Birds

Chillkix | 14.12.2006 | Breakbeat
6:42
9.00   885 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 22.12.2006
Erinomaista soundimaailman käyttöä ja biittien hyödyntämistä. Tuo alun aavemainen kello-soundi sopii eriomaisesti biisin värikkääseen yleisilmeeseen.

Ainoa asia mikä häiritsee, on tuo yläpäiden hirmuinen kovuus... jotenkin se ei sovi niin hyvin hiukan pehmeäänkin äänimaailmaan...raastaa. Kaikinpuolin biisi kyllä miellyttää korvia... Säröäänet ja sirinät on hauskoja, tehden biisiin omaleimaista kontrastia. Ristiriitoja on hyödynnetty hienosta. Lopussa biisi kasvaa mallikkaasti koko mittaansa.

Täytyy sanoa, että hieno matka tuli vietettyä tämän biisin parissa=)
0   +1 +2
 
10
Blaah92 19.12.2006
aivan mahtavaa!
0   +1 +2
 
Jussi Huhtala 16.12.2006
Mahtavaa äänimaailmaa! täytyy harkita softaremonttia. aivot lepää tuontantosi parissa.. hienoa settiä olet rakentanut!
0   +1 +2
 
10
-Juha- 15.12.2006
Onpas puhtaan- ja ennen ammattimaisen kuuloista paukutusta. Mielettömät saundit! Tajuttoman siistin kuuloinen biitti ja pannailee ja vaihtelee olomuotoaan hienoilla kikoilla. Makea kohta tulee tuossa minuutin paikkeilla. Biitti on likaisena taustalla ja sähkökitara peesaa pianoa. Hieno melodia tuossa kohdassa. Tuo mieleen muutamia vanhempia biisejäsi, mutta sehän taas ei ole yhtään huono asia. Aivan mahtavan kuuloisesti lähtee liikkeelle tuossa 1:54 kohdalla. 2 ja puolen minuutin jälkeen tunnelma muuttuu radikaalisti hiukan hentoisempaan meininkiin, mutta vaihdos käy yllättävän luontevasti. Pidin kuitenkin enemmän alun ja lopun hiukan tummemmasta tunnelmasta. Kuitenkin tuo mukavaa vaihtelua tuo keskiosakin.
Tätä biisiä olet kyllä varmasti viilaillut ja hionut paljon. Rakenne, vaihtelu ja tunnelma kun on niin monipuolista ja sulavaa. Ei kai tässä muuta: mahtava biisi, ehdottomasti yksi parhaimmistasi!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta