Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Musiikki on aina ollut osa elämääni, puhutaan todellakin elämäntavasta. Jo ennen ala-astetta lauloin omia sävellyksiäni kovaan ääneen ja suurella sydämellä aikuisten riemuksi. Nykyään, lähes parinkymmenen vuoden kuluttua tuosta, käytäntö on pysynyt hyvin samanlaisena, tosin kulunut aika on vaikuttanut sävellysten sisältöön.


Instrumenteista taittuu laulun lisäksi parhaiten kitara, mutta tarpeen vaatiessa myös basso, piano ja ehkäpä kontrabassokin. Kuitenkin pidän itseäni ennen kaikkea biisintekijänä ja hengentuotteideni tulkitsijana. Tällä hetkellä vaikutan kaverieni kanssa neljässä enemmän tai vähemmän aktiivisessa bändikokoonpanossa.


Mikserissä olen pääasiallisesti pitääkseni yllä Caught In The Betweenin ja Frozen Semenin sivuja. CitB:n ensimmäinen täyspitkä Equilibrium julkaistiin 16.1.2008, sitä saa muun muassa Levykauppa Äx:stä. Mikserissä tältä lätyskältä on kuultavissa kaksi kappaletta. Vastuualueenani on levyllä vokaalit, jatkossa myös rytmikitarat, uusissa biiseissä on myös säveltämiäni juttuja.

"Support music, not rumors." - Chuck SchuldinerPikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: