Dedicated to All the Pregnant Ones

Hombre Muerto | 09.03.2004 | Noise
4:50

Hombre Muerto vs. DiversAeon (www.mikseri.net/diversaeon)

Viime viikonloppuna innostuin DiversAeonin kera tutkiskelemaan viinan vaikutuksia ihmiseen. Näin siinä sitten kävi.

9.60   2910 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

degeneraatti 15.06.2006
kuuntelin tätä kappaletta, ja kevytlentokone putosi pihalleni.
0   +1 +2
 
10
accent 26.01.2006
Ei hemmetti, en ikinä enää muuta kuuntelekkaan kun tämmöistä, sen verran kovasti kolahtaa. Teos muistuttaa ajasta jolloin oli vasta keksitty, että elektronisilla laitteilla voi tehdä musiikkia. Sitten sitä innoissaan väännettiin mitä eriskummallisimpia surinoita, vinkunoita ja raksutteluja. Vanhat legendaariset avant-gardistit ja muut ihme-äänisäätäjätaiteilijat olisivat ylpeitä jos kuulisivat. Hienoa, ahdistavaa raastamista ja vinkunaa, hyvä juttu!
0   +1 +2
 
10
bdaisy 30.08.2005
kaunis ääni. tulee mieleen jotkut 60-luvun e-tekoset ainoa että tässä ei jääty pseudomusiikin kanssa leikkimään.Tuo ääni kiertää kyllä kivasti päässä. Darth Vader eksyi kylmäkaappiin.
Jaa että yhteistyön tuloksia: taattua Simon & Telefunken tuotantoa.)
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 06.07.2005
Hyvä nimi biisillä. Vähän turhan kakoilua, tämä saisi olla painostavampi. Esim DiversAeonin Cultivating The Attractorissa on semmosta jatkuvasti kasvavaa, kiihtyvää tunnelmaa joka painaa jokaisella hetkellä nurkkaan. Tämä on vaan ujellusta ja rassaavia soundeja, ei jotenkin sellaista noisea jota minä tahdon kuulla. Viinaa ja musiikin tekemistä ei selvästi saisi sotkea, musiikin tekoa varten on ihan muut päihteet.

Tämä ei aikaansaanut juurikaan erektiota. Ryhdistäytykää! (Tosin mites ryhdistäydytte jos koko projekti ei ole enää edes aktiivinen? Vitun runkut!)
0   +1 +2
 
10
Weedwhore 06.06.2007
Helvetin hyvin onnistunut! Thumbs up!
0   +1 +2
 
SaastanenHippi 19.05.2005
Joo ei kylläkään mikään mahdoton bilemeininki ole ollut kun päissään olette tätä tehnyt. Voin kuvitella kuinka te olette muutamien kaljojen jälkeen alkaneet väännellä vipuja ja heiluneet tyhmän näköisenä tämän äänimaailman mukana. hehhehee.

Ei oikein ole minun juttu tällainen liian kova ääni kun muutenkin on kuulo jo kerennyt huonontumaan huomattavasti. Sellainen rauhallinen ambient-meininki on paljon mukavampaa kuunneltavaa kuin tämäntapainen noise. Kyllä nyt tämänkin loppuun asti kuuntelin, mutta en kylläkään mahdottomasti nauttinut kokemuksesta. Ehkä ilman luureja olisi ollut mieluisampi kokemus, mutta luurit päässä hajosi kyllä korvat entisestään. Kiinnostaisi tietää, millä tavalla tällaista ääntä oikein syntyy? Jotenkin tuntuu, että tähän ei mitenkään mahdottomasti ole nähty vaivaa.. 12 kaljaa ja sen jälkeen vipujen kanssa improvisoimaan muutamaksi minuutiksi ja lopputulos sitten Mikseri.nettiin? Vai onko tekoprosessi huomattavasti monimutkaisempi? Kiinnostaisi tietää
0   +1 +2
 
KoBa 09.05.2005
No joo... Muita biisejäs oon kuunnellu ja tämä ei oikein säväyttänyt, odotin mahdollisesti liikoja tältä kappaleelta.
Alku oli jo vähän 'lässy' ja kuivakka; olisi kaivannut lisää ääntä.
Tästä puuttui myös se sama agressiivisyys, mitä muissa biiseissäsi on ollut. Se kyllä tuli lopussa esille, mutta liian myöhään vasta apuun...
Äänimaailma oli kylläkin erittäin kaunis, psykedeelinen ja kaiut vahvistivat ääntä loistavasti, ja se olikin ainoa joka piti kokonaisuudeen 'ehjänä'.
0   +1 +2
 
9
blindspot 11.12.2004
Kuunteluelämystä häiritsee talon toisessa päässä soiva iskelmämusiikki, joka tulee väkisinkin kuulokkeista läpi, mutta en ota sitä huomioon arvostelussa. :)

Mielenkiintoisia ääniä, jotka yltyvät parhaimmillaan todella sairaiksi. 1:45-seutuvilla olevat äänet tuovat lähinnä mieleen selkäytimen lävistämisen terävällä veitsellä. Todella sairas, psykedeelinen ja tyylikäs äänimaisema halki koko kappaleen. Jotain matalampaakin ääntä olisi kyllä ollut mukava kuulla jossain vaiheessa, nyt tämä painottuu liikaa ylätaajuuksiin, jotka kylläkin soivat todella tyylillä.
0   +1 +2
 
traumacoma 05.08.2004
Tämä biisi kiertää jossain Sputnikin varjossa... Missä ikinä Sputnik sijaitseekaan.
Mukavan rauhallinen kuuntelukokemus:)
0   +1 +2
 
8
Bloodycut 02.07.2004
Jaa että sellasta
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2