Se on Kaakana!

5:18

Keskiyö, tyhuone-studio, väsynyt ääni ja jatsi-kitara.
Stereo-livepurkitus-Demo

"Se on Kaakana!" (säv, san,sov, e, JuusoH)

0.00   551 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JuusoHoo 17.01.2011
Kiitos ajatuksista!!! Tartteepa harkita, toi efektiosasto tuli ittellä kans mieleen kun tätä kuuntelin, vuoden omituisin hitti - hauska ajatus. osastoa: turpa kiinni hirvi.... toi lentävä kalakukko on kohtana tarinan taite-käänne, siis jättäisit sen viittauksena pois, muttet ajatusta tasoristeyksestä... ja kun siinä Pöljällä savossa seikkaillaan just edellisessä säkeistössä... Hmm... Takauma... Muistan neitosen tansseista..... tuumaillaan.!
0   +1 +2
 
Koivulahti 16.01.2011
Hyvä tästä tulee. PIentä selkiytystä ehkä kaipais tohon ensimmäiseen aasinsiltaan/kaksoismerkitykseen. Tuossa kun ollaan metsällä, niin se toimii jo oikein hienosti. Tähän kun sais hyvän tuottajan taakse ja tapahtumia pääsis kuvaamaan myös äänillä ja efekteillä, niin tää voisi olla vuoden omituisin hitti ;-)

....viittauksen lentävään kalakukkoon jättäisin pois. Se syö musta uskottavuutta tässä biisissä. Muutoin sitten taas venyttäisin tota tasoristeyskohtaa, koska siinä on ekan kerran biisin aikana jännitettä oikein kunnolla.

...tulee myös mieleen, että voisiko tää koko biisi ollakin tasoristeyksessä päähän pälkähtävä takauma? Silloin se jännite säilyis koko biisin ajan ja lopussa purkaisit sen saamalla auton liikkeelle?
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta