Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 4 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Preslee - Over The Moon 16.08.2006

Preslee - Over The Moon
en oo sit näin hyvää mies lauluu kuullu mikseris ikinä.. kaikki toimii taustan piano, kitara on loistavan tunnelmallinen ja mies laulaa tunteel nii eipä voi muuta sanoo ku kybän suoritus. ja tosta äänenlaatu jutust ni en tiä millä dewey on kuunnellu mutta kyl mä sanoista selvää saan. pistä tännepäin tietoo ku uutta tulee.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele eKn - Mä voisin f/ Vakio 14.08.2006

eKn - Mä voisin f/ Vakio
väärinkäsityksiä selventäen tähän väliin voidaa pistää et biisiä ei ole masteroitu ja miksaukset on hoitanut lopulliseen kuntoon eckó.

Kommentti kappaleesta Kuuntele eKn - Mä voisin f/ Vakio 15.08.2006

eKn - Mä voisin f/ Vakio
Jäbä kuulostaa ihan elastiselta :) Biitti on mukavan kuulonen, toi kitara sopii hyvin tähän biisiin. Riimit on hyvät, ja flow tullaa eteenpäin kun mummo lumessa saatana. Miksaukset on onnistunu mun mielestä hyvin, sanoista saa selvän eikä biitti oo liian hiljasella tai kovalla räppeihin nähden. Kaikenkaikkiaan aika hyväkin biisi, pistän tän mun soittolistalle ja faniudun :) -JussiPoika lisätään tää tänne, ku oli tuolla vanhassa versiossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bugarre - The battle 23.04.2006

Bugarre - The battle
loistavaaa räbää.. ei tälläst kuule suomes saati sit mikseris lainkaa.. pidä linja huh.. kunnon "vanhaa" räbää ja ääni, kieli +flowerinomaisesti kunnos. vocaalit vois miksata enemmän pintaakin, mut kyl jäbä tietää mikä on sulle paras keino miksata en rupee siihe puuttuu se oli vaan mielipide. ja kymppi. ilmotahan ku settii tulee lisää.
10