Float

elica

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

QnQQ 07.03.2010
Erittäin hieno piisi ja siksi aattelinki lainata sun musiikkia omaan http://www.youtube.com...
0   +1 +2
 
9
Pöykäri 09.08.2006
Hieno simppeli sointukierto ja rytmisesti toimii hienosti. Eipä näihin viisaita sanoja keksi koska, näyttää että taiteilija itse tietää mitä tekee ja jälki on kuunteojan korvaa hivelevää. Muuta ei tarvi!
0   +1 +2
 
9
Oreia 01.01.2006
Sulla on kyllä aivossa voimaa äijä ! Biisistä huomaa että rakenne on generoitu tiedostaen lopputulos. Sen verran kritisoin, että monet "instrumentit" ovat ohuelta kuullostavia, biisi on siitä johtuen jossain kohdissa hieman elottoman tuntuinen. Biisi olisi täydellinen jos soundit olisivat jalostetumpia.
0   +1 +2
 
9
sikki-six 25.12.2005
Hyvin menee tämäkin tässä illan hämärässä, heleät soundit ja rullaavat biitit takaavat nautinnon. Biitti voisi olla hiukan pehmeämpi, tai miten sen nyt paremmin sanoisi. Paha löytää kritisoitavaa näinkin yhtenäisestä teoksesta. Nice.
0   +1 +2
 
10
Sinisyys 21.12.2005
Tosi kaunis ja lipuva tunnelma, tykkään! Tällaista musiikkia on tosi miellyttävä kuunnella, tulee hirveän hyvä ja rauhallinen fiilis.
0   +1 +2
 
Eiks tää vois jotai atmo/proge breiksiä olla... ? Kylä tätä päivänokosille ryhtyessä kuuntelee. Ei siksi, että olis tylsä vaan siksi että tulee mukavan raukea ja lämmin olo tästä. Tykkään.
0   +1 +2
 
8
AquaSonic 25.11.2005
Kevyttä, pienessä tilassa leijuvaa tunnelmointia. Biisi on melodioiltaan ehkä hieman yksitoikkoinen, mutta varsin onnistuneet taustat pyörittävät kappaletta mukavasti eteenpäin. Piano on miksattu hieman turhan voimakkaasti muiden instrumenttien päälle. Tästä huolimatta puolinukuksissa kuunneltuna biisi on toimiva, mutta virkeämpänä saattaa tuo pianomelodia käydä häiritsemään.
0   +1 +2
 
repulse 27.10.2005
Mukaavaa rentoa meininkiä, mikäs tässä! Ei keksi oikein mitään valittamista...sehän tais olla silloin hyvä biisi!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 26.10.2005
Todella kaunista musisointia. Rumpurytmit sopivat erin omaisesti kappaleen melodioihin. Leijuu kuin kaasu!
0   +1 +2
 
Piru Kange 24.10.2005
Tämä oli yllättävän hyvä biisi koneella tehdyksi. Tavallaan tässä oli kivan utuinen tunnelma. Taustamusiikkina jossain elokuvassa voisi toimia hyvinkin. Mitään suurempaa teknistä palautetta en osaa antaa. Taustamusiikki on taustamusiikkia ja se luo tunnelmia. Tämä oli juuri sellaista.
0   +1 +2
 
9
K. Vainio 23.10.2005
Tällainen musiikkihan on juuri omiaan ennen nukkumaan menoa. Hieno äänimaailma on tähän teokseen kyllä saatu rakennettua. Niin ja hienot delayt.
0   +1 +2
 
Piru-Ile 21.10.2005
Kitaran delayt olivat erittäin hyvät tähän biisiin. Kaikki taustajututkin olivat mukavan leppoisia. Melkein voisin nukahtaa saman tien.
0   +1 +2
 
HW 20.10.2005
Hienohan tämä oli. Kepeä ja ilmava. Mutta silti kaiken leijuvuutensa keskellä hiukkasen mitäänsanomaton. Kovin kaunis mutta vähän samaan tapaan kuin kristallinen viinilasi. Sille on kovin vähän käyttöä eikä siitä ole mitenkään helppo innostua.
0   +1 +2
 
10
Michikawa 18.10.2005
Tuttua ja taattua laatua. Pirun tyylikäs ja leijaileva äänimaisema. Delay on aina yhtä toimiva tehokeino tämäntyyppisessä musikissa ja tuo kitarakuvio on hemmetin toimiva. Harmoniat jäävät lipumaan kauniisti ja kokonaisuus tuntuu eheältä ja kuulaalta. Tasapaino on mielestäni aika hyvä, mutta tuo masterointi on tosiaan ehkä vähän jäänyt puolinaiseksi. Maisema elää myös pirun tyylikkäästi, hiljaisuudesta mukaan saapuva kuvio kitaran jälkeen on pikantti lisä kokonaisuuteen. Ei tätä voi kuin kuunnella nauttien - luurit päähän ja selälleen!
0   +1 +2
 
9
dtoj 17.10.2005
Mun mielestä noi genreilyt on "genrepellejen" juttuja ;) Mä en ainakaan ikinä kyylää, et mitä genreä mikäkin on... jeps. Mutta tää sun biisis on hyvä. Ehkä vähän häiritsee tuo melkein koko piisin samalla korkeudella menevä joku "alapadi/humina". Mutta eipä tästä muuta, hyvä tunnelma on. Kyllä.
0   +1 +2
 
Olavio 03.10.2005
Makuhermostoja hierovat nämä saundit näin yleisesti sanottuna. Harmittavat ylipärskähdykset muutamissa kohdissa hieman vetävät hampaita irveeseen, mutta se on pientä monen hyvän joukossa. Aikas moni juttu tässä on kohdallaan sitä ei mene kieltämän, mutta jokin koukku kaiken kivan keskellä puuttuu. Toisaalta leijailuksi määritelty musiikki ei tarvitse itseensä ehkä niin ponnekkaita kiintopisteitä. Käteen jää loppujenlopuksi kuitenkin erittäin miellyttävä tunnelma. Piisinä tätä olisi ollut mahdollisuus ehkäpä vielä syventää, mutta kuten mainittua varsin hyvää jokatapauksessa.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 24.08.2005
Pari ekaa sekuntia tuovat mieleen Ozric Tentaclesin. Pari soundia klippaa ikävästi, esim heti 26. sekunnin vaihtuessa kohdalleen. Paskasoundisessa biisissä ei haittaisi mutta kun tässä on jo aikamoisen hyvät soundit muuten niin tuollaisia ei tietysti tahtoisi kuulla. Rumpusoundit ovat makuuni vähän turhan heppoiset, botnettomat ja komppikin jotenkin tylsällä tavalla nykivä, kaipaisi lisää rullaavuutta mielestäni.

Jotenkin tämä biisi on muutenkin lievä pettymys, olisin jotenkin odottanut kolahtelevampaa. Koko biisin ajan rullaava ozric-arpeggio on kiva mutta ei yksinään riitä kantamaan, tarvitsisi päällekin jotain konkreettisempaa. Melodiat läpi biisin tuntuvat olevan aika pointitonta haahuilua, joten haaleaksi jää. 3:45 tienoilla alkava osio tuo kivasti mieleen vanhat amigan träkkeribiisit, mutta sekin jättää täyden potentiaalinsa käyttämättä jääden turhan laimeaksi.
0   +1 +2
 
9
great big great sano viisas profeetta aikonaan ja tämä sen kyllä siteeraa hieno jatka samaa mallii ni kansa kuulee . hieno sävellys ei voi muuta sanoo
0   +1 +2