Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 71 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 17.12.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Pidin kappaleesta, siitä löytyi herkkyyttä. Laulajan äänestä pidin enemmän sen jälkeen kun muutkin soittimet kitaran lisäksi olivat tulleet mukaan. Ääni ei ehkä ihan kantanut vain kitaran säestyksellä ja muutenkin tuon kaltaiselle äänelle sopii paremmin rokkaava soundi ja se, ettei se ole ihan etualalla. Kappaleeseen oli lisätty mukavasti sinänsä yksinkertaisuutta piristäviä elementtejä. Oli myös mukavaa, etteivät sointukierrot olleet ennalta-arvattavia vaan tarjosivat kuulijalle mukavia yllätyksiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Ukonvasama 17.12.2007

Kylmän Raudan Sepät - Ukonvasama
Jalka alkoi vispata heti kun biisi starttasi. Vaikkakin vähän liian raskasta mun makuuni, pidin. Laulajan ääni sopii hienosti tällaiseen materiaaliin ja vaikkakin bändin sovitukset ovat sitä perusmeininkiä, on ne hyvin soitettuja. Kertsi on tarttuva ja tätä tekee mieli kuunnella enemmän kuin vain kerran. Hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Kill Me With This Love 25.11.2005

Katya - Kill Me With This Love
Biitti on mukavan letkeä & menevä! Katyan lauluääni on selvästi kehittynyt, mutta silti toivoisin, että etsisit enemmän monipuolisuutta äänestäsi. Voin sanoa, että tuolla äänenmuodostuksella äänesi ei tule kovinkaan kauaa kestämään, joten turhat väkinäisyydet pois. Lisäksi toivoisin stemmoja pelkkien tuplauksien sijaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Manta Ray - Lonely 15.11.2004

Manta Ray - Lonely
Loistomenoa! Hyvä biisin rakenne ja sävellys toimii. Vähän tuoreempia valmislooppeja olis voinu rytmiryhmä tuottaa, mutta ei tuo paljoa haittaa kun meno muuten on näin sielukasta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Def Beatz - G-Love - Baby Get Ready [Final version] 27.07.2004

Def Beatz - G-Love - Baby Get Ready [Final version]
Ihan sattumalta tähän biisiin mikserissä törmäilin, mutta olipas mukavata se! Todella tasokasta musisointia ja etenkin laulut stemmoineen tekivät vaikutuksen! Biittiin olisin toivonut hieman enemmän monipuolisuutta ja jotain omaperäistä kikkailua :) Joka tapauksessa erittäin bueno ja mukavaa fiilistelyä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele maryzeel - Surreal dream 21.08.2004

maryzeel - Surreal dream
Kuten tässä on jo todettukin, niin laulajan sävelpuhtaudessa on kyllä ajoittain ongelmia. Laulajan ääni ei muutenkaan juuri sykähdytä, tuntuu, että happi meinaa koko ajan loppua. Taustoista tykkäilen, ihan peruskamaa. Jotain pientä kikkailua olisin toivonut, nyt kaikki kappaleessa tapahtuva on ennalta arvattavissa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Glow - Why is that..? 17.06.2004

Glow - Why is that..?
Aivan mahtava biisi! Tää on nyt puolisen tuntia soinut mulla looppina ja koko ajan tykästyn vaan lisää ja lisää :) Englanti sopii mielestäni sulle erittäin hyvin ja laulutaitoa sulta löytyy :) Uutta biisiä vaan kehiin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petri Helske - 13# Neitsyt 14.05.2004

Petri Helske - 13# Neitsyt
Pete tää on aivan mahtava!!!!!!! Koko biisi vei mukanaan ja kerrankin jaksoin sanojakin kuunnella herpantumatta :) Sä olet todellakin kehittynyt erittäin paljon, I'm proud of you! Toi biittikin oli tosi kova ja jouset mahtavat! Tää oli ehdottomasti sun paras biisi tähän mennessä! Upeaa :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - untraceable - Catch me 19.04.2004

Stocco - untraceable - Catch me
Mistä tän voi tilata kännykkä-ääneksi? Mun pää räjähtää...Alku oli hyvä ja 2:11 alkava komppi myöskin. En ihan kuunnellut loppuun saakka...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lukiomusikaali - Pieni Ihminen 08.04.2004

Lukiomusikaali - Pieni Ihminen
Piano on aivan ihana <3 Laulajattaren ääni kaipaa kyllä vielä vahvistusta, aika heikko ja vuotava ääni on. Välillä laulajan soundi on kuitenkin ihan miellyttävä (etenkin tuplatut kohdat). Stemmoja lauluihin!!! Rummut tuovat tähän etno-meininkiä ja piristävät tunnelmaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Kolmelta aamuyöllä 20.02.2004

Jake in the box - Kolmelta aamuyöllä
Oikein positiivinen yllätys tämä kipale! Laulajan ääni on mukavan särmikäs ja taustat toimivat varsin hyvin. Rummut ovat mielestäni ehkä turhan voimakkaalla ainakin mun herkille korvilleni ;) Sanat toimivat ja kappaleessa on ihan omanlaisensa tunnelma. Ehkä tästä puuttuu se jokin, se omaleimaisuus, joka nostaisi sen kaiken muun mikserirockin yläpuolelle, mutta huono tämä ei missään nimessä ole. Kertsiin olis voinu kehitellä vaikka stemmoja piristykseksi. Menoa ja meininkiä tästä kuitenkin löytyy! Koukkuja etenkin soinnutuksesta olisin toivonut löytäväni enemmän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele dimi goes solo... - My dreams 09.06.2004

dimi goes solo... - My dreams
Perusmatskua, joka ei juurikaan erotu muista saman genren kappaleista. Toki toteutus on ihan mukava ja vaivaa on selvästi nähty. Silti kannattaisi etsiä jotain omaperäisyyttä, jotta juuri tämä biisi olisi sellainen joka mahdollisesti soisi päässä vielä muutaman minuutin jälkeenkin kuuntelukerrasta. Sointukulut ovat aika yksinkertaisia, niidenkin kanssa olisi voinut kikkailla enemmän. Laulaja oli oikein hyvä ja stemmat piristivät kappaletta mukavasti. Mikserissä tämä kappale on ihan laadukas moneen muuhun verrattuna, mutta jotta tuolla "ulkomaailmassa" voisi todeta samaa, on työtä vielä edessä. Summa summarum: OmAPerÄISyYtTÄ, kiitos!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tappi eli Käyttäjä 1537 - Peltoniemen Hintriikin surumarssi osa 1 16.02.2004

Tappi eli Käyttäjä 1537 - Peltoniemen Hintriikin surumarssi osa 1
Kovin on surullista, mutta nimihän sen jo kertoo, että niin pitää ollakin. Puhallinmusiikki on aina ollut mun sydäntäni lähellä ja tykkäilen kyllä tästä :)Tuota ns. cembalosoundia hieman alussa ihmettelin, mutta loppua kohti se jo sopi mukaan noiden puhaltimien kanssa. Hienoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Horizon - Baile de Carneval 19.02.2004

Horizon - Baile de Carneval
Ihanaa! Tämän tyylistä musiikkia en ole ennen mikseristä löytänytkään. Todella rytmikästä ja piano, lyömäsoittimet ja torvet todella tempaavat mukaansa. Varsin ammattitaitoisen kuuloista materiaalia, vaikka soundit eivät mielestäni ihan parhaat mahdolliset olekaan. Tämän biisin tekemiseen on selvästi uhrattu tunti jos toinenkin, trumpettisoolot ja kaikki :) Onko pianot soitettu itse? Aika nopeita juoksutuksia! Kerrassaan mahtavaa ja ansaittu kymppi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele W.A.N.T. - Longing To Fly 17.02.2004

W.A.N.T. - Longing To Fly
Alku tuntui hieman junnaavalta (lähinnä tuo laulun melodia). Propsit ehdottomasti taitavalle laulajalle. Mahtavaa, että laulajan ääni ei ole ollenkaan ohut, vaikka melodia menee melko ylös. Kun melodia pääsee käyntiin, on sitä mukava kuunnella :) Taustat toimivat hienosti ja tästä tulee mukavan rauhallinen olo!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Eveliina 19.02.2004

Antti Kaukomaa - Eveliina
Uuh, sun ääni on aivan mahtava! Joku tuolla ylempänä olikin jo verrannut Aki Sirkesaloon, mikä on aivan totta :) Hienosti rullaava biisi ja mukava piristys tänään kuuntelemieni biisien joukossa! Sanat ovat mukavan herkät. Tosiaan tuo kahden kielen sekoittaminen ei ehkä ollut ihan paras mahdollinen ratkaisu, mutta muuten erittäin vakuuttavaa musisointia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tanssiyhtye Norpat - Jää Sulaa (Final Version) 18.02.2004

Tanssiyhtye Norpat - Jää Sulaa (Final Version)
Tästä tuli jotenkin kasarimeininki mieleen... Tuo laulajan vibrato on melkeinpä korni, ei pahalla :) Sanat ovat kauniit ja melko ajankohtaiset... Tuo "pianosoundi" on aika kökkö ja sitä saisi paranneltua käyttämällä hieman monipuolisemmin sointukäännöksiä. Niin kuin yhtyeen nimikin sanoo, niin onhan tämä aika tanssittavaa matskua...Ei kai tässä muuta, keep on going Norpat!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - Tears (ft. VPM) 18.02.2004

Orgazmo - Tears (ft. VPM)
Tämän genren biisit eivät ole minulle kovin tuttuja, mutta tästä tykkäsin kyllä kovasti. Vaikka on keskiviikko-aamu, niin kyllä tässä tanssijalka alkaa väpättämään :) Ehdottomasti voisin kuvitella, että tämän tahdissa jengi jossain klubilla discovalojen loisteessa bailaa! Laulut vielä piristivät tunnelmaa entisestään ja mielestäni laulajan ääni on oikein sopiva tämän tyyliseen biisiin. Kiwa kiwa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2 KUntin kanssa ja ilman - USKONTUNNUSTUS 04.01.2004

2 KUntin kanssa ja ilman - USKONTUNNUSTUS
Synninpesässä sattuu ja tapahtuu, tässä siis lopputulos :) Sekavaa se meininki taisi kyllä olla!Harmi, että yksi orkesterin jäsenistä oli jo passitettu nukkumaan tätä äänitettäessä ;) Onhan tää juu...MiELenKIiNToInEN! Yritin etsiä sitä huippukohtaa, mutta kovin kuulosti samanlaiselta koko ajan. Noh, kymppi napsahtaa kuitenkin, nähtiin tätä tehdessä niin paljon vaivaa ja hulluksikin meinattiin tulla. Oot sä Tappi vaan kunkku! Niin ja Robbie on kunkku kans =P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2 KUntin kanssa ja ilman - Konevitsan Kirkonkellot No 2 04.01.2004

2 KUntin kanssa ja ilman - Konevitsan Kirkonkellot No 2
Hienoa hienoa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Perfect Day 04.01.2004

Quaint - Perfect Day
Sulla on aivan mahtava ja todella valmiin kuuloinen ääni. Biisi vie alusta asti mukanaan ja kuulostaa oikein laadukkaalta. Kaikki biisit, joissa on taidokkaasti soitettu piano, kolahtavat. Niin tämäkin :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Disclamation 19.02.2004

DiversAeon - Disclamation
Tämän genren musiikki on mulle aika vierasta, mutta tämä biisi oli ihan mukavaa kuunneltavaa. En tätä ehkä ihan tanssitavaksi biisiksi mieltäisi, ehkei niin ole tarkoituskaan :) Jotenkin mä en tästä saanut niin paljon irti kuin olisin tahtonut, mutta tuossa reilun minuutin kuuntelun jälkeen tapahtunut muutos oli ehdottomasti postiivinen! Aika pitkältihän tässä mennään saman kaavan mukaan koko ajan. Pitäisi varmaan enemmänkin tutustua industrialiin, koska aina sellainen tuntemattomampi tyylilaji herättää mielenkiinnon.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya [MyDreamComeTrue] - Katya feat.JaM- Kaunis 25.11.2003

Katya [MyDreamComeTrue] - Katya feat.JaM- Kaunis
Okei... Mä en ihan vakuutu tosta sun äänestä, on niin kovin kevyttä ja hentoa, sorry. Noi sanat jankkaa tota samaa, eikä niistä kovasti mitään sanomaakaan löydy. Poitsun räbät oli ihan buenot. Eli onnea vaan promolevylle...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya [MyDreamComeTrue] - Katya feat.JaM- Kaunis 25.11.2003

Katya [MyDreamComeTrue] - Katya feat.JaM- Kaunis
Okei... Mä en ihan vakuutu tosta sun äänestä, on niin kovin kevyttä ja hentoa, sorry. Noi sanat jankkaa tota samaa, eikä niistä kovasti mitään sanomaakaan löydy. Poitsun räbät oli ihan buenot. Eli onnea vaan promolevylle...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pbl! feat WandaT - Haterix 09.11.2003

Pbl! feat WandaT - Haterix
Tää on nyt hieman riskialtista kuunnella kuulokkeilla, joista vain toinen luuri toimi, mutta yritetään ;) Hienolta tämä kuulostaa, ehkä mun makuuni hieman liian tyjyä, mutta kuitenkin :) Laulajan ääni on upean tumma ja voimakas ja Wandan sanoitukset jälleen kerran hienot. Jatkakaa yhteistyötä, tämä toimii :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pulse Bazar - Output 1-2 (3 1 1 1) 20.02.2004

Pulse Bazar - Output 1-2 (3 1 1 1)
Heti alku herätti mielenkiintoni, vaikken tämän genren suurin ystävä olekaan :) Mukavasti soundit voimistuivat ja täyttivät tajunnan... Avaruus tästä mulle näin maallikkona tulee mieleen! Wow, mitkä bassot! Tää kyllä rullaa hienosti ja koko ajan tulee jotain pientä muutosta ja kikkailua lisää. Tunnelmat vaihtuvat ja mielenkiinto pysyy herkeämättä yllä. Hienoa! Lopussa vielä kunnon menoa ja meininkiä :) I liked a lot...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - En ansaitse 24.11.2003

Enkeli - En ansaitse
Laulajan ääni kaipaisi kyllä aikamoisen pläjäyksen poweria, kovin on heikkoa... Piano on kaunis, vaikka jotkut sointuvalinnat kummastuttavatkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittistudio - BPT (Instrumental) 24.10.2003

Biittistudio - BPT (Instrumental)
Tosi kaunis!! Hienoja noi sointukulut, tästä tulee hyvä!! Toi pianosoundi ja noi "vokaalit" sopi hienosti yhteen ja rumpujen sisääntulo vain piristi tunnelmaa...Sä oot vielä niin nuori, että ehdit vaikka minne!!! Sulla on selkeesti lahjoja!! Diggailin kovasti, bueno Senheis =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Jotain parempaa 22.10.2003

Niina - Jotain parempaa
Sehän se juuri on elämän suola, ettei kaikki tykkää samoista asioista =) Joihinkin tää biisi iskee enemmän, toisiin vähemmän. Joka tapauksessa suuren suuri hali kaikille teille ihanille ihmisille, jotka mielipiteenne olette ilmaisseet <3

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uncle Abraham - Yksinäisen miehen blues 27.10.2003

Uncle Abraham - Yksinäisen miehen blues
Selkeästi tunnetta on mukana ihan älyttömästi =) Kitarasta tykkäsin paljon. Ääni särkee välillä, mut ei se mitn. Asennetta on mukana, kiva!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Conaysto - would you b there [previkka] 27.10.2003

Conaysto - would you b there [previkka]
Tosiaankin kuulostaa hyvältä, vaikken tätä genreä juurikaan tunne. Tanssijalka alkaa pakostikin vipattamaan tuon tahdissa. Tästä sun on hyvä jatkaa =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pbl! feat WandaT - Forgive me, love me 18.09.2003

Pbl! feat WandaT - Forgive me, love me
Kyllä tää muhun uppoaa! Oon tainnu jo sanoakin, et laulajan ääni on helmi =) Kertsi on upea, kiva kun on käytetty stemmojakin. Taitavasti tehdyt, hienot sanat. Like this...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pbl! feat WandaT - Red red blood 14.09.2003

Pbl! feat WandaT - Red red blood
Olipas kaunis biisi, rock´n roll forever =) Laulajalla mukavan käheä ääni tällaiseen kappaleeseen. Sanat tosiaan aika ajoin hukkuvat, mutta suurimmasta osasta saa selvää ja sanat ovatkin onnistuneet. Keep on going =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Musta Helmi (Original Unplugged) 22.10.2003

Juha Kiili - Musta Helmi (Original Unplugged)
Aivan upea biisi!! Tohon kitaraan mä rakastuin heti ja siis toi sun karhea äänesi on jotain uskomatonta =) Tää kipale tosiaan tempaa mukaansa aivan kympillä. Tästä on hyvä jatkaa ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kärppä - Happy Little Elves 05.08.2003

Kärppä - Happy Little Elves
Tango? Ei kai kuitenkaan... no mitä tahansa genreä nyt edustaakaan, niin ihan hauskaa kuunneltavaa. Samojen elementtejen käyttäminen tekee tästä pikkusen puuduttavan, mut ei muuta kun onnea biisien tekoon.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tappi eli Käyttäjä 1537 - Nigthningale 07.08.2003

Tappi eli Käyttäjä 1537 - Nigthningale
Sointumaailma on mielenkiintoinen ja kappale on tosiaan hienosti sovitettu. Hienoa puhallinmusiikkia ja mielenkiintoisia vaidoksia tunnelmasta toiseen. Jykevät soinnut ovat tosi mahtavan kuuloisia.Sointi on puhdas. Trumpeteilla ajoittain vaikeuksia korkeiden sävelien kanssa, loppupuolen fanfaarista tulee mieleen Prinsessa Ruususen alku...Ammattitaitoista työtä, kympin arvoista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tappi eli Käyttäjä 1537 - A molli fuga 07.08.2003

Tappi eli Käyttäjä 1537 - A molli fuga
Ensinnäkin erittäin kiva, että olet säveltänyt tänne fuugan =) Harmoniat ovat mielestäni hieman omituisia, mutta niinhän ne fuugissa yleensä ovat imitointien vuoksi. Teoksessa on paljon fuugamaisia piirteitä. En tiedä johtuuko kuulokkeista, mutta nyanssit ovat todella epätasaisia ja välillä pitää pinnistellä saadakseen linjoista selvää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trees - pax in the w 19.02.2004

Trees - pax in the w
Tässä on sitä jotain, joka herkistää korvat kuuntelemaan todella tarkasti. Tämä on kaunista, tulee jotenkin mieleen talvimaisema ja jääpuikkojen kilinä...ööö...liekö sittenkään ollut tekijällä mielessä ;) Joka tapauksessa ihanan rentouttavaa ja piristävää musiikkia, jota kuuntelisi mieluusti pidempäänkin. Tämä biisi todistaa sen, että aika yksinkertaisista aineksista saa aikaan hienoa materiaalia!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amppiworks - Airship Theme 29.07.2003

Amppiworks - Airship Theme
Teet aika yllättäviä vaihdoksia soinnusta toiseen. Ihan hauskoja noi asteittaiset sointukulut. Muutenkin menevää ja tarttuvaa. Feidaus oli hassu, vois ehkä tehdä ihan "kunnon" lopetuksen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele No Vision - Levitate 28.07.2003

No Vision - Levitate
Kelpo rockia! Laulajalla hieno ääni. Ois vielä parempi, jos kokeilisitte stemmoja tohon lauluun...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enerkia - Iskä 27.07.2003

Enerkia - Iskä
Kaunis laulu, mahtoi isukki olla ikionnellinen =) ainoa mikä häiritsee on epävireinen kitara, muuten BUENO!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele No Opinion - Dying Moment 27.07.2003

No Opinion - Dying Moment
Hyvä biisi, plussaa kaksiäänisestä laulusta =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele No Opinion - Dying Moment 27.07.2003

No Opinion - Dying Moment
Hyvä biisi, plussaa kaksiäänisestä laulusta =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Cate 24.10.2003

Marccus - Cate
Sulla on tosi persoonallinen ja kaunis ääni! Koko äänimaisema oli ehyt ja mielenkiintoinen. Biisi erittäin kaunis ja ois tätä kauemminkin kuunnellut =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele artsi - Dark rider 26.07.2003

artsi - Dark rider
Joo, mahtipontinen on todellakin oikea sana kuvaamaan tätä! Piano on kaunis samoin sellon linjat.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele all human substitutes - Haunting Universe (live) 27.07.2003

all human substitutes - Haunting Universe (live)
Ihan jees meininkiä. Miikka siitä, että biisi on turhan pitkä ja yksitoikkoinen, että sen jaksais herpaantumatta kuunnella. Tsemppiä sävellystyössä =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Behind the walls 28.07.2003

Enkeli - Behind the walls
Lauluääni ei varmaankaan pääse ihan oikeuksiinsa äänityksen heikon laadun vuoksi. Lauluääni kuulostaa hitusen vuotavalta (ehkä tarkoituksella?), piano-jousitausta ja melodia kauniita.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Voyager - Heliocentrique 08.08.2003

Voyager - Heliocentrique
Muutama lisäinstrumentti ei olisi pahitteeksi. Kitarasta ja laulajan äänestä diggailin =) Sointuvaihtelut piristivät kappaletta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikropuhe Jengiläinen - Kesätunnari 27.07.2003

Mikropuhe Jengiläinen - Kesätunnari
Ilman tätä ei kesä ole mitään =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektrojänis - Rock'n'Cheese (EJ Buzz demo) 18.02.2004

Elektrojänis - Rock'n'Cheese (EJ Buzz demo)
Hmm... Tästä tuli mieleen jotenkin tietokonemusiikki (älä tekijä loukkaannu) :) On tähän imetty mielestäni vaikutteita myös tuolta jazzmusiikin puolelta... Rummut oli hauskat, mutta biisi on kyllä hieman liian lyhyt, olisin mielelläni kuunnellut pidempäänkin... Tämä ei kyllä ihan ensimmäisellä kuuntelukerralla auennut, ei ehkä toisellakaan. Kolmannella jo hieman ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Winterheart - Silver Soltice 08.08.2003

Winterheart - Silver Soltice
Kaksiääniset kitarat ovat kauniit. Muutama lisäsoitin ei välillä olisi pahitteeksi, toisaalta taas useissa kohdissa olet käyttänyt soittimia juuri sopivassa suhteessa ja soundimaailma on onnistunut. Inspiroitu kitarasoolo hieno.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - Domino Line 27.07.2003

Teemujazz - Domino Line
Tää on ihan jees musaa, sellasta jota kuuntelee pitkän työpäivän jälkeen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele L.Y.S.P. - Meidän Lapset 24.10.2003

L.Y.S.P. - Meidän Lapset
Ei mee Erkillä hyvin, mut te poijaat veditte hienosti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taukohurina - Keijulehdon Juhlat 27.07.2003

Taukohurina - Keijulehdon Juhlat
Mulle tästä ei kyllä ihan ekana keijut tulis mieleen =) jotenkin liian raaát noi taustat. Korkeat äänet jees, niissä oli sitten sitä keijumaisuutta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Löylynlyömä - Arrival of the löylyspirit 27.10.2003

Löylynlyömä - Arrival of the löylyspirit
Juu, sauna-asennetta löytyy =) Kunnon kansanmusiikkimeininkiä... Hiukkasen junnailee, mut ei se mitn.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delight Lost - Closing Door 27.07.2003

Delight Lost - Closing Door
Kitarasta tykkään, sanoista miinusta...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delight Lost - Closing Door 27.07.2003

Delight Lost - Closing Door
Kunnon meininkiä ainakin... ja efekteissä ei oo säästelty... kivaa on tainnu olla tätä äänittäessä =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creation 2003 Tuotantoa - Bajaus 26.07.2003

Creation 2003 Tuotantoa - Bajaus
Erikoinen tää tosiaan on ja pikkasen mitään sanomaton.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Projekt Ragnarök - Classical and Epic 25.07.2003

The Projekt Ragnarök - Classical and Epic
Todella taitavaa työtä, sai hetkeksi unohtamaan kaikki ikävät asiat =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sammy Dee - Test Drive 24.10.2003

Sammy Dee - Test Drive
Tää biisi on kuin luotu bailaamiseen, ihqu!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Two Horn Unicorn - Children 26.07.2003

Two Horn Unicorn - Children
Ihan toimiva biisi, vaikkakin perinteinen ja yksinkertainen. Kitarasoolo hieno, mutta kaksiääninen laulu (kun mentiin oktaaveissa) kuulosti hassulta. Laulajan ääni pääsisi paremmin oikeuksiinsa, jos sävellajia hieman nostettaisiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Armand Spank - I want u 29.07.2003

Armand Spank - I want u
Pirtsakka biisi! En juuri tämän musiikkilajin biiseistä tiedä, joten vaikea mennä sen tarkemmin kommentoimaan. Paranee mielestäni sitä mukaa, mitä enemmän soittimia/efektejä tulee mukaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele r dimensio - saatilla 27.07.2003

r dimensio - saatilla
Tää on aika jännä!! Vaikka onkin tota samaa kokoajan, niin jotain erikoista ja kiehtovaa siinä on =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avoliitto - Se oikea 27.07.2003

Avoliitto - Se oikea
Tykkään tod. paljon laulajan äänestä!! Kitara on perinteinen, mutta erittäin kaunis taustalla =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ansgaros - Where sadness and evil collide (uusittu) 27.07.2003

ansgaros - Where sadness and evil collide (uusittu)
Mietin kovasti kasin ja ysin välillä, mutta päädyin sitten kuitenkin ysiin... syynä se, että kappale ehdottomasti paranee ja tulee kiinnostavammaksi loppua kohti mentäessä. Huilu on kaunis =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wack - Olemattomat sanat 29.07.2003

Wack - Olemattomat sanat
Noh...ensinnäkin kiva, että käytätte kunnon rytmisoittimia, djembe (?) piristää. Sanoihin pitää keskittyä 100% et tajuu mitään =) tykkään myös tosta skittasta. TAustat tosi yksinkertaiset, mut toimii hienosti! Bueno...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ilem - Konsert (Point of No Return) 26.07.2003

Ilem - Konsert (Point of No Return)
Kaunista kuunneltavaa, puhaltimet piristävät!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MetHill - 1st Symphony (Harmony Of Life) 27.07.2003

MetHill - 1st Symphony (Harmony Of Life)
Hyvin toimii. Jos lisäis vähän instrumenttivalikoimaa, niin 10 tulis =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laukkanen - Leino - Jos mulla vain on sut 26.07.2003

Laukkanen - Leino - Jos mulla vain on sut
Laulajalla hyvä ääni. Kieltämättä Beatles tulee mieleen etenkin moniäänisistä osuuksista =) Kolkko kosketinsoundi häiritsi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amppiworks - Trosene 29.07.2003

Amppiworks - Trosene
Vähän turhan yksin kertaisia noi toistuvat kvintit. Ajoittain tosi hienoja sointuja, oikein yllättyy, et tosiaan, toi voi purkautua noinkin :) Stemmoja vois käyttää enemmän, menee ehkä turhan paljon priimeissä vaikka onkin useampi ääni mukana.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiasma - A Painting 06.08.2003

Kiasma - A Painting
Hyvä hyvä! Täst tulee ihan Metallica mieleen... Yksinkertaisista palasista on rakennettu toimiva kokonaisuus. Hauskasti tehty ja hämäävä kitarariffi.
10