White Star

Karnakian

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
axession 06.01.2010
Erittäin mielenkiintoinen kombinaatio. Laulaja muistuttaa enemmän Depeche Mode:iin. Hyvät stemmat. Loistava melodialinja. Rummuta hyvin soitettu mutta huonosti miksattu, puutuu voimaa, varsinkin bassarissa. Tomit toimivat ja virvelikin on hyvää loppu on jotenki epsiististi miksattu. Basso saisi olla parempi esille.
Muuten kaikki tiomi.
0   +1 +2
 
9
S1mppa 19.11.2009
Aika maukas tuo intron hammond/säröskittayhdistelmä.
Rummut soundaavat vähän Symphony-X:lle (basari ehkä turhan napsu) ja koko paketista tulee osin Opeth mieleen (liekö laulusoundi ja -tyyli tai ehkä rumpalin peltityöskentely), joka ei todellakaan ole huono asia :)

Vielä pientä viilausta niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
7
JohnSalute 08.11.2009
Rumpalin työskentelylle helvetin iso plussa! Makeita sointukulkuja kyl löytyy biisistä. Intro oli kova.
0   +1 +2
 
ronsku82 28.10.2009
ei oikeen kolahda tämän tyylinen musa niin en sano mitään.
0   +1 +2
 
8
SHORTY RECORDS 20.10.2009
Hyvää menoo ja meininkiä. ja miksaukset on kohdillaan.
0   +1 +2
 
7
Lesko 11.10.2009
Jäin kyllä odottamaan niitä 70-luvun vaikutteita enemmän :) Ihan pieniä muistutuksia Sabbathista sieltä tuli, mutta siihen se pitkälti jäikin.
Biisi on ihan hieno ja hyvin soitettu, ehkä vähän tylsänpuoleinen loppua kohden, vaikkakin tuo kertsi on pirun hieno ja pelastaa paljon. Ihan jees veto kuitenkin.
0   +1 +2
 
Timo JM 05.10.2009
Jaahas, aika peruslätinäähän tää on höystettynä pienellä progevivahteella. Ikävä kyllä laulu toi mieleen Idols-Kallen mikä ei todellakaan ole kovin hyvä juttu. Noi "könk-könk-könk" skitat ei myöskään innosta tällaista vanhemman polven soittajaa. Maailma on jo täynnä tätä samaa kamaa joten jotain omaa kaivattais. Pelkkä soittotaito ei riitä kovin pitkälle. Kiitos ja anteeksi.
0   +1 +2
 
10
SIAR 26.08.2009
soundit jo ok! tykkään kyl kuunnella. laulu pelottaa.. ihan ok, mut pitäs olla parempi. molodiat uusiksi. ja enemmän asennetta siihen. soitto kulkee hyvin
0   +1 +2
 
9
PutteAtte 10.05.2009
Melko tyylikästä. Vähän voisi olla hieman mahtipontisempia soundeja, niin kitara puolella ja rumpujen soundeissa. Rummut eivät oikein kuulosta hyviltä, siis soundeiltaan, ehkä johtuu mp3 muotoon pakkaamisesta. Soittamisessa ei todellakaan mitään vikaan, itse asiassa ERITTÄIN hyvän kuuloista! Melodia on mukavan mystinen ja juhlallinen. Synasoundeja on käytetty taustalla erittäin hyvin luomaan tunnelmaa. Sopivat erittäin hyvin. Riffit eivät meikäläisen tyyliin noin yleisesti iske, mutta melko kiinnostavia ne kyllä ovat. Plussat täytyy kyllä antaa laulajan äänestä, kuin tulkinnasta. Kaikkein pahin virhe minkä tähän nyt olisi voinut pistää olisi ollut iskeä tavallisen melodisen laulun tilalle örinä laulu! Kuten tämän alotan niin myös lopetan Melko tyylikästä!
0   +1 +2
 
Reettori 01.05.2009
Pieni pettymys oli. En tarkoita, että olisi huono, mutta biisin kuvaus ja idolilistaus nosti odotukset niin mahottoman korkealle. :D Tää jää vähän soinniltaan ja temmoltaan laahaavaksi. Kitarasoolo oli kuitenkin aivan hyvä, ei nyt mikään proge, eikä oikein 70's:kään. Mukavaa menoa silti ja suunta on oikea!
0   +1 +2
 
9
renegaderide 28.04.2009
Soundit ja mixi on muuten hyvät mutta masterointi jotenkin puolitiessä eli kirkkaampi ja tykimpi yleisilme tekis terää. Laulussa pientä epäpuhtautta muutamassa kohdassa mutta pääosin ok vetoa. Kertsissä (?) on tosi jännä melodia, Mastodon tulee mieleen. Se on parasta antia. Rakenne ei täysin auennut yhdellä kuuntelulla.
0   +1 +2
 
5
Ibanez man 06.04.2009
Verse toimii aika hyvin... Intro oli niin mitään sanomaton etten saanut siitä mitään upotettua mieleeni. Tästä puuttuu koukutus joka jäis soimaan päähän. Tätä ei vain yksinkertaisesti tulis kuuneltua uusiks.
0   +1 +2
 
8
Fillari 03.04.2009
Hyvää meininkiä, keikoja on jo takana, mielenkiintoista diggaan.

PS: Ei välttämättä men genreen, mutta käyhän tsekkaamassa munkin piisejä. t. Fillari.
0   +1 +2
 
9
Olppa 01.04.2009
Aika voimakas alku, joka toimisi hieman kirkkaammilla saundeilla vielä paremmin. Mielenkiintoisia ja yllättäviäkin sävelkulkuja laulussa ja kitarassa. Kyllä tästä progevaikutteen kuulee hyvin läpi. Rakenteeltaan biisi eroaa mukavasti muista saman tyylisistä biiseistä. Kappaleessa on aika hidas tempo, joka toimii yllättävänkin hyvin.
0   +1 +2
 
10
Holic 23.03.2009
Aika tiukat basarit, tulee hiukan Pantera mieleen. Soolossa mukavia juoksutuksia. Nyt ei meikäläinen taida olla ihan kommentointi vireessä. Eipä tämä nyt oikein taida tähän ukkeliin upota, ehkäpä voisi toimia paremmin melodisen metallin kuuntelijoille. Kaikki kunnia silti tekijöille, joilla näkemys on varmasti kohdallaan. Ei nyt oikein taivu oikeaan moodiin tätä musiikkia varten. Olen pahoillani kommentti vaisuudesta. Annan siis kympin korvatakseni pettymystä.
0   +1 +2
 
Transparent 26.02.2009
Syna kun löytyy taustalta niin tykkään lähes poikkeuksetta. Niin tässäkin. Omintakeiset laulut jotka kyllä herättävät heti. Hyvät stemmat. Soundit vähän ontot ainakin omista kajareista, mutta kyllä niistä idea käy ilmi. Tykkään tuosta kierosta melodiakuviosta. Hyvä nostatus biisin loppupuolella. Ilman sitä olisi 6,5 minuuttia ollut liikaa.
0   +1 +2
 
8
A-X 07.02.2009
Oho! Tämähän lähti asenteella liikkeelle. Ja saundit ovat tosiaan raskaat ja muutenkin mitä loistavimmat. Laulu on myös positiivinen yllätys, mutta se on miksattu vähän oudosti? Tässä on sopivissa määrin progea ja homma toimii. Juuri olin kirjoittamassa, että synasaundeissa voisi olla vähän vaihtelua ja piano vaihtui heti kehiin:D Asia siis hoidossa. Tää kertsi on kyllä jännän kuulonen, mutta koska se kuulostaa samalla myös hyvältä niin sehän on erinomainen. Biisin olisi ehkä voinut lopettaa jo tuossa 4:20 paikkeilla, mutta hyvin olette kyllä tätä jatkaneet kaksi viimeistäkin minuuttia. Rummuissa on kyllä toi ride miksattu ihan jännästi oikealle. Onko ihan tarkotuksella?

Mitäs tästä nyt kokonaisuudessaan sanoisin. Hmm... Alussa biisi toimi oikein mukavasti, mutta sitten pikkuhiljaa meininki hiipui. Tämä on vähän turhan tasapaksu näin pitkäksi, eli tuo 4:20 lopetus olisi voinut toimia paremmin. Olihan loppukin ihan hieno, mutta ei siitä jäänyt oikein mitään päähän ja sama vaivaa muutakin biisiä. Kertosäe teki kyllä poikkeuksen, se on erinomainen ja jää mieleen. Laulussa oli ehkä eniten parantamista. Jonkinmoinen örinä olisi tuonut hyvää kontrastia tähän.

Hyvä, mutta liian tasapaksu biisi. Omaperäisyydestä suuri plussa. Vähän kun vaan sävellykseen kokonaisuutena keskitytte enemmän niin tulos on luultavasti mitä loistavin.
0   +1 +2
 
Rehvake 27.01.2009
Biisistä löytyy hyvin ideaa, mielenkiintoisia osia hyvillä melodioilla. Saundit tässä ovat sinällää ihan toimivat, mutta basso hukkui valitettavasti taustaan suurimmaksi osin, eikä laulu oikein itselleni iskenyt. Mutta hyvä biisi kyseessä!
0   +1 +2
 
Snacke 20.01.2009
raju hevibasari. stemmat kivoja, sitä perinteisempää osaa tästä, soundit onkin sekamelskaa vanhaa ja uutta kuvauksen mukaan. kivoja stemmoja myös kitarajutuissa. laulaja tekee hyvin duuninsa, toisaalta kaikki stemmapätkät kuulostaa vielä paremmilta, ehkä jotenkin munaton soundi yksittäin laulaessa paikotellen, joku rähjäsempi mikki kenties vois toimia, tai sitte vaa himppa lisää jotai keskiääniä, stemmat ainakin niitä okrostaa ja tässäkin kuulostaa hyvältä.
0   +1 +2
 
--mono-- 19.01.2009
Kivaa runpalointia. Huomiota voi herättää myös jättämällä jotain iskuja soittamatta! Itse biisiin kaipaisin lisää iskevyyttä.
0   +1 +2
 
Jules Varjola 14.01.2009
Jotenkin vähän orpo soundimaailma, mut tärkein tulee ilmi, joten jätän tuon tuotantopuolen kommentoimatta. Valitettavasti laulajan ulosanti kuulostaa myös siltä, ettei ole kunnolla otettu palleista kiinni kun vedetään laulua, eli se viimeinen muna puuttuu. Vähän sellainen varovainen ote, se ei ihan passaa tässä genressä, koska on syytä olla äijjää menossa. Muuten tästä ei sävellyksenä kyllä moitteen sijaa löydy, mitä nyt vähän ehkä liian seesteinen ja tavanomainen makuuni, mut paljon paskempaakin musaa on tullut vastaan.

Ehkä toivoisin sellaista jotain täysin erilaista osaa johonkin väliin. Sellaista jotain kunnon irtiottoa, koska kappaleella on mittaa kuitenkin ja se uhkaa käydä tylsäksi jo ennen neljää minuuttia tälläisenään. Mut, komeasta yrityksestä huomaa et potentiaalia löytyy vaikka mihin. Mielikuvitusta kehiin ja urpoilemaan musiikin hiekkalaatikolle pää edeltä. Siitä se hyvä on ponnistaal. Hyvä.
0   +1 +2
 
Jusa83 02.01.2009
Hämyinen tunnelma biisissä. Miksaus saisi olla omaan makuuni hieman selkeämpi, ja jäin myös kaipaamaan jonkinlaista muistettavaa kohtaa biisissä. Jokin kohta olisi voitu vetää vaikka vähän korkeammalta tai matalammalta, mutta kyllä tämä tyyliinsä istuu hyvin, eikä tässä mitään erikoisempaa ole vialla. Ihan ok paketti.
0   +1 +2
 
8
thunderbaum 28.12.2008
Hyvää soitantaa. Lauluun olisin toivonut vähän enmmän potkua. -Perälän Betoni
0   +1 +2
 
kilkka 14.12.2008
Mielenkiintoisia riffejä. Urut sopi hyvin tohon alkuriffin. Laulaja voisi vähän munakkaammin vetää. Kokonaiskuva biisistä jäi vähän sekavaksi. Tarttuvampia osia olisi kaivattu.
0   +1 +2
 
tilkka 28.10.2008
Ei tämä oikein iskenyt, vaikka mukavaa soitantaa ja laulantaa olikin. Kitaroinnissa varsinkin oli mukavia juttuja. Ehkä mulla oli väärät housut tämän biisin kuunteluun tänään....
0   +1 +2
 
Guitarwall 25.10.2008
Ainakin yhden kuuntelun perusteella biisi vaikutti hitusen liian pitkältä, uusia ja raikkaita ideoita ei biisissä esitelty sen pituuden vaatiman määrän vertaa(siihenkin on kuulemma nykyään standardit). Soundit ihan mukavat, vaikka toi bassarin läpsytys vähän häiritsee, liian ohuelta vaikuttaa. Laulu oli tuollaista keskinkertaista, ei hyvää muttei huonoakaan. Vaatisti varmasti x-määrän lisää kuunteluita.
0   +1 +2
 
jounikka 21.10.2008
Oli se sopivan raskassoutuinen noin kaikkiaan. Ajattelin, että toivottavasti tässä onnistutaan, ja kyllähän se mätsäsi.
0   +1 +2
 
axismundi 17.10.2008
Triggerit ensimmäisenä mäkeen, mars. Biisi oli todella mielenkiintoinen tuttavuus kaikessa sekametelisopassaan. Hyvä laulaja ja tyylikkäät stemmat.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 07.10.2008
Jotain hienoa tässä on, mutta ei lähe ihan satasella. Biisi on hienosti rakennettu, mutta liika progeilu ilman selkeää koukuttavaa kertsiä häiritsee. Omapa on vikani. Tunteella tehtyä matskua on kyllä.
0   +1 +2
 
8
((((-!-)))) 06.10.2008
Kuvaus vaikuttaa jo niin lupaavalta... Soundit voisi toki olla paremmat, muuten ihan ok kuuloista. Plussaa puhtaasta laulusta. Tavallaan tulee Opeth mieleen. On tässä vielä hieman hiomista ainakin tuotannon puolella, mutta muussa tapauksessa oikein kelpoisa tekele.
0   +1 +2
 
Teawisher 30.09.2008
Hyvin menee varsinkin kitara ja rummut yhteen ja ylipäätään sen kuuloista materiaalia että huolellisuutta ja taitoa riittää. Oikeastaan ainoa mistä voisin valittaa on jonkinlainen tasapaksuus, jotkut kohdat kyllä tempaavat hyvin mukaansa, mutta "se jokin" tunnu olevan aina läsnä.
0   +1 +2
 
7
Lasa 24.09.2008
ei oikeen iske, ilmeisesti vähän liian progee mulle :D
0   +1 +2
 
9
Modnar 24.09.2008
Mahtava biisi. Raskasvetoinen progemetalli voi parhaimmillaan olla varsin hyvää. En varsinaisesti ole ko. genren kannattaja, mutta toisinaan esiin nousee biisejä/bändejä, joissa kaikki palaset loksahtavat sopivissa suhteissa kohdalleen. Tässä palat löytävät paikkansa. Saundit polkevat mukavan raskaasti eteenpäin ja kertosäkeessä on jotain kierolla tavalla tarttuvaa ja potkivaa meininkiä. Kiitoksia biisistä!
0   +1 +2
 
8
Killing Kind 19.09.2008
sanat kiinnostais päästä lukaseen... Muuten erittäin mielenkiintonen pläjäys. Ja kyllä jää päähän potkiin :D
0   +1 +2
 
7
electrichaos 18.09.2008
ON se nykyrytinää soundiosastolla .. Raskasta on ja raskasta kuunnella..
0   +1 +2
 
novax 17.09.2008
loistava biisi, mutta äänenlaatu vois olla paljon parempi, siis tiiviste: biisi on loistava äänenlaadusta huolimatta =)
0   +1 +2
 
Latent 14.09.2008
Jollain tapaa jää mun mieleestä laimeaks tää meno.. Laulukin kuulostaa vaan puoliks hyvältä ja jotain tosta meinigistä mun mielestä puuttuu, mut ei tä ringin huonointa antia missään nimessä ole.
0   +1 +2
 
Satta Timo 13.09.2008
Konerummut huomaa liian helposti. Jonkulaista äänitasojen vaihtelua kaipaisin niihin. Vähän tämmöstä peruskauraa minun mielestä. En tiiä.
0   +1 +2
 
9
Epoche 13.09.2008
Ensin huonot asiat:
70-luvun progea ei tullut mieleen, ei edes lähelle. Myöskään hard rockiksi en kutsuisi kappaletta..Rummut kuulostivat tylsiltä, oikeastaan ne kuulostivat konerummuilta..Biisi oli myös hieman tylsä..
Sitten hyvät asiat:
Laulaja oli mainio, pienellä eläytymisellä voisi olla jopa loistava. Kitarasoolon tynkä kuulosti tosi mahtavalle! Kappaleessa myös oli ihan hauska tunnelma, erilainen jotenkin - pienellä lisäenergialla jopa varsin maittava..
0   +1 +2
 
10
Lenno 11.09.2008
Hyvin toimii. Laulaja sopii tähän biisiin kuin nenä sormeen ja soittavat hoitavat tonttinsa kunnialla.

Suurimmat plussat tulevat sävellyksestä. Ei liian ennalta-arvattava, muttei myöskään liian proge. Toimii kaiken kaikkiaan mahtavasti.

Huonoja puolia ei havaittavissa, kun saunditkin toimivat varsin hyvin. Kitarat murisevat asiaan sopivalla tavalla, mutteivat liian paljon. Rumpusaunditkin ovat onnistuneet, vähän pellit on jotenkin huonon kuuloiset, johtunee pakkauksesta.

Mahtavaa.
0   +1 +2
 
7
J.R No 11.09.2008
Jaahas, jaahas, konerummut on aina hankala taiteenlaji. Varsinkin ei-rumpaleilla on tapana tehdä kovin ei-rumpalimaisia juttuja niillä (allekirjoittanut ihan yhtä hyvänä esimerkkinä). Kasiosajunttaus on toimivaa, mutta kertsi ei oikein tahdo päästä ansaitsemaansa lentoon. Voipi johtua tietty saundeistakin osittain. Laulu on kelpoa, mutta hivenen vielä hiottavaa löytyisi.
0   +1 +2
 
Piru Kange 04.09.2008
Biisillä on pituutta mukavasti, mutta ei siinä mitään. Progevaikutteet ovat aina kivoja, ja ne tekevät tästäkin kivan kuunnella. Soundimaailma on liian metallinen minun makuuni, mutta metalliahan tämä biisi genren mukaan onkin, joten ei puututa tähän omien mieltymysten ja kappaleen välisiin ristiriitoihin sen enempää. Plussaa annan hyvästä soitosta, pätevästä laulutulkinnasta ja kivoista progekikkailuista. Kelpo suoritus.
0   +1 +2
 
9
Zim0 04.09.2008
alku lähti todella jykevästi liikkeelle. runttaus kitarat kuulostaa sika hyviltä. tunnelmaltaan kuulostaa tosi hyvältä materiaalilta. laulajakaan ei pilaa tunnelmaa vaikka kieltämättä pientä huudon tynkää olisin kaivannut, kokoajan odotti että milloin pärähtää vähän huutoa. laulajan ääni kuulostaa sopivan todella hyvin joukkoon ei ole mitään vikaa silläkään saralla.

jostain syystä tossa puolen välin paikkeilla tuli tosi paljo Porcupine Tree mieleen. laulajasta ja kokonais tunnelmasta. ehkä kun tarkemmi miettii niin aika paljonkin. jos ette ole ikinä kuunellut niin kuunnelkaa niitten viimisintä. metallia se ei ole. mutta juu. jos palataan arvosteluun..

kokonaisuutena oikein hyvä biisi. rullaa kuin juna eteenpäin. ei ole töyssyjä. en oikein keksi mitään moitittavaa tästä. antaisin 10 mutta ei ole tapana.
0   +1 +2
 
Kallemania 01.09.2008
Hienon kuulosilla melodioilla ja soundeilla alkoi. Ei aivan tyypillisintä heviä ainakaan kommenttiringin tarjonnassa. Laulu kuulostaa hyvältä. Liian pitkä biisi mun makuuni, se tosin ei biisiä huonoksikaan tee. Osiot sopivat hyvin yhteen.
0   +1 +2
 
rumpoint 01.09.2008
vähän tuntuu tukkoiselta alusta alkaen... en oikeen nyt saa otetta. ihan mukavia stemmoj siellä jossain
0   +1 +2
 
Pohjois-Korea 30.08.2008
Perusheviä. Laulu ei vakuuta, melkoisen tylsän kuuloista. Ei iske.
0   +1 +2
 
jasca 26.08.2008
Ihan toimiva biisi, laulu ja soittaminin toimi, mutta biisin jälkeen ei oikein jäänyt mitään suurempaa mielikuvaa biisistä. Biisissä tuli aina välillä hienoja kohta.
Laulaja olisi voinut olla ehkä vähän agressiivisempi, mutta nänkin toimii.
Biisin parhaimpia kohtia oli alkupuolella 2:10 paikkeilla alkava rauhallisempi sooluilu. Viiden minuutin puolessa välissä luulin, että biisi alkaa loppua, mutta sitten tulikin mukava loppukiri.
Tässä oli kyllä hyvin saatu yhdistettyä vanhempi heavy uudempaan :)
Ihan mukava kuunnella.
0   +1 +2
 
8
itsrecording 17.12.2008
*tiukasti soitettu
*hyvin rakennettu
*anathemamainen
*laulaja osaa hommansa...
-...mutta voisi uskaltaa vetää varmemmin
-soundeissa himppasen parantamisen varaa
-biisi oli mun makuun liian pitkä

kaikenkaikkiaan hyvää kamaa!
0   +1 +2
 
pallomember 28.02.2009
Biisi löytää suht hyvän kombinaation klassarisyntikoiden, raskaahkojen jynkytysten ja hämärien melodioiden välillä. Soitanto ja vokalistin ulosanti ovat tiptop-tasoa mutta lauluraidoissa voisi tapahtua enemmän ilmaisun ja sovitusten suhteen. Sama syndrooma vaivaa hieman biisiä itseäänkin, pitkä ja mateleva C-sektio laskee vähän propseja. Se alun jynkytys missä tuli stemmalauluja oli parasta tarjontaa.
0   +1 +2
 
deeizzy 13.03.2009
Jeeeah, mikä infernaalinen soundiarsenaali. Siinä ropisee pygmin selkään sellaista vihtaa että eipä parane valittaa. Hienoaja melodioita laulussa ja sovitus on oikein onnistunut
0   +1 +2
 
Pääskynen 18.11.2008
Ihan ok kuuloinen veisu, puuttuu joku koukku, tuntui että biisi vaan meni ilman että hetkeksikään kiinnitti siihen huomiota oikein kunnolla. Bändi vetää kyllä hyvin ja laulaja myös!
0   +1 +2
 
Zebhyr 11.10.2008
Biisi sinänsä on hiukan tavanomainen, mutta upeat lauluäänet kompensoivat sen. Vähän vielä lauluihin uskallusta ja voimaa, niin jälki on komeaa kuultavaa.
0   +1 +2
 
9
Dexteri 10.11.2008
Aluksi pitäänee sanoa soundit on varmasti tarpeeksi tylyt.Tykästyin tuohon laulajan rauhalliseen tulkintaan ja toinen asia biisin osionti on todella onnistunutta.Hyvä biisi ja sovitus on todella korkealuokkaista..
0   +1 +2
 
sikki-six 04.11.2008
Jymäkät soundit on saatu biisiin, kitarat ja rummut napsahtavat komeasti yhteen. Pikkuisen lisää kirkkautta kaipaisin kuitenkin miksaukseen. Synat tuovat reilusti maustetta kokonaisuuteen.
0   +1 +2
 
7
The Escapist 22.11.2008
Mahtavat raskaat soundit. Basaria vaan ois voinut trigata hieman hillitymmin. 70-luvun urut passas alkuun oikein hyvin. Laulajan ääni ehkä hieman vieno näin raskaaseen musiikkiin.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 06.09.2008
/0-luvun rock tai hardrock on minusta tässtä kaukana, Enemmän tämä jotain metallislovaria on. Hieno biisi kuitenkin.. tai loistava.
0   +1 +2
 
Ted Nugentti II 03.12.2008
läp-läp-prrrll läp-läp-läp sanoi bassorummut, kuin konttorin pekka leimaajan kanssa, yössä yksin yksitellen. Hyvä biisi. Välillä vähän häiriintynyt melodia, hyvä juttu.
0   +1 +2
 
9
Akeli 04.02.2009
Aivan loistava tuo muutama sekunti tuossa alussa kun tuli kitaraa vittumaisesti pelkästään oikealta puolelta :D
Aika mielenkiintoinen biisihän tämä on. Basarisoundi nyt ei ihan istu tähän äänimaisemaan, ja säkeissä olisi voinut karsia haitsutiheyden puoleen, niin kyrsisi vähemmän. Ei nimittäin välttämättä maailman kaunisäänisin haitsu ole tuo, vaikkakin ihan ok. Kovasti tästä kyllä tuli Opethmaiset fiilikset monin paikoin, varsinkin Damnationin tuotoksilta kuulostaa kaikinpuolin, myös laulun osalta.
Anyway, hyvää kamaa. Enpä muuta keksi
0   +1 +2
 
Toni Solo 30.01.2009
Jotenkin mukavan tuntuista metallia, vaikka genre ei suosikkeihini lukeudukaan. Sävellyksenä tämä toimii ja progemaiset rýtminvaihdokset tuovat vaihtelua esitykseen. Biisi paranee edetessään ja laulajan ääni kuulosta alun varovaisuuden jälkeen koko ajan paremmalta.
0   +1 +2
 
Begemot 06.09.2008
Biisissä on mielyttävät kiipparit. Välillä hauskoja AIC stemmoja. Läpi kuunneltuani sanoisin että hieman lisää dynamiikkaa toivoisi, kohokohdat ja käännökset jäi hieman puuttumaan. Lisäkuuntelulla varmaan koukutkin löytyisi. Hyviä moodien vaihdoksia oli kyllä:)
0   +1 +2
 
10
maaninen 07.07.2009
Opeth tuli mieleeni alusta alkaen. Hyvä fiilis biisissä. Laulajalla vahva ääni! Tätä kuuntelee oikein mielellään. Hienoa!
0   +1 +2
 
mustalitku 15.08.2009
Mielenkiintoisen kuuloista. Jänniä melodioita ja rytmityksiä. Tosissaan väännettyä kamaa. Hyvä!
0   +1 +2
 
zenri 19.11.2008
Kaikkiaan varsin kelpo tekele. Paikoin hyvinkin pron kuuloista settiä. Pellit ovat vähän liian pinnassa omilla kajareillani.
0   +1 +2
 
9
Kongir 17.08.2009
Soittajat ovat todella taitava, rumpali on nopea =)! En tiedä onko tässä hirveästi noita 70 - luvun piirteitä, mutta todella hyvä kappale. Laulu ehkä vähän aneemista =)!
0   +1 +2
 
9
zargo_hellfuzz 08.02.2009
Jyrää hienosti alusta asti. Laulut on tyylikkäät! Hei täähän on loistava biisi!
0   +1 +2
 
Black Dog 27.08.2008
Tosiaan nykyhevin matalat kitarasoundit ovat voimakkaat, jotka vievät biisiä eteenpäin vaikka koskettimet hienosti taustalla tasapainottavat niitä. Niin ja 70-luvun vaikutteista plussaa!
0   +1 +2
 
rene 07.09.2008
Ensimmäisen lauluosuuden tuplabasareiden kuvion voisi ehkä muokata suoremmaksi, kuten myöhemmin on. Kitarasoolossa olisi voinut olla myös enemmän stemmakitarointia.

Myös täysin toiseen laitaan panoroitu yksittäinen kitaraosuus on ehkä hieman häiritsevä (ainkin kuulokkeista). Sointukuljetus voisi kulkea välillä myös tietysti ylöspäinkin.

Biisissä on paljon hienoja elementtejä, kuten sointujen liikkuttelu kromaattisesti.
0   +1 +2
 
Slack_Haddock 01.01.2009
Soundeista en kauheasti tykkää, mutta muuten kyllä homma on kasassa. Laulajakin vetää mallikkaasti. Meilenkiintoisia rakenteita ja sointukulkuja. Kovat soolotkin sieltä sujahtaa kuin ei mitään. Rock on!
0   +1 +2
 
8
louis 27.08.2008
vahvaa ja vanhaa kunnon hard-rockia. Täslläistä sais olla enemmänkin kuunneltavissa.
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 10.04.2009
Kitarat ja basso voisi olla vähän kovemmallakin, nyt toi basari on aika 'hallitseva'.. Laulajalla hyvä ääni ja biisi toimii niinkuin pitääkin. Hyvä!
0   +1 +2
 
8
MGynther 01.09.2008
Mielenkiintoinen intro. Siitä ei oikein tiedä, mitä odottaa. Upeat kosketinsoundit. Sointukierroissa on ideaa, mutta kokonaisuuksina ne ovat hieman tasapaksuja. Laulu on vähän monotonista makuuni. Jäin kaipaamaan monipuolisempaa tulkintaa, joka ei ainakaan taidon puuttesta jää kiinni. Loppupuolella tosin tarjoillaan korkeampaa laulua. Biisi on ehkä hieman liian pitkä. Tuntuu, että samoja ideoita pyöritellään liikaa. Hyvää soittoa.
0   +1 +2
 
repulse 01.12.2008
Taitavan kuuloista soitantaa....biisinä oikein mainio...ehkä turhan vaikeasti lähestyttävää matskua.
0   +1 +2
 
8
Abasso 28.08.2008
Saundi oli vähän nuhjunen.Liekkö huonon bitraten vai jonkun muun syy sitten.Hieno fiilis kuitenki biisissä ja mukavia soitannollisia koukkuja.Laulu kuulosti välillä siltä ku ois melodynellä vähän liikaa vetästy :D Hieno ja monimuotoinen biisi kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
sake85 26.08.2008
Pidin tästä biisistä. Paketissa oli sekoitus erilaisia tyylisuuntia ja ne oli taitavasti yhdistetty toimivaksi kokonaisuudeksi. Solistilla hyvä, mieleenpainuva ääni. Syntsat toimii hyvin tällaisessa metallissa. Joo, tää biisi kolahti enemmän kuin toinen, joka sekin oli kyllä hyvä.
0   +1 +2
 
marccus 29.08.2008
Miksaus on mukavan ilmava. Kappale ei ole raskaasta yleisilmeestään huolimatta ahdistava tai tukkoinen, vaan kaikki kuuluu selkeästi. Osiot ovat johdonmukaisia ja kokonaisuudesta kuulee selkeästi, että asialla on hyvin ammattitaitoista porukaa.
0   +1 +2
 
8
westis 15.09.2008
Mukavia progevaikutteita! Perustoimiva biisi. Onnistunut laulu. Progevaikutteista huolimatta ehkä hieman turhan pitkä biisi.
0   +1 +2
 
9
fluffyband 26.03.2009
No kyllä soitto kulkee ja laulu samaten. Kivasti tässä oli eri elementtejä ja kyllä tuon kuusi ja puoli minuuttia kuunteli varsin mielellään. Ei valittamista.
0   +1 +2
 
ratpatbat 05.09.2008
basarin "lätinä" oli hieno. alun mätön jälkeen odotin aggressivisempaa laulua. aika perusveto skenemielessä.
0   +1 +2
 
9
kake1962 05.09.2008
Hyvänkuuloista raskasta progevoittoista musaa. Laulu voisi olla astetta rankempaa ja voimakkaampaa, mutta toimii kuitenkin hyvin. Soittotaidoissa ei mitään moittimista, hyvältä kuulostaa! Tämän tyyppistä kuuntelee todella mielellään, kun siinä on juuri niitä elementtejä joita meikä arvostaa ja kunnioittaa. Ei mitään main stream-potaskaa, jota kuulee aivan liikaa joka puolelta...

Aitoa musiikkia!
0   +1 +2
 
Mukelo 17.03.2009
Mukavan soljuvaa, aika hyvin olette itse kuvailleet tyyliä. Tykkään kyllä pääosin, parissa kohtaa oli tosi hienot sointuvaihdokset, parissa kohtaa ei... Vähän ahdistunut äänimaailma, kuulostaa siltä myös että heikolla bitratella enkoodattu. Itellä oli sellanen ongelma että yhellä softalla 160kbps koodattu kuulosti hirveän "suhisevalta", ja toisella samoilla asetuksilla paljon paremmalta..
0   +1 +2
 
Zoidberg 02.02.2009
Rummut kuullostaa ihan konerummuilta. Liian pitkä. Välillä kuullostaa ihan tivolimusiikilta, kiinnittäkää siihen huomiota (tai jos haluatte kuullostaa tivolilta niin ei sitten mitään :)). Hyviä tunnelmia.
0   +1 +2
 
dimi 09.09.2008
aika kuranen miksaus.
Tää vois olla hyvä biisi kunhan vähän soundeihin panostais.
soitto toimii hyvin!
0   +1 +2