Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 119 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hillside Synths - Around The Red Planet 29.07.2010

Hillside Synths - Around The Red Planet
Tummia soundeja, ja todellakin avaruudellista tunnelmaa. Jännittäviä, hyviä melodioita..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - 6.12 01.04.2010

Cloom - 6.12
Palasin Mikseriin kuuntelemaan pitkästä aikaa, ja Cloomin musasta piti tietenkin aloittaa. Upea teoshan tämä on, melodioiltaan huippu kuten aina. Soundimaailma sopii täydellisesti. Hyvä rauhallinen tunnelma, rentouttava. Nostalgiaa tosiaan...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aika ennen Cloomia - Rontonhorha 01.04.2010

Aika ennen Cloomia - Rontonhorha
Oi, tämähän kuulostaa hienolta. Todella mielenkiintoinen teos, ja kyllähän tästä maisemasta Cloomin tunnistaa, ehdottomasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mulperi - Fight For Love (Space mix) 17.06.2009

Mulperi - Fight For Love (Space mix)
Hienoa meinikiä kokonaisuudessaan. Tykkään erittäin paljon soundimaailmasta, varsinkin tuo säröinen liidi on nautinnollista kuunneltavaa. Miksauksesta ei oikeastaan pahemmin valittamista. Kappaleena mielestäni tämä on paras mitä olet spacesynthissa tehnyt tähän mennessä. Hyvät melodiat. Jos nyt on nipotarkka, niin ehkä jotain koukkua olisi jäänyt kaipaamaan, mutta ei isommin kuitenkaan. Sulla on oma tyyli ja siitä *thumbs up*, tässä tyylissä tahtoo helposti sekoittua sinne LD-KOTO- maailmaan niin syvälle ettei tiedä kuka milloinkin on kappaleen tehnyt... ;) Hienoa työtä! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jan C - Fast Carrot 16.04.2009

Jan C - Fast Carrot
Kauniit melodiat ja miellyttävät soundit. Tästähän saisi vaikka mimmoiset sovitukset... Ei muuta sanottavaa kuin että aineksia on vaikka mihin. Pidin paljon. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Sorceress 24.02.2009

Cloom - Sorceress
Jees, ei oikeastaan mitään suuria lisättäviä edellisiin kommentteihin. Tosiaan nautinnolliset soundit (massiivinen urkusoundissa on jotain mistä erityisesti pidän). Olet varmaan soittanut jälleen livenä sisään? Kuulostaa elävältä ja... vai ei kanttoria tule? Jos haluaisit niin kyllä tulisi. :) Jokatapauksessa kauniita harmonioita ja nautinnollista varsinkin kun vaihteeksi ei ole lainkaan rumpukomppia hakkaamassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Crescendo 24.02.2009

Cloom - Crescendo
Tuntuu että näissä viimeisimmissä biiseissäsi on moniulotteisemmat melodiat kuin vanhemmissa biiseissäsi. Tarkoitan rohkeampia sävelkuvioiden vaihteluja ja yllätyksellisyyttä... mahtava teos taas ja tosiaan samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa (tämän musiikin kohdalla EI VOI olla eriäviä mielipiteitä)... Luo positiivista tunnelmaa, kuten kaikki biisisi! Kyllä ostaisin jos olisi myynnissä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NEW EVOLUTION - Nevo 17.01.2009

NEW EVOLUTION - Nevo
Hyvin rakentuu. Alku on hieno, pitkä, hyvin tunnelmaa kohottava. Siinä alkaa jo odottaa, että milloinka tulee sitä laulua. ;) Kaikenkaikkiaan ihan kelpo veto. Tunnelma pysyy kasassa, kuten koko biisi. Hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Hooligan - Twilight Warp 10.02.2009

The Hooligan - Twilight Warp
Hieno vetäisy tämä, mielestäni enemmän kuin trancea... jotain synthpopin ja trancen välimaastosta. tykkään soundeista paljon, rouheeta ja rykivää hyvällä tavalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Synthez-vous - Electronic Nights 01.12.2008

Synthez-vous - Electronic Nights
Rauhallinen ja hienosoundinen teos. Tunnelma on hieno. Erityismaininta bassosoundista, pidän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Zequence 28.08.2008

Cloom - Zequence
Erittäin hieno kokonaisuus! Miksaus on kirkas ja erottuva, ja biisi jälleen toimii erinomaisesti. Tunnelma ja melodiat vie mukanaan, tällaista se musiikin pitää olla. Avaruudellinen fiilis kerrassaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Kuolemanlaaksossa huokaillaan 30.07.2008

Kuttaperkkataivas - Kuolemanlaaksossa huokaillaan
Aika hurja tunnelma. Vaikea oikein analysoida, mutta erittäin toimiva tällaisenaan. Nuo taustaäänet tuo tilaa hienolla tavalla. Pidin! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gluon - Nemesis (Fallen Star) 13.04.2008

Gluon - Nemesis (Fallen Star)
Loistavat soundit ja toimii kaikin puolin hienosti! Siis vieläkin. Hieno teos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zlade - Sapphiacus 06.04.2008

Zlade - Sapphiacus
Mielenkiintoinen ja melodinen teos. Kitarat sopii mainiosti tähän tuoden mukavaa maustetta. Simppelit melodiat ja todella kuunneltava.. Lyhyehkö vain. Hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Highlite - Via my mind 05.04.2008

Highlite - Via my mind
Hyönteisparvi, sähköä... Tämä voisi olla vaikka moderni versio kimalaisen lennosta. Jollakin tapaa aika dramaattinen teos. En ole mikään hardstylen asiantuntija mutta kyllä tässä kovaa mennään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpaceVision - Pakkasen sydän 06.05.2008

SpaceVision - Pakkasen sydän
Kaunis teos, aika surumielinenkin. Jäisiä ja viileitä soundeja ja rauhallinen tunnelma kokonaisuudessaan. Kyllä tämä elektronicin piikkiin menee vaikka on tässä hieman kuultavissa spacesynthimäisiäkin piirteitä soundeissa. Mielestäni spacesynthissä on vaikeinta toteuttaa juuri slowareita ja balladeja...tätä kuunnellessa mieleeni tuli että tämä voisi jopa toimia myös spacesynth-balladina/välisoittona. Tosi rauhallista. Hieno juttu, arvostan suuresti sitä että myös näitä balladeja olet lähtenyt tekemään! Usein kuulee vain sitä "mäiskettä". Jep jep.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zlade - Astropolis 06.04.2008

Zlade - Astropolis
Hieno tunnelma. Tosiaankin mystisen äänimaiseman kautta hienosti rakentuva teos. Kokonaisuutena erittäin hieno. Erityisesti pidän noista rumpukuvioista, jotka on hienoa kuunneltavaa, akustinen fiilis josta paljon pidän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - Emotion 05.04.2008

Nectino (Vanhat) - Emotion
Soundit on laatua kuten aina sinulla on. Ja melodisuuttakin löytyy näihin tranceteoksiin ihan mukavasti. Ilmava ja tukeva teos, loistotyötä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heat Radius - Mystique 04.03.2008

Heat Radius - Mystique
Hieno tunnelma, ja makeat soundit. Osaaja asialla. Vaikea oikeastaan muuta sanoa... pidin kovasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. Virta - Sneaking freak 04.03.2008

P. Virta - Sneaking freak
Loistava. :) Tässä todellakin tulee mieleen kumma heppu hiipparoimassa. Melodiat on loistavat ja tunnelma täydellinen. Soitinvalinnat on täydelliset, hyvä kolmiulotteinen maisema.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Madding crowd 10.02.2008

Cloom - Madding crowd
Huima alku! Tämän jälkeen lähtee käyntiin makea bassokomppi, empäs muista ihan äskeen kuulleeni näin hienoa ja omaperäistä bassolinjaa. Melodiat ovat jälleen huiman hienoja kuten tältä artistilta on totuttu jo kuulemaan. Tunnelma on mahtava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SLOWPOKE - Thursday 05.02.2008

THE SLOWPOKE - Thursday
Samaa mieltä BullHillin kanssa. Taitava veto kaikenkaikkiaan, ja kun vielä kertalaakista niin... Tosiaan loistosoundit, täysin meikäläisen makuun.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SLOWPOKE - Blurry Morning 24.01.2008

THE SLOWPOKE - Blurry Morning
Melodista tunnelmointia, josta pidän. Ei tuosta kevyesti säröttävästä kitarasta voi olla pitämättä, sitä jaksaa kyllä kuunnella aina uudelleen ja löytyy uusia nyansseja... Lyhyt mutta ytimekäs (öh jos niin voi sanoa).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpaceVision - Queen of Twilight Zone 17.12.2007

SpaceVision - Queen of Twilight Zone
Ai kun hienoa italoa. Intro on aika makea, tempaa mukaansa heti. Melodiat on hyvät, soundivalinnat on aika nappiin onnistuneet. Sanotaan näin että loppupuolelle olisin hieman kaivannut vaihtelua, ja soundeihin kirkkautta, mutta hieno teos kokonaisuutena!! Tällaista lisää... :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SLOWPOKE - In My Head 04.12.2007

THE SLOWPOKE - In My Head
Tässä on live-soittamisen meininkiä hyvällä tavalla. Melodioiltaan ei ehkä ihan projektin kärkeä mielestäni, mutta erittäin kuunneltava... Ja improvisoituna vedettynä kunnioitettava suoritus. Jeees.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Highlite - Dark mask 03.12.2007

Highlite - Dark mask
Tästä minä pidin. Rauhallinen ja sähköinen tunnelma, ja sanoisin että tämä on mielestäni tämän projektin suosikkibiisini. Soundimaailma on hyvä ja tosiaan tunnelma on onnistunut! Hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - AnaloQue 09.12.2007

Cloom - AnaloQue
Kirkasta, täyteläistä ja melodista tunnelmointia. Avaruudellinen. Näissä biiseissäsi on todellakin läsnä tällainen haikea kaunis fiilis, ilmavuus ja täyteläisyys soundeissa. Pidän myös tuosta väliosiosta, joka luo dramatiikkaa komeasti. Mahtava teos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele QSO - Sinking into Unknown 23.11.2007

QSO - Sinking into Unknown
Komeita tummia soundeja, joita on väritetty kirkkailla helmeilevimmillä äänillä. Meditatiivinen vaikutus on saatu hienosti pysyttelemällä hillityssä melodiamaailmassa ja soinnuissa. Erityisesti pidän harvaan lyövästä hillitystä tom-rummusta joka tuo tunteen etenemisestä. Eteeristä, voimakkaasti kaituettua soundia taustalla luomassa tilaa, syvyyttä eli etäisyyttä.... tähän on tilaa upottautua. Loistavat soundit! Teos on hallittu ja loogisesti rakennettu mutta olematta silti tylsä - eloisuus (soundeissa ja äänien värinöissä) on kuitenkin se asia mikä tekee tästäkin teoksesta upean.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiefran - The Rising Anthem 18.11.2007

Kiefran - The Rising Anthem
Kivat kongat alussa, ja leijaileva effekti. Paljon todellakin jonkinlaista heavy-metalli vaikutetta on kuultavissa- minulle tuli välillä mieleen jopa Eternity-x... paitsi tuo rumpukuvio joka on enemmän pop kuin muuten tämä raskas tunnelma. Tosi uber-säröinen kitara! Kellosoundi luo kontrastia tai toisinpäin. Melodisesti pidän tästä kappaleesta enemmän kuin The promisesta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiefran - The Promise - The Beginning 18.11.2007

Kiefran - The Promise - The Beginning
Alku muistutti hieman Mike Oldfieldin erästä biisiä kirkkaine melodisine kuvioineen, mutta sitten mennäänkin enemmän etnisempään suuntaan, kunnes kitarasäröt rävähtävät ilmoille. Hieman tulee myös mieleen keskiaikainenkin musiikki paikoitellen. Tiivis tunnelma ja hallittu lopetus. Eniten pidin alun odottavasta tunnelmasta ja n. yhden minuutin kohdilla tapahtuvista jutuista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Kill or be killed (superman mix) 18.11.2007

TÄDÄÄ - Kill or be killed (superman mix)
Demoskenemäistä meininkiä. Alussa särötettyä sahasoundia... Kiva bassosoundi, mourahtelevaa turinaa. Yrjö Puskankin äänet ovat mukana... melankolinen ja siis hieman surumielinen sävel biisissä on ymmärrettävistä syistä. Itse pidän erityisesti kappaleen tunnelmasta. Miksaus on ihan ok. Panorointi mielenkiintoista synasoundeilla (vaihtelee vasemmalta oikealle ja takaisin). Kyllä tässä on vankka teos!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NEW EVOLUTION - Take My Hand II (mikset v.1.1) 02.01.2009

NEW EVOLUTION - Take My Hand II (mikset v.1.1)
Kivasti filteröidyt stabit ja rouhea bassosoundi. Eteerisempi tunnelma kun tuossa Rainbowissa. Hyvin valitut soundit kaikenkaikkiaan, ja toimivaa tavaraa. Hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - NGC4622 27.10.2007

Cloom - NGC4622
Tunnelmallinen ja melodinen, tämähän on kuin avaruussinfoniaa... Rauhoittavaa ja miellyttävää. Rytmipuoli hillitty ja pelkistetty. Ehkä kappaleen loppupuolelle olisin kaivannut jotain uutta vaihteluun mutta tämä on mestariteos jälleen...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpaceVision - Moscow 27.10.2007

SpaceVision - Moscow
Perinteisempää spacesynaa todellakin, ja oikein tarttuva kappale kokonaisuutena. Piristävä tunnelma, eli positiivista. Bassolinja 1/8 biittiä ja italodiscosta tuttua. Toimii hyvin kaikenkaikkiaan, ehkä loppupuolelle olisi voinut lisätä vähän vaihtelevuutta, nyt loppuu kesken (onhan tämä lyhyt). Ainoastaan soundeihin kaipailisin lisää "ytyä", raikkautta ja selkeyttä vaikka sinänsä on oikeat instrumentit valittu. Mut mut, tosi lupaavan kuuloinen teos! :) Seuraan mielenkiinnolla projektiasi...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Polar night-Autumn 10.10.2007

Cloom - Polar night-Autumn
Kaunis mestariteos, nautinnollista melodiaa ja raikkaita soundeja.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Zydeco 01.10.2007

Cloom - Zydeco
Komea biisi, kuten kaikki Cloomin biisit. Erityisesti pidän liukuvasta sävelkuviosta, ja tietyllä tavalla minimalistisesta nerokkuudesta miten pienillä nyansseilla saadaan luotua mielenkiintoista ja toimivaa musiikkia. Soundista ehkä sen verran että kirkkaammalta kuulostaa kuin aikaisemmin, pikkuisen tosin ehkä äänenvoimakkuus on kovahko, särkee ylätaajuuksia hiukan kun kaikki soittimet soi yhdessä. Mutta tämä on muuten aivan varmasti oikea suuntaus, raikkautta ja ilmavuutta löytyy. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Highlite - Sound of my dream 01.10.2007

Highlite - Sound of my dream
Jännittävä tunnelma :) Aika tiivis ja levoton positiivisessa mielessä. Biisin parasta antia ehdottomasti rytmi, erinomaiset rytmikuviot. Melodiat hieman hakee paikkaansa, mutta pidän tietyllä tavalla tästä hurjasta tunnelmasta. Eteenpäin on menty, jatka hienoa työtä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spacey - Modern 01.10.2007

Spacey - Modern
Hienoa Renoisemeininkiä, minäkin olen nimittäin Renoisettaja. Mutta asiaan: kappale on rakenteeltaan ehjä, pidän erityisesti leadisoundeista jotka "vaeltelee" mukavan laajalla skaalalla. Basso on erityinen, tulee mieleen Daft Punkin jotkut varhaiset teokset. Mutta tässä kappaleessa soinnut soivat erittäin hienosti yhteen ja tuloksena on todellakin tasapainoinen ja mielenkiintoinen kokonaisuus. Tulikohan jo jaariteltua tarpeeksi? Siis hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hillside Synths - Cherry Bloom 04.10.2007

Hillside Synths - Cherry Bloom
Erittäin hieno tunnelma. Pidän tuosta organ-soundista johon on yhdistetty huilu. Taustakomppi tuo kappaleeseen hienon ja toimivan rytmin. Kyllä tässä kuuluu mestarin ja kokeneen sellaisen ote. Hieno teos!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hillside Synths - Far away, in the middle of nothing 04.10.2007

Hillside Synths - Far away, in the middle of nothing
Tunnelma on aito ja rauhoittava. Soitin valinnat nappiin, harmoniset melodiat ja soitettu komeasti- sävellyksenä erinomainen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SLOWPOKE - Kahlitsematon 16.09.2007

THE SLOWPOKE - Kahlitsematon
Loistava biisi ja loistotulkinta. Sen syvällisempiä kommentteja antamatta tämä menee soittolistalle. Aivan mahtavaa meininkiä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mika Thorwine - Wasteland (clip) 17.08.2007

Mika Thorwine - Wasteland (clip)
Upeita melodioita ja viimosen päälle hiottua miksausta! Todella lupaavan kuuloista materiaalia. Ehtaa spacesynthiä ja minunlaiselleni tuoreelle spacesynafanille tällainen on aina todella piristävää nannaa. Tuo Glory of The Space on klassikko ja tekijältä voidaan odottaa kyllä aikas upeita teoksia, kuten tässäkin on (vaikkakin vain maistiaisten muodossa). Ei huonoa sanottavaa, keep on the great work!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - Tomorrow 17.08.2007

Nectino (Vanhat) - Tomorrow
Rakenteeltaan erittäin hyvin toimiva trancebiisi. Pidän melodisuudesta musiikissa ja tässä sitä onnekseni on. :) Melodiat toimivat upeasti, ainoastaan, ne pianot jää mun makuuni pikkuisen liian taka-alalle. Melankolinen tunnelma on aina hieno asia... ;) Kyllä tässä komeasti on tavoitettu se mikä pitääkin, toimii. Ei muuta kuin lisää tällaista tulemaan, rock on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Weird sunday 30.07.2007

Cloom - Weird sunday
Siisti alku. Sitten alkoi sahalead laulaa, ja lauloikin komeasti. Upea melodia. Bassokuvio soi myös napakasti. Nautinnollista menoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Highlite - Error 23.07.2007

Highlite - Error
Seikkaillaan jossakin luolassa. Tulee mieleen tietokonepelit. Tässä on jotakin ovelaa, bassokuvio seikkailee omaa elämäänsä, luo aika mielettömän tunnelman. Ihan selvää paniikkia, erroria tulee eikä mitään mahda, missä se nappi on? Tämä on omalla tavallaan mielenkiintoinen teos. Erityismaininta arpeggioille ja rumpukompeille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rikkalapioon tarttuneet sävelmät - P.e.t.t.u.r.i 21.07.2007

Rikkalapioon tarttuneet sävelmät - P.e.t.t.u.r.i
En halua pahemmin puuttua tuotannollisiin seikkoihin, varsinkin jos kappale on hyvin sävelletty. Ja tässä biisissä on juuri näin. Sävellyksenä toimiva, hyvin tasapainoinen kappale. Kaikki osaset kiinnittyvät toisiinsa luontevasti ja kappale etenee määrätietoisesti. Luontevaa. Mielenkiintoista. Erityisesti pidän tavastasi vaihdella äänenpainoa ja -korkeutta luodaksesi vaihtelua muuten samoille melodioille ja sanoille. Hyvin valitut soundit siitä syntikasta- rock-henkinen biisi jossa on draivia. :) Kritiikkiä? Noh, jos nyt jostakin, niin tuo alun feidaus ei ihan toimi- mutta ehkä siihen ei pitäisi puuttua- mainitsin kuitenkin. Ja siitä esityksestä sen verran, että muuten hyvin tulkittu kappale, mutta jäin kaipaamaan pikkuisen lisää särmää, räväkkyyttä johonkin kohtaan. Hyvä biisi, mutta tosiaan tasainen niin hyvässä kuin pahassa. Sellainen "piikki" olisi johonkin kappaleen loppuosaan ollut kiva. Pidin kuulemastani, tätä jaksaa kuunnella useitakin kertoja. Hienoa!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nova - Head Injury 17.08.2007

Nova - Head Injury
Hienosti toimii. Paljon on samplattu, mutta se ei mikään ongelma ole. Mielenkiintoinen teos, muistuttaa kovasti omia Amiga-aikaisia metallivetoja tyyliin Metallica. Jatka vaan samalla linjalla mutta tosiaan kannattaa kokeilla eri tyylejä niin sieltä saattaisi se omin tyyli löytyä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SLOWPOKE - Am F C G kisabiisi v1.2 07.07.2007

THE SLOWPOKE - Am F C G  kisabiisi v1.2
Loistotavaraa, ja arvio perustuu siihen mitä kuulen- rouheaa sähkismeininkiä. Miksaus aika hyvin hanskassa, ehkä pientä kirkkautta kaipailisin, mutta toisaalta tässä on nyt sellainen 70-luvun "sätkä suunpielessä" (mitähän tämäkin mielikuva tarkoittaa..) meininki. All right, rock on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Hexagon 2 03.07.2007

Cloom - Hexagon 2
Loistava biisi, loistava tunnelma. Miksaus kuulostaa raikkaalta ja selkeältä. Minusta tässä on menty eteenpäin. Tosiaan, nautinnolista meininkiä, olen Spacejoen kanssa samoilla linjoilla, että tosiaan Mikserin parhaimmistoa. Tämä kappale menee suosikkeihini.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pauli Merilainen - Sylph Wind 5: Capital 07.07.2007

Pauli Merilainen - Sylph Wind 5: Capital
Komeat melodiat!! Alku juhlava! Ja sitten jatketaan sinulle tutulla piano(improvisaatio)linjalla. Tunnelma on tavoitettu upeasti, tässä taitaa olla mielestäni paras biisi tunnelmiltaan ja rakenteeltaan! :) Loistavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Polar night-Summer 12.06.2007

Cloom - Polar night-Summer
Kauniit melodiat, lämpimät soundit... on kyllä todella miellyttävän kuuloinen biisi jälleen. Soitto menee niinkuin pitääkin. Soundit soivat yhdessä kuin olisivat samaa perhettä, minimalistiset rummut jumpsuttavat taustalla... sopii hienosti kappaleen teemaan ja tunnelmaan. Tässä maalailet jälleen omaperäisiä hienoja tunnelmia mitä ei nykypäivänä kuule oikein mistään. Upeaa meininkiä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ambience Hall - Otto 07.07.2007

Ambience Hall - Otto
Otto leijuu... Nukuttaa. On ambienttia, ja on melodista. Hyvin tunnelmalliset soundit ja melodiat- pianotkin mukana. Se on hyvä, pidän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escay - Affection 05.06.2007

Escay - Affection
Tunnelmaahan tässä on tosiaankin. :) Erittäin hyvin valitut soundit, toimii yhdessä erinomaisesti. Transen kenreen nähden aikas tyypillistä "dreaming" -lisillä maustettuna. Ja tämä dreamtrance toimii erinomaisesti tunnelman luomisessa. Melodioiltaan ei tosiaan mitenkään mieleenpainuva, mutta se ei mitään haittaa. Haikea tunnelma kaikenkaikkiaan, tämä on vaihtoehtoista ja suositeltavaa musiikkia kesän tunnelmiin, ja tosiaan varsinkin kesäyöhön- syvät mietteet ja auringon laskut. Hyvä!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SLOWPOKE - Morning Son 18.06.2007

THE SLOWPOKE - Morning Son
Mahtavaa. Sopivan lämpimät skitasoundit, ja svengaava soittoa. Kaikki soittimet pelittää komeasti. Biisin rakenne on toimiva. Hienoja melodioiden ja sointujen vaihtoja, rytmikäs... Ei muuta kuin soittolistalle!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Highlite - Gearbox 27.05.2007

Highlite - Gearbox
Hardcoreahan tämä on aivan selvästi. Mahottoman miehekästä meininkiä. Miellyttävän nopea biisi, ei jää vetelehtimään. Yllättäviä äänähdyksiäkin mukana. Ei mikään tavanomainen teos. Jees!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haven - Vie minut pois 28.05.2007

Haven - Vie minut pois
Melankolinen kappale, piano ja viulu luovat tähän kappaleeseen hienoja lisäsävyjä. Laulajan ääni on hyvä, ja sopii tämän tyyppiseen musiikkiin hyvin. Eka hitti... on hitti edelleen! Hienoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - Rainy Day 10.05.2007

Nectino (Vanhat) - Rainy Day
Tosiaankin, kaunis melodia ja tunnelma. Soundit tosiaan kirkkaat ja hienoa että mukana on elektroninen piano. Kappaleen puolivälissä mukaan tullut basso tuli sujuvasti mukaan. Rentouttavaa. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Protozoan 08.05.2007

Cloom - Protozoan
Omat vanhat teokset ja niihin paluu uudelleenrakentelun merkeissä ovat tosiaan mukavia "trippejä"! Saa jonkinlaista perspektiiviä siihen missä joskus on oltu ja mihin on tultu. Näissä siis eräällä tavalla sulkeutuu jokin "ympyrä". Noh, vilosovoinnit sikseen, ja keskitytään nyt tähän musiikkiin. Tosiaankin aivan upeat lämpimät ja massiiviset soundit näissä Cloomin teoksissa- on erinomaiset laitteet millä musaa tehdään ja taitava muusikko ennenkaikkea joka on loihtinut komeita soundeja, melodioita ja rytmejä. Tässä biisissä tunnelma on jotain hyvin omaperäistä, jotenkin jännittävää ja odottavaa. Ilmavaa ja kulkevaa.. itselleni tulee mieleen jokin laboratorio jossa tosiaan on näitä säiliöitä missä säilötään humanoideja. Nesteitä kulkee pitkin putkia ja pisaroita tippuu säiliöihin... Aivan mahtava teos jälleen kerran. Kokeneen ja taitavan tekijän teoksia...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JTL - Elysium 06.05.2007

JTL - Elysium
Tässä tosiaan erittäin menevää meininkiä. Kuten trancelle on tapana... Itse en trancea hurjasti ole kuunnellut, mutta omaa musamakua lähinnä trancesta on tämä melodinen osasto. Vinkeät bassokuviot vetää niinkuin lisää vauhtia muutenkin vauhdikkaaseen tunnelmaan. Soundit on rouheita, siis hyviä, ja tosiaan tämä varmasti toimii tanssilattialla (niille jotka tanssii, itse en tanssi ylipäätään :)) Kaikenkaikkiaan tiivis tunnelma ja tunnelmaltaan sopivan vaihteleva. Vaikka taukoa on tullut noinkin paljon edelliseen, niin ei sitä juuri kuule, eikä tietäisi ellet olisi itse sanonut. Hyvä, ei oikein huonoa sanottavaa nyt tullut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SnowAngel - Players on a journey through realms - Down to the root of it 30.04.2007

SnowAngel - Players on a journey through realms - Down to the root of it
Lähtee ambienttimaisesti liikkeelle. Miellyttävän pehmeät rummut olet valinnut tähän biisiin. Muutenkin soundimaailma on onnistunut, ehkä yksi leadisoundi vain tulee minun makuuni liian voimakkaasti esille. Mutta tässä tulee kieltämättä itämaisia fiiliksiä monin paikoin. Todellakin kokeilevalla linjalla ollaan, erityinen huomio rumpukompin komeasta vaihtelusta biisin jälkimmäisellä puoliskolla. Kappale ei jää päähän soimaan, mutta pitääpä kuunnella se uudelleen. Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NEW EVOLUTION - Rainbow in the rain 02.01.2009

NEW EVOLUTION - Rainbow in the rain
Nopea tempo, ja se on hyvä... pidän nopeasta musiikista. Soundit on hyvät. Erityisesti basso ja basari iskee napakasti. Genrelle aika tyypillistä meininkiä, ja hyvin toteutettuna. Stereokuva on laaja, ja mielestäni biisi paranee loppua kohden. Taustamusana toimii hyvin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ambience Hall - Clocking Å 13.05.2007

Ambience Hall - Clocking Å
Tässä tosiaan nukahtaa, on sen verran rento ja rauhallinen biisi. Hyvin tunnelmallinen, tosi siistii meininkii hei! Ambientiä tosiaan. Tänään ei oikein rakentavaa sanottavaa löydy, mutta mukavaa kuunneltavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Green Dreams Project - Twilight Universe: Energy flows 09.01.2008

Green Dreams Project - Twilight Universe: Energy flows
Hienostihan tämä soljuu. Basso on vähän vaimean kuuloinen mutta linja on hyvää LD- kuviota. Pidän tämän kappaleen tunnelmasta, kevyt ja kuulas. Erityismaininta muutamille rumpukuvioille, kuulostaa todella toimivalta. Täytyy sanoa että ei ollenkaan hullumpaa alottelijalta! Miksaus on myös ihan hyvä, ehkä soundien lihavuutta voisi hieman lisätä joillakin effekteillä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pauli Merilainen - Sylph Wind 2: City 22.04.2007

Pauli Merilainen - Sylph Wind 2: City
Intro on loistava. Sen jälkeen alkaa pulputtava melodinen meno... jota jatkuu sitten koko kappaleen loppuun saakka, feidauksiin asti. Komeita soundeja ja varsinkin nuo chiptune-vaikutteet. Menevää musiikkia, hyvin melodista ja rytmikästä. Tulee voimakkaasti mieleen 1980-luvun 8-bittiset tietokonepelit... varsinkin MSX-koneen Konamiklassikot. Pidän erittäin paljon tämän tyyppisestä melodisesta elektronisesta musiikista, näissä on mielestäni ideaa. Ainoat miinukset liittyvät taustan yksitoikkoisuuteen ja rumpu-ja bassosoundien liialliseen(kin) kepeyteen. Enemmän massaa soundeihin. Ja sitten kappale on aika täyteen tumpattu melodioiden ja rytmien iloittelua. Olisin kaivannut johonkin kohtaan pienen hengähdystauon ilman rumpuja- maalailua. Mutta nuo miinukset piti vain nostaa esille kun biisi on kuitenkin muuten komeasti tehty ja artistilla on hieno melodioiden taju ja sävelkorva. Ja pianosoundikin ilmeisesti on soitettu livenä(?). Kiitettävä teos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Polar night-Spring 16.04.2007

Cloom - Polar night-Spring
Kyllä tässä kappaleessa on aivan mahtavan hieno tunnelma. Lämmin ja rauhoittava, kauniit melodiat. Minun makuuni taas soundivalinnat on aivan hyvät, tuo leadi tuo sellaista terää ja voimaa tuohon kohtaan jossa se soi. Soundeillakin saa tuollaista tunnelman kohottamista- tasapaksuutta kannattaa muusikon varoa (ellei tee unimusiikkia tai hissimusaa). Ja tässä tunnelmat vaihtelee komeasti. Bassossakin on sopivasti särmää. Soitannallisesti sujuu komeasti, tästä on hyvä edetä kohti liveä. Voin kuvitella tämän livebiisinä, sellaisena rauhallisena hetkenä, laservalot vain välkkyy...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele J R Music - The Storm 07.05.2007

J R Music - The Storm
Mielenkiintoisia soundimaisemia, raakaa meininkiä! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele gerana - Chili 07.05.2007

gerana - Chili
Hienoja soundi- ja melodiamaisemia. Tosiaankin Japanilaisia tunnelmia tule mieleen, ja kirpakoita chilimakuja.... :) Rauhallinen kokonaisuus, mukavaa kuunneltavaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ilmarque - Circuits of Love 04.05.2007

ilmarque - Circuits of Love
Tässä tosiaan tällaista spacesynth-meininkiä vokoodereilla täytettynä. Hienoja elementtejä. Rumpukuviot hauskasti pelkistetty, siirretty taustalle... Tässä on tosiaan makee veto, toteutus hyvä eikä soundeissa sinänsä ole vikaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Alone 19.04.2007

Wavescale - Alone
No niin! Kaunista maalailua tässä kappaleessa. Hienot soundit kaikenkaikkiaan. Melodiat on nerokkaat, ja mukavasti luovat hienoja tunnelmia. Tämä on sellainen positiivinen ja ryhdikäs (jos näin voidaan sanoa) biisi, jollaisesta itse pidän. Kontrastia pehmeistä ja terävistä elementeistä. Lahtelaiselle pitää aina antaa plussaa tyylipisteisiin. :) Kaunis biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Credits (Ur-Quan Masters) 24.08.2007

TÄDÄÄ - Credits  (Ur-Quan Masters)
Jännittäviä sointukuvioita ja varsinkin soundit ovat mielenkiintoisia. Tunnelma on hieno, ja tosiaan pelimusiikiksi varmasti sopii hienosti. Melankoliaa ja tasaisen varmaa menoa. Kyllä tätä mielellään kuuntelee, uudelleen ja uudelleen...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SnowAngel - Drifting out of the blue 06.04.2007

SnowAngel - Drifting out of the blue
Hieno, surullisen tunnelmallinen kappale. Tästä tulee mieleen mietteet syvät. Taustajousien sävelkuvion jatkuva toisto antaa kappaleelle luonteen- ikäänkuin biisi hengittäisi. Tosiaan kappale alkaa loppupuolella kohottaa tunnelmaa positiivisemmaksi. Kaunista maalailua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pauli Merilainen - Sylph Wind 1: Earth 22.04.2007

Pauli Merilainen - Sylph Wind 1: Earth
Tämä kappale toimii melkeimpä paremmin kuin tuo City. Paitsi ehkä tuota pianokikkailua olisi voinut olla hieman vähemmänkin, paitsi tuo n. 1:30 tuleva matala pianomelodia on komea. Ilmavaa menoa. Kevyt olo tästä tulee, mutta kuten Cityssäkin, niin rauhoittavaa kohtaa jää kaipaamaan, nyt tästä tulee sellainen hieman levoton tunnelma. Mutta hieno teos tämäkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Press play on tape 15.03.2007

Cloom - Press play on tape
No niin, arkistotavarassa on aina sitä jotain... Tuttua Cloomiahan tässäkin on kuultavissa. Tunnelma on aika hieno. Vocoderitkin mukana... Aijai, nostalgiaa. Kuraa? Minusta ei lainkaan. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pauli Merilainen - Ex- Sylph Wind: Syberia 14.03.2007

Pauli Merilainen - Ex- Sylph Wind: Syberia
Hienoja pianomelodioita, ja vauhdikas tunnelma. Etenee komeasti, ja kivoja kikkoja välissä. Tässä tulee välillä Jarre mieleen. Hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - White Rain 09.04.2007

Misty Steps - White Rain
Suurena klassisen musiikin ystävänä (ja pianon) nautin varsinkin rauhallisesta pianomusiikista. Tässä olet loihtinut upean tunnelman kauniilla melodioilla. Pianon soundi on nappiin sopivan pehmeä. Hieman ehkä loppui yllättäen... Mutta kaunista on, ja mukava tunne jäi tätä kuunnelleena.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele gerana - Downwind 09.04.2007

gerana - Downwind
Hyvältähän tämä kuulostaa! Tunnelma on hienon kevyt. Melodinen ennenkaikkea, mutta parasta tässä on omaperäinen rytmi/rumpukuvio. Itseasiassa erittäin kaunis kappale, mitään selkeää melodiaa ei mieleen jää, mutta sittenpähän pitää kuunnella uudelleen ja uudelleen...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Signal - Canned Jarre 26.04.2007

Signal - Canned Jarre
Komean nostalginen, Jarre tosiaan tulee mieleen melodioista ja soundeista, mutta kuitenkin artistin oma biisi - tulkinta on komeaa. Hienoja melodiakuvioita ja äänitehosteita. Jarren fanina tämä lämmittää erityisesti. Excellent!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Eternity - Cry For Eternity 09.04.2007

The Eternity - Cry For Eternity
Kauniita sävelkuvioita, maalailua kerrassaan. Tunnelma on onnistuttu saamaan haikeaksi- Hieman mietin tuon pianon kanssa että onkohan se hieman liian voimakas soitin tähän biisiin, harppu olisi ehkä siinäkin toiminut tunnelmaltaan paremmin, mutta ei siinä mitään vikaa ole- piano ja brassit antavat selvän toivon kaikkeen murheeseen. Kaunista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Disillusion 25.02.2007

Cloom - Disillusion
Tämän kappaleen kehitystä on jännä seurata, alun rakentelevasta haikailuista siirrytään yhä intensiivisempään tunnelmaan, kunnes ihan lopussa varovainen häivytys soundi soundilta pois. Tunnelma on tässä biisissä parasta, ja jännittävänä yksityiskohtana vox-äänet jotka ainakin alkupuolella säpsäyttivät meikäläistä kuin ääniä haudan takaa tms.. :) Hieno kappale ja melodisesti huippua jälleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SnowAngel - Morning tea 19.02.2007

SnowAngel - Morning tea
No niin, tässähän oli reipasta ja positiivista meininkiä, ns. "neutraali" taustamusabiisi. Voi ihan kuvitella itsensä aamutoimissa tämän musan tahdissa. :) Ei suurempia yllätyksiä, mutta ihan kivaa odottavaa tunnelmaa luovaa musiikkia. Aika matalat nuo bassosoundit, kuten kerroit niin tarkoituskin oli- mutta itsellä hieman tekisi mieli nostaa biisin taajuutta ja kuunnella sitten miten kappaleen tunnelma muuttuu. En tiedä olisiko muuttunut suotuisampaan suuntaan, tämä taajuus vain antaa vaikutelman pienoisesta "väsyneestä" meiningistä, mutta toistaalta se sopii kappaleen teemaan. Hyvä kappale. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - La Primavera 06.05.2007

Nectino (Vanhat) - La Primavera
Kommentti tästä vielä on antamatta... Komeaa meininkiä! Melodinen trance on lähinnä meikäläisen sydäntä trancen genreistä melodiensa puolesta. Ja tämä menee genreen komeasti. Hyvin vedetty biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Troposphere 12.02.2007

Cloom - Troposphere
Kylläs oli lämpimät soundit, ja se on vain hieno asia. Tosiaan sun laitteista lähtee puhdas soundi! Itse kappaleen melodioihin... musiikillisesti kuuntelua kestävää, melodista ja miellyttävää, rauhallista tunnelmaa luova kappale, jotenkin mietteliäs hyvällä tavalla. Erityiskiitos menee noille erikoistehosteille... Bassokompista tulee mieleen Jarre ja Vangelis. Cloomia parhaimmillaan! Upea teos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SnowAngel - Making it worthwhile 15.02.2007

SnowAngel - Making it worthwhile
Tosiaan... Mielenkiintoinen intro, siitä plussaa. Pieniä tarkoituksellisia riitasointuja väliin, ja voila. N. 1:40 päästään sitten vauhtiin, aika soljuvaa meininkiä, ja suht. matalilla soundeilla. Tulee aika tumma fiilis, hieman mystinen. Mielenkiinto ja yllätyksellisyys tässä kappaleessa on parasta antia. Jep.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Vault - 10 Second Attack 04.05.2007

The Vault - 10 Second Attack
Aineksia on! Hyvältä kuulostaa siis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Northern Aggression - Deranged driver 05.03.2007

Northern Aggression - Deranged driver
Transsiahan tässä... olet siirtynyt onnistuneesti trackerista reasoniin, onnittelut! Tuota, tässä on hyvä tunnelma, erittäin hyvälaatuisia soundeja ja hiottu lopputulos. Monotonista estetiikkaa jonkin verran. Aggressiivista fiilistelyä. Hyvältä kuulostaa projektin ensimmäiseksi biisiksi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SnowAngel - 18 below zero 03.03.2007

SnowAngel - 18 below zero
Jännittäviä melokiakuvioita ja dynaamisia soundeja. Tässä on jälleen hieno teos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enternity - We Shall Meet 07.05.2007

Enternity - We Shall Meet
Kaunis biisi todellakin. Haikeat padit toimii loistavasti alussa ja pikkuhiljaa lisää soittimia tulee mukaan. Hienot soundivalinnat, miksauksesta ei ole negatiivista sanottavaa. Tunnelmallista tosiaan, ehkä hieman enemmän melodiavariaatioita olisi voinut biisiin lisäillä IMO joitain nostattavia elementtejä... Mutta aivan upea biisi siis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bernard P. Ktaemsshar - Dhid Krejun Mostu 27.01.2007

Bernard P. Ktaemsshar - Dhid Krejun Mostu
Mielenkiintoinen kappale. Melodiat ovat monimutkaisia, ja siten mielenkiintoa herättäviä. Menee taustamusiikkina- sopisi hyvin johonkin fantasiapelin taustalle. Tulee mieleen vanhat Final Fantasyt yms. ja se on hyvä asia. Tykkäsin erittäin paljon tom-rummuista taustoilla ja soitinten valinnoista. MIDI ei välttämättä ole huono asia, onhan siinä yksinkertaisuuden ja selkeyden estetiikkaa. Varsinkin nuo orkesteri- ja etniset soittimet tuovat sen tunnelman mikä niillä pitääkin tuoda. Kyllä hyvät lähtökohdat sinulla on jatkaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Synthonia 16.01.2007

Cloom - Synthonia
Huh huh että oli kauniit melodiat. Tuli tosi haikea olo tätä kappaletta kuunnellessa, mikä on erittäin positiivista. Rauhallinen fiilis läpi kappaleen, matalat bassot toivat tasapainoista tunnelmaa... Mutta nuo melodiat, aijai. Varman päälle tahtia ja loistava lopputulos. Pidin paljon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heat Radius - Earthquake 21.01.2007

Heat Radius - Earthquake
Tutut soundit... ;) Raikkaan kuuloista ja tempo on yllättävän hillitty- toimii komeesti. Ehkä pikkuisen liian voimakkaasti kuuli nuo padit, ja bassot vaimeat, mutta toisaalta sopii tunnelmaan. Samantapaista musiikkia kuin minulla on tapana tehdä, joten siitä pisteitä. Tällaista lisää. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sounds of the Lake - Sunset 18.01.2007

Sounds of the Lake - Sunset
Ilta-aurinko laskee... Todella keveitä tunnelmia. Hieman kantelemainen soundi tuossa melodiassa... Rytmi alkaa pikkuhiljaa, pehmyt basso ja monipuoliset rummut lyö rytmiä. Kappale on miellyttävää kuunneltavaa. Miksauksesta sen verran että basso on ehkä hiukan voimakas verrattuna muuhun musiikkiin- tai ainakin mun laitteilla kuunneltuna siltä tuntui... Ajaton ja raikas tunnelma. Hyvää työtä, komea päätös trilogialle, jonka toinen osa oli kuitenkin allekirjoittaneelle paras. Mutta oikein hyvä kappale!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sounds of the Lake - Sun is Shining (Original mix) 12.01.2007

Sounds of the Lake - Sun is Shining (Original mix)
Biisi alkaa odottelevasti mielenkiintoisella rytmikuviolla, kunnes sitten alkaa letkeä funk-henkinen basso ja synthkitarariffit... Ja sitten tulee todella mehukkaat padit ja muhkeat bassot aloittaa mieltä rauhoittavan kuvion. Biisin parasta antia mielestäni on n. 2:30 alkava melodiakuvio, joka luo kappaleelle persoonallisuutta. Toistoa on, mutta tämän tyyppisessä musiikissa se on ihan tyypillistä. Erittäin hyvä kappale, loistavaa teknisesti ja melodisesti kaikki kohdallaan. Melodia on hyvin mieleen painuvaa. Komeaa menoa, jatka samaan malliin! Pistän tämän tehokuunteluun.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - First contact 06.01.2007

Cloom - First contact
Pidin alusta. Sahalaitainen synthbasso rakensi selkeän rytmityksen, minkä jälkeen hiipi sitten padit melankolisine melodioineen, ja sitten tunnelmat siirtyy jännittävämmiksi. Vihellykset tuo mieleen sitten tämän ufomaailman. Rummut eivät (onneksi) ole liian voimakkaita, olisi silloin tullut liikaa mieleen "2Unlimited- No limits", ja riit-tä-vä-sti siihen välimatkaa onkin - siis kaikki on vain isoa plussaa. Hyvä meininki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4BEERS(Nurkkapojat) - Everyday 24.08.2007

4BEERS(Nurkkapojat) - Everyday
Aivan loistava. Justiinsa minun makuuni iskevää materiaalia, tumma tunnelma ja mahtavat melodiat. Minulle tulee mieleen Whitesnake ja M.S.G. (ovat henk. koht. suosikkejani hardrock- gatekoriassa). Miksauksen kun saisi kondikseen niin aivan bueno!!! Kiitos musiikista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anarqi - Lauantai 21.01.2007

Anarqi - Lauantai
Hienoja melodioita ja harmoniaa. Snare ja hihat aika metalliset ja terävät, vaatii vähän totuttelua. Kaunista maalailua. Vangeliksen "fanina" pidän erityisesti melodian korostamisesta biiseissä- Tämä oli erittäin seesteisen kuuloinen mutta kuitenkaan olematta lattea. Hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nödhammaren - Fake IT 06.05.2007

Nödhammaren - Fake IT
Jaaha, tästähän rävähti makoisa kasaribiisi liikkeelle! Komeeta tunnelmointia nostalgisilla soundeilla... Tosiaan positiivinen melodia, pidän paljon tällaisesta jossa melodiaa ja rytmiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sounds of the Lake - Sun is from Horizon 29.10.2006

Sounds of the Lake - Sun is from Horizon
Alku on rauhallista fiilistelyä, kunnes vauhti yhtäkkiä kiihtyy- olen Cloomin kanssa samoilla linjoilla siinä mielessä että tässä tyyli muuttuu kesken biisiä aika radikaalisti ja tähän menevään osioon olisi ehkä sopinut paremmin teemaltaan lähempänä oleva intro. Tämän kappaleen rauhallinen "intro" (jos niin voi sanoa) on upea, olisin mielelläni kuullut jatkoa samaan teemaan hieman varioiden. Lopussa palataan taas sitten alun teemaan, ja se kyllä kasaa kappaleen hyvin pakettiin. Mutta hallitset tämän trancen tyylilajin upeasti ja siitä pointseja. Jatka samoilla linjoilla!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sounds of the Lake - Lift me even Higher (Dj Tomka edit) 06.01.2007

Sounds of the Lake - Lift me even Higher (Dj Tomka edit)
Hienoa kokeilua. Aika makeita tunnelmia. Rytmi on hyvin vaihteleva ja mielenkiintoinen, melodiat raikkaita. Ehkä jäin hieman kaipaamaan enemmän stereovaikutelmaa, mutta se on pikkujuttu. Ymmärrät todella paljon melodioiden päälle. Tulee mieleen tässä biisissä että koko ajan touhutaan jotakin, sopii siivouksen tms. askareen taustamusiikiksi, mikä on ihan jees juttu. Välillä mietiskellään ja sitten taas mennään. Muuten olisi erinomaista elokuvan taustamusaa. Minä pidän tällaisesta, mieleen ei jää mutta mielenkiintoa herättää. Ainoa miinus on tasapaksuus, mutta toisaalta siinä on myös vahvuutta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Tears Of Raven 06.03.2007

Galantine - Tears Of Raven
Komeaa tunnelmointia, erittäin hyvältä kuulostavaa orkesterimeininkiä. Melodisesti laadukasta ja toimivaa- olet tavoittanut tunnelman. Ei muuta kuin hatunnoston paikka. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Illusion in the dark 29.10.2006

Cloom - Illusion in the dark
No niin, palataanpas taas musiikin, eli Cloomin pariin :). Nämä Jarremaiset soundit vaan toimii upeasti. Intro oli hieman erikoinen biisiin verrattuna, mutta sen tarkoituksenahan onkin luoda mielenkiintoa ja odotuksia siihen mitä on tulossa. Toimii loistavasti, pidän hurjasti melankolisesta tunnelmasta tässä kappaleessa. Niin live-keikka... tämä toimisi hyvin vaikka keikan ensimmäisenä kappaleena, esim.
9

Sivu: 1 2