Flows like a river

Argon

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Furious Anger 23.06.2008
Näissä mikseribändeissä on aina ollut vikana se, että kehdataan pistää jakeluun tämänlaista kamaa. Ei siinä mitään tykkään tästä biisistä, mutta äänenlaatu on jotain ihan hirveetä. Eikö ole kunnon laitteita vai mikä siinä on? Minulla on oma progemetalbändi, enkä itse kehtaisi pistää tällaista esille... Siis äänenlaadun puolesta, mutta tosi kova biisi!! Tykkäsin :))
0   +1 +2
 
9
inFern0 07.08.2007
Hyvä rakenne jälleen ja soittajat osasivat hommansa. Biisi oli todella hyvä! Samaan malliin!
0   +1 +2
 
8
perro 28.01.2007
Hyviä soittajia, laulajalla sopivan tumma ääni. Mielestäni itse biisi olisi kaivannut hieman enemmän melodiaa varsinkin kitaroiden puolelta. Kuuntelenpa loputkin tsipaleet. Kasiin päädyin.
0   +1 +2
 
Purple Helmet 16.05.2006
Erittäin pätevän kuuloista kamaa. Minä tykkäsin sahaavista kitaroista. Laulu tuntui ensin olevan liian hiljaisella, mutta hetken päästä siihenkin tottui. Kokonaisuus toimii.
0   +1 +2
 
8
Begemot 05.05.2006
Ei tämä nyt hirveesti poikkea poppikaavasta, ainenkaan mun korvissa:). Lopun örinä kuulosti hieman itsetarkoitukselliselta. Noi esittelytekstit vähän hämää arvostelua, mutta miusta tämä oli yksinkertaisesti ihan perushyvä grugevaikutteinen rokkiveto, jossa jostain syystä öristiin muutama tahti. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
kake1962 21.01.2006
Hyvää jyräystä! Laulajan ääni on hyvä, mutta ei kuitenkaan aivan riittävä ihan koko aikaa, pitäisi varmaan kuunnella useampaan kertaan että saisi sen kokonaiskuvan, kun sitten räväkkyyttäkin löytyy...
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 25.11.2005
Murakoita kitarariffejä yhdistettynä hienoihin rumpukomppeihin.. Toimii mulle aina:) Kyllä tämä kymppinsä on ansainnut. Mitäpä sitä turhaa jaarittelemaan..
0   +1 +2
 
9
HW 07.11.2005
En ole ihan varma toimivatko nuo kompinvaihdokset. Tuntui että ne olivat hiukkasen liian radikaaleja. Komppipellin runsas käyttö rassasi myös aika pahasti.
Tässä huudettiin erinomaisen hienosti. Puhtaasti laulaminen kuului myös luonnistuvan varsin sujuvasti. Se on aika harvinaista, yleensä vain toinen laji onnistuu sillai kunnolla.
Oli vähän vaikea saada mistään kiinni mutta jostain syystä se ei kauheasti haitannut. Tässä soitettiin niin sujuvasti että progressiivinen muoto ei tuntunut ahdistavalta.
0   +1 +2
 
9
Sir Alarik 05.09.2005
Hyvät saundit,monipuolinen rakenne,ei mitään yleismetallia jota tunkee joka suunnasta.
0   +1 +2
 
9
Olppa 01.09.2005
Mukavia riffejä ja komppeja... Laulaja osaa myös hommansa todella hyvin. Kaiken kaikkiaan laadukas biisi.
0   +1 +2
 
rokkitrippi 20.07.2005
kuunnellessa opethia minulle iskee joskus samantyylisiä viboja kun tätä kuunnellessa, olihan tässä sitä osittaista dm-kauneutta seassa. laulaja olisi voinut hieman ehkä murista, eli käyttää tuota raaempaa ääntänsä.
0   +1 +2
 
tuksu82 19.07.2005
Aggron, oi, Aggron, mitö olenkaan tehnyt? Olen mennyt kuuntelemaan Pokémonia ja vieläpä turhaan? Onneksi tämä pelastaa ja kertoo kaiken, hyvä Aggron! Olet pelastaja!
0   +1 +2
 
9
Ikinae 06.07.2005
Vähä soundimaailma pökkii, mut muuten jees! Laulut toimii mallikkaasti, vaikka vähä enempi vois ehkä paikoin revittää..?:) Mut ei, kyllä mä diggailen! Tykityskohta tuos kolmen minsan kohal toimii loistavasti! Mut just tällasia nyansseja ja vaihteluja toivos kuulevan enemmänki! Hyvä jätkät!
0   +1 +2
 
9
Ensin ihmettelin että vain 4 minuutin mittainen ja silti progebiisi, mutta hyvinhän se toimi! Hyvät soundit ja laulu. Hyvää työtä.
0   +1 +2
 
7
Urbanrain 27.06.2005
ei osia ollut mitenkään liikaa, oikein mukavasti. voihan niitä osia olla vaiks ziljoona, jos ne vaan sopii koko teokseen. Erittäin melankolista pyssytystä, laulusta tuli hetkittäin mieleen joku down, vaikskin puhtaamminen esitettynä. sinänsä ei ihan mun makuuni ollut, mutta voin kuvitella että toimii joillekin tosi hyvin. soitannollisesti ei mitään huolta.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 08.06.2005
King Crimson herättää heti odotukseni.

Hitto. No ensin täytyy sanoa että laulujen nauhoituksessa olisi voinut harkita pop-filtterin hyödyntämistä ja equtuksen olisi muutenkin voinut säätää vähän vähemmän särähtäväksi. Kitarat ovat vähän turhan nuhaiset, bassoista tahtoisin myöskin erottaa jotain. Rumpusoundit ovat ihan hyvät, napakka snaresoundi toimii, mutta saisivatpa kuulua muun metelin alta vähän paremminkin.

Sävellyksenä ja sovituksena tämä jättää vähän kylmäksi, jotenkin menee vain korvasta sisään ja toisesta ulos. Ihan hyvin soitettua ja laulutkaan eivät tässä sinänsä juurikaan ärsytä, mutta jotenkin tämä ei kuitenkaan pureudu mieleeni kovinkaan vahvasti. Proge toki usein vaatii useampia kuunteluita ja minä kirjoitin tämän kahden perusteella, mutta kyllä hyvä proge jollain tasolla kolahtaa ensimmäiselläkin kuuntelulla.
0   +1 +2
 
8
kilkka 06.06.2005
Laulaja toimii. Hyvä ääni mielestäni. Sävellys mielestäni hiukan harmaa. En tiedä kuuluuko se sitten tähän biisiin. Siis onko sitä haettu? en voi tietää. vähän lisää matskua ja väriä niiin hyvää tulee.
0   +1 +2
 
8
Retrorednek 05.06.2005
Jos olisi tykimmät saundit niin toimisi paljon paremmin... mutta ihan hyvä biisi. Varsinkin noi osien vaihdokset olivat parasta antia...
0   +1 +2
 
7
A.S.H 05.06.2005
Minäkin pidän kommenteista:) KIva `kuiva laulu`.Ja `kaavasta ulos`rakenteeet olivat piristäviä.Tehkääpä seuraavaksi genremurha ja hylätkää kaikki kaavat.se on meille indepent tyypeille mahdollista.
0   +1 +2
 
salapiispa 04.06.2005
Esittelyteksti nosti ennakko-odotukset korkealle. Hyvää riffittelyä kyllä löytyy. Laulajalta toivoisi enemmän tuota rosoista ilmaisua. Ääni soi paremmin muun musiikin kanssa, kun ilmanpaine keuhkoissa kasvaa. 3min eteenpäin lunastettiinkin sitten esittelytekstin lupauksia ja sitä kuolonmättöäkin löytyi. Hyvin sopi muuhun biisiin. Se progepuoli nyt taisi jäädä uupumaan mikä ei välttämättä niin huono asia ole kuitenkaan.
0   +1 +2
 
7
olli.teirikko 03.06.2005
Laulua saisi olla isommalla. Melodia toimii. Ehkä vähän liikaa puuroa. Hiukan lisää artikulaatiota kohtien välille, ettei huku. Kertosäkeeseen toimisi pitkä ääni (esim. syna). Olen ehkä hieman ankara, mutta metallibändejä on niin paljon, että teidän täytyy olla "tosi ammattilaisia", jos meinaatte erottua joukosta.
0   +1 +2
 
7
dtoj 03.06.2005
Lauluun pitäis vähän saada voimaa, räkää ja vihaisuutta. Biisinä potentiaalinen, pientä jotain koukkua kun sais. Ei muuta kun säätöä niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
8
Jukk. 03.06.2005
Soundit ihan ok. Laulajan äänestä pidän kovasti. Soitanto myös toimii.
Tuo genre "progressive metal" meinaa minulle monesti aiheuttaa puistatuksia, mutta tämä on oikeasti ihan hyvää matskua. Vähän häiritsee auto-tune efekti laulussa välillä.
Plussan puolelle tämä kuitenkin menee.
0   +1 +2
 
8
passe 02.06.2005
Hyvää soitantaa ja miksauskin kohdillaan. Laulajalla on hyvä ääni ja laulaa hyvin, mutta laulumelodiat ovat hieman latteita. En yhdellä kuuntelu kerralla oikein saanut kunnon touchia biisistä. Saattaa olla että muutama kuuntelu lisää ja homma toimisi aivan eri tavalla.
0   +1 +2
 
8
Jzci 02.06.2005
Soudit ihan Ok. Laulu voisi olla hieman enemmän pinnassa ja komppikitaroita voisi puolestaan vetää vähän enemmän taustalle. Soittajat osaavat hommansa, siitä ei juuri mitään huomautettavaa. Laulaja kaipaisi jonkin verran räväkkyyttä tuohon tulkintaan, ei kuulosta ihan yhtä äkäiseltä kuin muu bändi. Biisi itsessään on oikein hyvä, ja tykkään siitä että koitetaan pyrkiä tuosta "popkaavasta" ulos, eli ei mennä aina sieltä mistä aita on matalin. Joissakin tapauksissa homma kaatuu liikaan sekavuuteen kun väkisin yritetään tehdä asiat erilailla, ei tässä tapauksessa.

Kaikin puolin hyvä meno, pientä soundien hiontaa ja laulajalle vähän agressiota peliin niin hyvää tulee.
0   +1 +2
 
8
hätrikki 29.05.2005
No jos nyt tämän kerran raapustan kommentteja =). Arvosana on hyvä, melkein jopa ysi, mutta solistin äänijänteet eivät pure minuun... Muuten paketti on todella kiitettävä.
0   +1 +2
 
9
Dr.Groove 29.05.2005
Tässä biisissä ovat kaikki perustasiat kunnossa, soitto, soundit, sovitus, melodia ja sanoitus.
Biisin hienoin anti on laulajan soundi ja ote, se istuu biisiin todella hyvin.
Biisin loppupuolella tiivis 8-osien käyttö tekee jo melkein liian levottoman fiiliksen biisiin, mutta onneksi biisin loppu kuitataan hieman rauhallisemmalla kuviolla.
Hyvä biisi!
0   +1 +2
 
Piru Kange 28.05.2005
Hmm... taidan olla aiemminkin sanonut, että Suomessa oli Argon-niminen yhtye jossain 70-80-lukujen vaihteessa. Eipä siitä sen enempiä...

Biisissä on hyvää nimenomaan tuo osioiden vaihtelu. Soundit ovat ehkäpä turhan heavyt meikäläisen makuun. Toisaalta metalliahan tämä nimenomaan onkin. Laulajalla on hyvä ääni ja soittajilla on taitoa, eli kysyntää tälle löytynee kyllä.

Mielestäni parempi, kuin moni muu metalli-biisi, mutta eipä tämäkään iske oikein meikäläiseen. Valitettavasti.
0   +1 +2
 
9
Sunholder 28.05.2005
Teknisesti ja soundillisesti hienoa meininkiä. Biisinä myös genrelleen eduksi!!
0   +1 +2
 
8
rouheeta ja taidokasta touhua...mitäs tässä muuta.
0   +1 +2
 
8
conductor 27.05.2005
No jaah... Ihan kivan kuuloista materiaalia, mutta jotain puuttuu silti.
0   +1 +2
 
9
zilakat 27.05.2005
Taidokkaasti soitettua. Laulajan ääni oli minun makuuni! Oikein mallikkaita stemmoja. Rumpali pudotteli fillejä varsin pätevästi ja rytmikuviotkin toimivat. Oikein hienoa ja hyvällä maulla maustettua rytkettä. Itseasiassa mitä pidemmälle kuuntelen niin rupean diggaamaan enemmän. Pitää poiketa kuuntelemassa muitakin hengentuotteitanne.
0   +1 +2
 
Rehvake 26.05.2005
Ihan mukavaa vaihteluahan tämä siihen perusjunttaukseen on, mutta soundit hiukan tunkkaiset. Vähän enemmän melodioita olisi voinut mukaan ujuttaa. Laulu sopi hyvin kokonaisuuteen, murinaosuus tuntui vain jotenkin turhalta.
0   +1 +2
 
Tämä on aika tylsää. Lulaja ihan hyvä ja soitantakin, mutta kun sävellys on vaan niin tylsä. No on sitä meininkiäkin välillä. Valittaisin miksauksesta, mutta kun on tullut tänään niin paljon valitettavaa miksauksesta, että alan epäilevän vian olevan omien äänentoistosysteemien asetuksissa.
0   +1 +2
 
9
Embio 26.05.2005
Reipas ote musiikissa ja nakuttaa ihan mukavasti. Säröjä vois skitoissa ehkä kattoa vähän uudestaan. Itse biisi on mielestäni erittäin toimiva.
0   +1 +2
 
9
Intohimo 26.05.2005
Ehkä laulu voisi olla enemmänkin pinnassa, ku kitara tuntuu jyräävän, mutta homma on kohdallaan ja hyvin soitettu. Hyvät saundit. Hyvää tuo grungemainen rumpufillaus. Hyvä tuo kitarasahaus. En jaksa kuunnella nyt loppuun,mutta annan tosta eka 2.30 minuuttia perusteella ysi. Ja tuo nopea kohta sopii hyvin. Amoprhismainen välijuttu hmm, no miksei se siihen sopisi. Okei. That's it.
0   +1 +2
 
Incendium 25.05.2005
kivoja koukkuja. Eri tyylejä kyllä löytyy mutta hyvin sekoitettu keskenään ja saatu toimimaan
0   +1 +2
 
8
NeverSayYes 25.05.2005
Jaahas, mukavan olosta runttausta. Laulajan äänestä pidän kovasti, pelkäsin jo että tähän tulee joko semmoinen palosireeni kiljumaan tai sitten joku satanisti korisemaan jotain kuolemasta, mutta ei sieltähän tulee kunnon laulua (tulihan sieltä sitä korinaakin sitten perhana). Hiukan huono tätä on kommentoida kun noita osia tosiaan on sen verran että vaatis aika monta kuuntelukertaa että pääsee sisään tähän. Joka tapauksessa erittäin mielenkiintoista ja lupaavan kuuloista materiaalia. Sanottakoon vielä että en tykkää progesta enkä deathistä juurikaan mutta tätä jaksoi kuunnella mielellään.
0   +1 +2
 
8
mMunkki 25.05.2005
Vokaalit liian hiljasella.. hieman tulee faith no more mieleen, mikä on vain plussaa. Toi kertsi menee jotenkin himmeesti, en kylläkään osaa sanoo mikä siinä mättää mutta joku
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 25.05.2005
Hyvän kuuloiset saundit. Mukavia riffejä. Ehkä hieman tylsähkö kappale. Saattaa kyllä olla että odotin jotain jumalatonta proge vuoristorataa tuon esittelyn perusteella. Laulaja vois ehkä vetää eri tyyleillä useammin. Ihan hieno tämä on. !
0   +1 +2
 
9
MajorForce 25.05.2005
Hyvin tuntuu olevan homma blyymeissä, eli hanskoissa. Mukavan vaihteleva biisi, vaihtelun ollen kuitenkin luontevaa. Toimii hyvin. Laulajasta tulee mulle mieleen sellaisen yhtyeen kuin Falconerin vokalisti. Hyvä biisi, joka soljuu eteenpäin kuin joki! ( sori, oli pakko :) )
0   +1 +2
 
7
electrichaos 24.05.2005
Hyvää metalliosastoa, joka kuitenkin jättää minut hiukan tyhjään tilaan. Laulaja kohtuullisen hyvä ja biisissä omanlaatuisia elementtejä.
0   +1 +2
 
jari_ltm 24.05.2005
ihan hyvä biisi tykkäsin kyllä mut soundit kusee muuten ok. rumpali vois vetää timmimmin niin johan iskee!
0   +1 +2
 
9
troth 24.05.2005
Olipa tää lyhyt biisi, kestää kyllä kuuntelua ja hyvä niin. Kuulostaa erittäin hyvin sävelletyltä. Miksaus ei kyllä ollut kehuttava, mutta jollain tavoin siitäkin pystyi pitämään. Ja kun laulajakaan ei ryhtynyt kiekumaan korkealta, niin onhan tästä annettava hyvin pisteitä.
0   +1 +2
 
9
Harulf 24.05.2005
Kyllä on toimiva kokonaisuus! Ei siinä mitään.. jatkakaa samaan malliin vaan : ) Tarpeeks erilainen (esim. kertosäe) niin et tätä biisiä jaksaa kuunnella uudestaan monta kertaa
0   +1 +2
 
MacFly 23.05.2005
No hitto, meikä ku just tykkää siitä perinteisestä popkaavasta, iloisesta kertsistä ja beibe beibe lyriikoista :) Vaikea saada kiinni mistään tässä biisissä vaihtelevuuden takia, juuri kun luulee että pääsee jotain kohtaa joraamaan nii nää sitten vaihtaakin heti tyyliä. Ruojat! Vaatisi monia kuuntelukertoja että pystyisi täysin tämän sisäistämään. Se "Flows like a river" pätkä oli hyvä. Pientä tunkkaisuutta havaittavissa noissa soundeissa. Soittopuolelta ei löydy valittamista, kaikki vetää varsin mallikkaasti.
0   +1 +2
 
8
Paxor 22.05.2005
Ihan asiallisen kuuloista heviä. Ja kyllähän biiseissä pitää eri osia olla jottain ei biisiin heti kyllästyisi:) SAoitanta puoli kuulostaa varsin asialliselta joskin kitara soundia voisi yrittää parantaa. Ihan hieno biisii ja laulukin pelaa malliikkaasti ja sanoista saa hyvin selvää....
0   +1 +2
 
otush 22.05.2005
Laulu ehkä hieman liian hiljaisella..mutten tiedä johtuuko tämä "onko balanssissa?" kysely kaiuttimista vai mistä..Mut vaihtelevuutta on mut..kokonaisuudessaan ihan toimiva,mut näin pikaisen kuuntelun perusteella vaikea sanoa muuta kuin että pöö!:) Ihan jees:)
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 21.05.2005
Synkkä on meininki, mutta biisi taidokas. Synkkyys on uskottavaa tässä biisissä ja tunnelmat black!
0   +1 +2
 
8
dj musical 21.05.2005
Itse en tämän tyylisestä musasta kauheasti pidä, mutta Kaippa tämä ihan menevä kappale oli =/ En oikeen osaa kommentoida mitenkään tätä
0   +1 +2
 
8
mikainen 21.05.2005
Mielenkiintoisempaa kuin metalli yleensä, proge-vaikutteet kuuluvat. Sanoista olisi kiva saada paremmin selvää, ei niitä muuten voi kommentoida. Örinää oli onneksi säästelty. Kitarakuvio puolentoistaminuutin kohdalla oli kiva.
0   +1 +2
 
10
Suunta 20.05.2005
Tälläisiä piisejä tulee harvoin mikserissä eteen,heviä joka kuullostaa myös hyvältä :) hienoa pojjaat
0   +1 +2
 
Haava 20.05.2005
Sävelsikermä oli tosiaan positiivista poikkeusta ihan perus poppimetalliin. Laulu toimi kivasti. Saudit olivat aika loppuunkulutettua metallitavaraa, johon on tullut henk. koht. jo kyllästyttyä. Mitähän tästä vielä sanoisi? Toimivaa miksausta. Vähän yli kompuroitu masteroinnissa. Ei jotenkin ihan kamalasti sykähdyttänyt tämä biisi, mutta kyllä tämän kerran kuunteli, kun pituuskin oli sävelmateriaalin nähden sopiva.
0   +1 +2
 
lifeadeath 20.05.2005
Joo iha kovaaa kammaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Lisääääääääääääää tämmöstäääääääääääää c'mon
0   +1 +2
 
NuMiNi 20.05.2005
En ole tämän genren asiantuntija, mutta koitetaan nyt jotain sanoo. Mielestäni sitä keskitasoa, eli ei huonoa mutta ei hyvääkään. Teknisesti toimiva mutta sävellykset kaipaisi jotain erilaista ja tarttuvampaa.
0   +1 +2
 
9
Samu2 20.05.2005
Röyhkeän rosoinen ja jyräävä ilme näyttää kasvonsa heti alkuun, ja moinenhan toimii kuin nakki järvessä. Kitaroiden roimiva surina antaa tällaiselle kappaleelle juuri sitä kontrolloimattomuutta ja eläimellisyyttä jota se kaipaakin. Muutoinkin toimiva soitanta ottaa hitusen iskua siitä että matalammissa ja hiljaisemmissa kohdissa vokalisti tuntuisi hitusen empivän ja ehkä jopa hapuilevan... mutta tämä korjaantuu kun kaveri pääsee kunnolla ääneen ja veivaamaan vähän korkeammalta. Tällöin näet meisinkin on erinomaista!

Tavallaan tuo esittelyssä mainittu osien paljous lienee totta, mutta oikeastaan asian voisi kärjistää siihen että ei se paljous häirihe... mutta omalla tavallaan sekoittavaa on se että osaset ovat suht samankaltaisia keskenään, jolloin kappale antaa hiukan sekavan kuvan itsestään. Pientä, pientä...
0   +1 +2
 
8
Burma 20.05.2005
aika perusrymistelyä, laulajalla on kiva ääni!
0   +1 +2
 
9
Boris the spider 19.05.2005
No kiitos vain. Soundi on hyvä ja alun kitarastemmat hyvät, meneekö vähän liikaa sahaukseen vaikka kykyjä kuulostaisi olevan parempaankin... Laulaja vähän turhan "hento", tosin hienot laulu melodiat! Kyllä minä pidän tästä. Kuulostaa juuri sopivan agressiiviselta. Älkää olko laiskoja noiden kitara sovitusten kanssa!!
0   +1 +2
 
forzer 18.05.2005
Aika hyvä biisi loppujen lopuksi. Soundit on ainakin kunnossa ja melodiatkin on hyvät!
MIksaus on kans aika hyvä ja biisissä on hyvä rakenne ja tunnelma.Aikast hyvä! Kyllä tästä vielä jotakin tulee!
Rummutkin hakkavat oikein mukavasti!
0   +1 +2
 
Namorbia 18.05.2005
Iha siisit meininki täs biisis..." Virtaa ku vesi", heh aika hauska :D :D
0   +1 +2
 
9
sonata^ 17.05.2005
Elikkä:
Itse tykkäsin tästä biisistä heti ensi sekunneilta asti sillä tässä on vain niin hyvä tunnelma.
Soittamista on näytetty harrastavan kiitettävästi koska yhdessä soitto sujuu todellakin mallikkaasti ja erityisesti pitää kehua rumpalia jolla on mielestäni upeat fillit ja kompit.
Ja laulajasta sen verran että ehdottomasti paras mitä/ketä olen täällä mikseri.netissä kuullut. Häneltä näyttää sujuvan mallikaasti puhtaat mutta näyttääpä sitä tarvittaessa lähtevän myös vähän agressiivisemmatkin osuut.
Biisi oli siinäkin mielessä toimiva että sitä ei oltu venytetty liian pitkä vaan oli juuri sopivan mittainen.

Mielenkiinnolla odottelen lisää tuotantoa sillä sen verran hyvää tämä oli.
0   +1 +2
 
10
GrimErazer 17.05.2005
Jesh, metallia!
Ihan rouheat kitarat, ehkä atakkia vähän lisää.. Vokalisti on taitavan kuuloinen, mutta enemmän voisi ruoskia tästäkin herrasta irti (=lisää munaa). Rummut vaikuttaisi olevan mun maun mukaan ainakin hyvässä kuosissa, ja jättikokoiset plussat muuten tuolle kannujenkurittajalle - aivan loistavan oloinen paukuttelija! Basso hukkuu nyt ehkä vähän jonnekin taustalle... mutta eipä se kokonaisuutta yhtään haittaa. Kyllä tämä jonnekin Mikserin keulille lajissaan kuuluu!
0   +1 +2
 
10
Kukkajumala 17.05.2005
Proge metallista minä sitten niin pidän. Se on sitä oikeata musiikkia. Pidän kieroista melodioista ja kitariffeistä. Laulajalla on aivan helvetin hyvä ääni. Biisi on sävellyksellisesti huippuluokkaa. Tarpeeksi tarttuva, mutta silti kiero ja omaperäinen. Örinä kohta hämmentää hieman mutta ei missään nimessä pilaa biisiä, se tuo vain lisää syvyyttä. Perkeleen hyvää musiikkia. Fanilista +1
0   +1 +2
 
9
Lexando 17.05.2005
laulajan äänessä on munaa!kunnon asennetta pelissä. toimivaa kamaa.
0   +1 +2
 
Vilho O. 17.05.2005
Soitto kulkee tanakasti ja tarkasti. Laulu hukkuu ehkä vähän soitannon alle. Ositus on meikäläisen mieleen hyvä runsautensa ja vaihtelunsa puolesta.
0   +1 +2
 
MdsPressures 17.05.2005
Hieman sekava, mutta mainio toteutus ja seassa mahtavia ideoita! :))
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 16.05.2005
Pätevää metallia jälleen kerran Argonilta. Laulanta ja soitanta sujuu loppuun saakka laadulla, eikä biisi käy missään vaiheessa tylsäksi, kun on tuota vaihtelua osiokulussa. Mukava kuunnella.
0   +1 +2
 
9
Jeshe 16.05.2005
Menevää progee! Rumpalille erityiskehut. Kitarat jää välillä vähän mössöksi taakse...
0   +1 +2
 
Selkäsauna 16.05.2005
Siellähän osataan soittaa! Hyvä meininki!
0   +1 +2
 
8
J.R No 16.05.2005
Laulu riffi rokkaa prkl. Laulussa välillä hienoa vetoa, välillä ei niinkään. Hittikaavat ttuun ja surrealistista realismia tilalle! Tässäpä sitä, silti etenee hyvin. On vaikutteita vähän kaikesta, Hyvä! Ómaperäistä yhdistelyä, toimivaa sahausjunttaa, ja vähän kaikkea. Örinä yllättää, sen laulaja hoitaa kyllä keskitasoa paremmin. Tästä puuttuu ehkä se peruspunainen lanka, mutta väliäkös tuolla. Loppu ehkä olisi parempi silleen, jos tuo lopetus olisi tullut pari kertaa. Mutta kelpo tavaraa!
0   +1 +2
 
ProjectEternity 16.05.2005
tämähän oli varsin mielenkiintoinen ja melankolinen viisu. Laulajan äänestä pidin paljon ja soitanto oli muutenkin raskasta ja kuitenkin rennon letkeää. Kappaleessa oli pureskeltavaa riittävästi ja kappaleen lyhyen keston ansiosta tätä voisi kuunnella useamman kerrankin. pitempänä versiona olisi ehkä tylsempää kuultavaa. soundi puolellaa ei valittamista löydy.
0   +1 +2
 
substance 16.05.2005
Osaavaa soitantaa. Ei ole kuitenkaan meikäläisen makuun joten pisteytyskin jää tässä antamatta etten omaa kokemattomuuttani sekoita pakkaa :)
0   +1 +2
 
9
Pagan 15.05.2005
Pro settiä, hyvänkuuloista metallia. Ei mitään pahaa sanottavaa. Melodiat eivät tarjonneet sinänsä mitään koukkuja itselle, mutta konaisuudessaan paketti toimii varmasta genrestä diggaaville.
0   +1 +2
 
nitrokiss69 15.05.2005
Lead hukkuu massaan. ikävää. Ei edes mahdollisuuksia kuulla sanoja. Rumpali diggaa näemmä virvelistä.. ;)
0   +1 +2
 
MarcKrystal 15.05.2005
Todella hyväbiisi. Mikserin parhaimmistoa ehdottomasti! Pojat soittaa hyvin ja loistava soundi on löytynyt! Metalli on muutenkin ehdottomasti lempi genreni ja tämä kyllä on todella sujuvaa musiikkia. Melodia on todella hyvä ja kokonaisuutena muutenkin loistava!
0   +1 +2
 
integratio 15.05.2005
iha hyvä.....mutta laulu ei oikee kuulunu tarpeeks ja eikä muutenka hirveesti sopinu tohon vaikka loppua kohti kyllä paraneeki....
0   +1 +2
 
synapsi 15.05.2005
saundit hieman kuivahkot ja miksaus voisi olla hieman toisenlainen, lopputulos on jotenkin lo-fi vaikka mp3-file onkin 160kbps bitrateltaan. laulut tuntuvat jäävän jonkin verran muun pumpun jalkoihin. laulaja ei mikään mieletön erikoisuus mutta onnistuu osassaan kompuroimatta. lyriikoissa messissä snadia suomiaksenttia, mutta niinhän se usein on kun toisella kotimaisella vedetään.;) mörköosuuden mörinät hivenen ponnettomat. yhteensoitto hyvää ja taidokasta, kappale kokonaisuutena keskivertoa demotasoa tällä saralla. viimeinen koukku jää valitettavasti puuttumaan, mutta genren ystäville lienee tämmöinenkin ihan sulatettavaa setitystä.
0   +1 +2
 
8
weicco 15.05.2005
Häiritsi hieman biisin tunkkainen soundi ja vokaalit, jotka olivat hieman hiljaisellaan. Muuten hyvä metalliviisu, etenkin rumpali toi itseään vahvasti esille. Ehkä tosin liiankin vahvasti, sillä rumpufillejen määrä saattoi häiritä melodian kulkua.
0   +1 +2
 
9
ew8533 17.05.2005
King Crimson jo saa heristämään herkimpiä aisteja vaikka suurin osa on rockin takia aivan rapakunnossa.Vihdoinkin jotain joka poikkeaa ainakin tänään vastaan tulleista.Aika paha laulu,sitä tarkoitan positiivisessa mielessä.Se että osia on paljon kielii vaan viitseliäsyydestä.Sitä lajia ei paljoa näinä päivinä ole.Hyvä jäbät,mukavaa että joku tekee tällaista.
0   +1 +2
 
Lostdistress 15.05.2005
Ooh, kuvaus meinasi tiputtaa oitis tuolilta sillä niin hienolta tuo kuulosti. Alussa en meinannut hoksata tämän biisin loistokkuutta, koska progekorvani ei heti äkännyt mitään erikoista. Sahaus on jotenkin yllättävä idea tuossa kertsissä. Siihen asti ehdin jo hieman odotella death metal -vaikutteita. Helkkari, tätähän pitää taas koettaa muistaa kuunnella lisää kunhan täältä ringistä tokenee!
0   +1 +2
 
8
SamvaisSetä 14.05.2005
Hyvät saundit, lauluun ehdottomasti lisää volaa, varsinkin kun laulajan ääni kuullosti erittäin hyvältä. Kokonaisuudessaan hyvä biisi. Jotain koukkua lisää tähän olisin kyllä toivonut.
0   +1 +2
 
First Fall 14.05.2005
Vaikka pidänkin popkaavoista, ei haitannut vaikka osia olikin "tavallista" enemmän. Biisi pysyi hyvin kasassa ja synkkä tunnelma kolahtaa aina pohjolan ihmiseen.
0   +1 +2
 
B. Hind 14.05.2005
Sori, mut ei yhtään mun genreä. Omassa lajissaan kuulostaa kyllä varsin mallikkaalta.
0   +1 +2
 
8
Ei mitään. Olkaa hyvät vaan. :)

On synkän kuuloista, ja siitähän minä diggaan. Ei proge huono asia ole, varsinkin kun osat pelittävät yhteen tehden yhtenäisen rullaavan biisin, niinkuin tämäkin on. Huonoa progea on vain sitä silmällä pitäen tehty, niinkuin on suurin osa esim. Dream Theater huttu. Nättiin karkkipaperiin käärittyä biologisesti hajoavaa orgaanista jätettä.

Vaan tämä kelpee minulle, eikä ole huono ei. Lisää matskua vaan
0   +1 +2
 
10
Lowmen 14.05.2005
Usein täällä mikserissä tulee vastaan bändejä, joissa soittopuoli on kasassa mutta laulaja kaataa bändin. Tässä ei ole niin. Laulaja sopii bändin musiikkiin kuin nyrkki perseeseen. Tuo vaihto noilla 3 minuutin kohdilla tuohon sahaukseen / örinään oli näkymätön ja se toimi loistavasti. Tästä annan isot pisteet.
0   +1 +2
 
torttutore 14.05.2005
Harvinaista että välillä näinkin päin. Yleensä laulu jää soitannan jalkoihin tälläisessä musiikissa, mutta nyt tuntuu että loistavat vokaalit hautautuvat perus soitannan alle. Biisi tarvitsisi pienen melodisen koukun jolloin soitto nousisi laulun tasolle. Jatkakaa samaan malliin ja käykäähän kuuntelemassa munkin biisejä www.mikseri.net/niputtaja
0   +1 +2
 
8
Sigil 14.05.2005
Makeat kasarihevisoundit. Miehinen laulaja kuuluu asiaan, ei mitään vinkujia jaksaisikaan kuunnella.
0   +1 +2
 
KoBa 14.05.2005
Loistavasti iskevä kunnon metallia ei koskaan ole liikaa. Tosin solistin ääni jäi vähän turhankin paljon taka-alalle.
Kitarat sopivat kuin nyrkki silmään, mutta kokonaisuus jäi hiukan epämääräisten rumpujen taakse...
Olisin tosin suosinut enemmän lyhyempänä versiona, tämän kun olisi voinut jättää siihen 3.30 min pitkäksi...
0   +1 +2
 
7
jaacob 14.05.2005
Mitäköhän tästä osais kommentoida... Kaikki toimii aivan mainiosti, mutta tätä samankuuloista settiä pukkaa
ovista ja ikkunoista. Vielä kun ei ole juuri tämän kenren yletön diggari, nii on kyl aika vaikee erottaa näitä
kolmannella kotimaisella laulavia toisistaan. Ja haluan vielä korostaa, että tämä ei missään tapauksessa
ole huono, ei sinne päinkään, mutta se "kyl tiiätte itekin" jokin, joka nostaisi tusinakaman yläpuolelle, ei tästä piisistä välity. Mutta pääasia on kuitenkin se, että tekijät ite diggaa, koska siitä se lähtee.
0   +1 +2
 
7
Kaira 13.05.2005
Harmi kun pitää olla tollaset valtavat kitaravallit, kuulostaa liian mahtipontiselta, ja sehän ei tähän biisiin sovi lainkaan! King Crimson..just joo. Melodiapuoli ei toiminut mulle lainkaan, liian dramaattisen yleissävyn takia. Vähän kun olis tehty sellaista ihan tekemisen vuoksi tai jotain...Ei oo tekemisen meininkiä.
Laulu kuulosti paikkapaikoin häiritsevän teennäiseltä. Oli siinä myös hetkensä. Murinat olisi saanut jättää kokonaan pois... no, toihan se kuitenkin vähän vaihtelevuutta muuten niin tasapaksuun tulkintaan.
Paras osa-alue on soitto, joka on keskinkertaista.
Progea tämä ei mielestäni ole, mikäli proge tarkoittaa jotain edistyksellistä...
Toivon vilpittömästi, että te alatte tekemään enemmän niitä popkaavamaisempia juttuja, koska minulla on todella vahva luulo, että se on enempi teitä varten.
0   +1 +2
 
7
JM 13.05.2005
Huono miksaus, bassopuoli on selkeä, mutta liian vaimea ja diskantit taas jotenkin huonolla tavalla sumuisia. Hienosti yhdistelee progea ja metallia sävellyksenä. toteutus sen sijaan on vähän ontuva. laulu ei kuullosta hyvältä ja soitto menee vähän sinnetänne, tai sitten se on tuo huono miksaus, ainakin haitsuissa ja rideissa on selkeitä ""virheitä" joko rumpalin tai miksaajan. Keskinkertaista, sävellykseltään varmaan ainesta parempaankin.
0   +1 +2
 
9
Stoned Ghoul 13.05.2005
Laulu jää vähän kitaroiden taustalle jotka jyrää aika kovalla, mutta jyrää hyvin :D Rumpalilla myöskin hyvä tatsi, bassoa en juuri kuullut, harmi. Ken proge metallista tykkää, varmasti pitää tästäkin. Hyvin kulki neljä minuuttia, ja bojot myös siitä, ei ollut tylsää kuunneltavaa laisinkaan ja hyvinhän tämä rokkasi joo. Olen puhunut.
0   +1 +2
 
9
C2H5OH 13.05.2005
Hyvältä kuulostaa! Laulu ja riffit toimii. Soitossa ei ole mitään vikaa, mutta biisi tarvisi lisää tiukkuutta. Ehkä sitä saataisiin, jos basareita vielä lisättäisiin ja olisi hieman raskaampia riffejä. Biisissä ollaan kyllä menossa jo hyvään suuntaan, joskin progressiivisuutta jää vielä kaipaamaan.
0   +1 +2
 
8
PornoDaddy 13.05.2005
Olen kyseisen musiikkityylin suurkuluttaja ja ensi alkuun ainakin laulajan ääni ilahdutti. Ei LaBriemäistä hoilotusta johonka alkaa olla jo kyllästynyt. Lopun mörinäkin toi lisää syvyyttä biisiin. proge vaikutteita en kyllä ihmeemmin löytänyt, lähinnä black metalmaisia riffejä jotka kyllä toimi. Kahdeksikko olkoon siis arvosanani, täytyy kuunnella lisää materiaalianne.
0   +1 +2
 
DaKiller 13.05.2005
Laulu tuntuu tulevan kuin eri maailmasta ja se ei nyt oikein nivoudu yhteen soittimien kanssa. Kuten esittelyssä mainitaan kyseessä on synkähkö ja ehkä siitä syystä myös puuduttava teos. Kenties kappale vaatii tietynlaisen mielentilan sillä ainakaan nyt ei tämä imaise mukaansa. Rumpalille ekstrapojot reippaasta meiningistä! Kitaraharmoniat ovat paikoin hyviä mutta ne eivät riitä pelastamaan muutoin paikoillaan junnaavaa kappaletta.
0   +1 +2
 
Pitk 13.05.2005
Basareissa aika tumppu soundi. Voisivat lätistä ja jytistä enemmän. Laulusoundissa tympeä yläpää. Kitaroissa asiallista rouheutta ja soittokin tarkkaa. Jatkuvaa tuplabasarin käyttöä harkitsisin toisenkin kerran. Menee vähän kikkailun puolelle. Osia ja vaihtelua sopivasti. Jep, säästäkää ne tuplat tuonne loppunostatukseen, niin se räjähtää ihan eri tavalla silmille! Ai se olikin vielä yksi väliosa, siis tuossa 'bout kolmen minuutin hujakoilla. Siinä osassa toimii.
0   +1 +2
 
Pelon Enkeli 13.05.2005
Eipä tuo osien paljous mitenkään puistatuksia aiheuttanut, eikä oikeastaan tehnyt edes rikkonaisen tuntuiseksi tämä kappaletta. Tosin enpä minä sitten tiedä kannattaako yhteen biisiin kuinka paljon tunkea erityylistä vetoa. Ihan hyvä fiilis tästä kuitenkin jäi...
0   +1 +2
 
D19 13.05.2005
Kaatopaikkasoundit, ei että olisivat paskat, mut tulee vain kaatis mieleen jotenkin.. ja tässä jopa toimii ihan hyvin tavallaan. Vaikka ainahan perus puhdas jytäsoundi tän hakkais. Mut raha ratkaisee, niihän se on. Soittopuoli ja sävellyshän on ihan kunnossa. Laulajakin osaa hommansa, ja on jopa biisin kantava voima. Hyviä riffejä löytyy, ja murahteluakin. Hyvä. Vähän menee vain soundeissa ja miksauksessa hukkaan tätä biisiä.
0   +1 +2
 
9
louis 13.05.2005
Väsyneestä äänestä huolimatta tuntuu että laulaja on muka angtis.. 9p
0   +1 +2
 
9
Musashi 13.05.2005
Tämä oli hyvä. Jylhä aloitusriffi. Kotikutoiset soundit toimii hyvin, huomattavasti rankempaa kuin keskiverrot kliinit hevisaundit. Yhteissoitto hyvää ja liidit kohdillaan. Keep up the good work.
0   +1 +2
 
9
hra POHJOLA 13.05.2005
Pidin laulun melodiasta ja yksinkertaisesta versen riffistä.Kertsi iski hyvin.Laulaja osaa kyllä hommansa ja se tekee jo paljon biisiin kuin biisiin.
0   +1 +2
 
8
repulse 13.05.2005
hyvän kuuloista metalliahan tuo oli. Biisi itsessään ei tuo eikä anna mitään uutta ja mullistavaa metallisceneen! Vokalistille kumarrus..tuli jopa välillä mieleen James Hetfield.
0   +1 +2
 
7
ozzi_99 13.05.2005
Metallia metallia, alan saada siitä jo tarpeekseni. Se ei todellakaan ole tään biisin vika. Mutta sitä alkaa kuuluun jo ihan liikaa, ja varsinki kun en oikein ymmärrä metallin päälle.

Noh kyllä tätä kuuntelee, ei siinä mitään. Mutta tää on tätä massanmukana, puuronmakuista, samanlaista. Ois jotaki mahtavaa melodian tynkää mukana, niin sitten vois maistua. Musiikkia tämä on, ja oon surkeampiakin esityksiä kuullut. Annan joka tapauksessa seiskan.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 13.05.2005
Tätä jaksaa kuunnella paremmin kuin päivän standardimetallia. Meikä tosin kaipaa popsävyjä enempi. Teknisesti hyvin tehty. Koskee siis performansea ja miksausta.
0   +1 +2
 
9
BluntTech 13.05.2005
Huh, tän kaiken kuran seassa joku pysty yllättämään! Laulussa tommonen kiva saundi hmm tulee vähä mieleen Stone tai oisko hmm itse Hetfield, no, mene ja tiedä mutta soitanta oli loistavaa, biisi vitun hyvä, murinasta iso plussa :) kliini-laulun seassa se meneekin hyvin noin, yksinään murinalaulu on vähän turhan boren kuulosta. Soundit skidisti harmittaa, kun biisi on näin hyvä niin olis ollu kiva jos olis ollu vielä kunnon überstudio-soundit. Mutta, ysi lävähtää!
0   +1 +2
 
8
lion 13.05.2005
Hyvä laulaja! Teillä on oikea meininki ja oma tyyli, tykiltä kuulostaa! Miksaus on vielä tunkkainen ja kitarasaundin pitäisi olla diskanttisempi ja rummut ovat liian monot ja keskellä, kosmeettisia seikkoja, mutta biisi on hyvä ja tunnelma kohdillaan! Hienoa paatosta ja fiilistä mutta miksaus pitäisi tehdä uusiksi. Örinäkohta viimeisellä minuutilla oli aika turha...
0   +1 +2
 
9
chezmoreau 13.05.2005
Ensimmäiseksi tuli mieleen, että laulua ihan **vitusti enemmän pintaan. Hyvä ja vahva, vaikkei mitenkään persoonallinen ääni. A-osan melodia on hyvä, samoin b-osan. Rummun saundit kuulostavat halvoilta. Liian halvoilta soittajan tasoon nähden. Hyvä rumpali. Beizi ja skeba vetää hyvin yhteen, jees.
Ei tää musta mitenkään kovin progressiivista ole.
Pidän kovasti, hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
Zanubi 13.05.2005
Ihan kelpo kipaleelta kuulostaa. Hyvän kuuloset sommittelut ja laulaja toimii tässä biisissä!!!
0   +1 +2
 
PeksiM 13.05.2005
Hienoja tahtilaji/tempomuutoksia sekä sointukäännöksiä. Itselleni ei aivan tämän tyyppinen kama uppoa kympillä, mutta plussaa annan draivista.
0   +1 +2
 
luoja 13.05.2005
Hyvät saundit, laulajan äänestä dikkaan myös, ja se on jopa balanssissa, kuten harvoissa ringinkautta kuulleissa tekeleissä :)
Proge on omaa musiikkiani, mutta enemmän tästä tulee Stone mieleen kuin King Crimson :) Eikä se silti ole siis huono asia. :) Tai My Dying Bride jotka soittaa biisinsä 2x temmolla :)
Liian lyhyt biisi. 2x pituutta lisää niin avot :)
dikkasin, faniudun.
0   +1 +2
 
8
lovefactory 13.05.2005
Parilla kuuntelulla biisiin en oikein vielä päässyt sisälle, mutta yleisvaikutelma on hyvä. Laulumelodiat ovat mukavan vaihtelevia ja tavallista vaikeampia, bändi soittaa näppärästi (rumpalin rennosta tyylistä ja filleistä pidin erityisesti) ja soundipuolikin on kunnossa. Välin kitaraharmonioista pidin ja vaihtelevat osat piristävät biisiä (tosin juuri tämän takia biisiä pitäisi kuunnella monta kertaa, että selkeä kokonaisuus hahmottuisi).

Laulajan ääni on melko tavanomainen ja ei jotenkin vain minun mieleeni, vaikkakin hän lauloi hyvin nuotissa ja päteviä melodioita. Biisin osista pari erottui hyvin edukseen, mutta vastapainona mukana oli muutama tylsempi osuus. Kokonaisuutena tavallista vaikeampi kuunneltava biisi, mutta ihan hyvä sellainen.
0   +1 +2
 
8
-CSPR- 13.05.2005
todella hyvä ja toimiva kokonaisuus. itse biisiä en kritisoi mutta soundit ei ollu kohdalla, aika raakasti jäi laulu välillä alle ja osa soittimista ei ollut toisiinsa nähden tasapainossa, mutta mä olenkin melkein kuuro tai jotain.
biisissä oli ehkä 1-2 osiota liikaa, mutta ei ne jäänyt häirittemään. mp.
0   +1 +2
 
Foto 13.05.2005
Kertsin? (missä toi flows like a river tulee) melodia on ihan jees. Lopussa örinävaihteelle vetäminen täysin turha veto. Välillä tungettu niin pikkunäppäriä rumpufillejä, että vähän hajoaa. Muutenhan kannuttaja kyllä homman hoitaa. Kitarapuolelle vois miettiä muitakin ratkaisuja kuin tuo ainainen sahaaminen.
0   +1 +2