Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Joutilas yläluokka - Tahdon muistaa huomenna

Morjensta tyyppi!

In case sää tarviit jotain skenaarioo tässä niin kerrottakoon sen verran että tämä tässä on Jarkko. Tämä tässä soittaa ja laulaa kaikkia bändisoittimia vähintäänkin huonosti. Vahvuusalueina voitaisiin ajatella kitaroita ja vokaaleja, mutta ei nyt ajatella niin pitkälle. Tämä tykkää kaikesta mikä soi. Tämä säveltää, kirjottaa ja soveltaa vapaasti opittua ja oppimatonta. Käsillä on nyt tyypillinen genrehuora, joka tekee sitä mikä tuntuu hyvältä.

Bändejä on vuosien varrella kertynyt muutama, niinku vaikkapa Pohdiskeleva yksilö, Sinetti, Lokosa ja tätä nykyä Joutilas yläluokka & Oskari Salaman päiväkirjat. Sitten on noita hassutteluun keskittyneitä cover-säätiöitä, kuten Maitopojat ja Talo-orkesteri. Terapiaryhmien sarjassa mainittakoon suvereeni Stephanie Swallows.

 

Jos sie halluut nii mainosta veikkonen jotain hyvvää mussaa kuunneltavaksi! Tykkäilen paljosti lyriikoista, tyttölaulajiin olen heikkona ja sitten kovasti ovat olleet mieleen myös singer/songwriter -tyyppiset jutut. Arvostan toki kovasti jos käyt meikäläisen hillopurkeilla vähän vastapalloon nuuskimassa, niistä löytyy valinnanvapautta siinä määrin että varmasti jokaisen mieli saadaan jollakin biisillä pahoitettua, valitsee vapaasti hän.Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: