Kohteliaisuus ja käytöstavat

Malvo | 06.05.2008 | Death/Thrash
3:29

Nälkäkuolemantie-demon päätösveisu.
Special guestina G.O.R.E.-yhtyeen ex-vokalisti Ville Pokki!

9.60   653 kuuntelua

Kappaleen sanat

Kohteliaisuus ja käytöstavat, niitä ei sovi unohtaa. Niillä luottamuksen toisten minä voitan, sillä pian aion ystäviäni selkään puukottaa. / Minua et saa valheesta kiinni, uuden keksin. Jolla siirrän vastuun kiven toisten selkää painamaan. Elää täyttä elämää toisten kustannuksella mikä sen mahtavampaa? / Jälkeenpäin suunnitellut olen kääntää veistä suolaisessa haavassa, kusta silmille, pilata elämäsi jokaisen päivän. Olenhan ystäväsi. / Lisään joukkoon muutamia mukavia puolitotuuksia enkä tietenkään omasta suustani. Ja vieressä toisen elämää helvettiä katsellen tokaisen, "tämä on viihdettä, ei kiirettä". / Minä en anna asetta käteesi itse se sinun on nostettava. Muutama asia on muistettava paina ne mieleesi. / vasta kun olet hypännyt tulet vihdoin havaitsemaan sen tarpeellisen faktan: mitä tehnyt olen.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
kake1962 19.12.2008
Menevää rässäilyä!!! Mitä tähän sen enempää kuin hyvä meininki!!! "Laulu" on kunnon ärjyilyä eikä mitään rasittavaa örinäyritystä, soitto skulaa!!!
0   +1 +2
 
9
Ted Nugentti II 05.12.2008
Ei nyt saatana pojat nykyään on liikatarjontaa suomenkielisistä hevibändeistä jota suoltavat tätä saatanan ällöttävää "MINÄ OLEN SITÄ JA TÄTÄ MUTTA SILLÄ KOSKA MINÄ SITÄ TÄTÄ" ..ei vittu. mutta hyvä kokonaisuus, mitäpä vittua se minulle kuuluu että tämä on genressään suht kova biisi ja bändi. Haistakaa vittu ja pitäkää lippu korkealla. ysin annoin.
0   +1 +2
 
Dexteri 29.11.2008
Oletetaan, että tässä biisissä ollaan hyvällä asialla. Kohta teette varmaan biisin sotiemme veteraaneista;D Kappaleessa on yksi suuri puute , se ei erotumassasta muuteen kuin sanoituksen osalta..hyvä että edes siinä;)
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 13.10.2008
Hyvät on bändillä käytöstavat kun tätä runttausta kuuntelee. Sellaiset ryhdikkäät herrasmies otteet.!!!
0   +1 +2
 
10
DeManic 18.08.2008
Ekana tulee mieleen Rytmihäiriö ja sitten uusi Rattus. Soitto kulkee hyvin sulavasti ja sounditkin on mukavan pehmeät. Loppupuolen huipennus pelastaa keinahdukselta ysin puolelle. Toisella kuuntelulla toimii vielä paremmin :) \m/
0   +1 +2
 
10
Airola 06.05.2008
mä annan täl kympin ko TIUKA!

Tossa ku Pokki vetää ilmoille viimeset huudot ja lähtee taas toi meininki tosta nii voi jumaliste et on hyvä! Mul tul jopa kylmät väreet siittä täs molemmil kerroilla ku kuuntelin :) ja nytte mä rupeen kuuntelee vieläki! :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta