Closing

Carbon Sounds | 11.04.2005 | Soundtrack
5:56

Loppukohtaus

8.24   1881 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Pitk 05.05.2005
Suomalaista pohjoisen hidasta kuvausta, hyvä tunnelma, kun kuvittelee kuvan taakse. Rumpujen tasrpeellisuutta harkitsisin vakavasti. Ovat jokatapauksessa liian kovalla. Itse jättäisin kokonaan pois. Voisi kokeilla jotain noitarumpua tai muuta etnistä perkkaa, jos rytmielementtiä kaipaa. Vielä tuo konesymbalien tympeä monotoninen kihinä ärsyttää. Vaikea keskittyä muuhun (oivaan) matskuun, kun tulee moista häiriötä. Mittaa oon vähän turhan paljon, vaikkakin teemaa kokeillaan eri soittimilla ja soundeilla. Teemassa voisi tapahtua myös jotain kevyttä variointia.
0   +1 +2
 
10
kuollut_marsu 05.05.2005
Hienot tunnelmat ainaki alussa... sen verta pitkä biisi, että arvostelen tällee tajunnan virralla pitkin biisiä...

kaunista melodiaa... melankolista tunnelmointia... biitti on väännetty hienosti taustalle.. ei oo liian läpitunkeva... tää sopii todella hyvin tähän tunnelmaan... Vielä pien nousuhumala ja yksin kotona... kyllä uskoisin että tätä kuuntelis selvinpäinki....

Biisi kehittyy hienosti loppua kohden...

tää on kyllä niin kaudis luomus että ois kestäny kuuntelua vielä pari minuuttia helposti...

jos saat samanlaista rakennettua uudestaan ni väsää vielä yks väliosa...

tää oli kyllä todella hienoa kuultavaa... en keksi mitään pahaa sanotavaa... piano toimii... tekee mieli lisää...

kympin matskua ja faniudun.... (!!!)
0   +1 +2
 
8
theqmage 05.05.2005
Kevyttä tunteikasta taustamusiikkia. Ehkä hieman turhan painostavaa ja monotonista, jotta jaksaisi kuunnella useampaan kertaan. Hyvät soundit ja balanssi. Elokuvan taustamusiikiksi ilmeisesti aivan osuvaa - ei kiinnitä liiaksi huomiota, mutta luo hyvin tunnelmaa.
0   +1 +2
 
MacFly 04.05.2005
Aika tunnelmallinen kappale tämä tosiaankin on. Todella hienon kuuloiset samplet, mitä nyt juuri toi virkku oli ehkä vähän sopimaton tähän. Soundtrackina toimii, tulee mieleen syksy, puut, pimeä ja lopputekstit. Ehkä pikkaisen liikaa toistaa itseään? Bassoline tossa puoliväkin jälkeen on loistelias, toi sitä jotain tohon biisiin. Summa summarum: Liian yksitoikkoinen (vaikka onkin soundtrack), mutta muuten varsin hyvän kuuloinen tunnelmapala.
0   +1 +2
 
8
JM 04.05.2005
Melodia toimii. Kaunis ja kuljettelee mukavasti. Varsinkin piano on hyvä. Tausta soundtrackkiähän tää on ja lajissaan hyvä biisi, mukavasti nousee ja laskee.
0   +1 +2
 
7
Rotten_Corpse 04.05.2005
ihan jees mutta en jostakin syystä päässyt minkäälaiseen fiilikseen ku kuuntelin mutta onkohan tässä edes tarkoitus päästä sellaiseen ?
0   +1 +2
 
8
Rikhard Saari 04.05.2005
Soundit toimii, paitsi raidia jäljittelevä soundi rummuissa. Siitä miinusta. Biisissä ei oleainakaan itselleni mitään riittävän kantavaa ideaa mikä kantaisi kuutta minuuttia.
0   +1 +2
 
7
niilo 04.05.2005
Hienovaraiset soundit, keveat akustis-henkiset rummutkin toimii tassa hyvin. Kuunneltavaa tassa teoksessa sitten onkin pituuteensa nahden aika niukasti. Hetkellisesti biisi lahti toimimaan hyvin nopeamman bassolinjan kanssa, mutta hyytyi sitten taas samaan poljentoon. Pienta nyanssia saisi melodioihin koskemattakin muuttamalla soundeja pikkuhiljaa kappaleen edetessa. Tai voisi kokella pitaa melodiat entisellaan mutta vaihtaa jossain vaiheessa pohjalle eri sointukierron, niin taas jaksaisi kuunnella pari minuuttia. Nykyisellaan tulee yksinkertaisesti liian monta toistoa aivan samaa tavaraa.
0   +1 +2
 
siiki 04.05.2005
Kappale alkaa rauhalliesti mutta äänimaailma olisi saanut olla heti alusta alkaen tummempi. En ole kylläkään aivan varma onko tämä edes Dark Ambientia? Noh, ei anneta sen nyt häiritä.
Soundeiltaan biisi on melko hyvä ja etenee hyvään tahtiin. Melodia on myöskin kiva ja tuollainen hyvin surullinen.
Surullisia soittimia ja muita löytyy. Oikeastaan tämähän voisi olla melkeimpä soundtrackia. Vai mitä mieltä muut ovat?
Noh, rummut ovat tuollaiset hip-hop biittiin sopivat ja menevät tähänkin ihan hyvin.
Biisin rakennekin on melko hyvä mutta ainoa viba tuossa on vain se että biisi jää rullaamaan paikalleen eikä lähdekkään liikkeelle. Eli siis rakennetta pitäisi parannella vielä kuitenkin rutkasti. Muuten kuulostaa meleko hyvälle ainakin minun korvaani.
Miksauskin tuntuisi olevan ainakin kohtalaista työtä. Kyllähän minä tästä nyt jonkin verran pidän...
Mutta tosiaankin kannattaa katsoa mitä mieltä muut ovat ja sitten vaihtaa genre sillä minusta tuntuu että tämä on soundtrackia.
Keep on try!
0   +1 +2
 
9
dj musical 04.05.2005
hyvän kuuloinen kappale! joskin vähän hidas alku, mutta ei se menoa haittaa
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3