Slavemirror

Circum Elements

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Tommy Loose 18.02.2006
Jeee hard rockkia!! Biisistä riittävän rankka ja tappavanrankka! Hyvät kitara riffit!!
0   +1 +2
 
7
MickeyC 04.04.2005
Laulu on vähän alla ja kuulostaisi paljon paremmalta vähän paremmin miksattuna, biisisä on ideaa, vähän kuulostaa kyllä tutulta, eikä omaperäisyyttä ole oikeestaan. Ihan hyvin soitettu. Noi kitaroiden liian mössöt soundit vähän häiritsee. Kertsissä ihan hyvä melodia.
0   +1 +2
 
8
Eternity 04.04.2005
Vähän menee pää sekasin tuossa alussa. Laulut ovat aivan liian hiljaisella, mutta muuten ne sopivat tällaiseen tyylisuuntaan. Säröistä en henkilökohtaisesti pidä. En henkilökohtaisesti kuuntelisi tätä kappaletta uudelleen, mutta uskoisin että paremmin miksattuna tästä on myös muillekin iloa.
-Defu / Eternity-
0   +1 +2
 
7
Mustepullo 04.04.2005
Ensimmäisenä kiinnittää huomiota laulajan hyvään, asenteelliseen otteeseen. Jotenkin vain nuo kitarasoundit hämmentävät, selkeämmillä murinoilla biisi kuulostaisi allekirjoittaneen korvaan vieläkin paremmalta. Osaavaa soitantaa koko porukalta kuitenkin...
0   +1 +2
 
Riku Rotten 04.04.2005
Saundit jotenkin keskeneräisen kuuloiset. Ei varsinaisesti huonot, mutta jotenkin. Koskee kitaroita. Biisissä on mukavan vihainen meininki joka ulottuu laulajan äänenkäyttöön asti. Siitä plussaa.
0   +1 +2
 
Mr.Right 04.04.2005
soitto kulkee hemmetin hienosti. laulun olisin toivonut olevan enemmän pinnassa. kunnon huuliharppimikki soundi ja paaaljon kompuraa : )

mut biisin runko ja soitto kulkee kuin höyryveturi alamäessä!
asia meininki!
0   +1 +2
 
P. Virta 04.04.2005
Mun mielestä ihan hyvä kappale, tuntuu kuin olisin joskus kuunnellut tän ennenkin
0   +1 +2
 
7
thepax 04.04.2005
Olihan siinä rokinrytkettä ja hyvää rumpalointia. Laulu oli vähän aneeminen ja kokonaisuudesta ei mitkään kohdat tullu esiin. Se oli soittamista. Ei nostanu itseään keskinkertaisuudesta.
0   +1 +2
 
9
janiH 04.04.2005
no nii!! sehän toimii. tykkäsin erityisesti laulajan äänestä, tulee mieleen hiukka vähemmän alkoholia kuluttanut Hettfield. kritiikkiä vois antaa suttuisista kitara soundeista.
0   +1 +2
 
kuollut_marsu 04.04.2005
riffi on tiukka. aika rok kyllä... Laulajaki hoitaa hommansa ihan mukavasti...
0   +1 +2
 
10
|Jadezki^| 04.04.2005
GOOD GOOD GOOD. ihanaa musaa. mun mieleen <3
0   +1 +2
 
9
argon 04.04.2005
Hyvä biisi, jossa rutistellaan mukavasti stoner-tunnelmissa - kitarat surisee kuten stonerissa kuuluukin ja kaiken kaikkiaan biisissä vedellään menemään hyvässä etunojassa crash-peltejä säästelemättä (joka on aina kaunis piirre ankarasti rokatessa). Eihän tätä voi missään nimessä hard rockiksi sanoa, ainakaan meikäläiselle sanapari "hard rock" tuo mieleen huomattavasti löysemmän musiikin - mutta mitä minä nyt tässä genrepoliisia leikin, onhan tämä toki sanan laveassa merkityksessä hard rockia...

Soitannollisesti bändin ydin on musiikkityyliin hienosti sopiva rumpalitoiminta - se pitää homman liikkeessä vastustamattomalla teholla, jota kitara+bassopuoli täydentää hyvin. Pieniä huteja mahtui soitannollisesti matkalle, mutta stoner-maisemissa liikuttaessa liika kliinisyyskin on pahasta - perussoitanto on kuitenkin niin vahvaa, että pienet heittelyt eivät juurikaan tässä yhteydessä hetkauta biisiä huonompaan suuntaan.

Vokalisti suoriutuu hommastaan kunnialla, joskin ehkä vielä vähän karheampikin tulkinta olisi tuonut sen viimeisen silauksen biisille - olisiko laulusoundi ollut kaiutuksen vuoksi vähän liian ilmavan kuuloinen, ensi demolle laulu "kuivana" ja vielä pienellä lisäintensiteetillä?

Arvosanan puolesta meni kohtaan 9, tämä oli hyvä biisi!
0   +1 +2
 
9
jimbow 04.04.2005
Biisi oli minusta hyvä. Eteneminen oli vauhdikasta, eikä kappale jäänyt missään vaiheessa junnaamaan paikoilleen. Kitarat oli kovin säröisiä. Rummut kuuluivat hyvin ja hyvä niin. Bassoa en juurikaan kuullut. Vokalistilla oli hyvä asenne esittämisessään ja loppuvaiheen rankka örinä oli jo nyt valmiin kuuloista. Vähän syvyyttä lisää laulajan ääneen ja laulamaan Fuuueeel is what I burn... Tosin pidin tästä jo nyt.
0   +1 +2
 
8
madonnas 04.04.2005
Orjapeili jyrää varsin Stonermaisesti eteenpäin, kyllä! Kyuss tulee mieleen ja se on aina hieno asia! Kyllä pärähtää, ja vielä enemmän ehkä hieman pössyissä:)
0   +1 +2
 
9
Enforce 04.04.2005
Meininkiä löytyy soitosta. Onko tuo basso mikä murisee noin helvetisti? :) Laulajasta tulee etäisesti Hetfield mieleen. Rummut vähän liian taustalla. Oikeastaan ihan mukava treenikämppäfiilis tässä. Kyllä tämä hevimieheen uppoaa, perkele! :D

9
0   +1 +2
 
7
Rikhard Black 04.04.2005
Aika pörinäsirinäosastoo noi skebat. En oikeen saa biisistä otetta. Ei tää kyl hirvee viileetä kamaa oo, ehkä tarkoitus onkin olla hot!? Mun mielestä biisin sävellys ei oo kummonen. En tarkoita et tää olis jotenkin paskaa, mut mä en saa tällasesta kamasta mitään irti.
0   +1 +2
 
Kalaforn 04.04.2005
Levyn hittibiisi? Ööh... Selvä. En kylläkään ota tuota tosissani. Eihän tässä ole edes mitään hittiainesta, mielestäni ainakaan. Laulaja on ihan hyvänkuuloinen.
0   +1 +2
 
MacFly 04.04.2005
Hittibiisi? No jaa... Introriffi on tosi siisti. Soundeista tykkäsin ja tuosta soittomeiningistäkin. Rumpali osaa asiansa, vokalistin englanti vaatii rutkasti parantamista, ei tuota häkkisenglantia jaksa kuunnella. No pientä kärjistystä mutta kuitenkin. Onhan tämä soundillisesti ja soitannollisesti tosi hyvää, mutta biisi ei vaan itsessään esitä mitään erikoisempaa.

Rockmusiikkia, ei sen enempää ei sen vähempää.
0   +1 +2
 
Bemary 04.04.2005
Minkähä takia tää kuulostaa jotenki huonosti miksatulta..? Jotenki kaikuu...tulee mieleen, et o äänitetty jossain kellarissa, autotallissa tai muuten vaa nauhottamiseen sopimattomassa ympäristössä.
Tällä biisillä ei ikävä kyl ollu tarjota mulle mitää. Harvoin oon tykänny hard rockista enkä kyl innostunu tästäkää. Jotenki tasapaksu. E oo genreen muutenkaa sen suuremmin perehtyny, eli jätän hehkutukset niille, jotka aiheesta jotai ymmärtääki... :>
0   +1 +2
 
kimurantti1 04.04.2005
En tiedä olenko puuduttanut korvani vai mitä, mutta jostain syystä niin monilla tämän tyylin edustajilla on todella tuhnut soundit. Ei niin, että omalla bändillä olisi paremmat, mutta hieman pidemmän kuuntelusession aikana kiinnitin huomiota asiaan. Asiaan ->

Laulajalla on kyllä munaa äänessä. Ehkäpä tämä toimisi livenä paremmin, kappale nimittäin kuulostaa juuri siltä että livenä meno voisi olla todella kovaa. Näin kotona pienistä kaiuttimista kuunneltuna jättää vähän kylmäksi.
0   +1 +2
 
7
damn_pc 04.04.2005
En lainkaan pitänyt skebasaundista.. Laulu toimi osin kyllä komeasti!
0   +1 +2
 
6
electrichaos 04.04.2005
Biisissä on mielenkiintoinen alun kitarariffi, mutta kokonaisuus ei vain toimi. Energiaa ei saada kanavoitua sinne missä sitä eniten tarvittas eli soittoon.
0   +1 +2
 
MajorForce 04.04.2005
Aika kovat pörinäsäröt. Kuuluu ilmeisesti asiaan, mutta ite olisin tykännyt vähän vähemmästäkin :D Sävellyksenä biisi on mielestäni varsin toimiva. Ei käy puuduttamaan. Tämä olis livenä kovaa kamaa.
0   +1 +2
 
7
Telaketju 05.04.2005
Aika tunkkasen rujot soundit, ehkäpä tämä kuitenkin enemmän metallia minun mielestä on.. Kertosäe kuulostaa hyvältä noinkin kehnohkoilla soundeilla mutta sovituspuolessa löytyy parantamisen varaa kuitenkin, laulajasta en ihmeemmin välitä..
0   +1 +2
 
6
JM 04.04.2005
Aika perus hardrokkia, keskitason riffittelyä. Sinänsä toimii, mutta omaperäisyys puuttuu. Tuntuu, että on jo kuullut ihan tarpeeksi tällaista musaa. Mitä tähän sitten oikein voisi sanoa, kun biisi ei liikuta mihinkään suuntaan? Tällainen musiikki voi tietysti toimia paremmin ja nostattaa tunnelmaa livenä, mutta kotona kuunneltuna tämä tuntuu hyvin puuduttavalta ja tylsältä.
0   +1 +2
 
9
mojoswing 04.04.2005
Tiukat on kitarasoundit. Onkos tää vähän tällästä vanhemman tyylistä kuitenkin. Toimii perkeleen hyvin!
0   +1 +2