Lullabybye

Project Peter

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
((((-!-)))) 13.05.2007
Oikein rentouttavaa kaikessa rauhallisuudessaan. Tyhjentävää musisointia. Voisi oikeastaan kokeillakin nukkumaan mennessä, ei vaan ole tapana kuunnella musiikkia silloin. Hjuva, hjuva.
0   +1 +2
 
MKDELTA 01.05.2007
Hmmm, todellinen tuutilaulu. Oikein mukavaa, rauhoittavaa taustamusiikkia. Kuitenkin jotenkin vinksahtaneen kuuloista ajoittain. Hmm. Mielenkiintoista. Tykkään.
0   +1 +2
 
Muistikuva 16.04.2007
Ensimmäinen reaktio oli, että tämä voisi olla taustamusiikkina vahanukeilla toteutetussa lyhytelokuvassa, jossa ei tapahdu juuri mitään. Mutta noin muuten, en minä tätä kyllä jaksaisi pidempään kuunnella. Kuulostin tuolta kun pääsin ensimmäisen kerran leikkimään syntikalla. Anteeksi kovin, mutta ei uppoa minuun sitten yhtään.-KK
0   +1 +2
 
9
Giuse 14.04.2007
Hyvin lähestytty tätä lajia, mielenkiintoinen ote, tykkään tästä. EI välttämättä toimi tuutlauluna, mutta siitä genrestä tämä oj selvästi lähtöisin, raffinoituneempi tuutulaulu vaatimavampaan makuun.
0   +1 +2
 
Veritaikina 10.04.2007
No nyt on mullekkin tuutulaulu. Vaikk eihä täss tota lauluu oikeen ookkaan.
0   +1 +2
 
9
DJ Spora 06.04.2007
Tämähän on hieno teos. Teos, joka saa mielen lentämään jossain korkealla unien maailmassa. Hatunnosto, minulle ei näet laulettu ikinä tuutulaulua.
0   +1 +2
 
MacFly 05.04.2007
Ei tää nyt oikein potki! :) Ok, ei se varmaan ollut tarkoituskaan. Mut joo, ei tää nyt oikein toimi mulle muutenkaan mitenkään. Sellainen turhan sekava, ei rauhoita, vaan enemmänkin tekee hermostuneeksi. Tämmösiähän oli noi Lucasartsin 90-luvun seikkalupelit täynnänsä. Tai no, parissa kohtaa. Ja ne kohdat oli aika ärsyttäviä. Ehkä siksi tämä biisikin tuo sellaiset pahat fibat esille.
0   +1 +2
 
argon 05.04.2007
Sov gott!

Herkkää tunnelmointia tarjoillaan lähtökohtaisesti päätyen kuitenkin nyrjähtäneempiin sointuihin. Idea ei kyllä kanna ihan koko pituuttansa, tästä tulisi levykokonaisuudelle hyvä outro?
0   +1 +2
 
Modnar 04.04.2007
Vaikka minulle tuutulauluja onkin laulettu, tämä on silti lumoavan tunnelmallinen teos jonka parissa viihdyn oikein mielelläni. Ehkä hieman väsyttävää leijailua, mutta äänimaisema on sen verran kaunis ja herkkä, että mielellään tämän ääreen nukahtaisikin.
0   +1 +2
 
10
Sanotaanhan vaikka näin.. Jos kuvauksella ollaan tosissaan, niin tämähän on tosi kaunis ja samaan aikaan melodramaattinen tuutulaulu ja mielestäni kympin arvoinen. Jos tämä on vitsi, niin se on huonoin vitsi minkä olen koskaan kuullut. Toisin sanoen, tämä on erittäin koskettavan kuuloinen, vitsinä tämä ei toimisi ollenkaan. Uskon siis, että tämä on tosissaan tehty.
0   +1 +2
 
6
DevilHippie 28.03.2007
No ei nyt kyllä lähde edes väsyttämään. ei sano mitään.
0   +1 +2
 
9
raiwoband 26.03.2007
Tunnelmallista musiikkia. Tätä pitäisi kuunnella, vaikka kliseisesti sanotaankin, pimeässä huoneessa kuulokkeilla. Plussaa rohkeasta tyylistä!
0   +1 +2
 
Zebhyr 26.03.2007
Varsin angstisen kuuloinen tuutulauluksi. Aivan pienille ei ehkä tällaista kannata soittaa nukahtamiseksi.
0   +1 +2
 
8
sadcircus 26.03.2007
Vähän ehkä liiankin minimalistinen... magee tunnelma kieltämättä, tuutulauluna varmasti toimiva, (nyt en ikävä kyllä voi testata, kun pitää tämä kommenttikin kirjottaa)
0   +1 +2
 
Begemot 24.03.2007
Kommentoit taannoin kommenttiana ja sain sellasen kuvan, että on fiksu kaveri asialla, joka ei tee kokeellista kamaa vain pelleilläkseen. En tiedä johtuiko kommentistasi vain itse biisistä, mutta kyllä tämä paremmalta kuulostaa kuin se edellinen kuulemani teos.

Tykkäsin tuosta esittelytekstistä, siinä oli mielenkiintoinen ajatuksleikki. Itse biisi alkaa lupaavasti, sellaista mielyttävän rauhallista leijuntaa. Ja muistaakseni käytät metodi sellaine sattumanvaraisuutta yms. Kyllä tämä hyvältä kuulosti, sopis jonkin tiededokkarin taustalla.

Tosin, täytyy myöntää, että pidän hieman tiiviimmästä musasta. Tuossa kahden minsan kohdalla kävin jo miettimään tuleeko jotain uutta, mutta ajatukseen - siitä että laulu pysyy samassa tilassa vaihdella satunaisest - totuttua niin kyllä tuon loppuun asti kuunteli.

Jonkin verran itsekkin olen tutustunut tuohon satunnaisuuden ideaan musiikin tekemisessä, joten sitä kautta ymmärän kyllä kuinka hienoa tekijän kannalta tälläinen musiikki on.
0   +1 +2
 
Telaketju 24.03.2007
Toisaalta joo, kyllä on ihan tuutuulaulutunnelmaa ja hyvää yötä-meininkiä. Soundimaailma on kelvollinen joskin paikoin kuulostaa halpissyntikkasoundeilta. Tästä biisistä ei tartu mitään juttuja ainakaan johtunee siitä etten pahemmin tällaista kuuntele mutta kyllä varmaan tuutuulauluna menisi
0   +1 +2
 
tep 25.03.2007
Biisin esittelyteksti lupaili paljon. Miellyttävän ambientti tekele, joka olisi muuten ollut tasaisen mukavaa leijuntaa, mutta pikkasen holtittomasti vedetyt "melodiat" pitivät huolen, ettei tämä ihan unimusiikiksi sovi, kun koko ajan piti kuunnella, että mitähän sieltä seuraavaksi tulee. Joissain kohdissa mentiin jo sangen jatsahtaville linjoille.

Tällaiset kommentit ovat yleensä vähän hölmöjä, mutta nyt on vaan pakko kysyä: oliko tätä nyt ihan pakko fiilistellä neljän ja puolen minuutin verran? Vaikka biisi periaatteessa eteneekin koko ajan loppuun asti, niin omasta mielestäni tämä olisi ehkä voinut toimia vähän paremmin... no, suunnilleen puolessatoista minuutissa. Tai ehkä kahdessa. Idea kuitenkin tulee selville sangen nopeasti, ja sen jälkeen on lähinnä kuuntelijan motivaatiosta kiinni, jaksaako innokkaasti odotella ja seurata, mitä tuleman pitää. (On sitä itsekin tullut tehtyä kymmenminuuttisia kollaseja, joita ei jaksa kuunnella kukaan, harvemmin edes tekijä itse, vaikka niissä koko ajan tapahtuukin jotain mielenkiintoista. ;-)

Mutta siltikin: hyvin visuaalinen, melkoisesti tavanomaisesta poikkeava ja mainiolla sähköpianosoundilla kulkeva biisi. Ei siis suinkaan huono, mutta huonosti tämänhetkiseen mielialaani sopiva.
0   +1 +2
 
gonjo 25.03.2007
Aika ahdistuneita unia kyl näkee jos tätä iltaisin kuuntelee. Mut joo... Ihan jees, kait
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 25.03.2007
Uninen on tunnelma.. Hei eihän tätä voi kuunnella keskellä päivää kun meinaa nukahtaa. Ei sentakia että biisi ois huono vaan se on niin rauhoittava..
0   +1 +2
 
10
Tää oli loistavaa... ei todellakaan mikään unilaulu, kun tää oli punakärpässieni matka... Ihanaa... REALLY GROOVYY
0   +1 +2
 
repulse 18.04.2007
Kokeellista kyllä...en liiemmälti pidä tällaisesta musasta, mutta tässä oli kyllä sitä jotain;)
0   +1 +2
 
kristian_horna 26.03.2007
eihän tätä jaksa kuunnella loppuun tuutulauluna toimiva..muuten täyttä paskaa.
0   +1 +2
 
7
kolhoosi 12.04.2007
Hieman puuduttavan pitkä viisu, koska biisi ei missään vaiheessa kasva/tuo mitään lisää alun ensimmäiseen minuuttiin. Soundi tässä tuotoksessa on kyllä mukavan pehmeä, mutta melodia turhan pelottava tuutulauluksi, penskathan näkevät painajaisia kun tällaisia melodioita niille soittelee.
0   +1 +2