Dealer

Jinx | 01.01.2006 | Breakbeat
5:03

Pitkästä aikaa tänne jotain annettavaa. Toivottavasti jatkossa ei mene näin pitkällä tauolla. Vaikea on tästä biisistä sen ihmeempää kuvausta antaa, lähinnä haikeaa. Kuuntelemalla selviää helpoiten. Pistetään genreksi jotain, ei pysty tietämään :)

9.00   1138 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
spiritusandasper 14.02.2006
Jahas. Uutta settiä täältäkin. Biitti tuntuis toimivan pirun hyvin. Ja tiukalla meiningillä. Tempaa oikein mukaansa. Tuo hiljentyminen on vähän erikoisen kuuloinen. Ehkä pikkuisen puuroista soundia, mutta toisaalta sitten linjoiltaan kaunistakin kuunneltavaa mielestäni. Parin minuutin jälkeen alkaa mukavat padit. Mikään ei erityisesti säväytä, mutta meininki on tasaisen mukavaa kuitenkin. Tiukasta biitistä ja hienoista kikkailuista pidin erityisesti. Olihan tämä muutenkin nättiä menoa, mutta jotenkin ei ainakaan muutamalla ensimmäisellä kuuntelulla iskenyt ihan täydellisesti kokonaisuutena. Vahvaa kasia mä tästä tarjoon nyt. Sen verran nättiä työtä kuitenkin. :)
0   +1 +2
 
9
substance 10.01.2006
melkoisen avaraa ja hienoa. mainio rumpuohjelmointi ja kauniit melodiat, tuotanto on jotenkin tunkkaisen oloinen. miksaustekninen kysymys.
0   +1 +2
 
9
Infratuna 02.01.2006
Aika Jinxahtava soiundi on tässä biusassa. Massiivisia soundeja ja niitä dominoivia rumpujen iskuja. Ja haikeaa todellakin. Helvetin tiukat rummut tuo mukavaa kontrastia ilmavien melodioiden kanssa. Ois mielellään kuunnellu jotain vähän lähemmäksikin miksattua melodiaa noiden mattoleadien lisäksi. Hyvältä kuitenkin kuulostaa kokonaisuus, Yhdeksän hyvältä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta