa laske nykyään vituttaa ku kaikki riffit ja fillit ja sun muut pitäs keksiä täysin uudestaan. Voihan niitä idoleita kunnioittaa ottamalla vaikutteita. Mitä mä kitisen? Huonot jutut: Sanat on melko keskin kertaiset! Eivät herättäneet mielipiteitä(kiinostaa varmaan ihan vitusti lyriikkojen tekijää ku ei herättäny vaasalaises juntis mielipiteitä). Biisi on liian monipuolinen siinä on kaikki mitä tää teidän soittama musiikki pitää sisällään. Välillä monipuolisuus tuntuu pitävän koko biisin tyylikkäästi kasassa, mutta muutaman kuuntelu kerran jälkeen se kusee jo pahasti jaloille. Laulajan englannin ääntämisessä kuuluu ihan supi suomalainen i-kirjain. No se ei kuitenkaan häiritse liikaa. Hyvät jutut: SAUNDIT!!!!! Tämä yksinkertaisesti kuulostaa niin vitun hyvälle. Biisien sovittamisesta en mitään tiedä, mutta tämä palapeli on loksahtanut suht hyvin paikalleen. Laulajan ääni on miellyttävä kuunnella. sopii musiikkiin täydellisesti. Kappale ei missään nimessä yllä loistavaksi monimutkaisuutensa takia, mutta on huippu hyvä monimutkaisuutensa takia???? Kappale on nimenomaan "klassinen" metalli-teos siitäkin huolimatta ettei se parane kertatoisensa jälkeen jos näin olisi ollut olisin antanut vähän paremman arvosanan. Tsemppiä tuleviin koitoksiin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Irvikuva - Irvikuva 06.07.2007

Irvikuva - Irvikuva
ihan paska! Parasta oli sanat.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ffok - Muisto vain 06.07.2007

Ffok - Muisto vain
Jotain laulu melodiaa jäi kaipaamaan tohon säkeistöön. ei ole todellakaan mitään thrashiä! Rap-metalli todellakin osuva termi. saundit perseestä. hyvä että olette tunnustaneet itsellenne idolien paistavan läpi.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROUTA/ AIKA - helvetin sepät. 27.06.2007

ROUTA/ AIKA - helvetin sepät.
Kitaran ja rumpujen saundi ihan paska. kokonaisuutena kuitenki toimii esim. laulajalla homma hallussa suht hyvin. sanoista ja biisin tunnelmasta plussaa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROUTA/ AIKA - avajaiset 27.06.2007

ROUTA/ AIKA - avajaiset
Tämähän rutisee hyvin huonoista saundeista huolimatta. rosoiset laulu osuudet toimii. idolit kuuluu läpi sopivasti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Don Diego - Tango Apatia 17.06.2007

Don Diego - Tango Apatia
Äänenlaadusta myös +.
8