Kone,- Metalli- ja Energiatekniikan ala -Blues

5:49

Melko menevää bluesia.
Basso, laulu, perkussiot ja koskettimet: MJKL, kitara: Sasja.

6.60   564 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
virittaja 02.02.2007
Varsin omaperäisiä kotistudionäpertelyjä. Tämä biisi on tähän mennessä kuuntelemistani paras näistä :) Yllättävän hyvälaatuisia biisejä ajatellen, että C-kasetille äänitetty, millainen nauhuri?
0   +1 +2
 
4
leif&lars 15.04.2006
Oletteko huomaanneet, että olette perseestä. Löisin teitä jos ette olisi lapsia, kasvakaa henkisesti. Mun pillu ei edes kostu teistä munattomista apinoista. Lyön itseäni koska kuuntelen teidän homokuraa....neekerit.
0   +1 +2
 
8
Laisia! 04.04.2006
haha hyvää pökälet
0   +1 +2
 
7
Jos tuota arvostelua arvostelisi, niin väittäisimpä tämän biisin olevan arvosteluasteikon ylemmässä-ala-osassa joka näin pyäereesti kaattoe o noin niinku seiska...tai sitte mä sekotan sen johonkin lehteen....
0   +1 +2
 
7
torso öylätti 04.02.2006
rento meininki ja loistava ääni maailma inspiroivilla sanoilla ei ole olennainen osa blues musiikkia vaan on häiritsevä tekiä tässä " ei kaupallista potentiaalia" kappaleessa.kyseinen kappalehan on varastettu häiäilemättömästi bändiltä cannibal corpse ,kappaleesta a skull full of maggots. myös vaikutteita on otettu napalm deathista .kuulin myös kappaleen lopussaa selvästi beheretin dawn of satans milleniumin kerto säkeen neljännen tahdin kolmannessa tauossa yhteläisyyksiä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat