Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 14 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TET-anus - Saapasjalkakissa 10.01.2009

TET-anus - Saapasjalkakissa
Jos päästäis ekaa kertaa pariin kuukauteen porukalla ees treeneihin ni seki vörkkis :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLAH! - Happy Meal 22.01.2008

BLAH! - Happy Meal
iha menevä rallihan tää ol, riffi tuo ei-niin-vaikeesti mieleen sum41:n, onneks teiän ilmasu o aina ollu vitusti räkäsempää joten ei käy naamaan

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nelsson - Mustarutto 11.07.2007

Nelsson - Mustarutto
paremmin tää meitsille toimi ku Sakreme mut syytöhä mie siihe oon

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - Bends 14.06.2006

Beaner - Bends
missä ne jyräävät kitaravallit? liidit oli kohtuullista settiä, ehkä vähän liikaa mentiin välillä Eppu Normaali -osastolle eikä jääny oikein mtn mieleen kuitenkaan...ei sinällään silti paska biisi, kehitystä o tapahtunu selkeesti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monica's Lips - Crossfire (live @ Lehtiä Ilosaaressa) 15.03.2005

Monica's Lips - Crossfire (live @ Lehtiä Ilosaaressa)
en vieläkään täysin lämpee tälle biisille...tässä on kylläkin miun mielestä vahviten kuuluvissa Sublime kuin missään muussa tein viisussa...aika Amerikkaa tää o hengeltään..hyvä on kyl livesoundi ja meno on mainio, ei vituta kuunnella ei..no laitanpa kuitenki sittenki 9 8:n sijaan kun ei oo kasi puolta vaihtoehdoissa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monica's Lips - Ruby Restless 15.03.2005

Monica's Lips - Ruby Restless
alun GO on loistava potku heti alkuun...säkkäri o vähä nihkiä, mutta ei haittoo ollenkaan kokonaisuutta, bridge juuri ennen kertsiä pelittää perkuleen hyvin...soolo on kyl mainio..siinähä se piisi onki oikeastaan nipussa, eikä siinä muuta tarvikaan olla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monica's Lips - Revolution 15.03.2005

Monica's Lips - Revolution
oli jossain vaiheessa ehdoton suosikki vauhtinsa vuoksi, kertsi potkii viälki, mausteena viä ride-kikkailut, jeah..c-osa on mukava, ensin vähä juostaan, sit fiilistellään ja sit nostatellaan, sit vähä juostaan taas ja piän miihailu ennen kertsiä, mainiota.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monica's Lips - Linda Steel 15.03.2005

Monica's Lips - Linda Steel
ei tälle voi muuta ku kympän tönästä, varsinkin passolinjat ja stemmalaulut on tässä hommassa se suola...soundit on sopivan selkehet ym tämmöttiseen ja varsinkin syntsaosio ja rumput on veri gud, kitarat ne vua särisöö eikä niistä sen enempöö...ihQ.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - Evelyn f. Saara Jokiaho & Henna Juvonen 10.05.2005

Beaner - Evelyn  f. Saara Jokiaho & Henna Juvonen
ei ei ei, tällaisessa biisissä vokalistin osuus on erittäin tärkeä ja mielestäni kuivin jaloin ei selvitä kuin hetkittäin...taustalaluissa on hyviä juttuja, mutta ei nekään onnistu pelastamaan...soitto pelasi kyllä taasen ihan mallikkaasti..jätän viimeisen viisun kuuntelemisen väliin kiireen vuoksi.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - Some People 10.05.2005

Beaner - Some People
rummuissa hieman haparointia, laulajan ääni todellakin aika nasaali ja laulu muutenkin kovin kulmikkaan oloista...soundit toimivat ja biisi osastoa ihan kiva, ei sytyttänyt oikein missään vaiheessa..ei sillä, tuli vähän tiukkaa kommenttia, mutta hyvä tuosta on lähteä jatkamaan...kuuntelen seuraavan biisin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Formed - Finding 03.03.2004

Formed - Finding
muuten pirun pätevä viisu MUTTA kertsi ois pitäny mennä huudolla, rääynnällä, mutta ei samalla räbällä ku säkkärit...munaa oottelin enemmälti ku kertsi oli lähössä...mutta on se vallan kelvollinen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Knob - A is A B 03.02.2004

The Knob - A is A B
mie tykkäsin tästä heti kärkeen paljon enemmän ku pogosta, en pystyny viä näistä lyriikoita kuuntelemaan, harmi sinänsä kun ihmiset nukkuu ja ihmisellä on kiire töihin...mutta hei, rrrrrrrrök on,sitähän tää on...ja passo oli kyllä hassun kuulonen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Knob - Punk rOck GO (P.O.G.O) 03.02.2004

The Knob - Punk rOck GO (P.O.G.O)
aikas kulunut oli kertsin kierto ja melodia mutta oli jotenkin vaan niin suvereenisti vedetty hyvällä meiningillä että eihän tästä edelleenkään voi olla tykkeemättä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TIAGA - World is made for me 26.01.2004

TIAGA - World is made for me
mie luulin että tää on oikeesti kunnon metallia mutta tää olikin aika pitkälti vanhan himin kuulosta...välillä tylsä, välillä kuulosti demppikohdat punkilta, mutta vallan mukava viisu, eihän siinä mittää, ei vaan just omassa genressään anna mitään uutta.