Last Words

Tuho

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Daimonion 30.07.2008
sanat on jotenkin tosi perussettiä, usein käytettyä ja mielikuvituksetonta.
kaipais jotenki enemmän vaihtelevuutta tunnelmiin.
0   +1 +2
 
9
sipherweb 29.11.2007
Mukavan lepponen biisi, kokonaisuus hyvä, huiput vokaalit! Hiukan masennusta aiheuttava, mutta sehän on biisin tarkoituskin =)
0   +1 +2
 
6
Elomaili 17.08.2005
Jos ei pysty laulamaan matalaakin matalammalta, niin kannattaako edes yrittää? Muuten laulajan ääni on hyvä, kunhan vähän vielä hillitsisi oopperavaihdetta. Hitaudestaan huolimatta biisi ei laahaa.
0   +1 +2
 
10
Sweetie 18.05.2005
Mahtavaa tunnelmaa, perhana. Laulajalla on niin tyly ääni että ihan heikottaa. Voi voi, faniudun kyllä jos tuo toinen biisi on yhtään tännepäin.
0   +1 +2
 
10
Uhrivasara 18.04.2005
Herra Hakkarainen rulettaa ja laulaa suohon useamman kuin yhden "Rock-tähden". Ja biisi, HUHHUH!! Ei voi Doom-fani sanoa muuta kuin, että vetäkääpä jatkossakin linjaa tähän suuntaan niin Reverendillä on vakava kilpailija SUOMESTA genren kovimpana bändinä!
0   +1 +2
 
8
Ocky Vlakdow 17.04.2005
ah, Doomia. Hitaan ja tuskaisen kuuloista niinkun pitääkin. Laulajan ääni oli silti vähän outo ja eikä doomi yleensä öristä? No oli miten oli. Kitaroista oli tälläisen veisuun pitänyt mielestäni röpöisemmat ja raskaammat. Mutta ihan hyvä biisi. Sanat olivat ihan "perussettii"
0   +1 +2
 
drlecter 17.04.2005
Kuinka hypätä seuraavaan biisiin arvostelematta?
Tän tyyliseksi biisiksi mielestäni liian pitkä. Lauluääni on komea ja siitä saisi varmasti enemmänkin irti.
0   +1 +2
 
10
Tämä on oikein miellyttävä kappale!! Tosi hieno ja sopivan synkkä...Tykkään kovasti!! Lisää tämmöistä!!!
0   +1 +2
 
10
Tämä on oikein miellyttävä kappale!! Tosi hieno ja sopivan synkkä...Tykkään kovasti!! Lisää tämmöistä!!!
0   +1 +2
 
Coyote 17.04.2005
"Tämä hengentuote ei ole silloin sinua varten.." Ei valitettavasti ole.
0   +1 +2
 
ArseAssassin 16.04.2005
Sori vaan, mutta toi laulajan ääni kuulostaa alussa aika huvittavalta. Korkeammalta kuulostaa jo paremmalta. Mukavan melankolista, ajoittain rauhallistakin meininkiä ja eeppisyys on meikäläisen kirjoissa aina plussaa. Pituus on sopiva, mutta fade out outro ei tosiaankaan vakuuta.

Epäilemättä oikein laadukas viisu, vaikka en genren ylin ystävä olekaan. Mutsikin tuntu tykkäävän. ;)
0   +1 +2
 
reos 16.04.2005
Moonspellahtavaa laulantaa, jees. Nyanssitonta musiikkia, ei säily mielenkiinto. Kitarasoundit ehkä lapsellisia. Suoraan Zoomista(ei baarista)?
0   +1 +2
 
vrs 16.04.2005
Pidän tosta kun ei edes niin kovin matala ääni saadaan kuulostamaan noin isolta. Nättiä työtä. Toisaalta en viitsi arvostella koska genrestä en pidä enkä kuuntele biisiä loppuun asti.
0   +1 +2
 
7
Mice 16.04.2005
sinänsä hyvä mut ei tarjonnu mitään uutta....moneen kertaan tehty ralli.
0   +1 +2
 
8
an 16.04.2005
Oon vähän erimieltä tuon 2 minuutin rajan kanssa. Siitähän biisi kunnolla vasta alkaa...ja paranee loppuakohti. Alussa on mielestäni vähän ohkaiset soundit ja rummut aika pinnassa. Mutta kokonaisuutena hyvää laulantaa ja itte kyllä tykkään tällaisista pitkistä teoksista. Vähän panostusta tuotantoon, niin helevetin hyvä tuloo.
0   +1 +2
 
glxblt 16.04.2005
Kovasti laulaja alussa yrittää mutta ei ääniala riitä puhtaasti noin matalalle, myöhemmin kyllä tulee hienoja vibratoja mukaan ja huomaa että on se joskus ennenkin laulanut. Rumpali menee offbeatiin jatkuvasti, veikkaisin että sedän pitäisi opetella soittelemaan enemmän hitaasti. Kitarat toimii perustasolla mutta rytmi heilläkin on kaukana siitä mitä metronomi kertoisi. Biisi ei tunnu tarpeeksi raskaalta näin hitaaksi. All in all: perusmetallia keskitason toteutuksella, pari omaa ideaa pelastaisi paljon.
0   +1 +2
 
Hades 15.04.2005
Aika rouhea laulusaundi. Oikein muuta en osaa sanoa, ehkä siirryn siis seuraavaan biisiin.
0   +1 +2
 
Sigil 15.04.2005
ei tipu, mutteipa haittaa, kyllä tästäkin joku diggaa ihan varmasti.
0   +1 +2
 
8
Jaer 15.04.2005
Oho, Peter Steele ja Tyyppi O Negatiivinen selvästi käynyt kylässä ja antanut vaikutteita. Biisissä ei ole liikaa tavaraa vaan pienellä pärjätään. Mutta ah ja voi millainen särö tuossa kitarassa! Miksausta kehiin ja vähän kaljamahaa sille särölle niin ei ota korviin enää.

Kitarat ja rummut ihan vähän epätaimissa mutta mitäpä tuosta kun selvää saa eikä ihan hermohumppailuksi mene.

Laulaja murahtelee osuutensa purkkiin ihan oivasti, mitä nyt muutama kohta selvästi liian matalalta kun ääni ei polvistu tarpeeksi. Korkealta kuulostaa selvästi paremmalta kun pitää sen uhon siinä mukana.

Ihastuin stringisoundiin joka alkaa tosissaan tuossa 4:11 -kohdassa ja se on selvästi biisin paras kohta.

Itse Typeä kuuntelevana ihmisenä en malta olla tykkäämättä tästä tuotoksesta. Muutamaa pientä epäkohtaa lukuunottamatta varsin onnistunut biisi. Vielä kun kuolemisteema vaihdetaan johonkin epämuodikkaampaan ja tehdään siitä biisi niin johan kolahtelee!
0   +1 +2
 
Repent 15.04.2005
Synkän kuuloista fiilistelyä. Kompin alkaessa ride pistää vähän korvaan, ainakin kuulokkeilla. Kitarasoundit melko tukkoisen kuuloiset, mikä heikentää tämän hengentuotteen hohtoa. Mutta ihan asiallista tuomiopäivänmeininkiä, vaikkakin piinaavaan puuduttavaa kappaleen pituudesta johtuen.
0   +1 +2
 
7
Ensinnäkin.. olkaa ihmiset suomalaisia, silloin kun se on suotavaa.. Tämä kuulostaa muuten kaikelta muulta kuin alkuperäiseltä.. Miksi väkivibraatto? kuulostaa välinpitämättömältä...
0   +1 +2
 
10
tarkkaampuja 14.04.2005
mies alottaa kuin tuomiopäivän pappi! tunnen kuuntelevani tätä jossain keskiaikaisen linnan harjalla.täähän toimii,ei epäilystä.tätä pitäs kuunnella kynttilänvalossa,haarniska päällä,punaviini pääkallossa lämpiimässä sopivaks ja sit ei ku last words ja DOOM!!TÄÄN GENREN EHDOTONTA ELIITTIÄ!!
0   +1 +2
 
9
milton 14.04.2005
suhtaudun epäluuloisesti yli viiden minuutin kappaleisiin. Vokalisti istuu biisiin täydellisyyttä hipoen. Laulusaundi olisi minun korvaan vieläkin parempi ilman sitä ujoa kaikua. Pidin rumpalin laiskasta soittotyylistä ja pintaan miksatusta ruoskahaikasta. Englannin lausuminen mielestäni niin hyvää kuin se yleensä suomalaisilla bändeillä voi olla. Kitaravallit ovat hienot, mutta hieman tuhdimpaa saundia olisin hakenut. Mun mielestä tämä olisi viiteen minuuttiin typistettynä likimain täydellinen veto. Tehkää radio edit.
0   +1 +2
 
Tusina Immonen 14.04.2005
Alussa jäin heti kuuntelemaan laulajan täyteläistä ääntä. Hieno baritoniääni ja tuntuu tuo yltävän - joskin juuri ja juuri - ihan tuonne bassoalaankin. Hieman pitkältä tämä kappale vaikuttaa tässä kahden ja puolen minuutin kohdalla, siitä ehkä enemmän kuunneltuani koko kappaleen. Virvelin saundi on jotenkin oudon pahvilaatikkomainen läjähdys. Luulenpa silti että neljä minuuttia kuunneltuani olen ylittänyt tuon kahden minuutin rajan ja voin todeta jopa pitäväni kappaleesta vaikken ole ollenkaan metallihakuinen ihminen pusiikkipyrinnöissäni enkä kuuntelutottumuksiltani.

Rokkaa niin ihanan laiskasti ja ahdistavan hitaalla otteella pitäen sen kuitenkin tiukkana alusta loppuun. Itse loppu kuitenkin toi pettymyksen. FADE OUT?!?
0   +1 +2
 
paskataiteilija 14.04.2005
Hieno biisi, ei tosin ehkä mun genreä. Tuntui vähän pitkältä, mutta jaksoi kuunnella silti. Varmasti tämän genren ystäville mehukas tuotos.
0   +1 +2
 
9
Biosexual M 14.04.2005
Luin kyllä varoituksen sanat tuosta 2 minuutista ja tulevat 8:42 (!!!) hirvittävät valmiiksi varsinkin kun genrenä näyttää olevan Doom Metal, mutta otan riskin.

Tuntuu hieman siltä että riskin otto kannatti. Biisi kehittyy ja luultavasti juuri tuon pituuden takia tulee vaikutelma kalevalalaisesta tarinankerronnasta, jossa on nyansseja ja kuunneltavaa useaksi kerraksi. Seurasin sanoja vain puolella korvalla (täytyy myöntää, kouluhommia ja ruuanlaittoa samalla kun kuuntelen), mutta aika selvästi tämä muistokirjoitus tuo sanomansa julki.

Biisi muistuttaa seitsemään minuuttiin saakka melkein siionin virttä, laulu ei yritä mennä liian alas, vaan on OIKEASTI jylhä ja teeskentelemätön. Hieno soundi! Muutenkin soundipuolella ollaan oltu hereillä. Kitarat ovat Katatoniatyyliin hieman rasvaiset, mutta eivät sentään mitenkään liioiteltuja. Rumpusoundit toimivat alku ja keskiosalla loistavasti, mutta mitä helvettiä tapahtuu tuossa doom(?)-osuudessa lopussa? Pelkkää tuplabasaria ja mikitetty seinän läpi?? Muuten rapsakka kokonaisuus kokee pienen kolauksen.. En tiedä, jos olisin tuottaja ollut olisin tuon lopun muutenkin ehkä ratkaissut toisella tavalla.. Biisi on ollut muuten kohtalaista tankkaamista kitaroiden osalta ja tuohon loppuun saisi helposti erottuvan osuuden ihan vaan nu-metal-tyyliin rytmittämällä kitarointia breakbiitimmäksi. Tjms. En minä tiedä kuinka tarkasti pidätte rajat kohdallaan Doomin ja muiden genrejen välillä, ja mitä ne ovat ylipäätään. Itse mietin kokonaisuutta..

Biisi on kokonaisuutena ehjä ja neljän minuutin kohdalla tapahtuva taitos katkaisee mukavasti muuten hieman paatoksen piirteitä saavan "itsemurhauhittelun". Syna voisi olla muuallakin hieman suuremmassa roolissa. Kyllä minä tästä pidin, on helpompi nillittää yksittäisistä asioista kuin selostaa hyviä puolia. Vielä kun ottaa huomioon mikserin yleisen metallitason, niin kyllä tätä kehtaa esitellä.
0   +1 +2
 
7
SaunaChum 14.04.2005
Kuulostaa tuo laulu vähän apaattiselta kuten myös nuo taustalla olevat soittimetkin, mutta se on luultavasti tarkoituskin...

Tunnelma pysyy liian samanlaisena biisin loppuun asti eikä se ole minusta mitenkään hyvä asia...Pitäisi saada parin minuutin jälkeen jo jonkinlaista muutosta tuohon musisointiin, liian pitkän päästä tulee tuo raskempi osuus ja moni on siinä vaiheessa lopettanut jo kuuntelemasta tätä...
Lopussa tuo laulu jonkin verran paranee mutta edelleen pitäisi parantaa sitäkin...
0   +1 +2
 
säätäjä 14.04.2005
no joo, ei mua varten. mut mun mielestä metalli ei oo tehty tätä varten. tää ei mulle enää oo metallia vaan jotain gootti-iskelmää
0   +1 +2
 
theplan 13.04.2005
Mulle tämän tyyppinen mahtipontisuus ei useinkaan iske, tuntuu pikemminkin hiukan unettavalta. En oikein löytänyt melodioista enkä sävellyksestä muutenkaan sellaista juttua, josta ois saanut kunnolla kiinni, höristämään korvia.

Laulaja laulaa hienosti ja komealla äänellä, valitettavasti kuitenkin hivenen teennäiseltä se kuulostaa. Ääntämisessäkin vois olla hiukan hiomista. Särökitarasoundit (taas kerran) eivät mulle toimineet oikein lainkaan. Jotenkin synteettisiltä ja ylenpalttisen diskanttisilta ne kuulostivat mun korvaan. Makuasiahan tämä tietenkin ennen kaikkea on.

Hienosti kuitenkin pysyy tää hidas komppi kasassa. Tykkäsin myös näistä pikkuisista tomijutuista. Kokonaissoundi on toimiva, niin kuin oikeastaan kaikki muukin, mutta biisi vain ei tällä kertaa onnistunut puraisemaan kunnolla.
0   +1 +2
 
7
kabas_band 13.04.2005
Biisi kuulosti hyvältä doom-viisulta. Pitäisi ehkä kuunnella muutaman kerran lisään, jotta pääsisi sisään, mutta toimii.
0   +1 +2
 
7
Sgibi 13.04.2005
ei aivan minun makuuni mutta kyllä varmaa joku tykkää kuunnella tätä... en minä tällekkään mitään huonoja arvosteluja anna...
0   +1 +2
 
9
subdependent 13.04.2005
Miellyttävä vokalistin ääni, nousee korkeallekin puhtaasti, hienoa! Synat toimivat hyvin, kitarat vähän puuroa - ehkä vähemmän säröä? Tyylikkäästi miksattu, rumpusoundit tosin vähän kuivat. Pienikin reverbi snareen toisi soundiin paljon lisää syvyyttä. Kaikin puoli erittäin tyylikäs biisi.
0   +1 +2
 
8
kUOLLUTMIEs 13.04.2005
Biisi on tunnelmaltaan aika vaihteleva. ensin on tuskallisen raastavaa, sitten mahtipontista, välillä käy aika iloisen kuulosenakin(noin 4 minsan kohalla) ja taas vainoavaan. tunnelman moninainen muuttuminen toisaalta piristää, toisaalta rikkoo biisiä. agustinen kitara toimii todella hyvin, soundeissa ei sanomista. säröihin kun siirrytään, olisin halunnut sellaisen jyrähtävämmän siirtymisen. ehkäpä särökitaroihin pitäsi laittaa enemmän volyymia ja säröä, niin tulisi siinä siirtymässä vielä enemmän sellaista mahtipontisuutta. puhas laulu on ihan hyvääi, vähän the 69 eyes tyylistä. myös murina näyttää sujuvan. lausumisessa on pieniä korvaan pistäviä juttuja, mutta niitä ei kuule kun vaan tuossa alussa, kun laulu on aika hallitsevassa roolissa. tasapinotus soittimien välillä on onnistunut. vaikka biisin tunnelmassa on vaihtelevuutta, on muutamia osioita jauhettu minusta hiukan liian kauan ja sillä kerätty biisille pituutta. vähän voisi pois jättää...
0   +1 +2
 
ahjteam 13.04.2005
Ehkä tyydyn siihen deathmetallistin fanin rooliin, ei tämä doomi ole minun juttuni. pahoittelen.
0   +1 +2
 
Jukk. 13.04.2005
Ihan ok alku, mutta laulaja pyrkii väkisin matalemmalla joka hänen oikea äänialansa ja se syö uskottavuutta. Ääni on kyllä laulajalla ihan hyvä, joten jos vain laulusovitusta miettii uudestaan, niin siitä ei mitään pahaa sanottavaa.
Soundit ovat hyvin demomaiset, ja en varsinaisesti näin hitaasti etenevästä menosta tällä kertaa jostain syystä tykkää, vaikka tän tyyppistäkin on tullut kuunneltua.
Omassa lajissaan mikserin kärkipäätä kuitenkin, jatkakaa!
0   +1 +2
 
Kuzimus 12.04.2005
Liijan vaikeaa mulle.
Biisi on kai tyylilajissansa hyvä.
Se on ikävää että ei ole skippaus systeemiä niin
tulee näinkin paskoja kommentteja kuten tää.
0   +1 +2
 
8
r-source 12.04.2005
Aikalailla hyvä biisi. Rummuissa kuulosti olevan vähän klippausta äänessä, hmm. No ei se mitään.:) Laulu aivan tarpeeksi hyvää jälkeä. Ehkä vähän turhan pitkä biisi kuitenkin, alkoi lopussa jo vähän kyllästyttämään.
0   +1 +2
 
teilband 12.04.2005
Hmm, pitääpää tässä jotenkin saada käytettyä 40 merkkiä siirtyäkseni seuraavaan, kun ei ehkä ollut oikein minua varten niinkun kuvauksessa sanotaan ^^
0   +1 +2
 
ThrashPollution 12.04.2005
Laulaja vetää komean kuuloisesti... Soundit eivät olleet ehkä tarpeeksi mahtipointiset tähän biisiin, mutta ajavat asiansa! Kitarasoundi voisi olla vähemmän "sirkkeli". Komea melodia! Akustiset toimii. Ehkä toistaa liikaa itseään näin pitkäksi biisiksi, tai no en tie...
0   +1 +2
 
Lostdistress 12.04.2005
Jaahas, tähän yhtyeeseen täytynee tutustua paremmalla ajalla lisää. Tokihan mustanpuhuva synkistely aina uppoaa sisuskaluihin. Vielä kun sounditkin ovat asialliset niin ei tässä hittojakaan. Tämän hetken olotila ei kyllä tosin aivan vastaa tätä. Aivan tyypillistä doomiahan tämä ei ole kuin taustojen osalta. Laulu on mainiota, joskin alun jutuissa ei aivan ääniala tainnut kantaa tarpeeksi alas. Korkeammalla hommat hoituikin sitä miehekkäämmin. Hienoa!
0   +1 +2
 
9
VIPpi 12.04.2005
Ihan hieno tunnelma on... Laulu toimii todella hyvin.
0   +1 +2
 
9
Detestation 12.04.2005
Pidän laulajan äänenväristä ja vibran käytöstä todella paljon. Jotenkin tulee mieleen välillä Rootin laulaja ja tämä on todellakin vain hyvä asia. Vaikka juuri hitaasta tämäntyylisestä mustasta pidänkin, tempon liika hitaus voi näköjään olla huonokin juttu ja kun biisi vaan jatkuu ja jatkuu. Lopun erilaienen osa vaan aikaisemmaksi, ja toimii!
0   +1 +2
 
HT 12.04.2005
Laulajan äänestä tykkäsin tosi hieno ääni ja sopii jotenki hitaaseen tempoon tosi hyvin...hieno biisi! Jotenki Doom on pudonnu aina... Jatkakaa samaan mallii!
0   +1 +2
 
8
reactor 12.04.2005
Aika hianon tunnelmallista. Saundit on omalaatuset muttei huonot. Laulaja vaatii vähän totuttelemista. Kitaratkin vähän pliisut, mutta piisinä ei mitään valittamista.
0   +1 +2
 
8
Virhe. 11.04.2005
Laulajalla tosi mahtava ääni! Oikeasti! ja osaa laulaa, mutta välillä meinaa mennä pikkasen liian alas ja jossain kohdissa se meni kuiskaukseksikin :) ei jaksa kommentoida, mutta 8.
0   +1 +2
 
8
HollowOne 11.04.2005
Hyvät soundit ja muutenkin viimeistelty biisi. Lopun örinälaulut olivat sen verta hyvät, että sitä olisi voinut kuulua enemmänkin. Muutenkin vokaalit ja soitto toimivat.
Vaikka laahaava tempo tuo biisiin pituutta, niin siitä olisi voinut puristaa jonkin verran pois. 8 minuuttia on kovin pitkä aika pitää mielenkiintoa yllä. Enemmän variaatiota ja biisin kasvattamista, niin 8 minuuttia ei enää tunnu niin pitkältä.
0   +1 +2
 
Jimmy Pain 11.04.2005
Turhan hidasta meininkiä.Liian paatoksellista.Kitarat ovat turhan "leikkaavat".Alku lupaili parempaa.
0   +1 +2
 
8
Sininen Lahna 01.04.2005
Rumpusetin miksaus on vähän rapainen, varsinkin tomit kuulostavat lussuilta, mutta ovat silti jostain syystä melko kovalla. Vähän tuntuu laahaavan jossain kohdissa. Varsinkin noissa rankemmin kitaroiduissa osioissa saisi mielestäni olla nopeutta. Nyt tuo hitaus kuulostaa paikoin aika vaivalloiselta. Biisi on mittaansa nähden hieman monotoninen. Joko lyhennystä tai vaihtelua kehiin, on nöyrä ehdotukseni.

Laulajalla on todella hyvä ääni. Se ei vain pääse ollenkaan oikeuksiinsa matalissa osuuksissa. Hieman korkeammat (ja nopeammat) osuudet kuulostavat oikeasti vitun hyvältä. Unohtaisin myös tuon yliteatraalisen vibraton. Harmittaa kun potentiaalia tuntuisi löytyvän vaikka kuinka ja sitten se naamioidaan tuollaisella goottiväkinäisyydellä. Anna mennä vaan niiq sillen omana itsenäsi, sä rokkaat ihan kybällä!!!

Jees. Jään kiinnostuneena odottamaan niitä nopeampia biisejä. Ja vähemmän teatraalista laulua.
0   +1 +2
 
10
Uzo 29.03.2005
Tylyä meininkiä. Tuho Rules!!
0   +1 +2
 
10
Ei sille vaan voi mitään, mutta iski täysillä! Laulajan ääni on aivan mahtava ja sanotus hyvä.
0   +1 +2
 
8
Laulajalle pointsis heti etukäteen, loistava ääni, tosin kantava ja voimakas! Mukavia sävel kuvioita kitara, niin edes päin.. jollekki uppoo, jollekki ei! Mulle niin tekee!! ROK
0   +1 +2
 
Homunculus 05.04.2005
[kommenttirinki] Laulusta en pitänyt, se oli jotenkin koomista. Muuten oli homma hyvin hanskassa, tuotanto oli hyvin... noh, Doomia.
0   +1 +2
 
10
jumalaton 30.03.2005
Hieno biisi!

Ja käsittämätön ääni laulajalla. Huh. Toimiikohan livenä?
0   +1 +2
 
Laulajan ääni toimii yllättävän hyvin. Kaikki toimii ihan hyvin lukuun ottamatta rumpujen miksausta, joka ottaa korvaan välillä. Puhtaat kitarat kuulostavat hyvältä.
0   +1 +2
 
8
furiousanger 31.03.2005
genrelleen uskollinen kappale, itse en tätä genreä kuuntele lainkaan, mutta uskon että ko. tyylistä pitävät tykkäävät tästä.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 31.03.2005
Mukavasti biisi toimii kaikesta raskaudesta huolimatta. Itseasiassa se soi hemmetin hyvin. Vaatii erityistä taitoa soittaa hitaassa temmosso mutta hyvin. Vokaalit toimi myös erinomaisesti.
0   +1 +2
 
9
KNIGHTofTHUNDER 31.03.2005
Ei oo ihan sitä genreä, mitä tulee kuunneltua, mutta...toimiva biisi on kyllä kyseessä. Saundit on aika tuhdit niinkuin kuuluukin ja synkkä tunnelma kestää biisin loppuun asti. Laulajalla on kyllä hieno saundi joka sopii ainakin tähän biisiin kutakuinkin täydellisesti ja aika pitkälti tämä laulajan "ehdoilla" meneekin. Biisi on kyllä mielestäni vähän liian pitkä, jotenkin ehkä vois tiivistää. Biisistä kasi mutta toteutus ja tunnelma nostaa arvosanaa kiitettävän puolelle.
0   +1 +2
 
8
Bemary 31.03.2005
Vähän turhan hidastempoinen teos mun makuun ja pituus o kyl aivan järkyttävä. Äkkiä saksimaan jonkin sortin radio edit-versiota. Kaheksan minsaa o liikaa, vaik miten päin asiaa tuumailis.
Ei sillä etteikö ois toimiva biisi, pituudestaan huolimatta. Tässä o sellasta mahtipontisuutta ja tuntua, et bändi tietää mitä tekee. Laulajan äänessä o uskottavuutta ja kitarat vahvojen rumpujen tukemina tekevät vakuuttavaa työtä. Tää o tällanen "metsien synkät miehet"-biisi, josta väkisinkin tulee mieleen itarajan hilpeä lahja Suomen musateollisuudelle: Kotiteollisuus.
Enpä ois arvannu Doom Metal-genreä hehkuttavani näillä sivustoilla, mut pääsitte yllättämään uhrinne tällä kertaa totaalisesti. Levytyskelpoista mähinää! :)
0   +1 +2
 
gebo modyo 31.03.2005
Kevyttä type o negative/69eyes vaikutetta biisissä havaittavissa, mielestäni tässä laulajan ääni ei kuitenkaan ole parhaimmillaan näillä matalilla taajuuksilla, korkeammalta laulettaessa ääni soi huomattavan paljon paremmin, laulajalla kun on hyvä ääni, niin sitä kannattaa käyttää, sillä alueella missä se parhaiten soi.

Itse biisihän oli aikamoinen lähes 9 minuuttinen spektaakkeli, mutta toisaalta hidastempoinen fiilistely vei biisiä eteenpän sen verran verkkaisesti, ettei tuo 8.42 niin hirvittävän pitkältä ajalta tuntunut. Toisaalta, ne muutamat instrumentaalipätkät, joissa oli pientä menon tunnetta, olisivat voineet olla aavistuksen verran nopeatempoisempia, nyt tuntui hieman siltä, että nuo osuudet laahustivat liian hitaasti.

Bassoja oli ehkä miksattu turhan kovalle, ja kitarat jäivät basson taakse. Näiden instrumenttien säätäminen balanssiin, ja miksaus onkin muilta osin kunnossa. Laulu on muuhun taustaan nähden hyvin esillä.
0   +1 +2
 
Enterdead 31.03.2005
Muhun ei laulu kyllä vaikuttanut hirveän positiivisella tavalla. Jos kerran olisi ääntä laulaa niin sitä ei pitäisi kayttää tällaiseen. (Nöyrä mielipiteeni). En osaa sanoa muuta laadultaan hyvä, mutta ei mene tänne osastolle...
0   +1 +2
 
8
Dr.Groove 31.03.2005
Hyvä kuulla laulua hieman normaalia alemmasta rekisteristä vaihteeksi. Tuo biisiin ihan eri fiiliksen.
Laulaja vetää biisin hienosti. Alussa matalatkin osuudet menevät melko hyvin, mutta siellä laulu ei ole yhtä hallittua kuin muualla: mikä on muuten yleistä kun mennään uudelle, vähän käytetylle äänialalle.
Biisi etenee hyvin, intensiteetti nousee tasaisesti ja homma pysyy suurimmaksi osaksi kasassa hitaasta temposta huolimatta. Kuten varmaan itsekin itedätte, ajoittain rytmi kuitenkin huojuu.
Biisi on muuten hurjan pitkä. Tietysti: jos tahtien määrä on vakio, hidas tempo tuottaa pitkän biisin ;-)
Minusta biisissä ei ole riittävästi rakennetta ja sisältöä ihan noin pitkään toteutukseen. Tuosta pituudesta pisteet hieman putosivat, sorry.
0   +1 +2
 
7
ew8533 31.03.2005
Alhaaltapa laulu männee mutta hyvin erottuu sanat.Siitä suuret kiitokset.Tykkään itse saada selvän sanoista jotta ymmärtää missä mennään.Raskasta hidasta menoa.On kyllä surullista menoa!Pakko olla rehellinen!Tämä on ihan hyvä mutta vika on varmaan meikäläisessä.Liian pitkä,mutta se on vaan mun mielipide.Tiivistämällä saisi kyllä enämpi pisteitä!
0   +1 +2
 
8
kimurantti1 31.03.2005
Kuulostaa siltä kuin laulaja yrittäisi väkisin liian alas -> äänessä ei ole oikein voimaa. Puolivälissä hieman ylemmäs mennessä kuulostaa paljon paremmalta. Biisi kuulostaa ihan hyvältä, ja omalla perverssillä tavalla tällainen hidastempoinen hevistely rupeaa parin minuutin jälkeen miellyttämään. Kahdeksan minuuttia on kuitenkin vähän liian pitkä aika mielestäni tällaiselle biisille ja n. 5 minuutin kohdalla alkaa miettimään että koskakohan tämä loppuu. Soundit ovat aika hyvin kohdallaan. En tiedä kuuluuko kitarasoolot tähän genreen, mutta seaalisen olisin mielelläni kuullut kanssa. Olisi tuonut vielä vähän lisää mielenkiintoa kappaleeseen näin kitaristin näkökulmasta.
0   +1 +2
 
9
näköradiomies 31.03.2005
noh tuota en osaa sanoa tälläsestä tyylisuunasta oikeen mitään, tosin kyllä kuuntelin koko kappaleen tarkasti läpi, ja vaikka mainitsit niitä mokia niin ei niitä mun mielestä mitään pahoja ollut..nauhotuksetkin oli onnistunu suhtkoht nappiin, olen itse kerran ja kaksi yrittänyt nauhottaa kaverilla oikeita rumpuja ja tiedän että se on vaikeaa hommaa vaikka onkin ihan kunnon mikit ja miksaus pöydät..kyllä tästä teille ysin annan.

noin, olkaapa hyvät:)
0   +1 +2
 
10
mhotby 31.03.2005
Mikäs suomalainen Nick Cave täällä on laulamassa, vapise Tarja !
0   +1 +2
 
RyzoM 13.04.2005
hyvät soundit.. ja laulajalla todella hyvä ääni..
0   +1 +2
 
Latka 31.03.2005
Mahtava ääni laulajalla. Type o negative tuli joo mieleen. Olisi tehnyt ehkä hyvää, jos olisi välillä laulanu tuplana. Muuten oli hyvät soundit mutta rummuissa oli jotain josta en pitäny. Eih, nyt menee pilkun viilaukseks. Biisissä oli hyviä juttuja; mutta tälläsen metallin kuluttajana en pitäny biisistä pahemmin. Mutta muuten jees meno oli.
0   +1 +2
 
6
thepax 01.04.2005
Ei varmaan tästä matalemmalle tämä laulutaiteilija pääse. Aika lahaava piisi. Voisi olla jotain elementtejä jotka puskevat biisiä eteenpäin. Ihan mukava, mutta hieman tylsähkö kokonaisuus. Biisi kestää mielenkiintoonsa nähden ihan liian pitkään. Loppupuolella laulaja hieman antaa itsestään enemmän. Ja viimeiset minuutit on biisin parhaat hetket... (ehkä kannattaisi tuo kuuden minuutin intro jättää pois)
0   +1 +2
 
Toni Solo 01.04.2005
Kelvollista metallia, mutta hyvästä soitosta huolimatta en löytänyt mitään "juttua" mikä erottaisi biisin muista kaltaisistaan. Laulajalla on persoonallisen komea ääni jota kelpaa kyllä kuunnella, jollei tietyt yhtäläisyydet Jyrki 69:n, Frederikin ja Nick Caven kanssa häiritse. Kilpi, Teräsbetoni, Kotiteollisuus ja Tuho - kaikki suomeksi laulavia metallinmakuisia bändejä - vai onko kaavassa jokin ristiriita ?
0   +1 +2
 
J.cotton 01.04.2005
Hieman hitaahko joo. Laulajalla toki vahva ääni, mutta kokonaisuutena ei herätä suuremmin musiikillisia intohimoja. Rummut ovat tosi haasteelliset soittaa ja saada kuulostamaan hyvältä näin hitaaseen. Tomit ovat hieman kuraa, koko setin miksaus itseasiassa. Skitta vetelee tummia sävyjä mutta tavaraa on liikaa ajoittain.
0   +1 +2
 
MIKA K 01.04.2005
mahtava ääni miehellä.tosi matala ainaki siin alus.ok....ja olihan siel lopus sitä mörinääkii
0   +1 +2
 
9
MistAge 01.04.2005
Doomin tuulet puhaltaa ihan jännällä tavalla..
Päällimmäisenä korostuu toki laulajan komea ääni. Sanoissa ja tulkinnassa tunnetta mukana ja sovitus on oikeastaan ihan hyvä ja soundit lämpimät. Lopun rähinä tietty piristävää;)
0   +1 +2
 
DjLime 01.04.2005
Hidas ja melko tylsä kappale. Rummut kuulostaa todella huonoilta liian hintaan tempon takia. Ensimmäisen kerran kuulen metallia mitä voisi soittaa pikkulasten nukkumatti musiikiksi. Onko se positiivinen asia vai ei, niin siitä voi jokainen päätää itse. Käsittämättömän pitkäkin tästä on tehty, kun ei tässä mitään kovin ihmeellistä tapahdu. Laulaja vetää kyllä hienosti osuutensa. Hieno ääni.
0   +1 +2
 
8
jimbow 01.04.2005
Mikäs virsi tämä oikein on? Selkeästi artikuloiva vokalisti on jylhän kuuloinen ja hän on tämän kappaleen selkäranka. Musiikki toimii mallikkaasti ja jokaisen instrumentalistin panos on kuultavissa. Lopun nopeampi osio olisi voinut tulla jo varhaisemmassa vaiheessa, jotta kuulijan mielenkiinto pysyisi helpommin yllä. Kokonaisuutena tämä on todella vahva näyttö yhtyeen osaamisesta. Annan vain kahdeksikon siksi, että tämä nyt oli liian hidastempoinen minun makuuni.
0   +1 +2
 
9
Wretch 01.04.2005
Hyvät kitara melodiat ja hieno tunnelma. Biisi toimi kokonaisuutena todella hyvin. Laulajalla oli todella hyvin homma haskassa.Tuotantopuoli oli hyvä.
0   +1 +2
 
MacFly 01.04.2005
Laulaja vetää aikas hyvin tässä tunnelmallisessa hevilaahauspläjäyksessä. Haikka on kyl ärsyttävästi pinnassa. 5 minuutin kohdalla olevat riffit toi mieleen tuon niskalaukauspumpun. Ehkä pituutta oli kumminkin pikkaisen liikaa, kun biisin loppupuolella ei tuntunut tapahtuvan mitään uutta. Ehkä hieman tylsähkö biisi. Soittopuoli kulki riittävän hyvin ja laulumelodiat olivat hyviä.
0   +1 +2
 
9
MajorForce 01.04.2005
Ihan mielyttävän kuuloisella alarekisterilaululla alkaa biisi. Tässä on kunnon synkistely käynnissä. Itsekin paljon soittaneena tiedän, että hidasta tempoa on hankala pitää kasassa koko biisin ajan, mutta tässä se onnistui varsin hyvin. Ehkä loppua kohti tuli sellainen tunne, että menee paatokseksi, mutta sama on vaivannut mua myös levyttäneiden genren artistien tuotoksia kuunnellessa, joten vika lienee kuuntelijan korvien välissä.
0   +1 +2
 
B. Hind 01.04.2005
Hieno sovitus, mutta ehkä biisin olisi voinut typistää max viiteen minuuttiin?? Sopisi hyvin jonkun kauhupätkän taustalle...
0   +1 +2
 
8
Rikhard Black 01.04.2005
Tässä mennään jylhissä goottitunnelmissa Tyyppareiden ja 69eyesin mukaisesti. Mutta melodia on jotenkin liikaa. Hidas on aina hyvä. Mun mielestä tästä saattaa puuttua joku koukku. Jahas, sitten mentiinkin doomin puolelle. Laulaja kuulostaa puhtaalla äänellä vetäessään tätä julmahkon hidasta meininkiä jotenkin Nick Cavelta vaikka ei kuitenkaan. Ja tosta vertauksesta saat olla ylpee!
0   +1 +2
 
pcgn 01.04.2005
Valitettavasti täytyy varmaan myöntää että en ole kaikkiruokainen musan suhteen. Eli vaan konemusaa lähinnä kuuntelen, niin en tästäkään kipaleesta osaa paljoa sanoa..:( No.. no.. ei vittu.. ei kai tässä sit ole mitään haukuttavaa, kun ei tuu mieleen :P Se on sit poijaat hyvä juttu :)
0   +1 +2
 
Airola 01.04.2005
Toi tossa puhui jotain saappaista, mutta mitäs minä niistä mitään ymmärrän. Työkaveri sen teki. Se niistä hämäryyksistä.

Ois voinu onnistua paremmin, mutta ois voinu epäonnistuaki pahemmin. Ympäripyöreästi sanottuna.
Laulumelodiat oli sellasia semi-mieleenpainuvia. Selaset kuitenki, ettei ollu tylsää kuunnella.

Hyvin soi taustalla. Ja hyvin toimi vibrat laulajalla. Onnistunut vibrankäyttö on aina plussaa.

Toi loppuosan pieni muutos oli yllättävä ja erittäin ok ratkaisu, vaikka en kauheasti örinästä innostu.
0   +1 +2
 
8
mojoswing 01.04.2005
enpä oo hirveesti tähän tyylin tutustunut mutta tulipahan kuunneltua
0   +1 +2
 
8
aikapallo 01.04.2005
Vokaaleissa on mukava vibrato. Alussa ne (vokaalit) ei oikeen tunnu vaan noin orpona toimivan. Soundi on kyllä niin matala, että oikeen jäin kuuntelemaan, että onks niitä pitchailtu jotenki alas :) Kitaroista ei kuulu oikeen muuta, kun sirinää. Ne yläpäät saa kyllä poiskin leikata. Näin hidastempoisessa biisissä on aina vaikea soittaa täysin taimissa, mutta ihan mukavasti se menee. Vähällä ajalla on kyllä vittumainen studiossa räpeltää... Kyllä tää kuitenkin ihan asiallinen varsin hidastempoinen mättö on.
0   +1 +2
 
8
Argyle 01.04.2005
Laulaja osaa asiansa, mutta mit sanoituksia kuuntelin, niin eiköhän nuo asiat ole käyty ennenkin läpi ja vielä hieman innovatiivisemmilla tavoilla.
Basarisoundi lopun tuplissa on aika onneton. Pieni napsaus ja kamala jyminä ei heti edes kuulosta basarilta. Tuokin saattaa olla tietysti kiinni henkilökohtaisista mieltymyksistä.
Bändin nimi ja laulukieli... No joo, siitä olette varmaan kuulleetkin jo.
Mutta varsinaista vikaa hommassa ei musiikillisesti ole. Tunnelma on kohdallaan ja koko reilut kahdeksan minuuttia jaksaa kuunnella kohtuu kivutta. Olisin itse jättänyt lopun mätön kokonaan pois, jolloin kappale olisi pysynyt puhtaana fiilistelypalana, ja edes hieman tiiviimpänä. Nyt mäiske kuulostaa jollain tavalla irtonaiselta.
0   +1 +2
 
osos 01.04.2005
mukavan kuulosta hidastelua. taimi kussee paikoin. piisi on pitkä mutta jaksaa kantaa ittensä siitä huolimatta alusta loppuun kunnialla.
0   +1 +2
 
blisser 01.04.2005
Aike ohut saundimaailma mutta muuten potentiaalia löytyy tästä.
0   +1 +2
 
phyvar 01.04.2005
Karmeat pörinäsoundit. Gainia on tainnut äänitysvaiheessa hurahtaa yli oman tarpeen. Doom-metallihan on käsittääkseni huomattavasti brutaalimpaa ja primitiivisempää. Tämä nyt oli melkoista poppia, mikä käy kyllä minulle oikein mainiosti konsa en pesunkestävä hevipuritaani ole. Goottimenoa tämä taitaa olla enemmälti. Ihan onnistunut laahaushevibiisi. Mutta älkää päästäkö enää rumpuja ruvelle.
0   +1 +2
 
9
argon 01.04.2005
Doomia pukkaa!

Doomia kuulee harvemmin mikserissä ja sehän on sääli, hieno musiikinlaji kun on kyseessä. Tämä biisi kunnioittaa monessa mielessä genrensä perinteitä, mutta puhtaaseen lauluun keskittyminen erottaa bändin monista muista alan yrittäjistä. Biisinä tämä on joka tapauksessa oikein hyvä!

Matalalta lähtee vokaalit ja kun kyse on aika vaikeista laulettavista taajuuksista, niin homma toimi varsin hyvin - biisin alkupuolella laulajan äänialan keskitaajuuksille noustessa vokaalit eivät toimineet aivan yhtä hyvin, pientä horjuntaa tuli silloin esiin kun taas ylärekisteriin mennessä toimi todella hienosti. Eli keskitaajuuksien laulantaan lisätreeniä, niin kokonaisuudesta tulee todella mainio kun nytkin ollaan jo näin hyvällä tasolla laulun suhteen. Bonuspisteet ehdottoman persoonallisen kuuloisesta äänestä!

Soitannollisesti pieniä huteja osui matkan varrelle, mutta kuten saatetekstissä sanotaan niin kiirus laittaa asioita ymmärrettävään valoon. Soitannollinen kokonaisuus toimi varsin hyvin ja sovitukset olivat toimivat - melodiset mutta samaan aikaan raskaat.

Arvosanan puolesta vahva yhdeksän, pidin kovasti!
0   +1 +2
 
kandi 01.04.2005
okei tää ei oo lähelläkään mun pää genreäni, että en ole paras arvostelemaan tätä musiikia, mutta sen verran voin sanoa että sävel oli ihan mukava, mut toi laulu ei oikeen iskeny mut ihan kelpo biisi varmaan genren kuuntelijoil :)
0   +1 +2
 
8
NeverSayYes 01.04.2005
Ei saatana 9 minuuttia, kuinka te kehtaatte? Komeesti vetää laulaja, lisäpojot mannevibrasta. :)
Onpas hidasta komppia, ei varmaan rumpalin suosikkibiisejä, tuntus ainakin aika vittumaiselta soitettavalta. Ihan jees meininki, ei mun suosikkimusaa mutta ihan kuunneltavaa. Turhan pitkä tää kyllä on mutta ei kai tätä miksikään kesähitiks oo tehtykään.
0   +1 +2
 
8
woopee 01.04.2005
Aikas mörkö ääni. ;) Sopii kyllä tähän.
Tykkään hitaista metallibiiseistä, ainoota ja parasta, metallia, mitä kuuntelen.
Mutta, tää on mukavan lepposaa kuunnella, eikä tee mieli murhata ketään tän biisin jälkeen niinku yleensä metallitsipaleiden jälkeen. ;D Iso plussa. Saa kyllä jotenki kätevästio ahistuneeks, mutta sillaa et siitä saa vaan energiaa. :) Juup, en osaa oikeen mitään tekniikasta ja muusta sanoo mitään ku ei oo miun alani, mutta toivottavasti tää kommentti kelpas. :)
0   +1 +2
 
7
lovefactory 01.04.2005
Kaikin puolin hyvin soitettu ja laulettu biisi muutamalla hyvällä kitarariffillä maustettuna. Alussa laulaja vähän hapuili ja laulumelodia tuntui olevan liian matalla hänelle, mutta biisin edetessä aloin pitää laulutyylistä. Minun makuuni biisi oli valitettavasti vain AIVAN liian junnaava. Sanoja en saanut seurattua, joten paha sanoa olisivatko eeppiset sanat pelastaneet biisin. Eri osien vaihtumisen puolista biisin olisi varmaan voinut leikellä 4min+ pituuteen.

Soundipuolella kevyttä epätasapainoa, mutta keskivertoa paremmat soundit. Kokonaisuutena hyvää laulantaa ja muutamia hyviä juttuja ylipitkässä, mutta erittäin kehityskelpoisessa biisissä.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 01.04.2005
Laulaja osaa laulaa, vaikka alarajoilla mennäänkin. HEI HALOO melkein 9 minsan biisi!!!! Omituisen kuuloinen tomi. Jotenkin odottelee, että milloin tää biisi oikein lähtee käyntiin. Mokat kyllä jäi huomaamatta, soitto toimi ihan hyvin. Vika minuutti vasta tuntui siltä, että käynnissä on.
0   +1 +2
 
anarkia 01.04.2005
Oon kuullu tän aikasemminkin. Taisin käydä joskus teidän sivuilla. Kohtalokasta. Laulajalla palaa päreet jos sanon, että tulee Jyrki 69 mieleen, mutta palakoon. Kunnianhimoista eeposta olette rakentaneet, jotain jää mielestäni kuitenkin vielä puuttumaan, en osaa sanoa mitä, mutta väliosat Cemetery Gatesin? (no, aika kaukaa haettu) tyyliin toimii. Omassa genressään lupaavaa ja ennen kaikkea jylhää. Numeroa en osaa antaa, kun en ole vihkiytynyt.
0   +1 +2
 
Suvaitsemattomat 01.04.2005
Aika teatraalista ja mahtipontista, vaikka saattaapa sitä koko genrekin olla, en tunne sen kummemmin.

Rumpusaundeista en pidä. Kuulostavat liian demomaisilta. Käytössä on ilmeisesti ollut ainoastaan lähimikkejä, ja niihin on sitten vaan miksauksessa lisätty kaikua, mikä kuulostaa aika kaamealta. Kannattaa ensi kerralla ehkä koittaa jotain tilamikitystä rumpuja nauhoitettaessa. Ja basariin en kyllä kaikua laittaisi, ainakaan näin paljoa.

Särökitarasaunditkaan eivät ole mielestäni erityisen hyvät. Ovat vähän utuiset eivätkä oikein potki.

Laulaja on toki selkeästi taitava. Ihan alussa matalimpiin ääniin taisi tosin olla vähän hankala päästä. Lopun örinä on vähän dorkaa, mutta enpä minä doom metallin päälle mitään ymmärräkään.

Biisi muuten ehkä laahaa vähäsen. Tuntuu että sekä rumpali että kitaristi sleepaavat vuorotellen.

Kommentointi kuulostanee vähän haukkumiselta, mutta se johtuu ainoastaan siitä ettei genre ole minulle lähelläkään omaa makua. Biisin aihe (itsemurha) ja käsittelytapakin tuntuvat hieman kornilta, mitä nyt jotain irtosanoja huomasin kuunnella. Siis tuo I'm gonna end my days ja silleen.
0   +1 +2
 
7
Terok 01.04.2005
Ainoastaan matalat soinnut ja hidas komppi muistuttivat doomista, muuten lähinnä tuli mieleen 69eyes...
Ei vakuuttanut.
0   +1 +2
 
8
KoBa 01.04.2005
Potentiaalia oli sentään. Tästäkin biisistä olisi saanut aika paljon paremman. Kokonaissutena ajatellen kieltämättäkin vähintään kuunnetavaa. Ps kaikki kiitokset solistille, ainoa asia joka pelasti tämänki tekeleen.
0   +1 +2
 
7
Soulstab 01.04.2005
Ei oikein istu laulajan äänialalle tuo noin matalalta laulaminen. Kuulostaa kovin keinotekoiselta. Vähän vois biisiä transponoida ylöspäin. Esim. puolikkaan tai koko sävelaskeleen. Biisin soundit on varsin kohdallaan. Kaikesta saa hyvin selvää ja muutenkin soundit on oikein kirkkaat. Vähän ehkä liiankin cleanit tälle musalle. Pikkasen voisi räkää lisätä tähän tai sitten isompaa kitaravallia tummemalla soundilla. Nyt jää kitarat vähän ohuen kuuloisiksi. Tätä biisiä voisi selkeästi lyhentää. Vaikka ehkä doomia haetaan, niin eivät nämä tämän hetkiset ideat oikein kanna läpi koko biisin. Johonkin viiteen minuuttiin, kun tämän tiivistätte, niin heti olisi parempi.
0   +1 +2
 
9
Tumppi_x 01.04.2005
kaunista...
alko melkeen itkettää.biisi oli biisinä erittäin hyvä.laulajakin osasi hommansa
mutta siinä alussa meni vähän liian matalalle niin kuulosti vähän humoristiselta.
lopussa oleva örinä oli mukava yllätys.paikoitellen hieman tylsä mutta kuitenkin niin
hyvä että 9 tulee
0   +1 +2
 
7
pirkkaprojekti 01.04.2005
Aluksi en pitänyt laulajan äänestä yhtään, mutta biisin edetessä se alkoi toimia paremmin. Ehkä hieman tylsä ja tasapaksu biisi kuunneltavaksi juuri tässä mielentilassa. Kitarat saisivat olla hiukan isommalla.
0   +1 +2
 
9
mesatokai 01.04.2005
huh huh olipa synkää! mutta kyllä tykkäsin. Pitänee mennä vaatekauppaan ostaa vähän mustia kuteita.
Laulaja oli mahtava todella hyvä saundi, sanoja ei joutunut arvailemaan kaikki tuli niin selvästi. pohjat oli tosi hyvät, ainoa pieni latistuminen oli biisin puolivälissä oleva "sirkus musiikki" mutta jos pidätte linjanne ja saatte joskus levyn ulos niin lupaan varmasti ostaa sen.
0   +1 +2
 
soulmate 02.04.2005
pontevaa touhua. Toi laulu on aika ovela. En tiedä oikein miten pitäis suhtautua, mutta käy tuohon varsin hyvin. Skitta vinkuu mukavasti mukana ja raskas tunnelma välittyy. Melodisuus on aina + Ehkä jollain tapaa "ontto" biisi, mutta toimii kyllä mulle. Idea on hyvä.
0   +1 +2
 
Ässä_Ritari 02.04.2005
Loppu tuleee... loppu tuleeeee... loppu tuleeee... siis ankea kappale! ei voi sanoa kun, että loppu tulee!!
0   +1 +2
 
C2H5OH 02.04.2005
Melodia on ihan hyvä, mutta laulu harmillisen voimaton. Sanat on aika tavallista klise-jööttiä, mutta niistä saa selvää! Ei oikein kiinnosta kuunnella kahdeksaa minuuttia näin paikallaan pysyvää biisiä! Örinä on ihan kamalaa!
0   +1 +2
 
9
Lateksi 02.04.2005
Ohhoh, ihan old school doomia. Candlemassvertailu ei taitaisi olla ihan tuulesta temmattua. Laulajakin kuulostaa loistavalta alun pienen haparoinnin jälkeen. Soundit ovat hyvät ja toiimvat, paitsi että kitarat kuulostavat vähän liian surisevilta aika-ajoin. Mutta toisaalta sekin toimii tässä. Sävellyksenä biisi on loistava ja toimii erittäin hyvin.
0   +1 +2
 
7
Ikonator 02.04.2005
House of the Rising Sun tms. tulee jotenkin mieleen tuosta introsta/laulusta. Laiska on tosiaan sovitus. Kitarat kuulostaa siltä kun ne ois vedetty jonkin halvan Zoom multiefektin läpi-> kauheeta surinaa. Laulusta löytyisi potentiaalia..
0   +1 +2
 
Piru Kange 02.04.2005
Ainakin pituutta biisillä on. No viimeiset sanat kestävät kauan - Paavikin on jo toista päivää ollut kuolemaisillaan (tai ehkä jo kymmenisen vuotta)...

Oikeastaan ihan hieno biisi. Laulajalla on upea ääni ja tällainen hidastempoinen soitto tukee sitä hyvin. Pidemmän päälle biisi menee kuitenkin aika lailla itsenä toistamiseksi. Paletti on yhtyeellä kyllä hyvin kasassa.
0   +1 +2
 
7
Jack 02.04.2005
Miks vitussa pitää selitellä et no joo kyl me paremminki voitais vetää. Ei paska. Miks te nauhotitte sen ja miks vitussa te sitten laitoitte sen tänne?
JA sitä paitsi, jos kappale ja soittajat on hyviä ni kuinka monta paikkailuottoa sitä tarttee?
Kyllä se tunnelma välittyy ilman vitunmoista hiomistakin. Jos sitä tunnelmaa on.
Ja kyllähän tässä voi aistia ideaa vaikka biisi ihan saatanan hitaasti kehittyykin.
Mun mielestä seiskan pläjäys. Laulu kuulostaa paremmalta tossa viiden minsan jälkeen.
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 02.04.2005
Onpas jylhät laulut. Yleensä ku kuulee doom biisejä ne on aina muristu. Tää laulu toimii paremmin. Jumanklekka kun mennään hitaasti. Mä kaipaan nopeutta ja rutkasti. Hiukan turhan munattomat kitarat... olis kaivannut sellaista oiken mättöä. Kieltämättä varmaan parasta doomia mitä olen ikinä kuullut.
0   +1 +2
 
8
Zagaar 02.04.2005
Aika hyvä laulaja.
Alussa kyl huomas , ettei ääniala ihan riittäny, ei ehkä kannata tehdä lauluja niin alas ettei pysty enää laulaa, ...tää ei oo vittuiluu.
Sellasel porukal, ketkä tykkää tällasest hidastemposest hevist, ni uskon, et kolahtaa kyllä.
0   +1 +2
 
Mr Dimension 02.04.2005
Mukavan matalalta laula vetää. Näillä läpyttimen kaiuttimilla ei oikein kykene noihin soundeihin sanomaan mitään. Hiomista vielä vaatisi.

Tapio Aartelo
0   +1 +2
 
8
_W_ 02.04.2005
komiasti vetää laulaja tuos alus(ja kautta biisin), semmosta manaavaa synkkää fiilistelyä. Skittasoundit vähä pistää korvaan, ehkä ovat genrelle ominaiset mut oisin laittanu vähä vähemmän diskanttia soundeihin. Selkeetä kertsiä en tästä löytäny, joka ois mielestäni ollu paikallaan. Ihan hieno kipale, kolahti kohtuullisesti mullekkin vaikka rock-tyyppi oon. :)
0   +1 +2
 
J.R No 03.04.2005
Jotenkin on kummallinen laulu. Ei oikein sovellu. Tai ehkä soveltuu. Enpähän tiiä taas. Doomiksi on jotenkin aika vaisun oloista, tosin enpähän genrestä ole kuullut kuin Shape of Despairia, ja se melankolia ei kyllä voi olla tarttumatta. Tässä on vähän eeppinen meininki.
0   +1 +2
 
Michikawa 03.04.2005
Ihan mukavia äänimaisemia ja rakenteita. Laulajan baritoniääni skulaa mainiosti ja tunnelma on ihan toimiva. Biisi kaipaisi kuitenkin vähän enemmän dynamiikkaa ja jonkinlaisen kehityskaaren, junnaava perusrakenne käy pidemmän päälle hieman tympimään. Teknisesti ihan toimiva kokonaisuus, mutta musiikillinen anti jää hieman vajaaksi. Itse olisin jättänyt pituudesta puolet pois ja lisännyt vaihtelua.
0   +1 +2
 
8
electrichaos 03.04.2005
biisi alkuineen uskottavaa meininkiä. Allusta tulee mielleyhtymiä metallicaan. Raskaita biisejä on monesti hankala saada kuulija ystävällisiksi, mutta tässä biisissä onnistutaan.
0   +1 +2
 
D_Steele 03.04.2005
Ei ehkä ole ominta musiikkiani. Laulaja kuulosti basistin haukotukselta. Biisi kyllästytti ennenkuin se ehtisi käynnistyä. Ammattimainen meno.
0   +1 +2
 
8
-CSPR- 03.04.2005
alku on todella hieno. pidän laulusta todella paljon. hienot urut taustalla. biisi on hyvä. kunnon pitkänlinjan doomia. laulajan ääni on jotain ihan uskomatonta, samoin koko sävellys. ei jää junnaamaan missään vaiheessa. mp.
0   +1 +2
 
8
DaKiller 03.04.2005
Alku suorastaan pelästytti erinomaisuudellaan. Laulaja on todella hyvä! Harmi vain, että rumpusoundit pilaavat osan tunnelmaa köykäisyydellään. Kitarat soivat todella kauniisti ja soittokin on ihailtavan tarkkaa. Tunnelma on kalmainen mutta kaunis. Sanat ovat hieman kornit ja ns. yksinkertaiset mutta laulaja pelastaa paljon.
Paremmilla rumpusoundeilla kappale nousisi ansaitsemaansa arvoon. Myös rumputyöskentely saisi olla hieman monipuolisempaa. Kappaleen loppuörinät olivat jo suorastaan koomisia ja tunnelma rapisi kertaheitolla kaivon pohjalle. Kitaroiden yksinkertaisesta kauneudesta ja laulajan upeasta suorituksesta annan kappaleella arvosanan 8.
0   +1 +2
 
Rumarimpsrempsa 03.04.2005
Eihän tämä hassumpi ole, junnaavahko kylläkin. Hieman toimivammalla rumpaloinnilla kappale kulkisi paremmin eteenpäin; hitaus ei ole este toimivuudelle. Miksaus on kohtuullisen onnistunut. Stemmat siellä noin viiden minuutin kohdalla laittaisin kohdalleen. Sanojen toimivuuteen/runollisuuteen keskittyisin myös paikka paikoin.
0   +1 +2
 
8
Enforce 03.04.2005
Aika synkkää menoa on. Tuo 2 minuutin kohdilla alkava laulumelodia on ärsyttävän tuttu. Kuulostaa siltä, että joku on sen tehnyt joskus.

Laulajalla on ihan tyylikäs ääni kaikin puolin. Pikkusen tulee Candlemass mieleen. Kitarasoundit muuttaisin kyllä. Miksauksessakin ovat kovin takana. Kitarat siis.

On tämä vähän puuduttavan pitkä. Basaritkin alkavat jytäämään liian myöhään :(

Kasi tuleepi! Jatkakaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
dumbsugar 03.04.2005
En minä ymmärrä miten tässä voisi siirtyä suoraan seuraavaan, kun sellaista toimintoa ei taida olla.
0   +1 +2
 
10
ÄSSÄ poika 03.04.2005
VHOU! Täähä oli hyvä! En oo paljoo doom metallii elämäni aikan kuunnellu, mut voin sanoo et tää oli hyvä. Fiiliksellä tehty kipale, ei voi kieltää. Gyyyyyd!
0   +1 +2
 
8
apache 04.04.2005
Itse asiassa aika mainio kipale. Alkufiilikset oli vähän epäilevät, että noinkohan biisi jaksaa kantaa lähes yhdeksän minuuttia, mutta kyllä se näköjään onnistui. Laulupuoli toimi mainiosti ja kitarat olivat mukavan maalailevia. Ei mikään huipputeos, mutta ei missään nimessä huonokaan.
0   +1 +2
 
8
MickeyC 04.04.2005
Vähän manaavan kuuloinen. Tää on ihan osaavasti tehty, kaiken puolin, valitettavasti käy vähän tylsäksi, tai sit en ole just nyt oikealla fiiliksellä. Laulajalla aika vahvan kuuloinen ääni.
0   +1 +2
 
9
Eternity 04.04.2005
Tuho ei taida olla kovin omaperäinen nimi, heh. Mutta asiaan, alun cleanit laulut olivat uskottavat ja taustat toteutettu hyvin. Laulaja on genreen juuri sopiva ja omaa selkeästi laulukokemusta. Soundit olisivat voineet olla paremmat, mutta kokonaisuutta katsoen biisi on ihan kuunneltava. Melodia on hyvä, ja varsinaista huonoa sanottavaa en keksi. Jaksoin jopa kuunnella loppuun asti, mikä on harvinaista minulle mikserissä.
0   +1 +2
 
HelZuz 04.04.2005
Ahh! Aivan ihanaa! Tää on Musiikkia iisolla m:llä... jos kaikki musiikki olisi näin hyvää, saavutettais maailmanrauha ;). Ja vaikka biisi onkin aika pitkä ei se haittaa yhtää.
0   +1 +2
 
8
Mustepullo 04.04.2005
Laulaja vetää tässä kipaleessa pisteet suvereenisti kotiin, hieno lyriikka joka on upeasti tulkittu. Biisi on yksinkertaisista palikoista koottu ja melodioiltaan oikein miellyttävä kokonaisuus.
0   +1 +2
 
9
marccus 04.04.2005
Upean kuuloinen biisi. Kerrankin voin sanoa pitäväni jostain tämän genren edustajasta. Biisi on melodinen, ja vokalistilla on jylhän kuuloinen ääni. Hidas tempo on vain plussaa, eikä tässä sorruta ylisoittamiseen, vaan kaikki palaset on harkittu tarkkaan ja ilmavuuttakin löytyy äänimaisemassa.
0   +1 +2
 
Mr.Right 04.04.2005
mukavan pintaan vedetty rummut : )
laulu on aika paatosta.. ei siinä mitään.
ehkä hieman enemmän olisin tasoja kuullut pitkin matkaa.
vaikea sanoa. anyway jos 8:42 on kesto niin variaatioiden pitäisi jaksaa kantaa hieman helpommin?
ei tosin aivan omaa teekuppia olekaan.
mukavan rohkea ja persoonallinen veto jokatapauksessa.
kitos tästä.
0   +1 +2
 
P. Virta 04.04.2005
Mun mielestä ihan hyvä kappale, tuntuu kuin olisin joskus kuunnellut tän ennenkin
0   +1 +2
 
8
janiH 04.04.2005
Siinähän oli kunnon skandinaavista paatosta kerrakseen.
0   +1 +2
 
10
|Jadezki^| 04.04.2005
GOOD GOOD GOOD.. IHAN ÄLYTTÖMÄN HYVÄ <33 <33
mut mies laulaa liian möreesti. :D
0   +1 +2
 
10
madonnas 04.04.2005
Kyllä! Nyt tulee Candlemass-yhtymiä, ja se on aina helvetin hieno asia. Jumalattoman hieno miesvokaali alussa ja perskeleen hienot keskiaikais-melodiat! Tuomio on tapahtunut, sillä hetkellä kun sähkökitarat tekivät entreen. Kympin suoritus.
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 04.04.2005
SATAN666. Biisin nimi toi mieleen kunnon Black Metal- biisin, mutta sitten tuli laulu. Siihen meni sekin.
Noh, kuitenkin... Kivat kitarat? Hyvä meininki? Juu, kyllä tämä on ihan onnistunut kipale.
0   +1 +2
 
Phatency 04.04.2005
(miten kommenttiringissä muka siirrytään seuraavaan biisiin?) Tulipas Animals tästä mieleen :S En nyt tarkoita että kopio olisi, vaan laulajan äänestä ja kitarakuviosta. Laulaja on muuten paras tähänastisista kommenttiringin biiseistä (n. 5). Osaa kyllä ainakin lausua, onkohan suomalainen ollenkaan? :P Tätä voisin kuunnella kahvilassa perjantai-iltana. Tosiaan, kahvia -->
0   +1 +2
 
Veneficus 04.04.2005
Teos lähtee liikkeelle hieman "kepeämmin" kuin ehdin jo toivoa genren nähtyäni. Mutta hyvin nopeasti tähän uppoutuu. Soundit tukevat biisin tunnelmaa, ainoa miinus liian selvästä basarin napsusta, se kun tuppasi hyppimään liiankin häiritsevästi välillä esille. Kitaratkin olisivat ehkä minun nöyrän mielipiteeni mukaan murista aavistuksen tummempina.

Sävellys on suorastaan haikea, rakenteeseen olisin ehkä lievästi toivonut elävyyttä. Hienosti tämän parissa kuitenkin fiilisteli eikä tämä kyllä puuduttavaksi minulle käynyt. Lopun rytistyksessä laulaja hakee ääneensä rouheuden jota olisi mielluusti kuunnellut enemmänkin. Mutta näin tällä kertaa, eikä siinä vikaa.
0   +1 +2
 
6
JM 04.04.2005
jotenkin tunkkainen soundi on. laulajan ääni on jotenkin häiritsevä. sanat on tunnelman mukaisia.. Soundeilla ja rakenteella angstista tunnelmaa voitaisiin kasvattaa loppua kohti liikuttavan mahtavaksi, mutta nyt tämä jää hieman tylsän latteaksi..osia osien jälkeen ja äärimmäisen rasittava kliseinen tuplabasaribläkkis osuus lopussa. Ja lopetus hiljentämällä. Ei kovinkaan mahtava biisi. Ja biisi ei mitenkään perustele pituuttaan.
0   +1 +2
 
7
LauriT 05.04.2005
Ihan OK biisi, joka kärsii kuitenkin eräästä aika häiritsevästä viasta: nimittäin rumpusetin kaikki lautaset on miksattu aivan liian kovalle. Itse asiassa tämä saa minut melkein epäilemään, että kyseessä onkin tietsikalla tehdyt rummut oikeiden sijaan. Muutenkin hyvin mitäänsanomattoman kuuloista tuo rummutus nyt kun sitä tarkemmin rupesin kuuntelemaan. Vokaalit sen sijaan ovat ilmaisultaan huomattavasti vakuuttavamman kuuloiset ja niissä on muutamia todella hyviä kohtia. Sanoitus on tosin tavanomaistakin tavanomaisempi tässä genressä: itsemurhapohdiskelu. Kokonaisuutena melko vaisu kappale, jossa erityisesti korviin pistää huonosti tehdyt rummut.
0   +1 +2
 
8
Telaketju 05.04.2005
matalalle pääsee laulaja mutta vikana on se sama englannin lausuminen mikä on n.99% suomalaisista laulajista, ahistaa kitaroiden surina eikä kyllä rummuissakaan ole kehumista mutta laulusoundi on hyvä! meininkiä kuitenkin tuntuu löytyvän ja tuolla laulajalla kun saatte biisikokonaisuuksia kehitettyä pidemmälle niin hyvä tulee!
0   +1 +2
 
8
Kekkoset 05.04.2005
Kivan mahtipontinen. Itseasiassa kaunis biisi. Jäin odottamaan kyllä jotain suurempaa räjähdystä jossain vaiheessa. Metallican One tuli jotenki mieleen.. Tosi positiivista oli, että sanoista sai tosi hyvin selvää. Toisaalta Sentencedin Noose ja Kill My Self eivät ole meikän mieleen lyyrisesti, joten nyt meinaa mennä samaan kategoriaan. Ja tulihan siellä ihan lopussa se kiihdyttelyki. Hyvä biisi, mutta tuntuva vaan jotenki matelevan. Hyvä kuitenki.
0   +1 +2
 
Pitk 05.04.2005
Aika tumma kokonaissävy, sopii kyllä biisin tunnelmaan. Särökitarat voisivat olla huomattavasti brutaalimmat. Tällaisena sirkkelinä vähän tuhoavat biisin muuten synkkää tunnelmaa. Laulajalla asiallinen ote hommaan ja virekin on kohdallaan.
0   +1 +2
 
jaacob 05.04.2005
Joo, eipä paljon puhuttele, mutta varmaan on hauska soittaa ja laulaa tällaista kamaa.
0   +1 +2
 
9
Pagan 05.04.2005
Tuli jostain kumman syystä osittain Iron Maiden mieleen, tässä on samanlaisia vivahteita ja laulajalla ei yhtään paskempi ääni. Mutta sehän on vain prkleen hyvä.
0   +1 +2
 
dirtylicks 05.04.2005
Tota Laulajalla ainakin tarpeeksi möreä ääni hehe aika jees. ihmeen hyvä melodia doomibiisiks kuulostaa vaa noi laulun korkeemmat jutu vähä ei nii kivoilta. Hyvät soundit miksattu tavallaa iha ok.
0   +1 +2
 
8
Subro 05.04.2005
Siinähän se, ihan hyvä oli. Laulu sopi hyvin. Oli juuri sopivan rauhallinen. Jos pitäisin tämän tyyppisestä musiikkista, voisin tykätä. 8 vai 7? Annetaan nyt se 8 sitten.
0   +1 +2
 
10
H4p4 05.04.2005
Laulajalla oli hyvä ääni. Sopivan eläväistä tulkintaa tämmöseen. Soundit kohdillaan. Soundimaailma oli hienon avara. Rummut olis voinu ehkä vetää jotain "itämaistapeltisähläystä". Olis sopinu paremmin ku avohaikka neljästi tahtiin.
Tuossa neljänminuutin paikkeilla tullut väliosa oli kivan kuuloinen. 5:12 - 6:03 välillä oli loistavat laulut. Ääni liukui hienosti puhtaan ja rikkonaisemma soundin välillä. Toimi helvetin hyvin! Sanoja on aika paljon, joten en ala tarkemmin erittelemään, mutta hyvät olivat. Miksaus hyvin tehty ja muutenkin kaikinpuolin kohdallaan. Onneksiolkoon kympin johdosta! Faniutuakin täytyy.
0   +1 +2
 
7
Simppa Turnipsi 06.04.2005
Hyvin laulelee laulaja, ja on tässä fiilistäki, mutta eikös tätä nyt millää vois tiivistää pienempään pakettiin? Tollanen yheksän minsaa tällasel laahauksel alkaa kummasti puuduttaa.
0   +1 +2
 
10
HraH 06.04.2005
Mahtipontevaa.
0   +1 +2
 
7
Finite Fear 09.04.2005
no tämä on metallia niin siks tämä on jonkulainen...
0   +1 +2
 
10
louis 09.04.2005
Mä kyllä tykkään tästä heti alusta vaikka mulle tosiaan on todettu Tuo ADHD. Eli Huolimatta asenteestasi anna sulle 10pisttä :) ja faniudun. Tämä on mahtavaa. Eli Erehtyminen on joskus suurta.
0   +1 +2
 
10
Tämähän on doomia itseään! Vielä hienoa sellaista. Pesee kyllä esim. Revernd Bizzaren 10-0. Vaikka olen doomin suhteen tosi old school tyyppi (St.Vitus, Pentagram) niin tämä iski kyllä kovaa. Vokalisitilla loistava ote!
0   +1 +2
 
8
konoyaro 09.04.2005
Mukavan lyyrista kamaa, tulee pakosti mieleen type o negative ja 69 eyes,,toisaalta tässä laulajalla on kyllä pirusti parempi ääni kuin 69 laulajalla, selvästi pystyy ihan omilla keuhkoilla laulamaan alhaalta ja kovaa^_^kitaroista myös plussaa!
0   +1 +2
 
8
hätrikki 09.04.2005
Tunnelmallista. Laulajan ääni on omalla mahtavalla tavallaan mahtipontista, syvää. 8,4.
0   +1 +2
 
8
torchelli 11.04.2005
Matalaa tunnelmointii. Toimii. Kitarast plussat
0   +1 +2
 
7
Rion 11.04.2005
Doom Metal. Hieman pelkäsin mitä oli tulemassa, en ole nimittäin aikaisemmin tällaista kuunnellut. Kappale kuitenkin osottautui positiivisessa mielessä rauhalliseksi. Pidän tällaisesta surumielisestä maalailusta.

Rakenteeltaan biisi oli aivan liian pitkä omaan makuuni. Varsinkin kun on kyse tällaiseta hitaamman puoleisesta kappaleesta. Rupesi jo ennen viittä minuuttia väsyttämään ja kunnolla. Nuo padit taustalla toivat hienoa lisäväriä ja pehmeyttä biisin yleiskuvaan. Miksauskin oli ihan kohtalaisen hyvin toteutettu. Rumpujen tomit vaan olivat melko muovisen kuuloisia, kuten myös kicki. Niihin olisi ehkä kannattanut panostaa enemmän. Laulajan ääni oli aika tylsä. Olisi ollut mielenkiintoista kuulla kuinka laulanta onnistuu korkeammalta. Tuohon loppuun olisi tuollainen kunnon revitys tehnyt kyllä poikaa. Nyt siellä oli aika karmean kuuloista örinää, jolle en kyllä lämmennyt yhtään. Ei sillä, etten pitäisi örinä-äänestä, mutta tuo ei nyt oikein vaan vakuuttanut.

Peruslaatua olevaa materiaalia, joka ei nostanut niskakarvoja pystyyn, mutta joka ei myöskään aiheuttanut kylmiä väreitä. Muutaman kerran kestää kuunnella, mutta sitten katoaa mielenkiinto.
0   +1 +2
 
10
hoitopoika 10.04.2005
kaunista kuultavaa. en ole hetkeen kuullut näin hyvää doomia. laulajan äänestä plussaa. säveltäjille hatun nosto. mahtavaa.
0   +1 +2
 
8
hra POHJOLA 10.04.2005
Komea äänimaailma.Pidin alakuloisesta tunnelmasta ja laulajan tangomaisesta vibrasta.
0   +1 +2
 
Jukeboksi 10.04.2005
Eka kosketus tähän genreen. Kuunneltavaa, mutta mulle liian pitkä. Rauhallista menoa silti, lopun grungahdus miellytti. Mun veli diggais tästä kamasta paljon enemmän, kuuntelee päivittäin samanlaista (mun korville...).
0   +1 +2
 
8
NicklauZ 10.04.2005
Hyvä laulu alussa... 1:00 kohdalla lähtee hyvin synat, kitarat, rummut ja basso mukaan... Hyvin toimii, mutta mihin se laulu hävisi? Laulua tähänkin kohtaan, tai kyllä se näinkin toimii... Tuo haitsu tai tamburiini ei oikein sovi kappaleeseen mielestäni... Hyvä tunnelma tässä kuitenkin on!
0   +1 +2
 
persmäkeläinen 10.04.2005
...................................................................... ...................................................................... ..................
0   +1 +2
 
9
D19 10.04.2005
Hieno laulaja. Kyllä mie tykkään. Ohuet kitarasaundit hieman häiritsee, mutta biisi itsessään on hyvä, "miellyttävä" kuunnella. Vittu miten hiano väliosa/b-osa!
0   +1 +2
 
9
kitaristi0 10.04.2005
Luultavasti kuulun niihin joiden kantsis siirty jo eteenpäin, mutta täähän on aika kiinnostavaa ja laadukkaasti tehtyä. nätti meldia ja laulajalla sellanen david gahan-meininki. Mun makuun kyl liian raskas ja hidas, vähän puuduttava, mutta laulut (myös taustalaulut, vaikn onki ehkä synasta?) aivan huiput, ja messissä on kans huippui meldoiota (esim kohalla 4.00 alkava teema on aivan sika hyvä).
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 11.04.2005
Nätti melodia tossa säkeistössä. Synkkä ja kaunis kappale. Laulajalle lämmintä kättä, mainiosti teatraalinen ääni. Todella taidokasta. TaidaNpa vaikka tästä faniutua.
0   +1 +2