Kanootti on kateissa nyt! (Meloja-Maijja Huhuu!)

2:54

A song of a man left alone at a desert island, the canoe is gone - and the woman! AUTS!

6.00   391 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JuusoHoo 18.01.2011
no joo, eg ottaa siitä eurosta sen 15 senttiä, lopusta taidetaan maksaa ensin mekanisointimaksut teostolle automaattisesti. Ja sillä lopulla pitäis kustantaa se koko tuottaminen.... hihhih.
+2   +1 +2
 
6
Koivulahti 18.01.2011
Käsittääkseni ei sen ansiosta kestään ole vielä rikasta tullut. Eihän se loppujen lopuksi poikkea juuri muista nettikaupoista kuin siinä, että julkaisun ei tarvitse olla "virallinen", joka taas ei sinänsä ole välttämälttä mikään itseisarvo =D Varsinkaan tänä päivänä kun ei sen fyysisen julkaisun painaminen maksa kuin 200€

Mä veikkaan että isot lauluntekijä-henkilöbrändit kuten Anssi Kela ja Chisu pystyisivät tienaamaan tuolla, esim. myymällä siellä ennakkojulkaisuja tulevista hiteistä (tyyliin akustisina versioita ja livetaltiointeina jolloin ne ei uhkaa varsinaisten ääniteiden myyntiä). Tää vois olla yksi tapa tarjota faneille ekstraa.

Jossain vaiheessa varmaan kuvaan tulee myös joku, joka pystyy rakentamaan koko levymyyntinsä ko. palvelun varaan, mutta pitää muistaa, että loppupeleissä EQ ei muuta sitä tosiasiaa, että studioaika ja -osaaminen maksaa edelleen ja jakajia kakussa on jatkossakin (virallisten julkaisujen osalta) enemmän kuin se pelkkä biisintekijä.
0   +1 +2
 
JuusoHoo 17.01.2011
Onko sulla tietoo, kuka ja mitä on saanu myytyä EQ:ssa? nythän ne rynnistää sitä elvisin kautta voimallisesti esiin...
0   +1 +2
 
6
Koivulahti 15.01.2011
Toistaiseksi en ole myynyt EQ:ssa itse mitään, vaikka on mulla siellä tili ollut jo useamman vuoden. Virallisia julkaisuja on jonkun verran myyty sitäkin kautta kyllä, muiden kuin mun toimesta.
0   +1 +2
 
JuusoHoo 13.01.2011
ai jaa? En mä semmosta tajunnutkaan, ja siksi ajattelin, että tänne vaan tämmöstä demokamaa tarjolle, mutta tuossahan onkin jotain järkeä, jos haluaisi tänne jotain valmista laittaakin ja siitä sitten equaldreamsiin omalle sivulle myyntilinkki... oletko jo eq:ssa myymässä äänitteitä?
0   +1 +2
 
6
Koivulahti 13.01.2011
Ihan totta Juuso! Näyteikkunahan tämä onkin, ihan niin kuin MySpace, mutta käyttöliittymältään paljon parempi ja enemmän sosiaaliseen kanssakäymiseen kannustava. Ja näillä on paljon parempi tuo kotisivuilla asennettava flash-player kuin esim. se mikä MySpacella joskus oli: http://www.lyyrica.org/ ostat ton Goldmember -statuksen (15€/1,5v) niin saat estettyä biisiesi downloadauksen, jolloin kappaleet ovat kuultavissa vain streamina, kuten tossa meidän Lyyrica-projektissakin.

Tervetuloa vaan joukkoon!
+1   +1 +2
 
JuusoHoo 13.01.2011
Nin, vielä sen verran, että minusta kuten ehkä monesta muustakin on järkyttävää että kaiken musan saa valmiina täältä ilmaiseksi... no, onhan tämä yksi kanava julkaista musaansa ilman CD:tä tai nettikauppaa, mutta mä jotenkin käsitän tän näyteikkunaksi... ja jokainen saa käsittää omalla tavallaan - mä varmaan olen jossain menneisyyden kahleissa - hidas ja vanhanaikainen!
0   +1 +2
 
JuusoHoo 13.01.2011
juu, tottakai, juuri näin - tää onkin demo - ja mä halusin dokumentoida tän tuoreeltaan, sanoituskin on jo sen jälkeen tarkentunut loppukoukun osalta...
0   +1 +2
 
6
Koivulahti 12.01.2011
Tällaisenaan mun on vaikea saada tästä mitään irti kun toteutus on sen verran keskeneräinen. Vaikutelma ehkä olisi toinen jos tää olisi vedetty oikeassa studiossa oikeilla vehkeillä, tai jos oisi livenä kuuntelemassa tätä. Silloin ehkä se läsnäolo ja presenssi korvaisi "tyhjän tilan".
0   +1 +2