Chains of Tomorrow

ThunderForce

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
olu67 16.03.2014
pehmoilua
0   +1 +2
 
7
Asamael 22.01.2008
Vähän munattoman kuuloista tämä valitettavasti oli varsinkin laulun ja saundien osalta. Joitain hyviä musiikillisia ideoita kuitenkin, siitä seiska.
0   +1 +2
 
Johan 07.01.2008
Kireyttä vocalisti! Instru osuus hyvä, ei kannattaisi heittää ikään kuin öljyä laineille tuolla laulutyylillä. Kappaleeseen sopisi "rapeampi" laulun revitys. Ei paha.
-johannes-
0   +1 +2
 
6
Älä-jänistä 26.12.2007
Kitarat ei tahdo erottua välillä.
0   +1 +2
 
9
noora_hkallio 30.11.2007
Aika kaunis alku mut sit kun musa alkaa nii se ei oo kaa yhtä hyvä ku intro antaa luulla en myöskään pitänyt laulajan äänestä
0   +1 +2
 
8
Cerefi 18.11.2007
Heti biisin alusta täytyy sanoa, että soundi on hyvin omaperäinen. En saanut mieleeni yhtään tuttua bändiä, jolla olisi samanlainen soundi. Mutta vokaalit sitten. Vokalistin ääni on kyllä suoraan sanoen huono. Sitä on kyllä yritetty peittää miksaamalla sitä suohon, mutta yhtä kaikki, se on siellä. Aivan kuin vokalistilla olisi ongelmia itseluottamuksensa kanssa eikä välttämättä edes yrittäisi ihan täysillä. Kaikki muu tässä biisissä kuulostaa kyllä juuri siltä, mistä parhaat tietämäni biisit on tehty. Kuitenkin, ne vokaalit, ne vokaalit... Ne painavat kuitenkin vielä eniten kappaleessa. Kitarat kyllä pelastavat tämän kappaleen minun mielestäni huonon leimalta.
0   +1 +2
 
9
sipherweb 16.08.2007
Tere,

plussat
-Varsin miellyttävän kuuloinen, mukavat vokaalit (todiefor tyyliin)
-Hyvä sävellys ja melodiat. Skitta ja vokaalit melodian päällekkäisyys (kertsikka?) kohdassa hyvä
-Herkä alku ja soolot
-ok biisi, listalla vaan ylemmälle sijalle mille kuuluukin

miinukset
-Tarkkana vokaalien vireisyyden kanssa, koska melodinen biisi, pientä epävireisyyttä mutta tuskasesti. Ehkä välillä voisi olla tiukempiakin kohtia vokaaleilla.
-Soundeihin ja dynamiikkaan voi vielä panostaa
0   +1 +2
 
7
{Tappio} 22.04.2008
No siis sävellys ja idea on taas hyvää luokkaa. Tunnelma tulee noista koskettimista ja laulajan tasaisesta, hiukan apaattisestakin äänensävystä jotenkin hitaaksi ja uneliaaksi. Hiukan erilainen miksaus tekisi bisistä paljon tarttuvamman ja reippaamman. Mutta idea oli hyvä!
0   +1 +2
 
8
mape75 04.07.2005
Alku loistava. Laulajan tunne välittyy hieman heikosti mutta hyvä ääni muuten ja onneksi ei liian hevy. Ilmeisesti tuon heikkouden johdosta jouduttu korostamaan ja laittamaan pintaan jotta ei huku muuhun. Soitantoon hieman tarkkuutta lisää varsinkin sooloihin. Riffi oli hyvä mutta biisi piirun liian pitkä. Potenttiaali tässä on kumminkin, jatkakaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
7
SIAR 26.05.2005
Maidenia on kunneltu aikasta paljon joo ;) . Aika kiva. Laululle enmmän munaa.
0   +1 +2
 
jari_ltm 27.04.2005
ihan kiva melankolinen ralli ei kait siinä homma toimii ja pysyy kuosissa ehkä vois jonkin verran lisätä munaa joka osa alueeseen.
0   +1 +2
 
8
Animal 27.04.2005
Aivan mahtava alku semmonen riipaisevan kaunis/melankolinen meininki. Muutenkin biisi rullaa kivasti. Nii no se parantamisen tarve on siinä laulussa, mut se on jo tuhannesti sanottu. Enkä tarkoita sitä etteikö lauluäänessä olisi hyvääkin.
0   +1 +2
 
9
GrimErazer 26.04.2005
Miellyttävä & rauhallinen kappale, jossa vokalistikin LAULAA. Hiukan olisin toivonut laulajan rutistavan jostain lisää fiilistä mukaan paikka paikoin, toisaalta voi olla tällaisessa kappaleessa juuri tarkoituksellista tällainen rauhallisempi ote.
0   +1 +2
 
9
karez 26.04.2005
Alku lupailee paljon ja kyllähän sitä sitten tulikin, sopivan mahtipontinen ja mukavia elementtejä on mukana mikä pitää mielenkiinnon yllä loppuun asti.. ainut miinus tulee oikeestaan laulusta joka mielestäni välillä "matelee".. siis tuntuu että laulujalta loppuu happi välillä =) Mutta kyllä tämä on ehdottomasti hyvä..
0   +1 +2
 
bassbeast 25.04.2005
Ihan hyvä biisi. Laulu ei kuitenkaan sykähdyttänyt millään tavalla ja se oli nostettu liian pintaan. Soitto oli kaikin puolin hyvää. Jee!
0   +1 +2
 
MastaC 25.04.2005
-kommentti rinki- ja taaskaan ei mun musiikkia... no tuhnut soundit ja ärsyttävä laulaja... kliseiset riffit... liian monta kertaa tehty..
0   +1 +2
 
8
Tulee mielee musiikista joku japanilainen anime-pätkä..:) Hopeanuoli tunnari alkaa vähän samalla tavalla...Mut ihan hyvin toteutettua musaa..Laulu on mukavan rauhallista..
0   +1 +2
 
Rohstoff 24.04.2005
Kitarat on miksattu ehkä hieman liian taakse ja laulu liian eteen. Muutenkin varsinkin bassojen soundi on jotenkin tunkkainen. Muuten ihan mukavasti biisissä on erilaisuutta. Laulun melodia kuulostaa kylläkin hieman ylimelodiselta, laulaja ikään kuin venyttää sanoja liikaa paikoittain.
0   +1 +2
 
7
Verenn 24.04.2005
Hienoja melodioita ja tunnelmointia mutta 2 minuttia on biisissä nyt mielestäni liikaa toistoa etenkin koska: vokalistin englannin ääntämys kaipaa omaan korvaan rajua petraamista ja samoin laulusuoritukseen pitää saada tunnetta ja laulamisen meinkiä helvetisti lisää. Biisi oli monellakin tapaa hieman erilainen verratuna siihen mitä täällä olen kuullut, mutta faktahan on se, että Suomen metalliskene on NIIN vahva että tällä suorituksella ei vielä kovinkaan pitkälle päästä. Toinen juttuhan mitä kritisoin sitten on toi kitarasoolo joka oli aika helvetin pitkä. Ymmärrän toki että tässä genressä pitää olla soolottelua ja tilua, mut kun kerran melodiat muuten on jees niin miksi pitää laittaa tollainen soolo biisiin? Oletteko rehellisesti sitä mieltä että se soolo toi biisiin jotain lisää, tai teki itse biisistä paremman? Puhutteleeko tuo soolo ketään muuta kuin itse soolon soittanutta kitaristia/muuta bändiä? Mun mielestä on aina parempi jos pakollisen tekniikan esittelyn pystyy tuomaan jollakin muulla tapaa kun väkisin genrerajoihin sidottuna väkinäisenä soolona joka ei piisiä yhtään paranna ja jollaisia on 12 tusinassa vastaavaa genrea. Ei kauheaa mutta ei niin kovin loistavaakaan.
0   +1 +2
 
7
heiman 24.04.2005
musisointi taitavaa... laulajakin osaa hommansa... mutta kuka ihme on miksannu ton laulun ????
0   +1 +2
 
8
MacFly 23.04.2005
Alusta tuli mieleen joku roolipeli missä sankari juuri tekee jotain merkittävää. Mahtipontisuutta on haettu ja paikoitellen aika mahtava olo biisissähän jopa on. Laulajahan nyt vetää vähän sinne päin, eli petraamista ainakin sieltä osastolta löytyy. Melodiat on vähän liian mitäänsanomattomat, eipä tästä jää mitään jälkeenpäin mieleen. Laulu on miksattu ehkä pikkaisen liian pinnalle. Ihan ... kiva?
0   +1 +2
 
8
armashuutamo 23.04.2005
Vanhan liiton mahtipontiiset kitarat yhdistettynä alfavillen pinkutuksiin ja sitten lähtee yötoive kitarakuljetus. Laulu ääni kuintekin yllätti ettei se ollutkaan sellaista korkeaa tykitykstä vaan karkea miehen ääni. Pikkuisen laulun sovitus puolella olisi vielä tekemistä vaikka meneehän noinkin kun kitarat seuraavat niin uskollisesti.
0   +1 +2
 
Michikawa 23.04.2005
Ihan mukavia harmonioita ja ideoita, synasoundit ovat vaan turhan muoviset ja halvat, että kokonaisuus kuulostaisi hyvältä. Kitaristeilla on tekniikka ihan hyvin hallussa ja bändi soittaa mukavasti yhteen. Ehkä kuitenkin olisi kaivannut hieman lisää persoonallisuutta, nyt genren kliseet tulevat niin selvästi esille, että bändin musiikista ei oikein saa mitenkään hirveän hyvää otetta. Laulajan tyyli ei meikäläiseen hirveästi kolahtanut tietynlaisella tasapaksuisella ja turhan pehmeällä meiningillään. Genren ystäviä tämä saattaa kyllä miellyttää.
0   +1 +2
 
9
Jzci 23.04.2005
Ensimmäinen ajatus biisin lähdettyä käyntiin oli että kitaroissa saisi olla "munaa" enemmän. Kasvattaisi huomattavasti tuota jo valmiiksi mahtipontista meininkiä. Laulaja saisi myöskin laulaa ehkä vähän rajummin, tämä tosin varmaankin aika pitkälti mielipidekysymys että millainen laulu tähänän olisi paras. Nyt kuulostaa tosin siltä että soolojen jälkeen laulu on parempi? Tai sitten vain olen sekaisin :) Soolotkin olivat oikeen maukkaita ja melodiapitoisia. Kappaleen tunnelma olisi ollut helppo pilata sellaisella "mä oon yhtä nopee ko ynkkä" räpellyksellä. Kitaristeille tosiaankin pointsit. Diggailin itseasiassa aika paljonkin, niin alanpa fanittamaan :)
0   +1 +2
 
Cranky 23.04.2005
Biisi on kohtuuhyvä. Vähän liikaa kasaria mun makuuni. Laulaja ei oikein kuullosta innostuneelta. Enemmän tunnetta peliin. Soolot on oikein muikeita ja soitto sujuu. Jotenkin vaan miksaus jättää biisin vähän ponnettomaksi. Jostain pitäisi saada sitä jytyä kun biisi on kuitenkin lupaava (vaikkei tosiaan ihan mun makuuni)
0   +1 +2
 
7
JM 23.04.2005
Laulu on jotenkin huonon kuuloinen, laulajan ääni on rasittava. Instrumentaaliosuudet menettelee, mutta biisistä ei oikein löydy minkäänlaista "kulmikkuutta" eli biisi kuullostaa tylsältä. Hiljainen kohta lopussa toi pientä mielenkiintoa, mutta biisi on vain jotenkin väsyneen kuuloinen. Keskinkertaista.
0   +1 +2
 
Sigil 23.04.2005
Äänitys on aika kuppaisen kuuloinen, taustat on kai tehty syntikalla, mutta lauluajakaan ei pysy nuotissa koko aikaa, vaikka aika monotonisesti vetääkin.
0   +1 +2
 
9
visioner 22.04.2005
Mahtavaa, täähän toimii ihan täysii. Laulajasta sen verran, et kehitystä on tapahtunut LwFoT: ajoista selvästi, rohkeutta tullut selvästi lisää. Luulen, et jatkossa vain paranee noi vokaaliosuudet. Kitaramelodiat on kyllä parasta mitä oon mikserissä vähän aikaan kuullu! Lissee..
0   +1 +2
 
8
Norman Bass 17.04.2005
Laulaja on jo saanut piiskaa aiemmilta kommentaattoreilta: pitäiskö tulevaisuudessa miksata monitoria pienemmälle, ettei laulaja kuulisi ääntään liian hyvin ja ujostele. Täysillä päin niin hyvä tulee. Itsekään en ole mikään Plant/Gillan, mutta voluuminkäyttö korvaa joskus (ainakin livenä) puutteellisen puhtauden. Ei ne parhaatkaan aina vedä puhtaasti.
Biisi oli jeeskamaa, alku todellakin hieno, loppua kohden kivasti massivoituen ja päättyen sopivasti.
0   +1 +2
 
9
NicklauZ 11.04.2005
nice stuff, mahtipontisesta nyt en tiedä mutta hyvältä kyllä kuulostaa. Kivasti menee nuo kaksi kitaraa samaan aikaan :) Mageet melodiat, nightwishmäistä menoa... Tosin tässä on mies laulaja. Kyllä te vielä pitkälle menette, se on varma!
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 11.04.2005
"Vähn" mahtipontiseNpaa... =) Tulee melkeen Bal-Sagoth mieleen, paitsi että teillä laulaja on asiansa osaava. Mitä masterointii & miksaukseen & saundimaailmaan noin yleensä tulee ni toimii.
0   +1 +2
 
7
D19 11.04.2005
Synahommat kuulostaa joltakin helvetinpaskalta casiolta. Laulaja on melekosen tylsistyneen kuulonen, vähän asennetta peliin niin heti lähtisi paremmin. Jotenkin haiskahtaa vähän vasemmalla kädellä tehdyltä kuralta. Pah.
0   +1 +2
 
MajorForce 30.03.2005
Muistaakseni joskus aiemmin kommentoinut teiltä jotain kamaa. Tää kuulosti nyt varsin hyvältä. Tulee mieleen sellanen bändi kuin Heavenly noista taustoista. Tämän biisin heikoin lenkki on laulaja, joka pysyy ihan sävelessä, mutta tuntuu pidättelevän jotain. Siihen vielä petrausta niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
Erotuomari 30.03.2005
Ei helvetti näitä metal versioita tuntuu riittävän. Tai sitten mulla käy vain huono tsägä. Biisissä kaikki metallin elkeet mukana, mutta se ei vaan toimi. Pahimmat ongelmat vokaalipuolella.
0   +1 +2
 
8
_W_ 30.03.2005
Komeilla ja mahtipontisilla melodioilla liikutaan, siltä osin nuo rummut vähä latistaa fiilistä.Ne on siis liian hiljaa ja virveli mielestäni liian hiljasella. Laulu taasen liian kovaa ja pinnassa, muuten menee ihan hyvä. :) Kertsi ihan jees, ehkä oktaavin korkeempaa vaan pitäs laulaa niin iskis KOVAA! Siis biisinä tää on hyvä, soundeissa vähä hiomista vielä. Paremmilla soundeilla antasin pykälän parempaa. ;)
0   +1 +2
 
6
J.R No 29.03.2005
Alku on vähän haikeahko hyvällä tavalla, ja siirtyminen vähän menevämpään sujuu täyden kympin arvoisesti! Sitten ollaan jo niin perinteisellä vesillä, että ei. Makuasiahan tämä on tietysti. Mutta laulajan laulanto ei oikein sovi musiikkin ja tunteen välitys on jo aika heikkoa. Lausunnassa tietysti mättää, mutta sen suon suomalaisille. Kokonaiskuva ei vakuuta ainakaan minua. Soitannosta plussaa, se sujuu musiikkityylin huomioiden aika suht hyvin. Mutta liian perinteistä minun makuuni.
0   +1 +2
 
thepax 29.03.2005
Aika ennalta-arvattava. Ei ole kyllä meidän tyylistä. Vähän turvallisen tuntuista. muoto menee sisällön edelle. tosin se muoto on kyllä kaikkien taiteen sääntojen mukainen. Laulu on positiivinen yllätys koska tähän odottaisi sellaista kovaa/korkealta meininkiä mutta tässä solisti ei luulosta hevilaulalajalta ja antaa piisiin muuten puuttuvaa omaa soundia.
0   +1 +2
 
7
HraH 11.04.2005
Mahtipontisuutta kun tarjotaan, odotukset ovat korkealla. Alku vaikuttaa lupaavalta, mutta paketti hajoaa laulun tullessa kehiin. Suoritus on ihan luokaton. Uskokaapas nyt: sankaruus-huuto edellyttää vahvoja keuhkoja, että se olisi uskottavaa!
0   +1 +2
 
8
jhuuskon 30.03.2005
Ei huono, joskin laulaja tuntuu käyvän päälle. Ihan tuota kehtaisi kuunnella pakon edessä, ei tosin vielä vapaaehtoisesti kuitenkaan.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 30.03.2005
Jep, kyllä on mahtipontista synamaailmaa tässä. Tuhnuinen skebasoundi sopii myös hyvin. Rumpujen tullessa mukaan alkaa kyllä tuntua siltä, että mahtipontisuutta on soundeissa liikaakin: Käsittääkseni juuri tuo synasoundi jyrää kaiken muun alleen niin voimakkaasti että ääni menee tuhnuiseksi.

Tämä on jotenkin ahdettu liian täyteen, vähän kaipaisi hengitysrakoja soundien väliin. Laulu on kohtalaista, ei aiheuta positiivisia väristyksiä mutta ei myöskään vituta. Soitossa sama homma, ja sävellyksessä myös suurimmaksi osaksi (joskin jotain ihan hyviä oivalluksia on mukana). Ei erotu erityisemmin, mutta ihan ok perusheviä. En hakeutuisi tämän ääreen mutta kuuntelen varsin sujuvasti kun eteeni lykätään. Pituutta oli kyllä liikaa, mielestäni olennaisen olisi saanut tiivistettyä neljään ja puoleen minuuttiin ainakin.
0   +1 +2
 
7
argon 31.03.2005
Varsin taidokasta soitantaa on miehillä ja biisi toimii genressään hienosti, ehkä liikaakin genren perinteitä kunnioittaen - jokin riitasointuisempikin riffi olisi tehnyt näin melodiseen kokonaisuuteen hyvän tehoste-efektin ja kuulija olisi tullut yllätetyksi, nyt meni aika ennalta-arvattavasti.

Selkeästi heikoin osa-alue on kyllä laulupuoli, joka mielestäni ei toimi ollenkaan tämäntyyppiseen metalliin. Laulajan suoritus meni melodisesti pääpiirteissään suht' siedettävällä tasolla (toki joitain huteja mahtui mukaan), mutta tyylillisesti vokaalit olisivat sopineet enemminkin Leonard Cohen-tyyppiseen balladimusiikkiin - ei metalliin. Eli selkeä lisäpanostus vokaaleihin tulevissa biiseissä. Jotenkin tuntuu että biisi meni laulajan kannalta väärässä sävellajissa, auttaisiko jos virittelisi kitaroita alemmaksi niin vokalistin olisi helpompaa tavoittaa korkeita nuotteja? Kannattaa kokeilla!

Arvosanan puolesta: tuomioksi tuli tällä kertaa 7, koska vokaalit olivat liian erisävyiset muuhun biisiin nähden. Melodisen hevin puolella liikuttaessa biiseissä on ainesta ja sovittaminen tuntuu olevan miehille mieleen, joten kun tuo laulupuoli korjaantuu tavalla tai toisella (toinen laulaja/vokaalien petraus muulla tavoin) niin perinteisen melometallin ystävät tulevat varmasti pitämään kovasti tästä bändistä.
0   +1 +2
 
P. Virta 31.03.2005
Mun mielestä tosi hyvä biisi, en oikein löydä mitään pahaa sanottavaa tähän.
0   +1 +2
 
7
apache 31.03.2005
Soittopuoli toimii mainiosti. Lauluun olisin kaivannut särmää, se on jotenkin ohuen ja hauraan kuuloinen. Vähän niin kuin repäisty eri maailmasta kuin instrumenttipuoli. Muuten aika perusjuttua, ei jäänyt oikeastaan mikään suuremmin painamaan.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 31.03.2005
Toimii, metallin ystävänä näistä nauttii aina, herra on jälleen yhtä kokemusta rikkaampana!
0   +1 +2
 
8
passe 30.03.2005
no ei se nyt niin mielettömän mahtipontinen ollu, mutta hyvä biisi. kasi tuli melkein jo pelkästään mainiosta introsta, ainakin 4-5 eri vanhaa suosikki bändiä ehti kävästä mielessä intron aikana. laulut liian lujalla
0   +1 +2
 
8
-CSPR- 31.03.2005
mahtipontisuutta on. alussa on todellakin kaunista kitarointia. siitä plussaa. biisi on mun makuun liian pitkä. joten itsensä toistoa tuleepi liikaa. lyhyempänä pakettina olisi hittikelpoinen biisi. nyt pituus vie parhaimman terän. muu toteutus on ammattitaitoista. rock on. mp
0   +1 +2
 
9
damn_pc 31.03.2005
Oikein vituttaa haukkua mitään, koska biisistä pidin paljon! Laulutaidossa voisi, saattaisi, ehkä mahdollisesi...
0   +1 +2
 
8
furiousanger 31.03.2005
kaunis padi alussa. bändin / biisin nimet on asiallisia, ja tavara on suhteellisen laadukasta mksr meininkiin verrattuna! go go.
0   +1 +2
 
gebo modyo 31.03.2005
Ensireaktio: Stringit kuulosti hieman latteilta, pienellä kaiulla niihin saisi elävyyttä.

Laulu oli miksattu siinä määrin muiden instrumenttien päälle, ettei esim taustalle sovitetuista synamelodioista, jotka muutenkin aika kaukaisena taustalla soivat, tahtonut kuulla mitään.

Mutta esim. kitarasoolon aikana instrumentit olivat keskenään hyvin balanssissa, ainoastaan laulu rikkoo hyvän kokonaisuuden soimalla turhan suurella äänenvoimakkuudella kaiken päällä. Ehkä rummut kaipaisivat vielä hitusen verran enemmän potkua.

Kitarasoolon loppupuolella soivat stemmat loi hienon loppufiilistely-silauksen tunnelmoivalle soolonpätkälle.

Poisluokien synan vaisun soundin sekä laulun miksauksen, kuulostaa biisin toteutus ammattitaitoiselta.
0   +1 +2
 
8
Dr.Groove 31.03.2005
Siisteillä kitarasoundeilla ja riffeillä aloitettu biisi, luo pohjan hienolle nousulle introssa. Intro on todella hyvä.
Tuo intro ehkä lupaa enemmän kuin biisin muut osat antavat: biisin rytmi ja toteutus on hieman levoton ja laulaja vetää osuutensa hieman turhan "löysästi": jämäkkyys ja tarkkuus tuntuu puuttuvan, sekä artikulaatiossa, äänenmuodostusessa että säveltasossa.
Soitto ja soundit ovat kuitenkin hyvät läpi biisin.
Biisi on hyvin pitkä ja normaalisti kritisoisin näin pitkää tuotantoa. Tässä kuitenkin sovitukseen on laitettu sen verran sisältöä ja koukkuja, että en tästä reklamoi: homma toimii näinkin. Silti voisitte kysyä itseltänne, tulisiko biisistä parempi jos sitä kuitenkin tiivistäisi?
0   +1 +2
 
8
ew8533 31.03.2005
Alku on ainakin ihan hemmetin hyvä.Vauhti lisääntyy.Vähän joutuu ennen kertsiä skarppaamaan jotta kuulee sanat mutta kertsissä kuuluu hyvin.En tiedä,kummasti vaihtelee laulun vola.Varmasti omissa laitteissa jotain häikkää.Soolo perinteinen ja ok.Tuplaskitarointi parantaa biisiä het!Hyvä tässä on taas se että on nk.suvantokohtia ja sitten taas mennään helv...lujempaa.Laulu paranee selvästi loppua kohden.Yeah!
0   +1 +2
 
Enterdead 31.03.2005
Ensimmisenä tulee mieleen...pippelihevi. En jaksa tätä kyllä yhtään, ei ole teidän vika vaan minun.
0   +1 +2
 
Alku on aika tylsä. Tuon kaltaiset melodiat saavat minut turhaantumaan sekunnissa. Melodista kitarointia ja tylsän tavallinen lauluääni. Ei kolahda.
0   +1 +2
 
8
näköradiomies 31.03.2005
alku oli ihan sika hieno ja homma toimi muutenkin todella mallikkaasti, pahoitteluni näin kylmistä kommenteista mutta metalli on mulle vähän ku keskellä kesää talvi..:/

nauhotukset oli onnistunu hyvin, ehkä rummut ois saanu potkia enemmän? mene ja tiedä.
0   +1 +2
 
8
kimurantti1 31.03.2005
Alun tuplaääni melodia kuulostaa hienolta. Soitto toimii ja riffit ovat aika hyviä. Laulajalle pitää antaa kuitenkin risuja koska se valitettavasti vesittää muuten ihan hyvän biisin. Kitaristina tulee tuota kitarasooloakin vähän kriittisemmin kuunneltua ja valitettavasti en siitä pitänyt sitten yhtään. Kuulostaa välillä aikamoiselta räpellykseltä. Omaperäisyydellä tämä biisi ei ole tietenkään pilattu mutta kaikkinen kliseineen toimii hyvin. Niin kuin jo sanoin, laulaja on kompastuskivi muuten todella hyvin toimivalle bändille.
0   +1 +2
 
8
kimurantti1 31.03.2005
Alun tuplaääni melodia kuulostaa hienolta. Soitto toimii ja riffit ovat aika hyviä. Laulajalle pitää antaa kuitenkin risuja koska se valitettavasti vesittää muuten ihan hyvän biisin. Kitaristina tulee tuota kitarasooloakin vähän kriittisemmin kuunneltua ja valitettavasti en siitä pitänyt sitten yhtään. Kuulostaa välillä aikamoiselta räpellykseltä. Omaperäisyydellä tämä biisi ei ole tietenkään pilattu mutta kaikkinen kliseineen toimii hyvin. Niin kuin jo sanoin, laulaja on kompastuskivi muuten todella hyvin toimivalle bändille.
0   +1 +2
 
Latka 01.04.2005
Hyvää soitantoa. Melodiat oli kyllä todella tutun kuulosia. En sitten tiedä. Laulu ei miellyttänyt minua. Vokaalit kuulostaa vähän puhutulta vaikka tälläsessä musassa pitäisi olla kunnon kiljunnat. Mutta liekö tarkoitus? Mutta kokonaisuudesta diggasin.
0   +1 +2
 
MIKA K 01.04.2005
bändi oli ihan ok.laulajast juttua...minusta volyymia oli hieman liikaa.olisi tosi hyvä jos pystyisi laulaa pienemmällä volyymilla ja vaa huutaa pikkuisen lujempaa ni tulis sellanen...en osaa selittää prkl.mut laulaja muuten hoiti hommansa hyvin varsinkin siinä kertosäkeessä.ok
0   +1 +2
 
J.cotton 01.04.2005
Tasainen esitys, mutta ei herätä suurempaa mielenkiintoa. Sävellys on melkoisen ennalta-arvattava, miksauksessa on puutteita, joskin myös onnistuita alueita, kuten soittimien keskinäinen balanssi. Ei tullut kalaa tällä kertaa, joskin sooloilu-osuus osoitti sävellyksen parhaita puolia. Paranee huomattavasti loppua kohden.
0   +1 +2
 
6
Argyle 02.04.2005
Aika ponnettomat laulut. Karaoke tulkintaa. Sitä fiiliksellä vetämistä ei voi liikaa painottaa.
Laulu perkeleen tavalla pinnassa vielä. Melodioiltaan tuollaista perinteistä suomalaista melankoliaa.
Biisistä ei jää oikein mitään käteen.
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 02.04.2005
Soittotaitoa on ja soundit ovat ihan hyvät. Laulajalla on hyvä ääni, mutta tuntuu paikoin laulavan vähän alavireisesti. Lausunta on hieman heikkoa. Ei kuitenkaan mitään superhuonoa. Laulajan ote on ehkä muutenkin hieman apaattinen. Potentiaalia kuitenkin löytyy.

Biisi on ihan kohtuullinen. Kuitenkin tuntuu menevän loppua kohden hieman tylsemmäksi. Biisin pituuskin on mielestäni vähän ylimitoitettu... kappaleen saisi tiivistettyä lyhyemmäksikin.
0   +1 +2
 
7
Wretch 02.04.2005
Mukavasti eteenpäin rullaava biisi. Riffit ja melodiat ovat toimivia. soittajilla on hommat haskassa, mutta laulajalla saisi olla hieman rosoisempi ja korkeampi ääni. Soundit myös ovat hieman heikot, selvyyttä ja voimaa saisi soundeissa olla lisää.
0   +1 +2
 
8
mojoswing 02.04.2005
Laulu on aika poppista. En tiiä onko tarkoitus? Ihan mukava kuunnella kuitenkin.
0   +1 +2
 
7
blisser 04.04.2005
Melko mahtipontista tosiaan. Kivat Suomalaisen iskelmän vibat tässäkin. Mutta saundeiltaan ok, peruskamaa. Jea.
0   +1 +2
 
8
Eternity 04.04.2005
Hieno alku. Sankarimetalli, fantasia, kauniit näköalat, keskiaika. Nämä tulivat mieleeni alkua kuunnellessa. Ikävä kyllä itse biisin alettua fiilis töksähtää ja putoaa nollaan. Laulajalla olisi vielä reenattavaa, eikä laulutyyli oikein sovi tähän tyylisuuntaan. Parempi toteutus, niin pisteitä voisi tulla enemmänkin. Ja yrittäkää saada sitä fiilistä myös itse biisiin, ei vain alkuun. :)
- Defu / Eternity -
0   +1 +2
 
8
Mustepullo 04.04.2005
Tavallaan ihan peruskamaa genressään, mutta laulajan äänestä voin ainakin sanoa pitäväni. Biisi toimisi varmasti paremmin hiukan lyhyempänä versiona.
0   +1 +2
 
8
janiH 04.04.2005
Hyviä melodioita, mutta lisä mahtipontisuus ei olis olla pahaksi
0   +1 +2
 
6
electrichaos 04.04.2005
Olipas kevyt vetäisy lähes kaikilta osa-alueilata. laulut liian kepeät ja kitarat surffaa vain mukana.
0   +1 +2
 
9
Enforce 04.04.2005
Hempeä alku ja paremmaksi muuttuu! Tulee mieleen Italian bändi Labyrinth melodioista. Laulajalla ihan mukava ääni. Miksaus on vähän tunkkainen. Ylätaajuuksia kehiin, kiitos, niin ollaan hyvällä mallilla.

Kertsikin kuulostaa ihan mukavan m,elodiselta ja mallikaalta.

9
0   +1 +2
 
7
MickeyC 05.04.2005
alkaa kivasti syntsalla ja kitaralla, soitto tuntuu toimivan kivasti. Laulettu vähän varovaisesti, toi pehmeys on hyvä, mut tuntuu ettei laulaja ole laulanut fiiliksellä, lisäksi tarkkuutta laulamiseen sekä eritoten lausumiseen, kuulostaa vähän "rallienglannilta" paikoin.
0   +1 +2
 
Pitk 05.04.2005
Genren mukaiset soundit ja meininki. Alun keadkitara voisi olla snadisti vähemmän efektoitu ja lujemmalla. Laulaja jotenkin turhan varovainen tähän hommaan. Enemmän röyhkeyttä ja äijää kehiin. Tällaisena lähes latistaa biisin. Kertsin jälkeinen synamattotaite aika omituinen, ikäänkuinsiitä puuttuisi jotain. Kokonaissoundi voisi olla vähän selkeämpi ja etenkin kitarat paremmin omissa lokeroissaan. Soittotaitoa tuntuu löytyvän. Biisinä aika perus hardista näppäilyväliosineen, jotain omaperäisempää lähestymistä kaipaa.
0   +1 +2
 
8
Telaketju 05.04.2005
En hirveesti tämäntyylisestä välitä joskin tämä biisi kuulostaa musiikillisesti hyvältä, laulajasta senverran että englannin lausuminen on mielestäni karmeata niinkuin monella muullakin laulajalla ja laulu on mielestäni ihan liian kovalla. Sävellyspuoli on kuitenkin aika hyvin kohdallaan ja kyllä tälle kuulijakuntaakin löytyisi ja keikkojakin varmasti tulis jos olisi koko bändi kasassa!
0   +1 +2
 
8
Pagan 05.04.2005
No, laulu on vähän irrallaan itse biisistä, joka kulkee aivan mukavasti. Ei tässä sen enempää haukkumista.
0   +1 +2
 
7
Laulaja huokailee kummallisesti nuo laulut... Ikäänkuin sitä kovasti nukuttaisi tai jotain. Muuten tosi tasokasta materiaalia.
0   +1 +2
 
7
Riku Rotten 08.04.2005
Autotunea kaipaa tuo laulaja. Melodyne olis myös kova. Vaisuksi jää jotenkin yleisvaikutelma, city pretty eli pikkusievä.
0   +1 +2
 
8
jaacob 08.04.2005
Soitto on tosi hyvää, laulaja (jonka saundista tulee gösta sundqvist mieleen)liu-uskelee vähän epätarkasti sävelten välillä. Napakkuutta hänellekin, niin sitten on koko setti hyvässä kuosissa. Kylhä tää on parhaimmasta päästä, mitä täällä on näitä biisejä kuullu.
0   +1 +2
 
8
Soulstab 08.04.2005
Laulu on ainka epävarmaa... Kunnianhimoa löytyy, mutta ei vielä nouse ihan siivilleen.
0   +1 +2
 
9
pete78 08.04.2005
todella hyvä biisi...intro oli hiton siisti, muutenkin biisi kulkee eteenpäin tosi hyvin, ehkä jää vähän laulun alle nuo mahtavat kitarat ja synat tai sitten laulun nauhotus vaan on ääneltään niin paljon parempi kuin kitarat...en tiiä. Mutta kokonaisuus kuietskii oikein hyvä. kitaraliidiin oli panostettu selvästi ja melodioihin...niinhän se pitääkin ;)
0   +1 +2
 
8
louis 08.04.2005
Laimeuden takia en 8 parempaa pysty antaa. Mutta kivalta kuulostaa muuten. Laulu on aikas tahme. Laulaja poppismainen.
0   +1 +2
 
7
Ikonator 08.04.2005
Hevi on parasta! Laulajan tulkintaan olisin toivonut lisää asennetta, vähän oli liian "lallattelu" meininki.
0   +1 +2
 
J Kolme 08.04.2005
musiikki toimii kaikin puolin, teknisesti...mut laulaja hakee todella pahasti...eli laulu vaan kuntoon niin tä vois toimii edes jotenni...
0   +1 +2
 
al-aine 09.04.2005
joo, taitis meinikii, mut ei oo mun juttu tää musa. paska kommentti, tiedän, mut Oikeesti, en osaa arostella metallia..
0   +1 +2
 
8
konoyaro 09.04.2005
Tuli heti mieleen Baldurs gaten taustat ja tunnelma, tämä soveltuisi täydellisesti piirtomusaksi^_^i liked this a lot!
0   +1 +2
 
Jukeboksi 11.04.2005
Ennen vokaaleita kuulosti hyvältä, mut vokalistin ääni ei vaan miellytä...ite soitto kuulostaa hyvältä. Ihan liian pitkä mun musamaulle kyllä...en kuunnellut kokonaan, enpä myöskään anna arvosanaa siis. Ennen neljää minuuttia tullut soolo kiva, mut alkaa tuntumaan että kaikki nää metallissa esiintyvät kitarasoolot on prikulleen samanlaisia, en huomaa mitään eroa. Ainakin hyvä että se yksi soolo kuulostaa kivalta sitten. Hmm, ei nuo vokaalit lopulta niin pahoja olleet...alussa ne vaan iski huonolla tavalla.
0   +1 +2