Shotgun Soul Symphony

Deathrimental

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
MJ Antipope 27.04.2009
Raakaa kamaa, niin se vain on.
Ihan siltä kuulostaa tuon kaiken räminän seasta, että lupaava biisi teillä on kynsissä.
Erityisesti kolahti nuo hieman melodisemman riffit. Se perus thrash-veivaus ei niin kauheasti iskenyt, eikä kuulostanut muutenkaan erityisen ainutkertaiselta. Mutta kuten sanottua muissa pätkissä olikin sitten huomattavasti parempi meno.
0   +1 +2
 
8
t.heikkilä 28.01.2009
Suht epäselvät soundit vähän häiritsee, mutta meininki on silti saatu toimimaan ja potkii hyvin. Kertsi oli mukavasti erottuva ja toimi hyvin. Nyt on asenne kohdillaan!
0   +1 +2
 
8
Tumpa 21.01.2009
Jumalauta, on se äijä naiseksi! :D Kova meno päällä tässä, ihan kivoi riffei ja toimiva soolo. Rummutki toimii tosin kotipolttosten soundien takia jää vähän taka-alalle. Kivaa mätkintää tää, voishan täs jonku kasin antaa, muuten ois ysi, mut soundit vähä laskee.
0   +1 +2
 
8
Shit_happens 13.01.2009
Tämähän potkii kivasti!
Vokaalit kolahtavat niinkuin pitääkin, ei sentään ole mitään nynnyilyä vaan "verta kurkkuun perkele!" meiningillä edetään.
Rumpali hoitaa hommansa ja jyrää kaikki heikommat alleen.
Kivoja riffejä olette keksineet.
0   +1 +2
 
8
Shit_happens 13.01.2009
Tämähän potkii kivasti!
Vokaalit kolahtavat niinkuin pitääkin, ei sentään ole mitään nynnyilyä vaan "verta kurkkuun perkele!" meiningillä edetään.
Rumpali hoitaa hommansa ja jyrää kaikki heikommat alleen.
Kivoja riffejä olette keksineet.
0   +1 +2
 
dödö 08.01.2009
No on ainakin kunnon kellarisoundi.
En tiedä en voi tähän muuta todeta kuin sen minkä jo itse totesitte "asenetta löytyy"
0   +1 +2
 
10
GxBx 05.01.2009
mie tyksin tästä biisistä :_
tota tota, hyviä riffejä. hyvää soittoa. hyvät soundit ja sillai. laulu ihana. kertsissä tosin joka toinen sana tuntuu uppoavan ja katoavan muiden soitinten alle, liekkö hapenoton rytmityksessä vika vai mikä. Ois voinu kompressoida tasaseks. muuten kertsi on kyl jee jee.
0   +1 +2
 
Midian 30.12.2008
No niin pakkohan se sitten on antaa kommenttia. Rummuista haikka puskee helvetisti läpi ja muu rummuissa kuulostaa aikamoiselta räminältä vaan. Time heittelee parissa kohtaa. Vokaalit on hyvät ku tietää että naislaulaja! Muuten aika perus kuolemaroska-jyystöä
0   +1 +2
 
LivedNatas 23.12.2008
Time ja soitto kuulostivat toimivilta noilla soundeilla, toisaalta mitä paremmat soundit, sitä paremmin soittotaito kuuluu läpi. Basari aika pahvilaatikko, haikka puskaa kaikesta läpi ja kitarassa aivan liikaa säröä. Itse sävellyksestä en viitsi vielä sanoa mitään tuotannon ollessa tässä vaiheessa.
0   +1 +2
 
Tomorrows Dream 03.12.2008
Kyllä kyllä.. Kovaa meininkiä.. Asennetta löytyy.. Saundit tietenki tunkkaset, koska koti studiolla äänitetty, mut ei anneta sen haitata biisiä.. Itse en tämän tyylistä oikeen kuuntele mut pakko myöntää teän nais solistilla on asenne kohallaan.. vetää paremmin entä monet muut äijät.. Keep on moshing.. Kyl varmasti kolahtaa tämän musa lajin kuuntelijoihin.. :)
0   +1 +2
 
9
Carppa 28.10.2008
kyl meikä diggaa :) basarisaundit veti vähän puuroks ehkä.. mut ei se oo niin tarkkaa, hyvä meininki.
0   +1 +2
 
Chapdel 28.10.2008
Tätä on kyllä ootettu siltä pohjalta, että biisin riffiä on saatu kuulla muutamaan otteeseen. Ja toimiihan se biisi ihan näin kokonaisuutenakin!
Kuten Fitz totesi, hieno riffi. Itse pidin noista yllämainituista melodisista kohdista, toivat sopivaa vaihtelua kappaleeseen. Nostan hattua ja kumarran Pilvisen soololle, well done!
Soundeista sen verran, että sopivan punk.

Että näin.
0   +1 +2
 
8
ArchHeretic 28.10.2008
Jotenkin tulee etäisesti mieleen vanhempi Slayer ja Possessed - eli siis sellainen tervehenkinen trässin ja paskasen hc-punkin ristiinsiittäminen joka vaahtosuisena puskee sitten päälle. Eli siis helevetin hiano homma. Yllätti täysin tämä kappaleen laatu, niinsanotusti takavasemmalta. Saundeista sen verta, että eivät kyllä ehkä paljoa paremmat voisi olla. Suunnattoman suuri plussa siitä että triggereitä ei kuulu, eikä niitä varmasti edes ole. Luonnollinen basarisaundi antaa biisiin mukavan pohjan, tuoden tukea alataajuuksille. Trigattu basari veisi tästä suoraan sanottuna munia pois. Kitarasaundissa oli jotain samanlaista kuin "norjassa vuonna ysikytäjotain", elikkä luovat ison särövallin, joka kuitenkin on tarpeeksi erotteleva että sitä kuulee mitä soittajat instrumenteillään tekevät. Korkeampien äänien käyttö myös tuo vaihtelua riffeihin ja samalla vetää huomiota kitaravallin puoleen. Erinomaista etten sanoisi. Bassoa tästä ei ikävä kyllä erillisenä instrumenttina kuule, mutta veikkaisin että sen osuus jääkin juuri noitten legendaaristen "munien" tuomiseen tähän kappaleeseen. Eli basson ja basarin yhteisvaikutuksesta alataajudet tuntuvat ja kuuluvat. Hieno homma kaikenkaikkiaan. Vokaaliosuuksiin oli henk.koht jotenkuten pettynyt. Toki niissä oli juuri sitä punkahtavuutta mitä voin arvostaa suunnattomasti, tuntuivat ne ehkä hiukan liian "päälle liimatuilta". Suosittelen kiinnittämään huomiota sanojen rytmitykseen, niin että menevät hyvin musiikin kanssa. Tottakai tehokeinona irrottautuimen musiikin virrasta toimii, mutta vain tehokeinona. Vokaaleista muutenkin tuntui puuttuvan sellainen viimeistelevä silaus ja fiilis että joku siellä mikrofoonin ääressä on todella vittuuntunut. Voi tietenkin olla että asiaa auttaisi voksujen miksaaminen enemmän esiin, taikka sitten jonkinlainen taajuuspelleily jolla niihin saataisiin ehkä rahtunen lisää särmää. Taikka sitten kyseessä on vain vokalistin valitsema tyyli joka ei henk.koht nappaa. Musiikin kontekstissa tosin toimivat varsin hyvin, joten ei sinänsä valittamista. Kappaleen rakenne toimi, eikä kyllästymistä ehtinyt tulla vastaan ollenkaan. Pituus oli oikein passeli ja kuten tuossa ylhäällä on sanottu niin ne melodisemmat kohdat erottuvat hyvin. Itse sanoisin että jopa edukseen. Tasapaksua murjomista ei kuuntele ihan niin mielissään kuin vähän enemmän monimuotoisuutta tarjoilevaa tappamista. Enivei, kaikenkaikkiaan hyvää kamaa mutta toivoisin itse ainakin lisää vielä sellaista "turpaanvääntö-tekijää" kehiin. Noilla saundeilla musiikin soisi olla vielä vihaisempaa niin tukisivat kummatkin toisiaan. Over and out.
0   +1 +2
 
9
-HypnotiC- 09.11.2008
Soundit eivät ole sieltä parhaasta päästä, mutta sen ymmärtää. Soitosta ei mitään valitettavaa, rummuissa basarit ja virveli olis voinu olla enemmän pinnassa. Vokalisointi oli yllättävän hyvää, myönnän ennakkoluuloni naislaulajaa kohtaan.. Kitarasoolo oli hieno ja kertsi oli loistava! Biisi rullaa hienosti eteenpäin, eikä tätä ole raiskattu liiallisella kestolla/ toistolla. Kyllä tää kestää useampaakin kuuntelukertaa!
0   +1 +2
 
9
lavascale 05.02.2009
No tämähän ihan yllätti. Sanoisin, et vaikka soundit onkin enempi ja vähempi huonot niin ei tästä paljoa muuta moittimista löydä. Vokalisti on naiseks erittäin miun mieleen, siitä iso plussa.
Kitarointi taidokasta, riffit tosiaan hienoja! Muukin instrumentaalisuus toimii ja kokonaisuus on käsinkosketeltavan upee. Hienoa \,,/ FAN -->
0   +1 +2
 
8
NBK 03.12.2008
Ei yhtään hullumpaa, vaikka soundit on vähän tunkkaset, mut sen ymmärtää ku on iteki joskus nauohotellu frendin himas. Mutta biisi tomii kyllä kokonaisuudessa. Tiukkaa vääntöö, jatkakaa samaan malliin /,,/
0   +1 +2
 
Fitz 28.10.2008
Perkele, ne on irti nyt, varokaa! Tiukka biisi kertakaikkiaan, tosin allekirjoittaneen mielestä toisiksi paras biisi.
Mutta jotain rakentavaa... Soitto on hienoa ja tarkkaa. Soundit ovat itseäänitetyn kuuloiset, aivan niinkuin ekan demon pitääkin. Rumpusoundit paikoin vähän nussivat korvaan mutta eipä tuohon nyt täydy keskittyä. Melodinen kertosäe todennäköisesti jakaa mielipiteitä rankasti, itse olen vähän siinä ja siinä mitä perustan siitä: Hieno riffi, mutta pidän ehkä rankemmasta linjasta itse. Laulaja on hyyvin omalaatuinen, omasta mielestä kaikessa hyvässä. Sopivan rupinen HC-soundi, vähän treenausta niin aika kova siitä tulee.

Että näin, hyvältä kuulostaa, lisää pöytään!
0   +1 +2
 
8
Azag 15.11.2008
Melkosen karkeet saundit on, mutta kyllä tästä selvän saa. Riffit on ihan meneviä ja tuo kertsi on mielestäni biisin parasta antia. Soolokin on ihan ok. Ja vokaalit oli myös hyvät, ottaen huomioon naislaulajan. Paremmilla saundeilla tämän kuuntelis mielellään vaikka pariinkin kertaan.
0   +1 +2
 
8
Akeli 18.02.2009
Vähän on alapäättömät kitarasoundit, ja muutenkin soundimaailma on aika epäselvä, eikä esim basari turhan hyvin erotu. Soitossakin on vähän epätarkkuutta paikoitellen, mutta treenillähän ne hoituu mukavasti. Hittigertzi toimi kyllä hyvin, ja kitarasoolo oli kyllä varsin maukas. Paremmat soundit ja lisää treeniä, niin kyllähän se siitä.
0   +1 +2