Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Jep - täällä ollaan armotonta musiiki-intoilijaa, joka alituiseen haeskelee uutta hyvää kuunneltavaa musiikkia Genreen katsomatta. Tähän päivään mennessä R'n'B ja Suomalainen perusiskelmä ovat ne korviin sattuneet lajikkeet jotka ovat jättäneet aikalailla kylmäksi - toki arvostan hyvin tehtyinä noitakin genrejä, koska kuulijakuntansa löytyy niillekin ja mikäs minä olen sanomaan, että mikä on parasta A-ryhmää ja mikä taas ei...

Yritän olla kulkematta laput silmilläni musiikkia kuunnellessani ja arvioidessani, avoimella mielellä liikkuessa tekee löytöjä! Läheisimmät musiikkityylit kautta aikain ovat ehkä enemmän tuolla mutkikkaalla ja/tai rankalla puolella, eli progressiivinen rock/Progressiivinen Metalli, hardcore/grindcore/ääripään metalli/punk yleensäkin, jazz ja melkein mikä vaan avantgardismiin taipuvainen tavara yleensä säväyttää tavalla tai toisella. Keskitien musiikkia tulee kuunneltua vähemmän, mutta siltä rintamalta löytyy myöskin julmettu kasa hyvää musiikkia ja sellaistakin ajoittain tulee tuupattua levysoittimeen - genrerajoittuneisuus on tylsämielistä, sanon minä! 

Musiikinteossa olen mikserissä mukana FRESHCO-nimisessä orkesterissa yhtenä osasyyllisenä sorvaamassa poppia, rokkia, progea ja möykkää yhdistelevää renksuttelua. Myös niitä iänikuisia pöytälaatikkoprojekteja löytyy, jossa näkyvät lähinnä ne musiikilliset ääripäät joita tulee viisuihin viriteltyä ja niitä on tarkoitus pulpautella lisää esiin näille sivuille kunhan vain aikaa löytyisi viisujen viimeistelyihin. 

Mikserissä liikuskellessa on tullut arvioitua biisi jos toinenkin ja sama linja jatkunee tulevaisuudessakin. Biisejä arvioidessa yritän etsiä jokaisesta biisistä vahvuuksia ja kehittämispaikkoja omasta näkövinkkelistäni, eli edes hiukan enemmän sanomista koitan löytää kuin "hyvä biisi" tai "paska biisi". Se olennainen kysymys "miksi jokin on hyvää tai paskaa biisissäni" kiinnostaa varmasti jokaista viisunikkaria mikserissä, koska kaikki biisejä tehtailevat haluavat varmasti kehittyä tekemisissään ja oli palaute sitten plus- tai miinusmerkkistä, niin hyvin perusteltuna se herättää varmastikin ajatuksia ja auttaa näkemään omia biisejään paremmin ulkopuolisin silmin.

Arvointiin liittyen tein sellaisen periaatepäätöksen, että tekemissäni arvioinneissa keskityn biisien arviointiin ja kehityspaikkojen hakemiseen sekä kiitosten jakeluun hyville osa-alueille - arvosanoja en enää anna arvioimilleni biiseille!Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: