Afterlife

Chillkix | 11.01.2006 | Morning Trance
5:54
9.25   1467 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
_whisper 15.02.2007
Omfg. Lähtee kivasti käyntiin! <4 Lähtee pirtee kappale vois kuunella iPodillakin =)
0   +1 +2
 
Aurisgale 22.05.2006
Alku vähän saa säikähtämään noin pelkistetyllä ja karkealla soundillaan. Mutta sieltähän soundi alkaa kuulostamaan mehevältä kuin kunnon medium+ pihvi^^ Kompressori toimii mukavasti padien kanssa, vaikka turhan ajelehtululta tuntuu lyhyt suvantokohta.

Berkule, ku toi bassline on hyvän kuuloinen. Vähän ehkä kompressori ottaa tukkoiseksi, mutta ei se pahasti häiritse. Soundit on viimeisenpäälle hyviä. Melodiat toimii ja biisi on yltäkylläisen värikäs... toisaalta tässä ei ole mitään sellaista mistä pitää kiinni, mutta ei tästä ajelehtimisestakaan mitään haittaa ole... hyvä fiilis tätä kuunnellessa tulee... mitä pari biisiä täs kuunnellut, niin kyllä pitää faniutua... on sen verta hyvää soundia sul:)
0   +1 +2
 
10
flaa 09.05.2006
Sä oot kone. Ku biisi on hyvä niin se on hyvä, en ala mitään latteuksia latelee.
0   +1 +2
 
10
Quethas 15.01.2006
Ohoh. Nyt päästiin jo miltei Saharan tasolle. Melodiat ovat vahvat ja omaperäiset. Kappaleessa riittää potkua ja energiaa. Ja kaiken kruunaa tunnelmallinen väliosuus. Erittäin hyvä biisi jälleen kerran! Ainoa asia mitä minä vielä haluaisin olisi dj-ystävällinen alku ja loppu missä olisi lähinnä sitä pauketta. Mutta kymppi tulee silti tältä suunnalta.
0   +1 +2
 
10
-Juha- 13.01.2006
Erittäin jykevää, mutta silti rauhallisen fiiliksen antavaa tamppausta. Hyvän kuuloisia saundeja ja miksaus toimii hyvin. Toi alun vähän squaremainen ulina on kyllä hienon raaka ja sopii rauhallisten ja kauniiden padien ja huilujen kanssa yhteen. Melodioista ei myöskään löydy pahempaa moittimista, maistuu ainakin minulle. Kick on myös echt stark jos nyt vaihteeksi saksaksi ilmaistaan. :) Efektit mm. pöllön huhuilut hyvää tunnelmaa luovia. Kovin suuria enkä pieniäkään miinuksia en tästä löydä.. kyllä mää tälle kympin uskallan heittää! Anteeksi sekavaa kommenttia ja jatka samaan malliin!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat