7. Kurkiaura Ylittää Amsterdamin

6:05

Kun geenimanipuloidut kalat uivat vedessä ei siitä voi seurata kuin valtava energiapurkaus joka johtaa vain kolmioneliön välille. Emme kehoita teitä millään tavalla hiomaan timantteja, kunhan jaksatte olla ja odottaa Al'hmahin uutta nousua, eikä siinä vielä kaikki!

9.00   441 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
wildTroll 11.06.2006
on se aika sessio!
0   +1 +2
 
8
torso öylätti 27.04.2006
jmkl tekee sitä itseään........ elli fuusio jazia jossta löytyy progressiivisiä vaikutteita latino musiikkiin ja nyky päivän 80 luvun poppiin..
olin aistivinani tuossa lopussa taide pulelle vahcvasti luokiteltavaa pervormansi / ilmaisu taidetta kuvastavaaa maailman katsomus metallia ,jonka tarkoituksenahan on soitta persukomppia ja humppakomppia yhtä aikaa..miten tämä on mahdollista... allah ruleZ ...kun kuuntelin kyseistä kappaletta tulin miettineeksi eläämän suuria kysymyksiä ja sanoimpa muka tämän lausahduksen.. ennen kuin löydämme elämän tarkoituksen, voimme kuunnella tätä, sillä tämä se ei ainakaan ole, mutta ruskovilla housut ovat epämukavat hikoilessa aerobic tunnilla jota harrastetaan saunassa..en suosittele kenellekkään..siinäpä teille arvo kappaleesta:
yhtä mukavaa kuuneltavaaa kun aerobicata ruskovilla housuissa saunassa.!!!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat