No Mortal

Argon

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

jabadab 24.03.2008
Rummut soi niinkuin pitäiskin, ..toivottavasti ne olis Yamahat, ..saundista kuulen et nei valitettavasti oo, mut toivottavasti ei kuitenkaan mitkään Taman jatkeet...?
0   +1 +2
 
9
Misenippu 19.01.2008
Tässä biisissä oli jo hiukan kaipaamaani aggressiivisuutta.Kitaran ''murisi'' mukavasti ja biisi kokonaisuudessaanki on hyvä.Biisi ei mielestäni kaadu missään vaiheessa vaikka onkin kyseessä pitempi biisi.
Hyviä puolia ovat mielestäni soittajien hyvä soittotaito,aggressiivissuus,soundit yms..Ehkä miinusta vain miksaus,sitä voisi mielestäni hiukan parantaa.
0   +1 +2
 
9
miva 27.10.2005
Melodia on hyvän kuulonen mutta tuo laulu, niinkuin muutama onkin jo aikaisemmin maininnut, meinaa hukkua liikaa musiikin alle. Muuten kuulostaa tosi hyvälle.
0   +1 +2
 
8
Rakkauden Soturi 18.09.2005
Todellakin, kovaa kamaa. Ei paljon "hitaus" haittaa. Kuten tuolla jossain kommentissa todettiin, karjunnassa on taustalla hienoinen kevyt sävy, mikä ei kuitenkaan tunge sieltä liikaa ja varmaan lähtee hionnalla veks (sikäli kun bändi sitä huonona pitää). Erittäin heavy \,,/
0   +1 +2
 
8
Rakkauden Soturi 18.09.2005
Todellakin, kovaa kamaa. Ei paljon "hitaus" haittaa. Kuten tuolla jossain kommentissa todettiin, karjunnassa on taustalla hienoinen kevyt sävy, mikä ei kuitenkaan tunge sieltä liikaa ja varmaan lähtee hionnalla veks (sikäli kun bändi sitä huonona pitää). Erittäin heavy \,,/
0   +1 +2
 
9
Ultimate Pain 13.05.2005
Pitkä biisi,joka on ihan ok juttu. Intro kova, laulajalla hyvä ääni,ja vielä studiossa siitä sais vielä paljon paremman. kitaristilaulaja, jos on niin tuun mielellään keikalle kattoon. 4 min eteen päin tässä biisissä alkaa fiilis nousta! ei voi muuta sanoo että hyvän kuulosia riffejä ootte väsännyt. No Mortal!!!
0   +1 +2
 
8
Mystery? 28.04.2005
Upeita kaksoisskebavirityksiä. Laulu yrityksestä huolimatta heikko ja liian hiljaisella - Tarotin vaikutuksen kyllä kuulee. Soolo olisi ollut upea jos olisin kuullut sen - skitta aivan liian hiljaisella.
Hyvät pisteet tulevat siitä, että biisi itsessään on hyvä - tuotannossa ja äänitasoissa vain on parannettavaa.
0   +1 +2
 
7
youzzie 26.04.2005
Pitkänpuoleinen viisu, mutta tapahtumia on riittävästi jottei käy tympimään... Soundimaailma jälleen kohdillaan, mutta laulaja ei oikein iske, rauhallisemmat vedot kuulostaa epävarmoilta ja karjunta menee vähän turhan paljon huutamiseksi. Kokonaisuutena kuitenkin toimivaa settiä.
0   +1 +2
 
8
Verenn 26.04.2005
Biisinä tämä on mielestäni vähän tylsempi kuin kommenttiringissä kuulemani Declaration of rights. Yleensä vähän rauhallisempi metalli uppoaa minuun paremmin, mutta tästä ei välity samaa väkevää tunnelmaa kun DoR kappaleesta. Osittain se johtuu laulajasta joka aivan puhtaat osuudet eivät säväytä itseäni ja biisin pääkitarariffistä joka kaikesta huolimatta on kovin tavanomainen. Kitarasoolo-osiossa on hyvä tunnelma, mutta en ole aivan varma onko se muun sovituksen kannalta järkevä. Siitä eteenpäin seuraava lopetus soolon jälkeisistä vokaaleista alkaen onkin biisin paras antia ja nostaa tämän kuitenkin keskitason paremmalle puolelle. Yllättävän nopeasti loppui kappale vaikka kestoa on yli 7 minuuttia.
0   +1 +2
 
8
MarcKrystal 18.04.2005
Melko rankkaa metallia vääntöä taas.Melodia on ihan kiva ja nuo kitara riffit kuulostaa ihan hienoilta. Miksauskin on ihan hyvin onnistunut. Kiva biisi loppujen lopuksi!
0   +1 +2
 
7
bassbeast 18.04.2005
Omassa tyylilajissaan ihan kuuntelukelpoinen zibale. Loppuosa tuli positiivisena yllätyksenä. Just kun ajattelin että pitäis tulla jotain temponvaihdosta jo kohta. Jee jee, kyllä se siitä lähtee. Ku lähtis vaan itelläki joskus!
0   +1 +2
 
9
Lateksi 18.04.2005
Nopeasti tuntuu seitsemän ja puoli minuuttia menevän. Hyvä soundit tässä on, basson kunnollisesta kuulumisesta myös plussaa. Ainoa vähän korviin pistävä kohta on kertsin laulu, tarvisi ehkä vähän lisää voimaa tai jotain. Mutta kaikki soittimet toimivat kyllä, ja soittavat hyvin yhteen.
0   +1 +2
 
8
DIImonI 18.04.2005
Hyvin onnistunnuit kappale. Alku ei oikein minuun iskenyt kovin hyvin, mutta kun laulu tuli mukaan, niin johan toimii. Hyvin onnistunut tuo laulu tässä, laulajalle plussaa! :) Vähän pitkä biisi, ei oikein tahdo jaksaa näin nopeasti tällaiseen tutustua, joten vähän huono antaa pisteitä / arvostella. Annan kasin siitä syystä, muuten voisikin tulla kovempikin numero. Pitänee joskus tutustua tuotantoon tarkemmin, mutta nyt ei kerkeä..
0   +1 +2
 
8
phuuskon 18.04.2005
Heilahtipa seitsemän ja puoli minuuttia yllättävän nopeasti, vaikka aluksi muuta pelkäsin. Toimiva sävellys ja ihan miehekkäin ottein soitettu. Vähän tarttuvuutta laulumelodiaan, varsinkin kertsiin olisin kaivannut lisää. Nyt ei oikein jäänyt vielä päähän. Laulun tasoja/efektointeja voisi miksauksessa hieman rukata, sillä nyt on vähän irti tuosta kitaravallista.
0   +1 +2
 
9
Hyvä alku, kokonaisuudessaan olisi (omasta mielestäni kaivannut vieläkin lisää nousevia kitaroita, pituutensa vuoksi). Muuten aivan mainiota kamaa, en pistä ollenkaan pahakseni vaikka näitä kuuntelisin, soundit ny tietysti saisivat olla munakkaammat, mutta eihän ne sounditkaan itse biisiin vaikuta. Soitto sujuu musatyyliin nähden (naisen sukuelimen vertaus) hyvin. Laulaje kiskaisee karjunnat niinkuin kuuluukin, en silti suostu kadehtimaan :P

Sanoituksista noin yleensä ottaen en voi lähteä kommentoimaan, enkä kaikesta saa selvääkään, toki lausumisen harjoitus tekisi terää vaikkakaan tämä ei TODELLAKAAN ole huonosta päästä.

Kokonaisuudessaan pitkä pätkä, mutta riittävää vaihtelua verrattuna noihin tekno/mitälie pätkiin. Rytmivaihdokset toimivat tuntumatta mitenkään väkisin haetuilta.

(Naisen sukuelin)! Tämä on hyvä! Ysi.
0   +1 +2
 
7
Ocky Vlakdow 17.04.2005
Ihan hyuvää heviä :P Kitarat toimivat hyvin vitosia kompatessa mutta riffittelyissä kuullostivat jauhoisilta.
Laulajan kannattaisi ehkä laulaa vaan puhtaasti sillä ainakin tälläisessä äänityksessä räkäinen laulu kuullostaa tosi härskiltä :P Mutta. Mahtipontisen kuuloinen biisi. Potkii genressään perseelle! Pituudesta on silti rokotettava yksi pojo. Muuten ihan uppoavaa kamaa.
0   +1 +2
 
9
heiman 17.04.2005
hyvän kuullosta musaa... lauluu olis nauhotettaessa voinu miksata vähä vahvemmaks... ku noi instrut kuullostaa niinku tosi vahvalta ja laulu sellaselta niinku ohuemmalta.... mut täytyy sanoo että kyl on hyvä biisi.
0   +1 +2
 
8
ÄSSÄ poika 17.04.2005
Jaah... Kaikki oli taidolla ja tunteella tehtyä, mut en siltikää saanu täst oikee mitöö irti. Mun korville tää oli sellast iha jees, ok jne matskuu
0   +1 +2
 
9
Dr.Groove 17.04.2005
Biisissä on jykevät soundit ja miksaus on aika tasapuolinen.
Laulu on miksattu turhan taakse, sen tulisi olla enemmän esillä. Laulajan eväät riittävät kannattelemana biisiä enemmän.
Ainoa miksaukseen liittyvä kommentti on ride-symbaalin hieman kapea soundi ja sen kuuluminen noinkin hyvin, mutta tämä on makuasia ja detalji.
Tuntuu että kaikki instrumentit on pannattu keskelle, miksi stereokuvaa ei ole käytetty hieman laajemmin hyväksi?
Biisi melko pitkä, voisi olla että se paranisi hieman jos pituudessa sitä osaisitte tiivistää. Toisaalta, teemaa ja intensiteettiä riittää melko hyvin näinkin pitkään versioon.
Hieno biisi.
0   +1 +2
 
9
Hyvä biisi..Tykkään..Tuo mieleen jonkun tunnetumman bändin..en vaa saa päähäni mikä se ois...Mut siit viis..Hyvä,toimiva biisi!!
0   +1 +2
 
9
Pablo Blacktooth 17.04.2005
Kyllä kyllä. Koko biisin kuuntelin ihan tarkkaan ja hyvältähän se kuulosti. Raskaasti ryömii eteenpäin ja iskee meikäkäiseen.
0   +1 +2
 
9
Coyote 17.04.2005
Vaikutteet on hyvin suodattuneet biisin sovitukseen, ja ne ovat sekoittuneet messevästi uudemman Heavyn kanssa.
0   +1 +2
 
10
psygothia 17.04.2005
No perkele, tämähän kuulostaa hyvältä. Biisissä ei kikkailla turhaa, vaan alakuloinen yleissävy kantaa loppuun asti. Perusjunttauksilla pääsee pitkälle jos ne osaa sovittaa oikein, tämä biisi todistaa sen. Jos jotain negatiivista pitää hakea, niin laulajan ääni ei ole tarpeeksi kantava.
0   +1 +2
 
9
jaakob 16.04.2005
Laulaja osaa hommansa, mutta aika perus settiä. Soundit kunnosa ja miksaus ok!
0   +1 +2
 
ArseAssassin 16.04.2005
Onko tosiaan tarpeen kerätä yhdelle biisille yli sata kommenttia? Ette kuitenkaan lue kaikkia ajatuksella läpi... :(

Laulajan äänestä tulee mieleen hiljattain MTV:llä pyörineet poppisrykäisyt. Hyvät saundit, vaikka basari hukkuukin muun miksauksen alle. Pituudessa ei IMO ole mitään valittamista, hyvin jaksavat ideat kantaa itensä hamaan loppuun asti. Metallia en juurikaan kuuntele, mutta ihan hyvältähän tämä kuulosti. Jokseenkin mitäänsanomaton, mutta kuuntelisin uudelleenkin.
0   +1 +2
 
reos 16.04.2005
Musa jeppiskamoja. Blues-mörinä ei istu heviin, jos huuetaan nii huuetaan oikeesti. Jos laulaja vetäis koko rallin puhtaana niin parempi.
0   +1 +2
 
9
vrs 16.04.2005
No mutta tämähän on hyvinkin piristävän kuuloista. Soundit kohdallaan. Laulaja käyttää ääntänsä myös kiitettävän monipuolisesti.
0   +1 +2
 
8
tsos 16.04.2005
Kohdasta 0:41 biisin puoliväliin tykkäsin, sen jälkeen ei enää kolahtanut niin paljon. Vaikka "riffit" olivatkin aika yksinkertaista peruskamaa niin se ei menoa haitannut, melodiat olivat kuitenkin hyvät ja sounditkin ihan kohdallaan. Joku tästä tuli mieleen mutten nyt muista mikä...
0   +1 +2
 
8
Mice 16.04.2005
erittäin hyvät soundit saatu aikaseks?!?tuolle puhtaalle laululle vois tehdä jotain,pieni kaiku tai jotain???hyvä ralli
0   +1 +2
 
8
_pAuLiinAh_ 16.04.2005
en osaa sanoo mikä täs biisis sitä hyvää on, mut kyllä kuuntelen mielelläni.. :)
0   +1 +2
 
7
PMH83 16.04.2005
Hyvä perusmetallipläjäys! Ehkä hiukkasen liian pitkä biisi kuitenkin poljennon ollessa pääsääntöisesti melko hidas. Soundeista vaikea sanoa mitään koska kannettavan kaiuttimet eivät toistokyvyltään tunnetusti ole kovinkaan päätä huimaavat. Soitto ja laulu tuntuu kuitenkin kulkevan ihan mainiosti. Potentiaalia on!
0   +1 +2
 
glxblt 16.04.2005
Pojilla on tekniikka hallussa vaikkakin laulajan ääni kuulostaa vähän liian paljaalta, jotain kaikua olisin ainakin itse lisännyt. Soundi on suurtajamahtavata, mutta valitettavasti tämä on kuultu ennenkin. Biisi on täynnä metallikliseitä, tai tottapuhuen se koostuu niistä. Osaatte soittaa & laulaa enkä tekniseltä puolelta löydä mitään varsinaista vikaa, mutta se "oma juttu" pitäisi löytää.
0   +1 +2
 
9
Norman Bass 15.04.2005
Tämä biisi ei ole yhtään liian pitkä! Muut arvostelut on vissiin jo aikaisemmissa kommenteissa sanottu, joten biisi on siis rakennettu uusiksi siellä. Mutta älkää te kovin paljoa ainakaan rakenteita muutelko, hiukan vain pientä pyrähtelyä vedenpinnalle, niin ehkä siitä pieni lohdutus niille, jotka ei tästä tällaisenaan pidä. Itse saatan olla tässä vaiheessa niin jumitustilassa, etten huomaa biisin "puuduttavaa" olemusta. Minä pidin tästä jopa niin paljon, että tämä on fanituksen paikka.
0   +1 +2
 
8
Juudis 15.04.2005
Tykkään. peruspalikoilla leikitään, mutta onnistuneesti. tuo kertsin jännä lasku on makee.
0   +1 +2
 
6
Sigil 15.04.2005
Progemausteista heviä, kulkee aivan kivasti. Soundit on vähän seinän takaa, mutta menettelee.
0   +1 +2
 
7
sloppari 15.04.2005
Tää muistuttaa aluksi Creediä - sitä uusiogrunge bändiä, tai miten nyt haluaakaan kategorisoida. Sitten biisin jälkipuolisko tuo esiin bändin omaa juttua enemmän. Hyvä! Hyvät soundit, mutta biisi on kovin keskinkertainen. Tavallaan progeilu jää puolitiehen, kun sen voisi viedä jupiterin kiertoradalle saakka. Laulu kuulostaa tosi hyvältä huutokohdissa - muuten se on aika tasapaksua.
0   +1 +2
 
8
Jaer 15.04.2005
Laulu kaipaa hieman lisää efektiä ja volumea säkeistössä. Sen verran hyvän kuuloinen ääni laulajalla on että sitä kelpaisi kuunnella hieman paremminkin. Biisi on ihan perushyvä tekele, mutta ei oikeastaan missään vaiheessa kohoa odotetulla tavalla. Soitossa ei juurikaan ole valittamista joten ihan mukava vääntö.

Tästä bändistä kyllä voisi innostuakin, jo laulajan taitojen takia. Tämä siitäkin huolimatta etten yleensä tällaisesta musiikista innostu.
0   +1 +2
 
Repent 15.04.2005
Laulajan ääni oli kovasti samankuuloinen Crematoryn laulajan kanssa, mutta valitettavasti se oli miksattu liian piiloon. Kitarat oli vähän liialti pinnassa. Muusikillisesti varsin mukavaa riffittelyä, joskin biisi alkoi tuntua vähän puuduttavalta pituutensa vuoksi. Kutenkin mallikasta metallia kaikesta huolimatta. +
0   +1 +2
 
7
tarkkaampuja 14.04.2005
kaikki peruspalaset kohdallaan.hyvä soundi maailma.laulajalla hyvä puhdas ääni,aavistuksen "rososella" tökkää meitsin korvaan.eväät on tällä pumpulla vaikka mihin.luulen että parasta on vasta tulossa.tää on vähän hengetön veisu.se kuuluisa oma-juttu uupuu..
0   +1 +2
 
Michikawa 14.04.2005
Toimivia riffejä ja teknisesti laadukkaasti toteutettua jurmutusta. Soundimaailma kuulostaa tosin hieman kolkolta/ontolta, johtuneeko masteroinnista, äänityksestä vai mistä? Rumpujen alapää on lähes kokonaan poissa ja basso tuntuu hukkuvan jonnekin. Laulajalla on edelleen vahva ote touhuun ja bändi soittaa mukavasti yhteen. Rakenteet ovat perinteisiä (ehkä jopa liiankin?) ja kokonaisuus toimii mukavasti. Genren ystäville ihan mallikasta tavaraa.
0   +1 +2
 
8
NeverSayYes 14.04.2005
Aika sentencediltä haiskahtava laulusanudi vokalistilla. Ei siinä mitään, pirun hyvinhän se veti. Aika hienoa vetoa kokonaisuudessa, mukava rytminen vittuiluosakin tuossa näkyi olevan. Jää nyt silti tälle "ihan kiva" osastolle mutta hyvää meininkiä kuitenkin, lämpesin.
0   +1 +2
 
kitaristi0 14.04.2005
ei oo mun musatyyli, mutta kuulostaa hyvältä, ehkä hieman liian masentuneelta ja jotenki laahavalta mun makuun, MUTTA: kaikki soittavat osaavat asiansa ja laulaja on täysillä mukanva, laulu vois olla lähempänäkin, muuten miksaus hyvä. tykkäsin.
0   +1 +2
 
Rapri 14.04.2005
Periaatteessa ihan mainiota kamaa, mutta laulusoundia kaipaisi vähän isommaksi. Kovin jää muiden kavereiden jalkoihin.
0   +1 +2
 
9
sonata^ 14.04.2005
elikkä elikkä...
Biisi on kyllä hyvä eipä voi muuta sanoa juurikaan. Tälläinen vähän hidas ja tunnelmallinen ja taidokkaasti tehty biisi.
Kitarariffit on rankat ja muutenkin hyvin miksattu. Basso tuli sopivasti biisistä hyvin esiin. Rummut on kanssa hyvin mikattu ja kuuluu selkeästi.
Laulajasta ei voi löytää mitään moitittavaa sillä hän oli todella hyvä.
Tälläistä musiikkia jos mitä niin jaksaa kuunnella.
0   +1 +2
 
9
paskataiteilija 14.04.2005
Hienot harmoniaskitat biisin introssa, sopivat biisin luonteeseen. Kitaroiden sovitus muutenkin onnistunut. Laulajalla hyvä ääni, johtuukohan vaikusta vai mistä, mutta tuntuu että laulut jää kuitenkin hieman alle. Kokonaisuudessaan hieno biisi, tulee mieleen joissain määrin ns. "jenkki meininki", mikä on hyvä homma. Onnistunut tekele.
0   +1 +2
 
8
Hades 14.04.2005
Laulajalla on vahva ääni ja bändi toimii taustalla. Biisissä on mukavasti kikkoja ja sitä on todellakin hiottu ennen äänittämistä kiitettävästi. Mulle ei kuitenkaan niin valtavasti jäänyt käteeen biisin taiteellisesta puolesta. En tosin ole kaikkein paras arvostelemaan tämän tyylilajin biisejä.
0   +1 +2
 
8
Rumarimpsrempsa 14.04.2005
Lähtee lupaavasti... yksi riffi+rumpu -kierto vähemmän alkuun. Laulumelodian lasku kolme kertaa peräkkäin tekee junnaavaa vaikutelmaa, eli melodiaan säveltelisin hieman lisää mielenkiintoa. Rupi pois laulusta ja vibraattoa tilalle (miksi tuhota hyvää ääntä korinalla)?
Lopun mosh-part kaipaa alkuunsa harmoniaa -minun mielestäni- eli urku pois unisononsta kitaroiden kanssa ja sointuja peliin. Urkua voisi ehkä käyttää muutenkin? Silloin tällöin esiinytvät stemmat toimivat ja kuulostavat hyviltä.
Kaiken kaikkiaan sangen kohtuullinen kappale. Pienellä sovituksella siitä voisi tehdä vieläkin paremman.
0   +1 +2
 
8
Biosexual M 14.04.2005
Ihan näin kärkeen on pakko moittia: Ei näin pitkiä biisejä voi laittaa kommenttirinkiin, jos haluaa kunnon kommentteja. Ei nassikat jaksa kuunnella nyansseja ja fiilistellä biisiä montaa kertaa. En jaksa itsekkään, mutta yritän kuitenkin.

Biisi lähtee vahvasti käyntiin ja etenee sen kummemmin kiirehtimättä. Yleensä tämäntyyppisissä biiseissä (mikserissä siis) on vain arvottu kolme-kuusi sointua joita junnataan edestakaisin, sen kummemmin miettimättä kuinka ne sopivat keskenään yhteen. Tässä soljuvuus kuitenkin suorastaan loistaa läsnäolollaan ja kaikkinainen kiireelläväsääminen yms poissaolollaan. Biisi on reilusti omankuuloisensa eikä yritä kuulostaa miltään muulta (ainakaan minun tuntemaltani) orkesterilta. Raikas ja rapea soundi pitää kuuntelijan pirteänä ja kiinni biisissä. Rummut ovat hieman tunkkaiset ja jotenkin seinän takana, mutta itse kolistelu toimii hienosti. Typeräähän tämmöinen soundin morkkaaminen on kun on demo kyseessä...

Urkuväliosa tuo hienon dreamtheatermaisen tauon (suvantokohdasta ei sillätavalla voi puhua), joka kasvattaa biisin kokonaisarvoa reilusti.

Aluksi laulusoundi hieman pisti korvaan, mutta kun tässä on nyt pariin kertaan tämän kuunnellut alkaa tuntua siltä, ettei tätä millään murinalla tai kirkumisella voisi hoitaakkaan. Minä taisin olla itse se stereotypioiden vanki, mistä aina muita varoitan... Kuitenkin lauluun sen verran puuttuisin (jos olisin itse päättämässä diipadaaapa...), että tuplaisin (triplaisin jne) laulua enemmän ainakin kertseissä ja a-osissakin kiertojen lopussa, kun se toimii noinkin jo niin hienosti. Taikka sitten ihan vain uu-uu ja aa-aa klisetaustoja käyttäen, mutta jokatapauksessa laulut kaipaisivat hieman lisää massaa.
0   +1 +2
 
8
SaunaChum 14.04.2005
Ehkä vähän liiankin pitkäksi venynyt tämä tuotos.... Sinänsä ei mitään mutta alkaa toistamaan itseään aina jossain vaiheissa liikaa....

Kitarat eivät kuulosta kovin hyviltä ja erityisesti tuo soolokitara jää jotenkin huononkuuloiseksi tuon toisen kitaran ja laulun taakse.... Bassokin on jäänyt jonnekin muun taakse piiloon aika pahasti... Riffit ovat kyllä saundeja parempia, mutta en paheksuisi vaikka tuo melodisuus vähän putoaisi enemmänkin tummemmille vesille, sopisi ehkä noihin soolo-osuuksiinkin paremmin kuin melodisesti menevät kuviot....
Laulu on onnistunut todella hienosti ja siitä tälle teokselle lisää pisteitä... Laulaja osaa laulaa ja kuulostaapa tuo ääntäminen onnistuvan mainiosti...
Voisinpa kuunnella bändin muitakin biisejä...
0   +1 +2
 
säätäjä 14.04.2005
aika peruställasta.hyvin tehtyä ja kaikkea, mut ei oikeen jysäytä.
ehkä tää on vaa sitä kamaa joka nyt ei vaan muhun iske.
(niin kuuntelen siis myös metallia ja vaikka mitä, jos meinaatte tsekkaa et kuka tällasta paskaa kirjottaa.)
0   +1 +2
 
theplan 13.04.2005
Toimiva teos, jossa tosin heti aluksi huomio kiinnittyy hiukan ärsyttävällä tavalla kihisevään pelteihin. Mutta mitäpä tuosta, soitanta ja laulanta ovat erittäin hyvää tasoa, ja varsin onnistuneen oloinen on myös biisin tunnelma.

Hyviä melodioita ja antaumuksellista tulkintaa. Myös sävellys ja sovitus vaikuttavat aikamoisen kunnianhimoisilta kompinkääntoineen ja muine kikkoineen. En tiedä mistä johtuu, mutta silti mulla on sellainen fiilis, että tää on jotenkin aavistuksen vaisumman oloinen kuin se vois olla, ehkäpä jostakin tuotannollisista syistä johtuen? Kitaroista en hirveästi innostunut. Soundit olivat jotenkin puuduttavan oloisia, mutta luultavasti kysymys on vain makuasiasta...

Oli miten oli, kyllä mä tästä varsin paljon tykkäsin, kuunneltavaa tosiaankin riitti. Laulujan ääni ja ilmaisu toimivat mulle erinomaisesti. Karjuntakohdat tuntuivat ehkä hivenen turhan kireiltä ja väkinäisiltä. Melodisemmat osiot toimivat mulle paremmin. Ja tosiaankin ne melodiat ansaitsevat kehujen toistamisen. :)
0   +1 +2
 
8
kabas_band 13.04.2005
Kuulosti itse asiassa aika hyvältä. Soundi oli hyvä ja laulajalla musiikkiin sopiva ääni. Voisikin tämän perusteella tutustua muuhun tuotantoon.
0   +1 +2
 
9
The CeRmx 13.04.2005
etköhän vetänyt välissä hiukan matalalta?? siitä miinus
0   +1 +2
 
drlecter 13.04.2005
Laulanta miellyttää korvaani. Biisin keskivaiheilla luonne muuttuu enemmän progehtavaksi josta pidän myöskin. Soitto tuntuisi toimivan kaikin puolin mallikkaasti. Ainoa miinus tulee miksauksesta. Kitarat/bassot liian särövoittoset. Basari ja basso sotkevat alapään.
0   +1 +2
 
8
Jukeboksi 13.04.2005
Pitkä biisi siis odotettavissa jokseenkin epämiellyttävää genreä, katsotaan mitä tästä tulee..

Alku herättää mielenkiinnon jollakin oudolla tavalla...hyvä alku siis. Mukavan hidas, mikä luo puolestaan tunnelmaa biisille. Tulee mieleen että tää voisi hyvin soida MTV:llä, en tiiä otatteko ton sit kohteliaisuutena vai loukkauksena. :) Onneksi ei missään vaiheessa (vielä) kunnolla nopeutunut, se ei sopis tähän kappaleeseen. About 4:30 alkanut hiukan nopeampi osuuskin on jo hiukan rajoilla mulle...kyllähän tän mielellään kuunteli. Vähän liian pitkältä tuntu kyllä, ja jotakin puuttu jotta 9 olisi...
0   +1 +2
 
9
Sgibi 13.04.2005
tämä on itse asiassa erittäin hyvä... ei sellaista mitä kuvittelin vaan paljon paljon parempaa... yleesä en kuuntele mitään heavy metallia mutta tämä on hyvä
0   +1 +2
 
8
solesurvivor 13.04.2005
Aika perusbiisi tällaista raskaampaa metallia. Ihan mukavan kuuloinen, muttei kauheasti tuonut mitään, mikä olisi jäänyt mieleen, melodioihin oisin kaivannut jotain menevämpää, tarttuvampaa. Soitto on taidokasta, samoin laulu. Laulajan räkäisemmät kohdat hieman meni jo yli mun mielestä, mutta taitoa löytyy kuitenkin. Biisin rakenteessa ei moitittavaa, väliosa oli hyvä. Siihen vähän odotti, että olisi alkanut hiljainen laulu/puhe, jotenkin olisi passannut kohtaan. Mutta hyvää asennemetallia. Pitänee tsekata muitakin biisejä..
0   +1 +2
 
9
Cira91 13.04.2005
Ihan hyvä...mut ei hirveesti mun makuun. Kyllä kuuntelee. Jees!
0   +1 +2
 
subdependent 13.04.2005
Tyylikäs ilme ja taitavaa soittamista, mukavia rytmityskoukkuja välitysosassa. Muuten hyvälle vokalistille tuottaa ylöspääseminen vaikeuksia, kannattaisi ehkä miettiä nostojen skippaamista jatkossa, tuo nimittäin säröjä muuten hyvin siloteltuun soundiin. Miksaus pirun hyvä tasoinen, ei hirveästi efektejä mutta toimii "kuivana" maukkaasti.
0   +1 +2
 
8
kUOLLUTMIEs 13.04.2005
aika tumma henki tässä biisissä tosiaan puhaltaa. muutama minuun iskevä riffi löytyy ja soundit on kitaroissa kohillaan. laulajalla homma sujuu hyvin, hiukan tuo James Hetfieldiä mieleen paikkapaikoin. tässä biisissä on asennetta ja taitoa, mutta silti tästä puuttuu jokin jippo loppupuolelta yllättämästä. nyt tuntuu vähän liian pitkältä. kuitenkin menevää materiaalia...
0   +1 +2
 
7
Jukk. 13.04.2005
Intro meininki olisi voinut olla puolet lyhyempi.
Laulajassa on potentiaalia, vaikka pientä harhailua on välillä ja enklanti ei ihan taivu joka kohdassa, mutta se ei onneksi liiemmin häiritse.
Biisi on vähän kinkkinen tapaus. Siinä on paljon hyvää, mutta kuitenkin tuntuu harhailevan hieman polun vieressä, eli joku tässä vielä kaipaa hiomista, viimeinen koukku puuttuu.
Soudeista en sano enempää kuin että ovat hyvin demomaiset.

Lupaavaa. 7+, pystytte parempaan!
0   +1 +2
 
RyzoM 13.04.2005
Laulajan ääni sopii hyvin tähän biisiin.. tykkään..
0   +1 +2
 
teilband 12.04.2005
Hmm, tällästä aika normia. Ammattitaitosta ainakin, jollei muuta mainittavaa keksi! Lippu korkeella vaan ja elämässä eteenpäin niin eiköhän jotain merkittävää joskus tapahdu tätä menoa ;)
0   +1 +2
 
ThrashPollution 12.04.2005
Ihan hieno melodia alussa! Laulajalla munaa äänessä! Pidän tuollaisesta laulusta, ei örinää, mutta ei puhdastakaan (aina). Ihan hienot säkeet, ei mitää kikkeliä!
0   +1 +2
 
Lostdistress 12.04.2005
Voisin kuvitella, että tämä uppoaa korviini paremmin kuin se perusmelodisuus, joskin tämän rallin jälkeen täytyy nyt pistää nimenne korvan taa. Tämä on vallan mainio hybridi alakulometallista ja miekkailusta. Tällaista en muista kuulleeni ja se on harmi se. Kiitos että tämä ei ole kolmen minuutin ralli!
0   +1 +2
 
VIPpi 12.04.2005
Miellyttää korvaa! Laulu toimii hyvin ja tunnelma pysyy hyvin koko biisin ajan.
0   +1 +2
 
9
jimbow 12.04.2005
Mies mikrofonin varressa ärjyy hienosti. Soittopuolikin on herroilla hallussa. Ääni on siis kaikin puolin erinomaista kuultavaa. Neljän minuutin kohdalla alkanut osuus voisi olla jo seuraavan kappaleen alku, sillä nykyisellään tämä on minusta liian pitkä vain yhdeksi kappaleeksi. Paitsi, jos tämän on tarkoitus olla levyn päättävä eepos. Mutta mutta... minusta tässä on kaksi hyvää kappaletta ängettynä turhaan yhdeksi kokonaisuudeksi.
0   +1 +2
 
Detestation 12.04.2005
Kuvittelenkohan vai kiilaako kitarat ainakin tuossa alussa rumpujen kanssa.. Laulaja on ihan hyvä kyllä, luulen että jos vähän ottais kroppaa lauluun mukaan, eikä jättäisi ääntä niin kurkkuun niin soundi paranisi, ja lauluun tulisi lisää syvyyttä. Laulua hieman enemmän pintaan olisin toivonut myös, välillä ei tahdo saada selvää. Biisinä hyvä, iskee kyllä, jotain juttua odotin vielä kertsiin, kun eka kertsi meni ihan ohi. Noi rytmiset jutut kolahti (eka neljän minuutin jälkeen) kyllä, niitä vaan vielä lisää!
0   +1 +2
 
HT 12.04.2005
Tosi hieno alku oli biisillä... ja hyvin se jatkuki koko ajan myllytti lisää lisän perään... kyllä teillä on homma hanskas kertsi osio oli sopivan agressiivinen ei liikaa eikä liian vähä vaan sopivan. Soolo-osio hienon kuulonen... ei muutaku jatkakaa samaan mallii!
0   +1 +2
 
7
apache 12.04.2005
Hyvän kuuloiset kitarasaundit. Rummut tuntuvat laahaavan perässä. Laulu saisi olla enemmän pinnassa, kun ei oikein tahdo kuulua. Ehkä hieman nopeampi versio olisi toiminut paremmin. Ei tämä huono missään nimessä ole, mutta hieman liian peruskamaa.
0   +1 +2
 
8
Joni Koskimaa 11.04.2005
Tääkin olis voinut olla läheNpänä standardia radiomittaa (3:30) mutta mitäpä tuosta, kun tuntuu ihan kivasti kuitenkin kulkevan biisi. Onhan noita toki moneja moneja suuria hittejä mitkä piteNpääNkin kestää (Pink Floyd - Atom Heart Mother=) Vähän terävyyttä olis kaivannu saundeihin, mutta ymmärtäähän tuon että demo koskaan niin hiottu oo mitä masterointiin tulee. Ei mitenkään epätavanomaisen hyvä; melkolailla peruskamaa.
0   +1 +2
 
näköradiomies 11.04.2005
kai tää toimii niille ketä tätä genreä harrastaa mä kun en ymmärrä mitään tästä soundista ni en sano mitään typerää.
0   +1 +2
 
P. Virta 11.04.2005
Ihan mukava ja kuunneltavissa oleva kappale, mutta kyllä tästäkin korjattavaakin löytyy
0   +1 +2
 
7
thepax 04.04.2005
Alku ei juuri herätä minkäänlaisia tuntemuksia. Laulusta ei oikein saa selvää (hukkuu kaiken alle) ja artikulointi voisi olla parempi. Kappale ei tunnu menevän eteenpäin vaan enemmän vaikuttaisi junnaavan paikoillaan. Piisissä on paljon turhaa... Välisoitoista olisi voinut jotain karsia. Piisi ei jaksa itseään loppuun asti. Soitto tuntuisi kulkevan hyvin ja laulaja laulavan hyvin. Ehkä vähän yksinkertaistaa kipaleen rakennetta (tehdä tämän osista vaikka kaksi zipaletta). no kokonaisuutena ei mitenkään huono, hieman tylsä vain.
0   +1 +2
 
8
Rikhard Black 04.04.2005
Soundit helvetin hyvät. Bändi ei kyllä alkuunkaan ole paska. Olen tainnut heittää pariinkin otteeseen kommenttia teille. Laulaja vetää hyvin. Metalliahan tää perkele on! Hyvät stemmat myös. Taidokasta. Biisi vähintää ok. Jos vois, olis 8,5.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 04.04.2005
Jylhät on kalliot ja kosteat suot! Biisi tarjoilee esille kuvan suomenmaasta. Niin kaunis, niin jylhä, niin komiata...niiin mikä....tääbiisi!
0   +1 +2
 
janiH 04.04.2005
Pituutta tosiaan on aika paljon tässä biisissä. tässä olis ollu perunat ja porkkanat jopa kahteen biisiin. mut muuten ei mitään valittamista.
0   +1 +2
 
9
Veneficus 04.04.2005
Aika valmiin kuuloista tavaraa. Soitanta tuntuu varmalta ja soundien sekä miksaamisen kanssa on selvästi oltu oikealla linjalla. Laulajan ääni tuntuu tosin paikoitellen hieman irralliselta eikä tunnu ihan onnistuvan täyttämään sille osoitettua tilaa. Kun kierroksia haetaan lisää ja saadaan huudon myötä lauluun hieman rouheutta, kuulostaa jälki korvaani jo paremmalta. Tulee tahtomattakin assosiaatioita pariinkin suomalaisen metallibändin laulajaan. Mutta vain positiivisessa mielessä.

Itse biisi ei mitään suuria riskejä tunnu ottavan, sävellyksessä ja sovituksessa mennään aika tutuksi tallattua polkua pitkin, mutta mikäs siinä kun homma hoidettu ihan tyylikkäästi. Neljän minuutin jälkeen tuleva vaihe on tuo hienoa vaihtelua rakenteeseen, joka muuten olisi juuri alkanut käydä puuduttavaksi. Tyylikäs tekele, joskin laulajan lausunta ei ihan joka kohdassa kuulostanut tarpeeksi uskottavalta. Mutta tuollainen nyt on hifistien nipotusta.
0   +1 +2
 
8
kimurantti1 04.04.2005
Näin aluksi tulee mieleen, että laulajalla on homma hallussa ja nuotissa pysyy, mutta tällainen tyyli vaatisi vähän tykimpää työskentelyä. Pienen alkukankeuden jälkeen asia suurimmaksi osin korjaantuu mitä nyt säkeisöissä jää hieman laimeaksi vieläkin. Ehkäpä laulu voisi olla miksattu hieman lujemmalle.

Soitto kuulostaa bändiltä sujuvan. Huomioni kiinnittyy yhteen 7/4 riffiin biisi puolivälissä joka tuo kivasti vaihtelua. Soundit ovat pääosin kohdallaan, joskin kokonaisuudesta puuttu se tiukkuus. Kuitenkin se on demobändeillä vain sivuseikka.

Seitsemän ja puoli miuuttia kuulostaa pitkältä ajalta suht. "perus-biisissä", mutta se hurahtaakin yllättävän nopeasti. Vaikka kappaleessa ei hirvittävästi osia olekkaan biisi on kuitenkin mielenkiintoinen loppuun asti, ainakin näin yhdellä kuuntelukerralla.
0   +1 +2
 
10
electrichaos 04.04.2005
Harvinaisen hyvin toteutettu metal biisi. Riffit toimii synkassa ja laulaja osoittaa harvinaisen kypsää tulkintaa. ennustan bändille hyvää tulevaisuutta. Ainut mikä pistää hiukan korvaan on laulajan äänen osittainen keveys noissa karjunta kohdissa.
0   +1 +2
 
8
damn_pc 04.04.2005
Teeman laskeva bassokulku mielestäni vähän kulunut juttu, mutta kipaleen edetessä se alkaa toimia paremmin, etenkin laulun tullessa mukaan. Mukavia skittamelodioita siroiteltuna mukaan.
0   +1 +2
 
9
mojoswing 04.04.2005
laulajan huutaminen piristi ainakin miuta. Väliosuus missä urutkin kuuluu selvemmin on kiva. Vaikka biisi on pitkä, niin vaihtelua löytyy sen verran, että mielenkiinto säilyy
0   +1 +2
 
8
JM 04.04.2005
Alku kyllä toimii, pidän riffistä. Laulukin toimii, on ehkä miksattu vähän hiljaiselle, kitarat jyrää laulun - ainakin karjunta kohdat voisi kuulua kunnolla. Soitossa on hienoja juttuja. Esim muutama rumpufilli on aika kekseliäs.
Loppua kohti progeillaan..en tiedä onko biisi liian pitkä vai enkö vain nyt oikein jaksanut, mutta lopussa alkoi tympäisemään, hyvä biisi silti.
0   +1 +2
 
8
Rotten_Corpse 04.04.2005
mukavalta kuulosti, olin odotin örinä-laulua mutta tämä puoli clean oli kyllä ihan mukava yllätys :)
0   +1 +2
 
9
LauriT 05.04.2005
Pituutta tässä biisissä todella on... muttei kuitenkaan liikaa. Biisi pysyy hyvin kasassa perinteisen rakenneratkaisun avulla. Vokaalit toimivat todella hyvin ja niissä on tarvittavaa "rokkimunaa". Kitarasoolossa on mielenkiintoisena ratkaisuna vastamelodia bassolla 4:00-4:12, joka kiinnitti huomioni. 4:37-4:59 soolossa on todella makea retrohenkinen kohta, josta tulee mieleen Konami Kukeiha Clubin pelimusat (olen retroelektrofriikki). Tätä aihetta sitten näköjään kehitellään vielä eteenpäin tässä väliosassa vokaalien yhtyessä siihen. Sanoituksissa on perinteistä suomalaista pessimismiä, joka toimii erittäin hyvin tässä musagenressä. Kokonaisuutena varsin toimiva metallibiisi, joka voisi ehkä hyötyä vielä lisää tehokkaammasta syntikoiden käytöstä erilaisten tunnelmien vahvistamisessa. Tosin ei tämä (lähes) pelkkänä kitarasovituksenakaan yhtään hullummalta kuulosta!
0   +1 +2
 
Riku Rotten 05.04.2005
Soi yhteen komeasti, muuta laulaja jotenkin jää altavastaajaksi. En osaa sanoa onko ongelma laulun äänityksessä vai miksauksessa. Muuhun bändiin verrattuna tunkkainen. Laulejian viserryksessä ei muuten ole vikaa. Mukavaa äänenkäyttöäkin. Vaan pirun pitkän olette tästä metalliballadistanne tehneet. Jos asiaansa ei ehdi sanoa alle 4 minsan, niin ei asiaa olekaan. Alle 3 min olkoon pyrkimyksemme.
0   +1 +2
 
8
blisser 05.04.2005
Ihan kivat kolisecat saundit, ei kuulosta ainakaan liian tuotetulta. Laulajan raivo-äänikin kuulostaa ihan kivalta, mutta jotenkin se kuulostaa vain irtonaiselta kokonaisuudessa, mutta hyviä riffejä löytyy ainakin. Ihan kivaa shittiä.
0   +1 +2
 
8
KNIGHTofTHUNDER 05.04.2005
Tässä on onnistuttu saavuttamaan aika "hämärä" tunnelma. Biisissä riittää kyllä eri osia, ehkä liiaksikin vaikka hyvin ne on onnistuttukin toisiinsa kietomaan. Soundit ovat kyllä kokonaisuudessaan varsin onnistuneet varsinkin kitaraosasto miellytti. Miksauksesta sen verran että joissain kohdissa laulu tuntuu ehkä tulevan vähän liian hiljaa, mutta itse lauluhan tässä toimii hemmetin hyvin. Tarkkaa on myöskin soitto, rumpalille vielä erikoismaininta, jämptiä on meininki.
0   +1 +2
 
8
_W_ 05.04.2005
hienosti lähtee...laulu ehkä vähä liian hiljaa, ainaki luureilla kuunneltuna. Laulajalla sopiva annos asennetta! Sanoitukset oli aika mielenkiintoset, mut ihan toimivat. Skitassa ehkä vähä turhan utunen soundi välillä, varsinki tuos neljän minuutin kohalla olevas melodiapätkäs. Soittopuoli hanskas, hienosti rullaa! Eipä siinä, ei ehkä ihan mun tyylistä musaa mut hyvä biisi.
0   +1 +2
 
Kalaforn 05.04.2005
Synkkää, tai jotain siihen suuntaan viittaavaa. Kitarat toimii, kuten muukin taustalla oleva. Hyvää metallia? Kyllä, mutta sanoista MINÄ en ainakaan pitänyt.
0   +1 +2
 
7
Telaketju 05.04.2005
hmm.. Tämä kuulostaa aika perusmeiningiltä tyyliin Sentenced, mutta ei oikeastaan erotu edukseen ollenkaan muista vastaavista nimeltämainitsemattomista demobändeistä, niitä kun on valitettavasti niin monta kuin myös yleensäkkin metallibändejä. Biisistä kuulee kuitenkin tietyssämielessä Tarot-vaikutteita ja biisi kuitenkin tuntuu paranevan loppua kohden, soundit ovat menettelevät. Mutta jatkakkee!
0   +1 +2
 
9
Enforce 04.04.2005
Tiukka 2-kitaran riffi heti alkuun :) Hyvä. Ride on hirveän kovalla, ja rummut on muuten vähän ontot. Laulu toimii, ja siinä on munaa. Hiukkasen kaikua kaipaisi lisää vokaaleihin.

Melodiat on kyllä komeita. Hyvän biisin olette saanut aikaseksi!

9! Kymppi tulisi muuten, paitsi miksaus antaa toivomisen varaa.
0   +1 +2
 
8
Airola 05.04.2005
Harmoniat toimii aina! Ilo kuunnella.

Harmi, että kolmeen minuuttiin mennessä ei ole tullut vielä yhtään todella mieleenpainuvaa juttua, vaikka suhteellisen mukavan kuuloista ja synkähköä tavaraa onkin.
Nonnii, neljän minuutin jälkeen tuli mukava rytminvaihdos ja vähän vauhtia mukaan.

Näin pitkällä kappaleella se voikin olla ihan hyvä juttu, että pikkuhiljaa ja rauhassa antaa esityksen kasvaa.
Tossa vähän ennen kuutta minuuttia alkaa mielestäni mielenkiintoisin osuus, mutta harmillisen lyhyeksi jää.
Nyt loppua kohden alkaakin miettiä, josko alku sittenkin oli parempi kuin ensin kuvittelin.

Kyllähän tämä toimiva veisu oli. Piti vain antaa kappaleen jatkaa ihan omaan tahtiinsa.
0   +1 +2
 
9
MickeyC 05.04.2005
Aika hyvät soundit, kivan mureat. Miksaukseen kannattaisi kiinnittää huomiota sillai, et nyt laulu jää pahasti alle ja kun jotain pitää tuoda lähelle, niin nyt ne on kitarat ja ne haittaavat laulumelodian seuraamista. Mut osaavaa tää on ja pienellä säädöllä vaan paranee. Hienoa kuulla näin ammattimaista, vaikken musiikkityyliä kuuntelekaan.
0   +1 +2
 
8
phyvar 05.04.2005
Monta hyvää heviriffiä löytyi. Ensimmäinen osio biisistä on keskitempoineen aika puuduttava, vaikkakaan se ei puutteellisesta soittotaidosta ainakaan johdu. Nopeampi tahtilajivaihdos- osa olisi saanut tulla aiemmin, mutta jos nyt tekstissä oli jotain niin pakollista sanottavaa, menköön. Liiallinen toisto käy yllättävän helposti puuduttamaan, vaikka sävellysvaiheessa ekstaasiin vienyttä riffiänsä tahtoisikin sovituksessa korostaa. Juohevasti esitetty, mutta raskassoutuinen- sävellyksenä tosin onnistunut- hevibiisi.
0   +1 +2
 
Pitk 05.04.2005
Muuten hyvä balanssi, mutta laulu voisi olla pykälää, paria lujemmalla. Yleissoundia voisi hiukan "avata" ehkä kevyt equtus (jotain alamidleä snadisti pois ja kirkkautta ripaus lisää) saattaisi olla hyväksi. Soitossa ja laulussa on ytyä ja taitoakin. Biisi itsessään aika tavanomainen metalli. Rumpali voisi hiukan keskityä filleihin ja niistä takaisin tulemisiin, hienoista pykähdystä. Laulussa kyllä ereiitäin hyvää äijää, siitä plussaa plop-plop. Plussaa myös soolo-osan tahtilajin vaihdoksesta. Soolo-osa olikin musiikillisesti biisin mielenkiintoisinta antia ja toi omaperäisyyttä. Loppupäässä majaileva tuplabasari jotenkin päälleliimattu. Onko se todellakin välttämätön? Vähän sellainen fiilis, että tuplia pitää soittaa tuplien takia.
0   +1 +2
 
9
Kekkoset 05.04.2005
Nyt ei pysty järkevämpään, muutaku, että ainaki tämä korvapari lepäs tämän biisin aikana. Oikein mukavaa kuunneltavaa. Kivat soundit jne. Ja kyllä se kuullostaa hienolta aina ku mies laulaa välillä karskisti..
0   +1 +2
 
9
Mustepullo 05.04.2005
Taitavaa vääntöä tämäkin Argonin tuotos on. Vaikka tummemmille vesille artisti kehuukin poikkeavansa tästä kipaleesta löytyy mielestäni ihan positiivista melodiaakin. Laulut taas aivan kymppitasoa; jostain selittämättömästä syystä miellyttää kovasti vaikka hieman etäällä omimmasta genrestäni onkin.
0   +1 +2
 
D_Steele 05.04.2005
Taitavat soittajat. Varsinkin kitaristien yhteissoitto toimii erinomaisesti. Laulajan karjumisesta en kyllä totta puhuen pitänyt. Mutta sävellys ja soitto on taitavaa. Keikoilla taattu meininki varmasti.
0   +1 +2
 
jaacob 05.04.2005
Perus tasaista, homma kulkee, älkää kuitenkaan menkö siihen lankaan, että tasapaksuus olis mikään hyvä ominaisuus. Vaikka laulaja välillä muka nostaa intensiteettiä huutamalla laulamisen sijaan, niin koko poppoo
vetää ihan kuin niillä olis ihan muut asiat mielessä koko ajan. Kontrastit ne elämän mielenkiintoiseksi tekee.Yleis arvosana: Tarkasti, mutta ilman mitään tunnetasoa, toi laulajan laulu on aika persoonallisen ,huuto taas aivan ääliömäisen kuulosta.
0   +1 +2
 
7
Enterdead 05.04.2005
lauluun täytyisi saada hieman lisää voimaa...tai vetää se multi-efekti pedaalin läpi noissa huuto kohdissa. Muuten laulu on tasapainoista ja hyvää puhtaalla äänellä laulettuna, se jopa kuulosti hyvältä. Suosittelisinkin käyttämään sitä enemmän. Muuten biisistä ei voi sanoa mitään. mitän sanomatonta taustamusiikkia. Hieman jotain nyansseja siihen lisää. Laulu vie paikoin koko biisiä mukanaan ja hyvä niin.
0   +1 +2
 
Pagan 05.04.2005
Melodiat ei oikein iskeneet, solisti laulaa ihan ok. Sellainen hieman tasapaksu meikäläisen makuun, tekniikkapuoli tuntuis olevan hyvässä kunnossa.
0   +1 +2
 
8
Subro 05.04.2005
Ei-niin-rankka? Minulle tuli ainakin simmoinen fiilis. Välillä vähän rävähti, mutta aika letkeätä oli laulu - hyvä niin. Ihan taitavasti nuo soittimetkin soivat. Olisi tätä nyt vähän voinut tiivistää. Tykkäsin kyllä.
0   +1 +2
 
8
dirtylicks 05.04.2005
Laulu ei hyvä tota musiikki puolelta aika hyvin soitettu jotaan pientä tökkimistä tuntuisi olevan. soundeissa ei tavallaan ole haukuttavaa. liian pitkä biisi mutta tota kokonaisuudessa ihan kiva setti.
0   +1 +2
 
8
H4p4 05.04.2005
Soundit hyvät. Laulajalla hyvä ääni. Kitaroilla nättejä melodioita ja riffitkin toimii. Ihan ok biisi, mutta ei mitenkään erityisesti kolauttanut.
0   +1 +2
 
7
Simppa Turnipsi 06.04.2005
Kyllä se nyt jäi aika olemattomaks se biisi, vaikka jyrähti niin hienosti käyntiin. Laulajalla on yritystä, joka on hyvä, mutta ei se nyt riittäny... Sais vähä tulla rankemmin toi laulu, että pääsis fiilikseen... Ja ihan liian pitkä biisi.
0   +1 +2
 
9
Ikonator 06.04.2005
Eipä tästä voi olla tykkäämättä. Laulajasta pidin eritoten. Biisin sovituspuolikin on hyvin mietitty, ei pääse kuuntelija kyllästymään.
0   +1 +2
 
vähän tylsänpuoleinen. Hyvälaatuinen kuitenkin. Genren ystäville uppoaa varmasti kuin naula päähän
0   +1 +2
 
8
-CSPR- 06.04.2005
biisi ei mun mielestä pysy kasassa ihan loppuun asti. pituus on vaarallinen asia. joskus se toimii joskus taas tappaa halun kuunnella biisi uudestaan. tässä on onnistuttu melkein pitämään biisi kasassa ihan loppuun asti, mutta vain melkein.

laulajalle plussaa. äänessä on jotain korvia hivelevää. mp.
0   +1 +2
 
8
g.o.r.e. 06.04.2005
Säkeistöön voisi tehdä jotain lisää kitaroilla ehkä toisen kitaran kanssa jotain pientä kuviota... tuo paljon lisää syvyyttä kokonaisuuteen. Mahtava lauluääni laulajalla sopii täydellisesti bändiin. Soolo ihan jees... nostaisin ehkä noita syntikoita enemmän pinnalle jotenkin tuntuu että ne kuuluu vaan jos suurin osa muista soittimista on hiljaa. Kokonaisuus silti hyvä eikä sinänsä tuntunut puuduttavalta vaikka pituuttakin on runsaasti.
0   +1 +2
 
8
reactor 06.04.2005
Jylhät runpusaundit. Laulajakin osaa laulaa mutta enkku kuulostaa välin aika oudolta. Mutta hyvä piisinä, vaikka saundit vähän tunkkaisilta kuulostaakin.
0   +1 +2
 
8
ew8533 06.04.2005
Soundit heti alussa muhkeat.Laulu jää omissa laitteissa kyllä alle.Kuulostaa laulu ihan ok mutta joutuu kyllä keskittymään jotta saa selvän sanoista.En tiedä mutta tässähän on piirteitä jopa paikoin progressivisesta rockista.Ei mikään huono juttu.Johtuu ehkä myös biisin pituudesta.
0   +1 +2
 
8
chakkimatti 06.04.2005
Liian pitkä/toistava intro/alku. Biisirakennetta voisi hiukan korjailla , hiukan laimeeksi jäi bridge-osuus. tuo pituushan johtuu väliosuuden kahdesta soolosta peräkkäin... Mutta kyllä sen alun vikisemättä kuuntelin. Menee ehdottomasti ihan vakituiselle soittolistallenikin tämmönen
0   +1 +2
 
7
pirkkaprojekti 06.04.2005
Suhteellisen mukavaa menoa. Soundit olisivat voineet olla vähän rankemmat, samoin laulut. Muuten hyvä kokonaisuus.
0   +1 +2
 
8
kuollut_marsu 06.04.2005
Ihan mukava mälli... vähän ehkä poppia tuo puhas lauluosuus.... toisaalta tuohan se mukavaa vaihtelua, mut toisaalta ois voinu vetää sen osan tolla karheella äänellä ja sit muut kunnon korinalla,.. nojoo.. mitäs miä mistään tiiän...
0   +1 +2
 
Jimmy Pain 06.04.2005
Peruskamaa.Laulu kaipaisi kaikua niin ei kuullostaisi niin erilliseltä.Komppipelti puskee hieman esiin ja basso saisi olla erottuvampi.Kitarat toimii.
0   +1 +2
 
10
MacFly 06.04.2005
Tämä on muuten kova kappale, paras noista teidän omista mitä olen nyt kuullut. Synia ois voinu laittaa lujempaa ku nyt ne hukkuu liian pahasti tonne taustalle, kun ne kumminkin kuulostaa aika hyvältä. Muutenhan soundit on lähestulkoon perfecto. Laulaja vetää ja tosi hyvin. Vetääkö se oikeasti noi oudot vibratot vai miksikä niitä nyt sanoisi, vai onko kenties käytetty pikkaisen autotunea? Tämä sopii juuri siihen minun metallimakuun, ei semmoista perkeleen lujaa sahausta eikä liikaa tilumelodioita tms kikkailua, vaan keskitytään pelkästään siihen olennaiseen... Näin se homma etenee!
0   +1 +2
 
soulmate 07.04.2005
Ihan ok veto, hivenen vaan köykäisen kuulonen ollakseen heavya. Laulaja on kyllä pätevä. Kitaroita hieman selkeämmäksi ja muutenkin tekniikka jalostukseen vaan. Idea on hieno.
0   +1 +2
 
*tiuski* 07.04.2005
en oikee tiiä... :) sillee joo mut siis... joo, kyl tätä kuuntelis kai.. :))
0   +1 +2
 
9
Cranky 07.04.2005
Intro kuullostaa siltä että se olisi voinut olla mun tekemä :D (en tiedä onko se sitten hyvä vai paha). Muuten biisistä löytyy sitten mausteita ainakin Maidenin hyllystä. Laulu säkeistöissä kuullostaa vähän "lyhyeltä", eli voisi noita sanoja vähän ehkä venyttää. Vain oma mielipide. Keskivaiheen jälkeen hurahtaa selkeä progemetalli-tuokio käyntiin. Kuuden minuutin paikkeilla olevat laulumelodiat käyttävät aika epätavallista nuottikulkua, josta tykkäsin. En osaa sanoa onko liian pitkä aineksiinsa nähden mutta näin ensimmäisellä kuuntelulla en ainakaan kyllästynyt. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
10
\,,/-(-_-)_\,,/ YeaH!!! Heviä :) Isolla H:lla :) ...ensinnäkin...onnittelut teidän solistille joka on JO onnistunut Kähentämään äänensä tupakalla...Ja tollanen ääni sopii tähän erin omaisesti..et kyl se tupakointi aina sillon tällön vaan kannattaa :) ja sitte musiikista......se oli tota......AIKA HELVETIN MAHTAVAA PERKELE!!!!!!! ..kuuntelin piisin pari kertaa läpi...ja nyt päätän faniutua.. :) eiku seuraavaks vaan kuuntelemaan lisää teidä piisei :)

Faniuduin :) \,,/
0   +1 +2
 
7
HraH 07.04.2005
Laulu jää vähän piiloon ja ääni taitaa olla karjuntaan turhan ohut, joten tekniikkaa apuun. Muuten ihan kelpoa metallia, mutta ei aiheuta erityisiä viboja. Mättöosuus olis voinu alkaa aikaisemminkin.

Argon-niminen bändi (tai "bändi") löytyy muuten suomalaisesta musiikkihistoriasta jo entuudestaan. Tsekatkaahan oikeudet ennen kuin joku muu sen tekee.
0   +1 +2
 
8
madonnas 07.04.2005
Loistava laskeva sointukulku, tulee sitä kohtaloa ja Black Sabbathia peliin, which is nice. Hivenen ylipitkä kappale, oli varmasti toiminut kuin kirves n. 4-5 minuutin mittaisena. Mutta vakuuttava heavy-tsibale, laulajalle propsit ja mainiot kitarariffit kruunaavat paketin. Kyllä tykkään!
0   +1 +2
 
KoBa 07.04.2005
Tälläisiä biisejä on aina vaikea lähteä arvostelemaan.. Ei löydä oikein mitään mitä kommentoida tai arvostella.. Huomaa että pojat on aika ahkerasti panostanu tähän biisiin, mutta lopputulos on vain sitä samaa perus heviä..
0   +1 +2
 
NicklauZ 07.04.2005
Ihan hyvältä kuulostaa, turha minun on tässä löpistä sillä en ole mikään heavymetal asiantuntija tai fani...
0   +1 +2
 
8
al-aine 07.04.2005
juu, en taas kuulu tän genren suurimpiin diggareihin joten jääviytän itseni arvostelusta.. ihan ok.
0   +1 +2
 
8
Argyle 07.04.2005
Tummemmat vedet toimii. Alun melodia on oikein mainio. Laulajalle vielä enemmän fiilistä peliin, niin homma toimii. Kyllä taidetta pitää tulkita täysillä, tai jotain... Rouheampikin tulkinta pysyy kyllä hyvin hanskassa, mutta vaatii sen pienen potkun persuuksille vielä. Maltillinen syntikan käyttö on hyvä ratkaisu, toimivia juttuja joita ei ole tuotu liian pintaan. Seitsemän ja puoli on ehkä liikaa, kun selviä paikkoja karsinnalle olisi ollut. Tiettyjä toistoja vähemmälle, ja biisi olisi ollut tiiviimpi paketti. Kuuden minuutin tienoilla olevaa mättöosuutta ei kyllä auta vähentää, se on nimittäin hywä.
0   +1 +2
 
8
D19 07.04.2005
Soundit muuten siedettävät mutta laulusaundi on todella ohut. Bändi osaa soittaa, ja biisikin on toimivaa. Paitsi aivan liian pitkä. Jos tämän puristaisi kolmeen-neljään minuuttiin, väittäisin biisiä perkeleen hyväksi. Makuasia tietysti tämäkin, mutta tätä mieltä minä olen.
0   +1 +2
 
8
Soulstab 08.04.2005
Aika pitkä viisu tosiaan. Harvemmin jaksaa mielenkiinto pysyä yllä noin pitkään. Ei oikein tällä kertaakaan. Asiallista matskua noin muutoin. Hyvin tehtyä ja hienoilla soundeilla.
0   +1 +2
 
6
1.liian pitkä biizi! 2.tylsä mutta hyvä laulu ääni 3.heavy metalliako EI täähän on rockia!!! xD XD
0   +1 +2
 
9
Markus Y 08.04.2005
No nyt tuli löytö! Soundit ovat erinomaiset, tuollaiset soundit kun saisi omiin biiseihin niin...no p*skojahan ne silti olisi, mutta ainakin ei enää olisi soundeista kiinni:)

Kyllä tämä ainakin meikäläisen korvaan kuulostaa paremmalta kuin 98% radiossa soitettavasta musiikista. Erityismaininta täytyy antaa laulajalle, joka hoitaa hommansa erinomaisesti.

Pituuttahan tällä oli aika paljon, mutta hyvin jaksoin kuunnella läpi pariinkin otteeseen.
0   +1 +2
 
9
Samu2 08.04.2005
Tyylikäs ja sliipattu metaaliveisu jossa vaihtelua ja monipuolisuutta riittää niin paljon että sitä unohtaa välistä kuuntelevansa vain yhtä kipaletta kokonaisen potpurin sijaan. Melodisuuden ja kohtuullisen voimankäytön yhdistely on hoidettu tässä erittäin hienosti, ja paahtaminen osataan stopata sopivilla breikeillä turhan puutumisen katkaisemiseksi. Ainoaksi toiveeksi vanhalle hiivimiehelle jää että vokaaleja olisi tuotu vähän enemmän pintaan... nyt ne jäävät aikalailla piiloon tuonne jyrisevien skebojen alle, vaikka kuuleehan sieltä että osaava mies siellä on mekkaloimassa. Enemmän tilaa vain niin hyvin koppaa!
0   +1 +2
 
8
Wretch 08.04.2005
Riffit ovat todella hyviä ja biisi etenee hyvin eteenpäin, vaikka aika pitkä onkin. Soittajat osaavat hommansa ja laulajalla on todella hyvä ote lauluhommiin. Karjuminen on aggressiivista ja puhtaat laulut toimivat todella hyvin. Soundit ovat hieman demomaiset, kitara-ja rumpusoundit ovat hieman tunkkaiset. Selkeyttä soundeihin lisää, sekä peltejä hieman hiljemmalle, niin homma toimii.
0   +1 +2
 
Telep 08.04.2005
Kekseliäs biisi, olen suuri hyvien laulustemmojen ystävä, joten tässäkin ne iskivät, ja melodia ylipäänsä on hyvä. Biisi on kyllä puuduttavan pitkä, lyhyempänä voisi olla toimivampi.
0   +1 +2
 
9
HollowOne 08.04.2005
Soundipuolelta en löydä mitään negatiivista, toimii.
Soittajat osaavat hommansa erinomaisesti. Sävellyspuolelta biisi on toimiva, tarpeeksi monipuolinen pitääkseen mielenkiintoa yllä (tärkeää näinkin pitkälle biisille). Riittävän helposti lähestyttävä, mutta tarjoaa jotain myös uudelleenkuunneltaessa. Ei olla sorruttu yliampuvaan progehäröilyyn ja kikkailuun, rehtiä heviä.
Laulaja on erittäin hyvä, löytyy äänialaa sekä voimakkuutta ja tunnetta. Laulaja ansaitsee yhden lisäpisteen.
Oikein toimiva paketti, kolahti. Kiitoksia.
0   +1 +2
 
7
louis 08.04.2005
Hitaasta temposta miinuksia. Hieman kovemmalla jytkeellä olisin tykästynyt tähän paremmin. Mutta kyllä tämäkin menettelee.
0   +1 +2
 
Jakoavain 08.04.2005
Kommenti ringistä tää. Alku oli hyvä, mutta vähän yksinkertainen. Ja itse tykkään hevissä laulun olevan enemmän matala äänistä örisemistä.
0   +1 +2
 
7
J Kolme 08.04.2005
laulu kuulostas olevan hiukka liian taka alalla ...? joutuu kuunteleen nimittäin tosi tarkasti jos aikoo lyrikoita poimii ( tai sit nä kaks kaljaa on vaan menny päähän :)) ... hvii riffei kyllä löytyy mut omaan makuun liian pitkä ja instru painotteinen...
0   +1 +2
 
8
Andy Livid 08.04.2005
Laulaja oli ok, hivenen Sentenced henkinen, joskin paikoin jopa Faith no more. Siihen kun laitettaisiin hivenen jotain kaikua ja voimakkuutta niin aina parempi. Kitarasärö oli mun makuuni, siis basson kanssa hyvin sointuva ja voimakkaan täyteläinen ja tarpeeksi iso. Tuo a-osa oli ehkäpä biisin parasta antia hienon stemma-taustalaulun myötä. Paikoitellen soundit toivat mieleen Paradise Lostin Icon-levyn. Kaikki soittivat hyvin ja varmasti. Ei mitään vikaa oikein missään vaikkei koko ajan kappale ollutkaan tasaisen hyvä. Melodinen ja rauhallisempi meininki tuntui siltä parhaalta osaamiseltanne tässä kappaleessa. Ehkä pituudeltaan liian pitkä. Parhaimmat osiot ajoittuivat kappaleen alkupäähän. Mukavaa kuunneltavaa silti vaikkei ihan omaa makuani metal-musiikista.
0   +1 +2
 
8
an 08.04.2005
Tuo tummemmille vesille poikkeaminen ei kuulosta ollenkaan pahemmalta. Jos Tarottiin vertaa niin sehän vasta mollivoittoista onkin. Kunnianhimoa ei piisistä eikä laulusta puutu, mikä on vain hyvä asia. Eri osasten väliset kitarajututkin toimii hyvin.
0   +1 +2
 
milton 08.04.2005
Hyvä vokalisti, bassosaundi & soitanto miellytti myös. Kitarointi tarjoaa hyvää esimerkkiä siitä, että ei metallissakaan tarvitse koko ajan soittaa miljoonaa nuottia tahdissa kuullostaakseen hienolta. Paikoittain makeita stemmoja. Pituus vaan oli vähän liian pitkä, voisiko tästä editoida jonkun tiiviimmän version?
0   +1 +2
 
9
konoyaro 09.04.2005
Tuli mieleen Diablo ja rummuista type o negativen rumpalin rummuttelut,,eli pretty good stuff^_^laulaja muistutti Therapyn laulajaa, joten aika kovat elementitO_O nice work!
0   +1 +2
 
8
MIKA K 09.04.2005
no joo...alku osa oli vähä liian pitkä mutta sit kompin muutokset toivat biisiin uuden ilmeen ja laulaja oli hyvä.ihan hyvä kokonaisuus.
0   +1 +2
 
8
Toni Solo 09.04.2005
Vokalistilla tosi hieno melodinen hevi-ääni, paitsi "karjuntakohdissa", jotka toimii varmaan livenä paremmin. Jalosti soiva kitara maustaa biisiä hyvin ja loppua kohden koko bändi herää soittamaan komeasti. Mutta pankaa hyvät ihmiset niihin hiljaisiin koskettimiin lisää vaikka Easy Living-soundia ja miksauspöydällä voisi urkuraidan säätimestä vääntää lisää desibelejä - ei se nappula siitä kulu !
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 10.04.2005
Soundit ja soitto kunnossa. Laulajalla ihan hyvä ääni. Paikoin tuntuu kuitenkin ehkä lausunnassa olevan pikkuisen heittoa. Noissa 'voimalaulu'-kohdissa ääni ei ole lähellekään niin hyvä, kuin noissa puhtaammissa kohdissa. Biisi itsessään on aika keskinkertainen, mitään suurempaa se ei herätä. Ja on ehkä hitusen turhan pitkä. No oikeastaan aika reilustikin.
0   +1 +2
 
9
MajorForce 10.04.2005
Hienon kuuloista kitarointia pitkin biisiä. Pelkäsin vähän, että homma kaatuu siihen, kun laulaja alkaa laulaa, mutta pelko osoittautui turhaksi. Hyvin hoituu vokalisointi. Yllättävän hyvä sävellys. Pysyy mielenkiinto yllä, vaikka pituutta riittää.
0   +1 +2
 
pcgn 10.04.2005
Olen pahoillani, en osaa tällaisesta mitään rakentavaa sanoa :( Ihan jees biisi vissiin.. Miksaus kyllä vähän ontuu..
0   +1 +2
 
7
hra POHJOLA 10.04.2005
Ehkä liian tavanomainen, mutta muuta miinusta en näe.Enemmän soittoa, niin jätkät potkii persauksille.
0   +1 +2