Tera

Jinx | 24.02.2007 | Dream Trance
4:17

Vanha projektintynkä viimein valmistui. Fiilistelyä lissee...

9.43   1382 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Thr 05.11.2007
On kyllä hyvä fiilistelybiisi tässä. Heti alussa soundimaailma kuulostaa avaralta ja monipuoliselta, mutta eniten säväytti tuo "huilusoundin" tulo mukaan. On mielestäni hyvä asia, että biisi on tietyllä tavalla yksinkertaisen kaunis, eikä tätä ole tungettu ihan tukkoon eri soittimilla ja efekteillä. Kyllähän tämä toimii, varsinkin näin iltaisin.
0   +1 +2
 
9
Kari Hanhikorpi 05.05.2007
Heh, tiukka ja kuiva kikki ja koko avaruus ympärillä. Mukava melodianpoikanen ja erilaisia kilinöitä taustalla. Ihan herkullinen pikku soppa. Hyvää työtä!
0   +1 +2
 
10
Mr Fobias 05.05.2007
Rauhalliset fiilarit tästä jäi. Erinomaista kamaa hyvillä ja tasapainoisilla äänillä. Alku todella hyvän kuuloinen ja biisi kehittyy todella mallikkaasti. Hyvät taustasynat ja tykkään tosta "acid" bassosta tuolla taustalla. Kivoja kilikuttimia ja helinöitä biisi täynnä ja komppikin passaa meikäläisen makuun mainiosti.
0   +1 +2
 
9
Todella mainio chillailukipale. Tässä on kaunis ja eteerinen tunnelma, ja tämä on sopivan hidas juuri tuollaiseen fiilistelyyn. Jos joku sanoisi, että otetaan rauhallisesti, niin tämä voisi olla juuri se kipale, joka silloin soi taustalla.
Tässä ei kovin paljoa vaihtelevuutta ole, mutta se ei haittaa, sillä tässä on sen verran kantava teema, että se kestää kuuntelua. Erityisesti pidänkin noista erilaisista melodioista, joita tässä toistellaan; ne ovat jotenkin tarunomaisia... Niistä tulee sellainen epätodellinen fiilis, ja kaikki muuttuu hetkeksi paremmaksi; ikäänkuin ne rakentaisivat pilvilinnoja tyhjästä ihmisten mieliin.
Kokonaisuutena tämä on lähes täydellinen, mutta ehkä hieman enemmä vaihtelua olsi voinut olla biisin pituuteen nähden...
0   +1 +2
 
9
Infratuna 05.03.2007
Soundissa menty taas eteenpäin. Munakkuus on lisääntynyt edellisistä. Hyvä. Chilli kamaa moneenlaiseen käyttöön. Pro
0   +1 +2
 
10
-Juha- 21.05.2007
Satuimpa löytämään nämäkin sivut ja täytyy sanoa, että se oli onnenpotku! Aivan loistavan kuuloisia, mitä nyt tähän mennessä olen kuunnellut (lähes kaikki). Arvostellaan nyt kuitenkin tämä kun se on uusinkin näistä.

Alkaa todella tunnelmallisesti kauniilla avaruuspadilla ja vinkujutulla. Kuulostaa todella ilmavalta ja kaukaisen haaveilevalta. Vähitellen sieltä tulee rauhallinen beattikin mukaan basson kera. Basso mukavan möyryävä ja pidän tollaisesta hiukan erikoisemmasta soundista. Rummut hakkaa oikein mukavasti myös - hyvää, juoksevaa rytmittelyä. Tämä huilusoundi kuulostaa myös erittäin hienolta ja kauniilta. Melodia on loistava ja omaperäinen. Melankolinen, mutta lohduttava. Luo hienoja mielikuvia. Kyllä tätä olisi vielä voinut pari minsaa kuunnella muutamilla lisäjipoilla, mutta hyvin menee näinkin. Täytyy taas pitkästä aikaa antaa kommentti ihan numeron kanssa.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta